Loader
4 medium

30 Δεκ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
1-9

Τα νεο-σουβλατζιδικα ειναι σημεια των ("μοντερνων") καιρων μας. Ο πρωτος διδαξας ομως ηταν το Ντερλικατεσεν.

Στη Θεσσαλονικη τοτε, το 2003, εφερε μια τροπον τινα επανασταση στο χωρο του προσφιλους και αγαπημενου εδεσματος, προσδιδοντας μια νοτα εκμοντερνισμου με εμφαση στην ποιοτητα του φαγητου αλλα και την ωραιοποιηση γενικα του ολου κοσνεπτ, απο το χωρο του μαγαζιου και τη διακοσμηση εως τις γκουρμε πινελιες και το σερβις κ. λπ., χωρις ωστοσο να χρεωνει εξτρα αυτες τις υπηρεσιες.
Εδω και λιγα χρονια ανοιξε το αθηναϊκο αδερφακι, στο Κολωνακι. Στο πεζοδρομημενο κομματι της Τσακαλωφ, κοντα στην πλατεια, μες στην περαντζαδα φυσικα.

Ο χωρος (τα τραπεζακια στον πεζοδρομο) ειναι μικρος και παντα ασφυκτικα γεματος, οποτε δεν απολαμβανεις ιδιαιτερα το φαγητο, εξ ου και το 2/4. Ο καταλογος μακρυς με παιχνιδιαρικη διαθεση, λογοπαιγνια και πολλες επιλογες πλην γυρου. Ναι, οι φιλοι του γυρου μαλλον θα πρεπει να τσεκαρετε κατι αλλο.

Τα σουβλακια, χωρισμενα σε "γδυτα" (σκετα τεμαχια) και "ντυμενα" (σε πιτα), προσφερονται σε: χοιρινο, κοτοπουλο, μπιφτεκι, κεμπαμπ, λουκανικο, μπριζολακι, πανσετακι, χαλουμι, μανιταρι κ. ά ενω ακομη υπαρχουν οι μεριδες (με ολα τα παραπανω), φρεσκες τηγανητες πατατες, απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν, σε διαφορες εκδοχες, ενδιαφερουσες σαλατες, διαφορες σος για να συνοδευσεις τα κρεατικα σου, οι σπεσιαλιτε του μαγαζιου (μπριζολακι-"κοσμικον", μπιφτεκι-"ακατανομαστο", δικαβαλο (δυο χοιρινα ή κοτοπουλα διπλαρωμενα! ), ενω εχει και μπεργκερ (τα μονα που δεν εχω δοκιμασει).

Οι σπεσιαλιτε του ειναι πραγματικα εξαιρετικες, ολα τα κρεατα φρεσκα και ψηνονται επι τοπου, οι πατατες επιλεγονται χωρις σκεψη ενω ουτε οι σαλατες υστερουν. Για πληρες γευμα δυσκολα θα πας σε διψηφιο νουμερο, χωρις τα ποτα.

Το σερβις παντως ειναι αυτο που υστερει, καθως εχει παρατηρηθει μια περιστασιακη αγενεια αλλα και μια μικρη καθυστερηση.

Συνολικα, ενα πολυ αξιολογο νεο-σουβλατζιδικο και με καλες τιμες, το ποιοτικο φαγητο του οποιου μπορεις να απολαυσεις καλυτερα παραγγελνοντας, αν κατοικοεδρευεις στο κεντρο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

4 medium

30 Δεκ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
1-9

Τα νεο-σουβλατζιδικα ειναι σημεια των ("μοντερνων") καιρων μας. Ο πρωτος διδαξας ομως ηταν το Ντερλικατεσεν.

Στη Θεσσαλονικη τοτε, το 2003, εφερε μια τροπον τινα επανασταση στο χωρο του προσφιλους και αγαπημενου εδεσματος, προσδιδοντας μια νοτα εκμοντερνισμου με εμφαση στην ποιοτητα του φαγητου αλλα και την ωραιοποιηση γενικα του ολου κοσνεπτ, απο το χωρο του μαγαζιου και τη διακοσμηση εως τις γκουρμε πινελιες και το σερβις κ. λπ., χωρις ωστοσο να χρεωνει εξτρα αυτες τις υπηρεσιες.
Εδω και λιγα χρονια ανοιξε το αθηναϊκο αδερφακι, στο Κολωνακι. Στο πεζοδρομημενο κομματι της Τσακαλωφ, κοντα στην πλατεια, μες στην περαντζαδα φυσικα.

Ο χωρος (τα τραπεζακια στον πεζοδρομο) ειναι μικρος και παντα ασφυκτικα γεματος, οποτε δεν απολαμβανεις ιδιαιτερα το φαγητο, εξ ου και το 2/4. Ο καταλογος μακρυς με παιχνιδιαρικη διαθεση, λογοπαιγνια και πολλες επιλογες πλην γυρου. Ναι, οι φιλοι του γυρου μαλλον θα πρεπει να τσεκαρετε κατι αλλο.

Τα σουβλακια, χωρισμενα σε "γδυτα" (σκετα τεμαχια) και "ντυμενα" (σε πιτα), προσφερονται σε: χοιρινο, κοτοπουλο, μπιφτεκι, κεμπαμπ, λουκανικο, μπριζολακι, πανσετακι, χαλουμι, μανιταρι κ. ά ενω ακομη υπαρχουν οι μεριδες (με ολα τα παραπανω), φρεσκες τηγανητες πατατες, απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν, σε διαφορες εκδοχες, ενδιαφερουσες σαλατες, διαφορες σος για να συνοδευσεις τα κρεατικα σου, οι σπεσιαλιτε του μαγαζιου (μπριζολακι-"κοσμικον", μπιφτεκι-"ακατανομαστο", δικαβαλο (δυο χοιρινα ή κοτοπουλα διπλαρωμενα! ), ενω εχει και μπεργκερ (τα μονα που δεν εχω δοκιμασει).

Οι σπεσιαλιτε του ειναι πραγματικα εξαιρετικες, ολα τα κρεατα φρεσκα και ψηνονται επι τοπου, οι πατατες επιλεγονται χωρις σκεψη ενω ουτε οι σαλατες υστερουν. Για πληρες γευμα δυσκολα θα πας σε διψηφιο νουμερο, χωρις τα ποτα.

Το σερβις παντως ειναι αυτο που υστερει, καθως εχει παρατηρηθει μια περιστασιακη αγενεια αλλα και μια μικρη καθυστερηση.

Συνολικα, ενα πολυ αξιολογο νεο-σουβλατζιδικο και με καλες τιμες, το ποιοτικο φαγητο του οποιου μπορεις να απολαυσεις καλυτερα παραγγελνοντας, αν κατοικοεδρευεις στο κεντρο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

4 medium

Bon Vivant

Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

1-9

Τα νεο-σουβλατζιδικα ειναι σημεια των ("μοντερνων") καιρων μας. Ο πρωτος διδαξας ομως ηταν το Ντερλικατεσεν.

Στη Θεσσαλονικη τοτε, το 2003, εφερε μια τροπον τινα επανασταση στο χωρο του προσφιλους και αγαπημενου εδεσματος, προσδιδοντας μια νοτα εκμοντερνισμου με εμφαση στην ποιοτητα του φαγητου αλλα και την ωραιοποιηση γενικα του ολου κοσνεπτ, απο το χωρο του μαγαζιου και τη διακοσμηση εως τις γκουρμε πινελιες και το σερβις κ. λπ., χωρις ωστοσο να χρεωνει εξτρα αυτες τις υπηρεσιες.
Εδω και λιγα χρονια ανοιξε το αθηναϊκο αδερφακι, στο Κολωνακι. Στο πεζοδρομημενο κομματι της Τσακαλωφ, κοντα στην πλατεια, μες στην περαντζαδα φυσικα.

Ο χωρος (τα τραπεζακια στον πεζοδρομο) ειναι μικρος και παντα ασφυκτικα γεματος, οποτε δεν απολαμβανεις ιδιαιτερα το φαγητο, εξ ου και το 2/4. Ο καταλογος μακρυς με παιχνιδιαρικη διαθεση, λογοπαιγνια και πολλες επιλογες πλην γυρου. Ναι, οι φιλοι του γυρου μαλλον θα πρεπει να τσεκαρετε κατι αλλο.

Τα σουβλακια, χωρισμενα σε "γδυτα" (σκετα τεμαχια) και "ντυμενα" (σε πιτα), προσφερονται σε: χοιρινο, κοτοπουλο, μπιφτεκι, κεμπαμπ, λουκανικο, μπριζολακι, πανσετακι, χαλουμι, μανιταρι κ. ά ενω ακομη υπαρχουν οι μεριδες (με ολα τα παραπανω), φρεσκες τηγανητες πατατες, απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν, σε διαφορες εκδοχες, ενδιαφερουσες σαλατες, διαφορες σος για να συνοδευσεις τα κρεατικα σου, οι σπεσιαλιτε του μαγαζιου (μπριζολακι-"κοσμικον", μπιφτεκι-"ακατανομαστο", δικαβαλο (δυο χοιρινα ή κοτοπουλα διπλαρωμενα! ), ενω εχει και μπεργκερ (τα μονα που δεν εχω δοκιμασει).

Οι σπεσιαλιτε του ειναι πραγματικα εξαιρετικες, ολα τα κρεατα φρεσκα και ψηνονται επι τοπου, οι πατατες επιλεγονται χωρις σκεψη ενω ουτε οι σαλατες υστερουν. Για πληρες γευμα δυσκολα θα πας σε διψηφιο νουμερο, χωρις τα ποτα.

Το σερβις παντως ειναι αυτο που υστερει, καθως εχει παρατηρηθει μια περιστασιακη αγενεια αλλα και μια μικρη καθυστερηση.

Συνολικα, ενα πολυ αξιολογο νεο-σουβλατζιδικο και με καλες τιμες, το ποιοτικο φαγητο του οποιου μπορεις να απολαυσεις καλυτερα παραγγελνοντας, αν κατοικοεδρευεις στο κεντρο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.