Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Τοπική ελλ. κουζίνα - Γκάζι, Αθήνα
Δεκ
31
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Επισκεφτήκαμε το εστιατόριο στον νέο του χώρο στο Μεταξουργείο, ο οποίος είναι καλαίσθητος με πέτρινους τοίχους και ξύλινη επένδυση στο πάτωμα.
Φάγαμε παρέα 4 ατόμων
Σαλατα σταμναγκάθι, η οποία ήταν άσχημη καθώς το σταμναγκάθι είναι πλέον ραδικάκι του βουνού ελαφρώς σκληρό ( 8 Ευρώ)

Ντάκο (5 Ευρώ ), οκ
Κρέατότουρτα (10 ευρώ), πολύ γευστική και πλούσια.
Λουκάνικο ξυδάτο, (6-7 Ευρω), ιδιαίτερα νόστιμο και μυρωδάτο.
Πιλάφι με το κρέας του ( 14 Ευρώ), πολύ καλό
Ντολμαδάκια (6-7 Ευρώ), πολύ ωραία.
Κεφτεδάκια (7-8 Ευρώ) νόστιμα αλλά λίγο παρατηγανισμένα
Πατάτες

Πίνοντας και αρκετό κρασί (2κιλα) πληρώσαμε κάπου στα 90 ευρώ.

Η κουζίνα του είναι πολύ καλή, νόστιμη με αγνά υλικά, άλλωστε έχουμε επισκεφτεί το κατάστημα στην παλιά του διεύθυνση αρκετές φορές.
Προσωπικά μου άρεσε η κουζίνα περισσότερο τους πρώτους μήνες λειτουργίας του καταστήματος στο Γκάζι, αλλά με δεδομένο ότι η πελατεία μεγαλώνει, παραμένει πολύ καλή.

Οι ενστάσεις είναι ως προς την εξυπηρέτηση στην σάλα του νέου καταστήματος όπου είναι πολύ ψυχρή έως απότομη, με λάθη και παραλείψεις που δεν ταιριάζει στην γενικότερη εικόνα του μαγαζιού και πρέπει να προσεχθεί / διορθωθεί.