Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Ν. Ερυθραία, Αθήνα
Ιαν
05
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Πρωτοεπισκεφθηκαμε την Παρασια το καλοκαιρι σχεδον στο ξεκινημα της. Μας καλοδεχτηκαν με δροσερη ρακη και ελιτσες. Δοκιμασαμε ξυδατο λουκανικο, μπουμπουριστους χοχλιους, γραβιερα με μελι. Ηταν ολα νοστιμα, ευπαρουσιαστα και σε κανονικες μεριδες. Η ατμοσφαιρα φιλικη σχεδον οικογενειακη. Στο τελος μας κερασαν σοκολατοπιτα και πορτοκαλοπιτα σπιτικη.

Εκτοτε πηγαμε και με φιλους πολλες φορες. Δοκιμασαμε κι αλλες κρητικες νοστιμιες οπως τα σκιουφιχτα, η ομελετα με απακι, η σαλατα με σταμναγκαθι. Το γεμιστο μπιφτεκι παιρνει αριστα. Εχει και λαδερα οπως μουσακα και γεμιστα. Ο μουσακας ειναι πολυ καλος.

Οσον αφορα τον χωρο, ειναι φωτεινος ευχαριστος χωρις οσμες και καπνο, αλλα θα μπορουσε να επιμεληθει καποιος της διακοσμησης. Μουσικη ακουγεται σε καλη ενταση(Χαρουλης, Μητροπανος κτλ).

Τελικα το μυστικο τους ειναι οτι ειναι οικογενειακη επιχειρηση κι αυτο βγαινει στην ατμοσφαιρα. Οι τιμες ειναι προσιτες και αντιστοιχες με τα ορεκτικα η τα κυρια πιατα.

Μακαρι να συνεχισουν ετσι.