Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιταλία - Κηφισιά, Αθήνα
Ιαν
07
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
37-49

Επίσκεψη μεσημέρι στο καινούριο Ιταλικό της Κηφισιάς. Το μαγαζί στεγάζεται εκεί που ήταν πριν το Πbox του Πέσκια. Έχει γίνει ριζική ανακαίνιση και ο μέσα χώρος έχει διαμορφωθεί πολύ όμορφα με κλασικό στυλ. Το προσωπικό είναι πάρα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό.

Πήραμε...
Πίτσα μαργαρίτα: Καλούτσικη λεπτή χωρίς να ειναι συγκλονιστική.
Σίζαρς σαλάτα: Περίεργη έκδοση με κάτι τεράστια μαρούλια με πέστο σως, παρμεζάνα και ωραίο τραγανό λεπτό μπέικον που λιώνει στο στόμα. Δε μου άρεσε.
Νιόκι με μανιτάρια: Λίγο άνοστο και ανάλατο. Δε μου άρεσε.
Τα ψωμιά που έχει είναι πολύ νόστιμα.

Ταλιάτα: Πολύ καλή συνοδευόμενη από λαχανικά.
Ριζότο παρμεζάνα: Μέτριο συνηθισμένο
Καρμπονάρα: Η σπεσιαλτέ του μαγαζιού. Αν και η ποσότητα ήταν λίγη, ίσως είναι η νο1 καρμπονάρα που έχω δοκιμάσει. (και έχω δοκιμάσει πολλές καθώς είναι το αγαπημένο μου πιάτο γενικά). Είναι ιταλικου στυλ χωρίς κρέμες με τραγανή πεντανόστιμη πανσέτα και έχει πεταμένο μέσα ένα αυγό ποσέ που το ανακατέβεις με τα μακαρόνια.

Ήπιαμε και ένα ιταλικό κρασί και πληρώσαμε 170 €. Θα ξαναπήγαινα να δοκιμάσω και 1-2 πιάτα ακόμη καθώς και να ξαναφάω την καρμπονάρα.