Loader
0 medium

04 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Κατά τα μέσα Ιανουαρίου πήγα με τη φίλη μου στο Γκαλερί του Μεζέ, στο Περιστέρι. Είναι ένα ωραιότατο μεζεδοπωλείο-εστιατόριο που λειτουργεί σχεδόν δέκα χρόνια και για το οποίο διαβάσαμε ωραίες κριτικές στο σάιτ, με τελευταία νομίζω την κριτική της evi’s. Βρίσκεται σε ένα πεζόδρομο με ησυχία, καμιά δεκαπενταριά λεπτά από το Σταθμό Μετρό του Περιστερίου, και όχι μακριά από την πολύβουη πιάτσα του Μπουρναζίου. Το παρκάρισμα ήταν πολύ εύκολη υπόθεση στους παραδιπλανό τετράγωνο.

Το παλιό αρχοντικό σπίτι που το στεγάζει δεσπόζει στη γύρω περιοχή. Τον χειμώνα λειτουργούν στον ισόγειο χώρο, ενώ, όταν ο καιρός ανοίγει, οι θαμώνες τρώνε έξω, όπου βρίσκονται οι περιποιημένες και φωτισμένες ζαρντινιέρες τους με τα φυτά.

Είναι ανοιχτά κάθε μέρα, μεσημέρι και βράδυ, περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα η κουζίνα τους, ενώ τα Σ/Κ μέχρι τη 1.00 περίπου. Δίπλα ακρτιβώς, υπάρχει η μπυραρία Think Beer, η οποία δεν ξέρω αν ανήκει ή όχι στην ίδια επιχείρηση, κι ο οποία είναι μια εναλλακτική πρόταση, επικεντρωμένη στις ζυθοκαταστάσεις...

Το μεράκι των παιδιών, του Μηνά και της Ελευθερίας, φαίνεται από τον χώρο, την παραδοσιακή σπιτική κουζίνα και από την προθυμία στο σέρβις. Στον χώρο λοιπόν, βλέπουμε την ανοιχτή τους κουζίνα, τα ραφάκια με την κάβα των κρασιών που είναι υπερπλήρης, τις βιτρίνες με τις πρώτες ύλες τους για τα φαγητά, την άνετη διάταξη των ανοιχτόχρωμων τραπεζοκαθισμάτων, τα εντυπωσιακά φωτιστικά από την οροφή, αλλά και πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως τις ζυγαριές και διάφορες άλλες αντίκες από ‘δω κι από ‘κει.

Εμείς λοιπόν παραγγείλαμε τα πιο κάτω πιάτα, που ήρθανε μετά από νερό σε κανάτα και πανεράκι με λευκό και μαύρο ψωμί.

Ένα μοσχαρίσιο καβουρμά σαγανάκι, μία μανιτάρια, νομίζω πλευρώτους, σε σαγανάκι, μια λαχταριστούς λαχανοντολμάδες, μια ζουμερή βλαχομπριζόλα που τη μοιραστήκαμε βέβαια, ενώ ήπιαμε δυο μπύρες. Όλα τα φαγητά ήταν νόστιμα και οι μερίδες ήτανε αρκετά χορταστικές.

Ο λογαριασμός ήρθε στα 46 €, που για μένα άξιζε για αυτά που φάγαμε και για την προσπάθεια των μαγείρων τους, οπότε και βαθμολογώ τη σχέση ποιότητας – τιμής με 3 στα 4, αφού χωρίς τα ποτά, μας ήρθε περίπου 19 ευρώ το άτομο, δηλ. 17/25 € στον καθένα μας!

Στο τέλος μας προσφέρανε ωραιότατο σπιτικό λικεράκι τους.

Σαν τελικό συμπέρασμα, ασφαλώς και σας προτείνω το μαγαζί αυτό, σαν κάτι το ξεχωριστό στο Περιστέρι, και γενικότερα στα Δυτικά Προάστια!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

0 medium

04 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Κατά τα μέσα Ιανουαρίου πήγα με τη φίλη μου στο Γκαλερί του Μεζέ, στο Περιστέρι. Είναι ένα ωραιότατο μεζεδοπωλείο-εστιατόριο που λειτουργεί σχεδόν δέκα χρόνια και για το οποίο διαβάσαμε ωραίες κριτικές στο σάιτ, με τελευταία νομίζω την κριτική της evi’s. Βρίσκεται σε ένα πεζόδρομο με ησυχία, καμιά δεκαπενταριά λεπτά από το Σταθμό Μετρό του Περιστερίου, και όχι μακριά από την πολύβουη πιάτσα του Μπουρναζίου. Το παρκάρισμα ήταν πολύ εύκολη υπόθεση στους παραδιπλανό τετράγωνο.

Το παλιό αρχοντικό σπίτι που το στεγάζει δεσπόζει στη γύρω περιοχή. Τον χειμώνα λειτουργούν στον ισόγειο χώρο, ενώ, όταν ο καιρός ανοίγει, οι θαμώνες τρώνε έξω, όπου βρίσκονται οι περιποιημένες και φωτισμένες ζαρντινιέρες τους με τα φυτά.

Είναι ανοιχτά κάθε μέρα, μεσημέρι και βράδυ, περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα η κουζίνα τους, ενώ τα Σ/Κ μέχρι τη 1.00 περίπου. Δίπλα ακρτιβώς, υπάρχει η μπυραρία Think Beer, η οποία δεν ξέρω αν ανήκει ή όχι στην ίδια επιχείρηση, κι ο οποία είναι μια εναλλακτική πρόταση, επικεντρωμένη στις ζυθοκαταστάσεις...

Το μεράκι των παιδιών, του Μηνά και της Ελευθερίας, φαίνεται από τον χώρο, την παραδοσιακή σπιτική κουζίνα και από την προθυμία στο σέρβις. Στον χώρο λοιπόν, βλέπουμε την ανοιχτή τους κουζίνα, τα ραφάκια με την κάβα των κρασιών που είναι υπερπλήρης, τις βιτρίνες με τις πρώτες ύλες τους για τα φαγητά, την άνετη διάταξη των ανοιχτόχρωμων τραπεζοκαθισμάτων, τα εντυπωσιακά φωτιστικά από την οροφή, αλλά και πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως τις ζυγαριές και διάφορες άλλες αντίκες από ‘δω κι από ‘κει.

Εμείς λοιπόν παραγγείλαμε τα πιο κάτω πιάτα, που ήρθανε μετά από νερό σε κανάτα και πανεράκι με λευκό και μαύρο ψωμί.

Ένα μοσχαρίσιο καβουρμά σαγανάκι, μία μανιτάρια, νομίζω πλευρώτους, σε σαγανάκι, μια λαχταριστούς λαχανοντολμάδες, μια ζουμερή βλαχομπριζόλα που τη μοιραστήκαμε βέβαια, ενώ ήπιαμε δυο μπύρες. Όλα τα φαγητά ήταν νόστιμα και οι μερίδες ήτανε αρκετά χορταστικές.

Ο λογαριασμός ήρθε στα 46 €, που για μένα άξιζε για αυτά που φάγαμε και για την προσπάθεια των μαγείρων τους, οπότε και βαθμολογώ τη σχέση ποιότητας – τιμής με 3 στα 4, αφού χωρίς τα ποτά, μας ήρθε περίπου 19 ευρώ το άτομο, δηλ. 17/25 € στον καθένα μας!

Στο τέλος μας προσφέρανε ωραιότατο σπιτικό λικεράκι τους.

Σαν τελικό συμπέρασμα, ασφαλώς και σας προτείνω το μαγαζί αυτό, σαν κάτι το ξεχωριστό στο Περιστέρι, και γενικότερα στα Δυτικά Προάστια!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
0 medium

geocartoon

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Κατά τα μέσα Ιανουαρίου πήγα με τη φίλη μου στο Γκαλερί του Μεζέ, στο Περιστέρι. Είναι ένα ωραιότατο μεζεδοπωλείο-εστιατόριο που λειτουργεί σχεδόν δέκα χρόνια και για το οποίο διαβάσαμε ωραίες κριτικές στο σάιτ, με τελευταία νομίζω την κριτική της evi’s. Βρίσκεται σε ένα πεζόδρομο με ησυχία, καμιά δεκαπενταριά λεπτά από το Σταθμό Μετρό του Περιστερίου, και όχι μακριά από την πολύβουη πιάτσα του Μπουρναζίου. Το παρκάρισμα ήταν πολύ εύκολη υπόθεση στους παραδιπλανό τετράγωνο.

Το παλιό αρχοντικό σπίτι που το στεγάζει δεσπόζει στη γύρω περιοχή. Τον χειμώνα λειτουργούν στον ισόγειο χώρο, ενώ, όταν ο καιρός ανοίγει, οι θαμώνες τρώνε έξω, όπου βρίσκονται οι περιποιημένες και φωτισμένες ζαρντινιέρες τους με τα φυτά.

Είναι ανοιχτά κάθε μέρα, μεσημέρι και βράδυ, περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα η κουζίνα τους, ενώ τα Σ/Κ μέχρι τη 1.00 περίπου. Δίπλα ακρτιβώς, υπάρχει η μπυραρία Think Beer, η οποία δεν ξέρω αν ανήκει ή όχι στην ίδια επιχείρηση, κι ο οποία είναι μια εναλλακτική πρόταση, επικεντρωμένη στις ζυθοκαταστάσεις...

Το μεράκι των παιδιών, του Μηνά και της Ελευθερίας, φαίνεται από τον χώρο, την παραδοσιακή σπιτική κουζίνα και από την προθυμία στο σέρβις. Στον χώρο λοιπόν, βλέπουμε την ανοιχτή τους κουζίνα, τα ραφάκια με την κάβα των κρασιών που είναι υπερπλήρης, τις βιτρίνες με τις πρώτες ύλες τους για τα φαγητά, την άνετη διάταξη των ανοιχτόχρωμων τραπεζοκαθισμάτων, τα εντυπωσιακά φωτιστικά από την οροφή, αλλά και πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως τις ζυγαριές και διάφορες άλλες αντίκες από ‘δω κι από ‘κει.

Εμείς λοιπόν παραγγείλαμε τα πιο κάτω πιάτα, που ήρθανε μετά από νερό σε κανάτα και πανεράκι με λευκό και μαύρο ψωμί.

Ένα μοσχαρίσιο καβουρμά σαγανάκι, μία μανιτάρια, νομίζω πλευρώτους, σε σαγανάκι, μια λαχταριστούς λαχανοντολμάδες, μια ζουμερή βλαχομπριζόλα που τη μοιραστήκαμε βέβαια, ενώ ήπιαμε δυο μπύρες. Όλα τα φαγητά ήταν νόστιμα και οι μερίδες ήτανε αρκετά χορταστικές.

Ο λογαριασμός ήρθε στα 46 €, που για μένα άξιζε για αυτά που φάγαμε και για την προσπάθεια των μαγείρων τους, οπότε και βαθμολογώ τη σχέση ποιότητας – τιμής με 3 στα 4, αφού χωρίς τα ποτά, μας ήρθε περίπου 19 ευρώ το άτομο, δηλ. 17/25 € στον καθένα μας!

Στο τέλος μας προσφέρανε ωραιότατο σπιτικό λικεράκι τους.

Σαν τελικό συμπέρασμα, ασφαλώς και σας προτείνω το μαγαζί αυτό, σαν κάτι το ξεχωριστό στο Περιστέρι, και γενικότερα στα Δυτικά Προάστια!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.