Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Περιστέρι, Αθήνα
Φεβ
06
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
37-49

Έχω ακούσει πολλές φορές για το συγκεκριμένο μαγαζί και γενικά καλά σχόλια, οπότε το είχα στα πλάνα μου να πάω... έφτασε λοιπόν η μέρα!

Επίσκεψη Τετάρτη απόγευμα γύρω στις 6. Μαζί με έναν φίλο ο οποίος είναι φαγανός και αυτός! Δεν είχαμε κάνει κράτηση γιατί δεν το θεωρήσαμε σημαντικό για την ημέρα και την ώρα και όντως το μαγαζί όταν πήγαμε είχε άλλες 4-5 παρέες.

Χώρος στάθμευσης: Το μαγαζί έχει παρκαδόρο, χρησιμοποιώντας το πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί ως θέση στάθμευσης για τους πελάτες του μαγαζιού.

Χώρος μαγαζιού: Ο χώρος μεγάλος με πολλά τραπεζοκαθίσματα (λογικά >150καθίσματα). Στο κομμάτι της διακόσμησης ο χώρος προσπαθούσε να δείξει ένα χαρακτήρα αλλά γενικά σε μπέρδευε στο τι ήταν τελικά αυτό που ήθελε να περάσει..! Βέβαια όλο αυτό το κομμάτι της διακόσμησης είναι εντελώς υποκειμενικό!
Τα τραπέζια άνετα με προσεγμένα σερβίτσια και υφασμάτινες πετσέτες που εμένα γενικά μου αρέσει.

Γεύση: Στο σημαντικότερο λοιπόν κομμάτι ενός εστιατορίου ή μίας ταβέρνας.. στο Φαγητόοοοο...
Ο κατάλογος είναι αναλυτικός με πολλές επιλογές σε σαλάτες και πρώτα αλλά και πολλή μεγάλη ποικιλία κρεατικών που θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα!

Παραγγείλαμε τα εξής:
1. Μία σαλάτα ρόκα (10,90€) η οποία γενικά είχε ένα θέμα λειτουργικότητας... γιατί φέρανε 3 μεσαίου μεγέθους ντομάτες, αποφλοιομένες αλλά ολόκληρες!!! με ρόκα στον πάτο του πιάτου και τρία μικρά κομμάτια λευκού τυριού από πάνω.. Σαν λάδι, είχανε βάλει λάδι με πέστο βασιλικού το οποίο έδινε έναν ωραίο τόνο στη σαλάτα η οποία κατά τα άλλα ήταν άγευστη προφανώς λόγο εποχής!

2. Σαν συνοδευτικό μας προτείνανε κατι το οποίο και εμείς είχαμε ακούσει πολλά σχόλια. Φωλιά πατάτας με 3 αυγά τηγανιτά (10,00€)! Εντάξει ωραίο σε εμφάνιση, ωραίο σε γεύση, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι απλά πατάτα στον τρίφτη τηγανητή με 3 αυγά μάτια από πάνω! Και σε κάθε περίπτωση από ένα μαγαζί που θέλει να αναφέρετε σαν steakαδικο δεν πρέπει να αφήνει τους σερβιτόρους του να το αναφέρουν σαν την σπεσιαλιτέ τους!!!! Νομίζω κάνει κακό στο ίδιο το όνομα του εστιατορίου!

3. Για κυρίως πήραμε ένα μοσχαρίσιο συκώτι (12.90€), το οποίο μας το πρότεινε ο σερβιτόρος, αλλά ούτως ή άλλος θέλαμε να το δοκιμάσουμε. Τέλειο σε ψήσιμο τέλειο σε γεύση! απλά λαχταριστότατο!!!

4. Δεύτερο κυρίως πιάτο πήραμε picanha (πικάνια ή αλλιώς καπάκι κιλότου) για δύο άτομα (46,00€). Πολλή νόστιμη, πολύ ζουμερή, πολύ ωραία ψημένη (Medium) και σερβιρισμένη σε ένα πιάτο που από κάτω είχε ένα πήλινο σκεύος που την κράταγε ζεστή! Ως καρυκεύματα μας φέρανε ανθό αλατιού, καπνιστό αλάτι με hickory & αλάτι αρωματισμένο με λεμόνι. Δοκίμασα τον ανθό αλατιού και ταιριάζει τέλεια!

Και στα δύο κυρίως πιάτα (κρεατικά) το carving γινότανε μπροστά μας το οποίο γενικά είναι πολύ ωραίο!
Ήπιαμε: 2 μπύρες (Guiness 9.50€ & Franziskaner 5.50€) από μία ομολογουμένος μεγάλη ποικιλία εγχώριων και εισαγώμενων ετικετών!
Για γλυκό μας κεράσανε 2 εκλεράκια τα οποία δεν μας γεμίζανε το μάτι οπότε δεν τα δοκιμάσαμε για να έχω άποψη!

Εξυπηρέτηση:
Γρήγορη - Κοφτή - Ευγενική! Όπως ακριβώς πρέπει να είναι!

Τιμή:
Για όλα τα παραπάνω μαζί με το κουβέρ (από 2.50€ το άτομο!!! ) -ή ψωμί όπως πλέον έχει βαπτίσει- πληρώσαμε ~100€. Σίγουρα όχι λίγα αλλά όχι και εντελώς παράλογα για αυτά τα κομμάτια κρέατος!

Όσοι δεν έχουν πάει νομίζω πως αξίζει μία επίσκεψη!
Πλέον για εμένα αξίζει και δεύτερη επίσκεψη αλλά αυτή τη φορά με μεγαλύτερη παρέα για να δοκιμάσω ακόμα περισσότερα από τα κρεατικά του συγκεκριμένου steakαδικου!