Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Χαϊδάρι - Αιγάλεω, Αθήνα
Φεβ
17
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Στο νησι πηγαινω τα τελευταία 2.5 χρόνια περίπου. Καθε 3-4 μηνες. Το καλοκαίρι μπορεί και λίγες φορές παραπάνω. Ας τς πάρουμε από την αρχή και αναλυτικά.
Οτι ακούγεται ισχύει. Με 13 ευρώ τρως θαλασσινα του σκασμου και πίνεις αναψυκτικά, μπυρα βεργίνα, κρασί και ούζο χύμα.

Το μαγαζί εχει τζαμαρίες, είναι βαμμένο λευκό και έχει θαλασσινές διακοσμήσεις.
Καθαρό, με πολύ γρήγορο σέρβις. Εχει μια πιτσιρικα και τα κουβέρ και τα ποτά, δυο παλικάρια που σερβίρουν και 2 που μαζεύουν. Το καλοκαίρι βγάζει και τραπέζια πςνω στην πλατεία Δαβάκη.

Ας μιλήσω λίγο για το φαγητό. Καλής ποιότητας κατεψυγμένα θαλασσινά, τηγανισμένα σε καθαρό σπορέλαιο. Τα καλαμαράκια τα τηγανητά εχουβ καλή ποιότητα. Ειναι μικρά και ειναι ολόκληρα όχι ροδέλες. Γαρίδες το κανονικό μέγεθος. Από αυτες που τρως πάνω στην θάλασσα και στις σερβιρουν ταχα μου για φρεσκες. Μύδια υπάρχουν σε τηγανητα, σε αχνιστα, σε σαγανακι και σε ριζοτο. Οσες φορες εψαξα μετα απο τοσο μυδι, να βρω ενα χαλασμενο για να σπάσω την γκινια δεν βρηκα ποτέ.

Το ριζοτο με κρεμα γαλακτος τελειο, το σαγανακι με μουσταρδα το βρηκα περιεργο. Δεν ειναι του γουστου μου. Γαυρος μαριναρισμενος με σκορδο εξαιρετικος. Το λαδι ειναι καλης ποιοτητας αγουρελαιο! Πατατες τελειες και οχι προκατ οπως λεει καποιος αλλος κυριος εδω μεσα αλλα πολυ μικρη μεριδα. Να παιρνετε παντα παραπανω μεριδες. Σαγανακι πολυ ωραιο! Κολοκυθοκεφτεδες, χταποδοκεφτεδες παρα πολυ νοστιμοι. καβουροσαλατα δεν μου αρεσει γιατι βαζουν κετσαπ. Τυροκαυτερη ακουσα απο την παρεα τα καλυτερα αλλα δεν δοκιμασα γιατι δεν τρωω.

Ζητησα και σαρδελες ψητες δεν ειχαν. Μου εκατσε λιγο στραβα γιατι καθε φορα που πηγαινα επαιρνα. Καποια στιγμη μετα τον δευτερο γαυρο μαρινατο μου ειπαν οτι πηρα τον τελευταιο. Πρεπει να εχουν κατι σαν πλαφον σε μερικα προιοντα. Η να τους τελειωνουν καθως σε αυτο το μαγαζι δεν γινεται απλη καταναλωση αλλα υπερκαταναλωση. Σαλατα αναμεικτη με πολυ ωραια σος. Να την παρετε. Το ψωμακι δοξα το θεο φρεσκο.

Λοιπον επειδη με ειχαν στα οπα οπα οι γονεις μου και απο μικρη με ταιζαν πολυ θαλασσινα, ενα εχω να σας πω. Η ποιοτητα απο το νησι δεν παιζεται. Μπορει να μην εχει καραβιδες κτλ αλλα η ποιοτητα ειναι ακριβως η ιδια οπως σε αυτα που πηγαινεις σε παραθαλασσια μαγαζια και σε πιανουν κοτσο και σου χρεωνουν την μεριδα δεκα και εντεκα ευρω. Εμεις σημερα 4 ατομα πηραμε πανω απο 20-25 πιατα και πληρωσαμε 13 ευρω το ατομο. Μαζι με τις κοκα κολες.

Μειον.... πρεπει να κλεισεις τραπεζι. Αλλα αν πας και εχουν σε βολευουν.
Τελευταια εχει παραμαθευτει το μαγαζι και σημερα αγιου βαλεντινου που πηγα ηταν γεματο φωνακλαδες. Δεν με πειραζει αυτο βεβαια. Αλλα ηταν πως να το πω. Ξερετε αλλα χουγια. Ρομ και τετοια.

Επισης αν βλεπεις καθε φορα και παραγγελνεις καμια δεκαρια πιατα κανουν πως ξεχνανε τα μισα. Και πρεπει να εχεις θρασος να τα ξαναζητησεις... αυτα...