Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Βουλιαγμένη - Καβούρι, Αθήνα
Φεβ
21
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
37-49

Απο το καλοκαιρι μου ειχε τραβηξει την προσοχη το εστιατοριο του The Margi Hotel, δεν ειχα ομως καταφερει να το επισκεφτω. Τυχαια το ξαναθυμηθηκα σ'ενα αρθρο με τις υποψηφιοτητες εστιατοριων των νοτιων προαστιων για χρυσο σκουφο. Στο site του ξενοδοχειου μπορεις να δεις το μενου το οποιο επιμελειται ο ανερχομενος chef Παναγιωτης Γιακαλης, καθως και να ενημερωθεις για το homey thursday. Ειναι ενα μενου απο τρεις επιλογες πρωτο, κυριως και γλυκο στην ακρως ενδιαφερουσα τιμη των 25Ε το ατομο. Εκλεισα τραπεζι για δυο ατομα την Πεμπτη 18/2.

Ο χειμερινος χωρος (malabar inhouse), ζεστος με ιδιατερη διακοσμηση που κυριαρχουν τα κρυσταλλα. Ο φωτισμος και η μουσικη σε τελεια αρμονια και ο συνδυσμος με το τζακι δημιουργει μια ομορφη και ρομαντικη ατμοσφαιρα.

Η υποδοχη και το service ευγενικo και επαγγελματικo. Η επιλογη μας το homey thursday μενου μαζι με ενα μπουκαλι λευκο κρασι "Κανενας" απο το κτημα Tσανταλη.

Για αρχη επιλεξαμε το vitello tonato. Δεν ειχα ξαναδοκιμασει αυτο το παραδοσιακο ιταλικο πιατο. Ηρθε σε τελεια θερμοκρασια, κομμενες λεπτες φετες απο μοσχορι με την αναλαφρη σαλτσα απο τονο για ενα εξαιρετικο ξεκινημα. Συνεχεια μια amarticiana ακομη ενα ιταλικο πιατο. Πολυ καλα εκτελεσμενο, με το καψιμο απο την peperoncino εκει που επρεπε, σαλτσα μαλλον απο φρεσκια ντοματα και ροδελες κοκκινης γλυκιας πιπεριας. Απουσιαζε ομως το καπνιστο μπεικον οπως την γνωριζω σαν γνησια συνταγη.

Για Κυριως, σολωμος για εμενα πανω σε ψητα φρεσκα κρεμυδακια, μαζι με φαβα και αρωματισμενο λαδι απο πορτοκαλι. Εξαιρετικο. Στηθος κοτοπουλο για την συνοδο μου, πανω σε καραμελωμενα μανιταρια μαζι με πουρε πατατας. Ενθουσιαστηκε. Οι μεριδες αρκετα μεγαλες που με δυσκολια ειχαμε χωρο στο στομαχι μας και για το γλυκο.
Ενα cheesecake με κρεμα λεμονι και σπιτικι μαρμελαδα τελεια υφη η κρεμα
Και μια αναλαφρη creme brule μαστιχας με παγωτο τριανταφυλλο. Αμφοτερα νοστιμα αν και δεν καταφεραμε να τα τελειωσουμε.

Ο Λογαριασμος μολις στα 75,5 για ενα πραγματικα ολοκληρομενο μενου μαζι με κρασι. Ισως το πιο value for money δειπνο για τοσο καλης ποιοτητας πιατα σε μια ομορφη ατμοσφαιρα. Αξιζει συγχαρητηρια η προσπαθεια του the margi, εμενα με ενθουσιασε και σιγουρα, θα το ξαναεπισκεφτω οπωσδηποτε για να γνωρισω και τον καλοκαιρινο χωρο.