Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Τσιπουράδικα - Ουζερί - Γλυφάδα, Αθήνα
Μάρ
17
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
26-36

Δυστυχώς επισκεφτήκαμε το τσιπουράδικο αυτό εχθές Καθαρή Δευτέρα 14/3, οπότε να προειδοποιήσω ότι η κριτική μου μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τη συνήθη εμπειρία αν πάει κάποιος άλλη μέρα χωρίς να επικρατεί ο χθεσινός χαμός.

ΣΥΝ:
- Όλα όσα δοκιμάσαμε ήταν τέλεια μαγειρεμένα και νοστιμότατα. Πήραμε κυδώνια, μύδια, μυδοπίλαφο, φάβα με χταποδάκι (πολύ ωραίος και πρωτότυπος συνδυασμός), πουγκάκια με γέμιση θαλασσινά (έλιωναν στο στόμα), καλαμάρι γεμιστό (καταπληκτικό), σαρδέλα ψητή και κρασάκι χύμα. Τη λαγάνα την είχαν στα 3,50 ευρώ το καλαθάκι.

- Πάνω στο τραπέζι υπήρχε λόγω της ημέρας εξαιρετικός χαλβάς. Στο τέλος μάς κέρασαν και σκαλτσουνάκια.

- Πάνω στο τραπέζι υπήρχε ήδη μεγάλη κανάτα με νερό βρύσης με άπειρα παγάκια.

- Ο χώρος πρέπει να έχει πολύ καλό εξαερισμό, αφού ούτε φαγητίλα ούτε τσιγαρίλα μυρίζαμε φεύγοντας.

- Το προσωπικό πολύ ευγενικό, γρήγορο και εξυπηρετικό.

ΜΕΙΟΝ:
- Δυστυχώς, τις τέλειες γεύσεις των φαγητών που δοκιμάσαμε, καθώς και το όμορφο περιβάλλον, τα χάλασε το γεγονός ότι υπήρχαν διπλάσια τραπέζια από όσα χωρούσε ο χώρος. Μου θύμισε χοροεσπερίδα σε μπουζουξίδικο πριν 30 χρόνια! Ούτε οι σερβιτόροι δε μπορούσαν να περάσουν ανάμεσα για να σερβίρουν! Λόγω των πολλών κρατήσεων, είχαν βάλει τραπέζια και σε χώρο που κανονικά δε θα καθόσουν χειμώνα, δηλαδή καλυμμένο με εκείνο το διάφανο πλαστικό όπου έμπαζε από 2 μεριές (και ειδικά εχθές έκανε και ψοφόκρυο και έβρεχε). Μετά από παρακλήσεις μας, έκλεισαν με ένα όρθιο.. τραπέζι το ένα σημείο που έμπαζε.

- Ο ιδιοκτήτης κερνούσε τσίπουρο μόνο τις.. μεγάλες παρέες (εμείς ημασταν 3 άτομα, τι να γίνει! ).

- Παραγγείλαμε 1 αχινοσαλάτα προς 12,50 ευρώ και μας ήρθε ένα μπωλάκι διαμέτρου 7 εκ. μάξιμουμ (από αυτά που συνήθως σερβίρουν τα ντιπ, με κομματάκια (φρεσκότατου) αχινού στο ζουμί του. Γιατί περιγράφεται ως σαλάτα δεν το καταλάβαμε. Οι υπόλοιπες μερίδες ήταν σε επαρκή ποσότητα πάντως.

- Όταν ζητήσαμε να μας γεμίσουν την κανάτα μας με νερό, ο σερβιτόρος μάς τη γέμισε με χλιαρό νερό! Όχι θερμοκρασίας δωματίου - ΧΛΙΑΡΟ!

- Από τα ηχεία ακουγόταν - όχι δυνατά - μουσική μάλλον από ραδιόφωνο, καθώς τη μία έπαιζαν ελληνικά, την άλλη ξένα. Με λίγα λόγια, ό, τι να'ναι.

- Χωρίς να φάμε ψάρι ή γαρίδες/καραβίδες, πληρώσαμε..40 ευρώ το άτομο με το χύμα κρασί! Οι τιμές ήταν κατά τουλάχιστον 40% αυξημένες από ότι πριν 1 εβδομάδα από την ημέρα που πήγαμε εμείς. Μάλιστα, είχαν σβήσει τις παλιές με ακαλαίσθητο.. μπλάνκο στον κατάλογο.

- Ζητήσαμε 3 φορές το λογαριασμό τον οποίο λάβαμε μετά από 15-20 λεπτά.

Κύριοι ιδιοκτήτες, όταν έχετε τόσο νόστιμα και φρέσκα μεζεκλίκια και τόσο ικανό μάγειρα, και προσπαθείτε να πιάσετε/κρατήσετε πελατεία στη.. Γλυφάδα, θα πρέπει να διατηρείτε ένα επίπεδο service ΟΛΕΣ τις ημέρες. Εκεί φαίνεται η ικανότητα και ο επαγγελματισμός, όχι όταν έχετε να σερβίρετε 2-3 τραπέζια τις καθημερινές. Αν δε χωράει ο κόσμος, είναι απλό: ΜΗΝ κάνετε τόσες πολλές κρατήσεις. Μην προσπαθείτε να κάνετε την αρπαχτή σας στις μεγάλες αργίες.