Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Χαλάνδρι, Αθήνα
Απρ
01
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Μετά από 4 επισκέψεις τα πράγματα είναι σίγουρα και δοκιμασμένα.
Είναι προφανές ότι για να υπάρξει τρίτη και τέταρτη φορά (τη δεύτερη τη δίνεις συχνά έτσι κι αλλιώς ως "δεύτερη ευκαιρία", όπως κάνουν πολλοί και στις εκλογές... ) περάσαμε και φάγαμε καλά τις δύο πρώτες. Το Μουστάκι είναι ένα πολύ καλό και τίμιο μαγαζί.

Αν και "ψητοπωλείο πολυτελείας" όπως θα το ονόμαζαν αρκετοί με μειωτική ίσως διάθεση, ως μεγάλο πλεονέκτημά του έχει τις σαλάτες! Ναι, τις σαλάτες. Δοκιμάστε άφοβα όποια θέλετε -σε ό, τι αφορά στην coleslaw θα την ήθελα με κάπως περισσότερη sauce.

Ως προς τα κυρίως πιάτα (λίγα και προσεγμένα) εξαιρετικό το burger. Ενδιαφέρουσες οι γεμιστές πιτούλες, άλλες με μπιφτεκάκι, άλλες με κοτόπουλο, γαρνιρισμένες με τσένταρ. Και αν και δεν φαίνεται στην αρχή, χορταστικές.

Φιλέτο γαλοπούλας πολύ νόστιμο (προσοχή, στο όριο "να στεγνώσει") και καλαμάκια εύγευστα. Κυρίως αυτά με κοτόπουλο, μετά το κεμπάπ και τρίτο το χοιρινό που πρέπει να μην έχει τόσο (και τόσα) λιπαρά κομμάτια.
Μπιφτέκι, εύγευστη, ασφαλής και ποιοτική επιλογή.

Εξαιρετικά τα κρασιά του (γαλλικά, ελληνικά, ιταλικά) σε ποτήρι -δεν έχει "χύμα" αλλά ποτήρι. Μία από τις επισκέψεις μας είχε κίνητρο ένα υπέροχο ιταλικό ροζέ.

Τιμές παραπάνω από καλές.

Τρείς διαφορετικοί χώροι, όχι μεγάλοι αλλά επαρκείς. Έξω όταν έχει καλό καιρό, μέσα ισόγειο για τρεις-τέσσερεις παρέες, και πάνω για καπνιστές (κυρίως) σε ένα πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο.
Έχει και μια αυλή/κήπο για το καλοκαίρι, αλλά δεν έχουμε πάει, ίσως την επόμενη φορά αν έχει ανοίξει.

Οι άνθρωποί του είναι ευγενείς και γνώστες του προϊόντος. Ξέρουν τι λένε και είναι ενημερωμένοι για τα πιάτα, τις γεύσεις και τα κρασιά.