Loader
8 medium

28 Απρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Ο χώρος είναι εντυπωσιακός, αλλά καλόγουστος με ένα μείγμα μοντέρνων και vintage στοιχείων. Οπότε όσον αφορά στις πρώτες εντυπώσεις, τα πήγε εξαιρετικά.

Έτσι κι αλλιώς είχαμε ακούσει τα καλύτερα και άρα περιμέναμε πολλά. Βραδάκι Παρασκευής, από τα πρώτα καλοκαιρινά, παρέα δυο ζευγαριών, καπνίζοντες όλοι, αποφασίσαμε να κάτσουμε στον όμορφο κήπο. Είχε αρκετό κόσμο, αλλά εξυπηρετηθήκαμε άμεσα. Ο κατάλογος, βολικός σε μία σελίδα, μας άνοιξε περαιτέρω την όρεξη. Αφού έπεσε η σχετική μελέτη, αποφασίσαμε να μοιραστούμε το magic mushroom, το masala tube και τη σαλάτα cospaia.

Το μανιτάρι, ουσιαστικά παναρισμένο με τυρί και γεμιστό με κρεμώδη σως, ήταν πολύ εύγευστο και όχι λιγωτικό. Εξαιρετικό βρήκα το masala tube, με τα ινδικά μπαχαρικά να δένουν τέλεια με τη sour cream. Στη σαλάτα πάλι ένιωθες την μπουράτα, που είναι και ο λόγος που τη διαλέξαμε.

Για κυρίως διάλεξα ένα μη κλασσικό μπέργκερ, το Ribu, με black angus rib eye με μπερνεζ σε cabbiata. Απλά υπέροχο. Ζουμερό και τρυφερό και όπως το ζήτησα ψημένο το κρέας (θα μου πεις αυτονόητο, αλλά δυστυχώς όχι πάντα στην Ελλάδα) έδενε τέλεια με την αρκετά ανάλαφρη μπερνέζ και το πολύ νόστιμο ψωμάκι.

Το φαγητό μας συνοδεύσαμε με ένα Merlot του Καριπίδη σε καλή τιμή (21€).
Στο τέλος μας κέρασαν πραλίνα, Η λυπητερή ανήλθε σε λιγότερο από 25€/άτομο, και άξιζε το κάθε σεντ της. Αν θα ξαναπάμε; Σίγουρα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

8 medium

28 Απρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Ο χώρος είναι εντυπωσιακός, αλλά καλόγουστος με ένα μείγμα μοντέρνων και vintage στοιχείων. Οπότε όσον αφορά στις πρώτες εντυπώσεις, τα πήγε εξαιρετικά.

Έτσι κι αλλιώς είχαμε ακούσει τα καλύτερα και άρα περιμέναμε πολλά. Βραδάκι Παρασκευής, από τα πρώτα καλοκαιρινά, παρέα δυο ζευγαριών, καπνίζοντες όλοι, αποφασίσαμε να κάτσουμε στον όμορφο κήπο. Είχε αρκετό κόσμο, αλλά εξυπηρετηθήκαμε άμεσα. Ο κατάλογος, βολικός σε μία σελίδα, μας άνοιξε περαιτέρω την όρεξη. Αφού έπεσε η σχετική μελέτη, αποφασίσαμε να μοιραστούμε το magic mushroom, το masala tube και τη σαλάτα cospaia.

Το μανιτάρι, ουσιαστικά παναρισμένο με τυρί και γεμιστό με κρεμώδη σως, ήταν πολύ εύγευστο και όχι λιγωτικό. Εξαιρετικό βρήκα το masala tube, με τα ινδικά μπαχαρικά να δένουν τέλεια με τη sour cream. Στη σαλάτα πάλι ένιωθες την μπουράτα, που είναι και ο λόγος που τη διαλέξαμε.

Για κυρίως διάλεξα ένα μη κλασσικό μπέργκερ, το Ribu, με black angus rib eye με μπερνεζ σε cabbiata. Απλά υπέροχο. Ζουμερό και τρυφερό και όπως το ζήτησα ψημένο το κρέας (θα μου πεις αυτονόητο, αλλά δυστυχώς όχι πάντα στην Ελλάδα) έδενε τέλεια με την αρκετά ανάλαφρη μπερνέζ και το πολύ νόστιμο ψωμάκι.

Το φαγητό μας συνοδεύσαμε με ένα Merlot του Καριπίδη σε καλή τιμή (21€).
Στο τέλος μας κέρασαν πραλίνα, Η λυπητερή ανήλθε σε λιγότερο από 25€/άτομο, και άξιζε το κάθε σεντ της. Αν θα ξαναπάμε; Σίγουρα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
8 medium

Mari-Anna

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

10-16

Ο χώρος είναι εντυπωσιακός, αλλά καλόγουστος με ένα μείγμα μοντέρνων και vintage στοιχείων. Οπότε όσον αφορά στις πρώτες εντυπώσεις, τα πήγε εξαιρετικά.

Έτσι κι αλλιώς είχαμε ακούσει τα καλύτερα και άρα περιμέναμε πολλά. Βραδάκι Παρασκευής, από τα πρώτα καλοκαιρινά, παρέα δυο ζευγαριών, καπνίζοντες όλοι, αποφασίσαμε να κάτσουμε στον όμορφο κήπο. Είχε αρκετό κόσμο, αλλά εξυπηρετηθήκαμε άμεσα. Ο κατάλογος, βολικός σε μία σελίδα, μας άνοιξε περαιτέρω την όρεξη. Αφού έπεσε η σχετική μελέτη, αποφασίσαμε να μοιραστούμε το magic mushroom, το masala tube και τη σαλάτα cospaia.

Το μανιτάρι, ουσιαστικά παναρισμένο με τυρί και γεμιστό με κρεμώδη σως, ήταν πολύ εύγευστο και όχι λιγωτικό. Εξαιρετικό βρήκα το masala tube, με τα ινδικά μπαχαρικά να δένουν τέλεια με τη sour cream. Στη σαλάτα πάλι ένιωθες την μπουράτα, που είναι και ο λόγος που τη διαλέξαμε.

Για κυρίως διάλεξα ένα μη κλασσικό μπέργκερ, το Ribu, με black angus rib eye με μπερνεζ σε cabbiata. Απλά υπέροχο. Ζουμερό και τρυφερό και όπως το ζήτησα ψημένο το κρέας (θα μου πεις αυτονόητο, αλλά δυστυχώς όχι πάντα στην Ελλάδα) έδενε τέλεια με την αρκετά ανάλαφρη μπερνέζ και το πολύ νόστιμο ψωμάκι.

Το φαγητό μας συνοδεύσαμε με ένα Merlot του Καριπίδη σε καλή τιμή (21€).
Στο τέλος μας κέρασαν πραλίνα, Η λυπητερή ανήλθε σε λιγότερο από 25€/άτομο, και άξιζε το κάθε σεντ της. Αν θα ξαναπάμε; Σίγουρα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.