Loader
7 medium

05 Μαι 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Προχθές πήγαμε με τον ξάδερφό μου στο ιταλικό εστιατόριο AL PINO στο Χαλάνδρι, που άνοιξε πέρσι, και λειτουργεί κάθε μέρα από τις 11 μέχρι τη 1.00 τη νύχτα. Το AL PINO έχει μεγάλη ιστορία στη χώρα μας, αφού το πρώτο άνοιξε το 1973 στο Φάληρο, ενώ το δεύτερο ακολούθησε στο Μαρούσι πριν 3 χρόνια.

Το συγκεκριμένο του Χαλανδρίου κάνει μάλιστα και delivery στην ευρύτερη περιοχή, με πολύ καλύτερες τιμές από αυτές του εστιατορίου. Θεωρώ ότι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τη διανομή, αφού τα φαγητά τους είναι νόστιμα και οι μερίδες τους χορταστικές!

Ο χώρος είναι πραγματικά impressive, από την πόρτα της εισόδου με το βαρύ ξύλο και το κάγκελο, μέχρι τα φωτιστικά και τα βιεννέζικα τραπέζια και καθίσματα μέσα, που νιώθεις άνετα και ευρύχωρα, με την περιποίηση μάλιστα του έμπειρου και ευγενικού προσωπικού. Υπάρχει και κλειστό αίθριο για το καλοκαίρι.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το μεγάλο μενού τους, που αποτελείται από καμιά δεκαριά ορεκτικά, όπως μελιτζάνες, μανιτάρια και μύδια (8-12 €), άλλες τόσες σαλάτες στα 10-12 €, τεράστια ποικιλία ζυμαρικών (και φρέσκων), ραβιόλι, αλλά και ριζότο, με κορυφαίο αυτό με την καραβιδόψιχα, στα 20 €, που δοκιμάσαμε. Έχουνε και καμιά 10αριά πίτσες, μεγάλη ποικιλία κρεάτων και ψαρικών στη σχάρα (10-24 €), και για το τέλος 4-5 desserts ιταλικά, στα 5 € περίπου. Βλέπετε, οι τιμές είναι ψηλές αλλά το μέρος είναι deluxe…

Έτσι τσουχτερά είναι και τα ποτά, όπου τα καλά ελληνικά ή ιταλικά κρασιά πλησιάζουν τα 40 € το μπουκάλι, αλλά μπορεί κάποιος να βολευτεί με ένα αναψυκτικό ή μια μπύρα, στα 2-4 €. Η απαλή ιταλική μουσική συμπληρώνει την ωραία αυτή ατμόσφαιρα.

Με το που κάθεσαι χρεώνεσαι περί τα 6 € για νερό mineral και την ποικιλία με τα διάφορα ψωμάκια. Εμείς λοιπόν πήραμε μια μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και ελαφριά sauce με mustard Dijon, 1 σαλάτα με καπνιστό σολομό, ένα φοβερό ριζότο με καραβιδόψιχα και παρμεζάνα, που σας είπα πριν, μια πίτσα κανονική με βάση το κοτόπουλο και στο τέλος μοιραστήκαμε ένα γλυκό τιραμισού. Ήπιαμε επίσης μια μπύρα μικρή ιταλική Peroni. Ο λογαριασμός έφτασε τα 66 €, i. e. Per person 26-36! Once in a blue moon, though, it’s permitted!!

Το μέρος είναι ακριβό αλλά το περιβάλλον αξίζει, και έτσι σας το συνιστώ για μια επέτειο ή μια ξεχωριστή σας μέρα. Of course, it’s not the best value for money, όπως φαίνεται κι από το delivery που είναι 30-35% φθηνότερο, που σημαίνει ότι μπορούνε να χαμηλώσουνε μερικές τιμές τους, μέσα στην κρίση αυτή άλλωστε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

7 medium

05 Μαι 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Προχθές πήγαμε με τον ξάδερφό μου στο ιταλικό εστιατόριο AL PINO στο Χαλάνδρι, που άνοιξε πέρσι, και λειτουργεί κάθε μέρα από τις 11 μέχρι τη 1.00 τη νύχτα. Το AL PINO έχει μεγάλη ιστορία στη χώρα μας, αφού το πρώτο άνοιξε το 1973 στο Φάληρο, ενώ το δεύτερο ακολούθησε στο Μαρούσι πριν 3 χρόνια.

Το συγκεκριμένο του Χαλανδρίου κάνει μάλιστα και delivery στην ευρύτερη περιοχή, με πολύ καλύτερες τιμές από αυτές του εστιατορίου. Θεωρώ ότι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τη διανομή, αφού τα φαγητά τους είναι νόστιμα και οι μερίδες τους χορταστικές!

Ο χώρος είναι πραγματικά impressive, από την πόρτα της εισόδου με το βαρύ ξύλο και το κάγκελο, μέχρι τα φωτιστικά και τα βιεννέζικα τραπέζια και καθίσματα μέσα, που νιώθεις άνετα και ευρύχωρα, με την περιποίηση μάλιστα του έμπειρου και ευγενικού προσωπικού. Υπάρχει και κλειστό αίθριο για το καλοκαίρι.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το μεγάλο μενού τους, που αποτελείται από καμιά δεκαριά ορεκτικά, όπως μελιτζάνες, μανιτάρια και μύδια (8-12 €), άλλες τόσες σαλάτες στα 10-12 €, τεράστια ποικιλία ζυμαρικών (και φρέσκων), ραβιόλι, αλλά και ριζότο, με κορυφαίο αυτό με την καραβιδόψιχα, στα 20 €, που δοκιμάσαμε. Έχουνε και καμιά 10αριά πίτσες, μεγάλη ποικιλία κρεάτων και ψαρικών στη σχάρα (10-24 €), και για το τέλος 4-5 desserts ιταλικά, στα 5 € περίπου. Βλέπετε, οι τιμές είναι ψηλές αλλά το μέρος είναι deluxe…

Έτσι τσουχτερά είναι και τα ποτά, όπου τα καλά ελληνικά ή ιταλικά κρασιά πλησιάζουν τα 40 € το μπουκάλι, αλλά μπορεί κάποιος να βολευτεί με ένα αναψυκτικό ή μια μπύρα, στα 2-4 €. Η απαλή ιταλική μουσική συμπληρώνει την ωραία αυτή ατμόσφαιρα.

Με το που κάθεσαι χρεώνεσαι περί τα 6 € για νερό mineral και την ποικιλία με τα διάφορα ψωμάκια. Εμείς λοιπόν πήραμε μια μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και ελαφριά sauce με mustard Dijon, 1 σαλάτα με καπνιστό σολομό, ένα φοβερό ριζότο με καραβιδόψιχα και παρμεζάνα, που σας είπα πριν, μια πίτσα κανονική με βάση το κοτόπουλο και στο τέλος μοιραστήκαμε ένα γλυκό τιραμισού. Ήπιαμε επίσης μια μπύρα μικρή ιταλική Peroni. Ο λογαριασμός έφτασε τα 66 €, i. e. Per person 26-36! Once in a blue moon, though, it’s permitted!!

Το μέρος είναι ακριβό αλλά το περιβάλλον αξίζει, και έτσι σας το συνιστώ για μια επέτειο ή μια ξεχωριστή σας μέρα. Of course, it’s not the best value for money, όπως φαίνεται κι από το delivery που είναι 30-35% φθηνότερο, που σημαίνει ότι μπορούνε να χαμηλώσουνε μερικές τιμές τους, μέσα στην κρίση αυτή άλλωστε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
7 medium

PRitanis

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

26-36

Προχθές πήγαμε με τον ξάδερφό μου στο ιταλικό εστιατόριο AL PINO στο Χαλάνδρι, που άνοιξε πέρσι, και λειτουργεί κάθε μέρα από τις 11 μέχρι τη 1.00 τη νύχτα. Το AL PINO έχει μεγάλη ιστορία στη χώρα μας, αφού το πρώτο άνοιξε το 1973 στο Φάληρο, ενώ το δεύτερο ακολούθησε στο Μαρούσι πριν 3 χρόνια.

Το συγκεκριμένο του Χαλανδρίου κάνει μάλιστα και delivery στην ευρύτερη περιοχή, με πολύ καλύτερες τιμές από αυτές του εστιατορίου. Θεωρώ ότι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τη διανομή, αφού τα φαγητά τους είναι νόστιμα και οι μερίδες τους χορταστικές!

Ο χώρος είναι πραγματικά impressive, από την πόρτα της εισόδου με το βαρύ ξύλο και το κάγκελο, μέχρι τα φωτιστικά και τα βιεννέζικα τραπέζια και καθίσματα μέσα, που νιώθεις άνετα και ευρύχωρα, με την περιποίηση μάλιστα του έμπειρου και ευγενικού προσωπικού. Υπάρχει και κλειστό αίθριο για το καλοκαίρι.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το μεγάλο μενού τους, που αποτελείται από καμιά δεκαριά ορεκτικά, όπως μελιτζάνες, μανιτάρια και μύδια (8-12 €), άλλες τόσες σαλάτες στα 10-12 €, τεράστια ποικιλία ζυμαρικών (και φρέσκων), ραβιόλι, αλλά και ριζότο, με κορυφαίο αυτό με την καραβιδόψιχα, στα 20 €, που δοκιμάσαμε. Έχουνε και καμιά 10αριά πίτσες, μεγάλη ποικιλία κρεάτων και ψαρικών στη σχάρα (10-24 €), και για το τέλος 4-5 desserts ιταλικά, στα 5 € περίπου. Βλέπετε, οι τιμές είναι ψηλές αλλά το μέρος είναι deluxe…

Έτσι τσουχτερά είναι και τα ποτά, όπου τα καλά ελληνικά ή ιταλικά κρασιά πλησιάζουν τα 40 € το μπουκάλι, αλλά μπορεί κάποιος να βολευτεί με ένα αναψυκτικό ή μια μπύρα, στα 2-4 €. Η απαλή ιταλική μουσική συμπληρώνει την ωραία αυτή ατμόσφαιρα.

Με το που κάθεσαι χρεώνεσαι περί τα 6 € για νερό mineral και την ποικιλία με τα διάφορα ψωμάκια. Εμείς λοιπόν πήραμε μια μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και ελαφριά sauce με mustard Dijon, 1 σαλάτα με καπνιστό σολομό, ένα φοβερό ριζότο με καραβιδόψιχα και παρμεζάνα, που σας είπα πριν, μια πίτσα κανονική με βάση το κοτόπουλο και στο τέλος μοιραστήκαμε ένα γλυκό τιραμισού. Ήπιαμε επίσης μια μπύρα μικρή ιταλική Peroni. Ο λογαριασμός έφτασε τα 66 €, i. e. Per person 26-36! Once in a blue moon, though, it’s permitted!!

Το μέρος είναι ακριβό αλλά το περιβάλλον αξίζει, και έτσι σας το συνιστώ για μια επέτειο ή μια ξεχωριστή σας μέρα. Of course, it’s not the best value for money, όπως φαίνεται κι από το delivery που είναι 30-35% φθηνότερο, που σημαίνει ότι μπορούνε να χαμηλώσουνε μερικές τιμές τους, μέσα στην κρίση αυτή άλλωστε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.