Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Εκάλη, Αθήνα
Μαι
23
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
37-49

Πέμπτη βράδυ Μάης 2016 επισκεφθήκαμε το εστιατόριο αγοράζοντας προσφορά από deal site.

Ποιότητα Φαγητού (4/4):
Σεφ στο εστιατόριο η Παναγιώτα Κοτσομύτη και δίνω 4/4 γιατί ό, τι κι αν δοκιμάαμε ήταν εξαιρετικό σε παρουσίαση, σε γεύση και φρεσκάδα.

1ο Πιάτο:
-Χόρτα εποχής σαγανάκι
-Πράσινη σαλάτα με - μεγάλα και πολλά κομμάτια - καπνιστό σολομό & vinaigrette φινόκιο

2ο Πιάτο:
-Κριθαρότο με θαλασσινά (φανταστικό! και το σέρβιραν στα πιάτα μας οι ίδιοι)

3ο Πιάτο:
- Λαβράκι με χειροποίητες ταλιατέλες & mousse καπνιστής μελιτζάνας
- Πιάτο ημέρας- Είχαν καταπληκτικό φιλέτο τσιπούρας (ιχθυοτροφείου δυστυχώς) περιτρυγυρισμένο από διάφορες κρεμώδεις υφές (σπανάκι, πιπεριά κ. α. )

Επιδόρπια (η παρουσίαση ήταν έργο τέχνης και στα δύο καθώς και η γεύση):
- Φοντάν σοκολάτα-καραμέλα με παγωτό αχλάδι
- Banoffee με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα

Εξυπηρέτηση (3/4):
Υπήρχε ένας βασικός σερβιτόρος στο σέρβις και ακόμα μια κοπέλα, υπερ αρκετά για τα 3 τραπέζια με πελάτες. Το σέρβις ήταν έμπειρο, ευγενέστατο και αρκετά γρήγορο με το κρασί σε σαμπανιέρα και μαχαιροπήρουνα και πιάτα που άλλαξαν 5-6 φορές, όσα και τα πιάτα που μας έφεραν. Κάτι που μου έκανε αρνητική εντύπωση όμως ήταν η προχειρότητα στην εμφάνιση των σερβιτόρων. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα για ευνόητους λόγους αλλά το μάνατζμεντ πρέπει να κοιτάξει τις λεπτομέρειες.

Χώρος (2/4):
Καθήσαμε στο εσωτερικό του εστιατορίου. Θα προτιμούσμε έξω στον κήπο αλλά λόγω καιρού δεν είχαν ανοίξει ακόμα. Ο χώρος μινιμαλιστικός αλλά άψυχος.
Άκυρα τελείως τα πλαστικά σουπλά και η "beatάτη" μουσική που έπαιζε όλο το βράδυ.

Value for money (3/4):
Για το φαγητό πληρώσαμε στο σύνολο περίπου 45 ευρώ το άτομο (με εκπτωτικό κουπόνι) με μπουκάλι κρασί και τα παραπάνω. Θα ξαναπηγαίναμε ίσως μέσα στο καλοκαίρι για να καθήσουμε στον κήπο και καλύτερα Σάββατο βράδυ για να έχει περισσότερο κόσμο γιατί ήταν λίγο decadence μεσοβδόμαδα. Οι μερίδες του φαγητού ήταν καλές (όχι gourmet degustation κατάσταση ευτυχώς).