Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Περιστέρι, Αθήνα
Ιουν
05
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

ΓΕΥΣΗ: Όλα τα κρέατα πάντα φρεσκοψημένα, οι σαλάτες εξαιρετικές (έχουμε δοκιμάσει χωριάτικη - από τις σπάνιες φορές που ευχαριστήθηκα χωριατικη- και μια με ρόδι ροκα κλπ συγγνωμη ονομα δεν θυμάμαι αλλα εξίσου θεσπέσια. Επίσης, για εμένα φτιάχνουν το καλύτερο τυλιχτό. Αφράτη πίτα και σάλτσα ντομάτας (δεν εχω συναντήσει αλλού να βάζουν σάλτσα ντομάτας σε σουβλάκι)! Οπωσδήποτε σε κερνάνε σπετσοφάι με το που κάθεσαι.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Μοναδική. Όλοι όλοι - από τους σερβιτόρους μέχρι τα άτομα στην κουζίνα και στο ταμείο, έχουν την πιο θερμή ευγένεια που έχω συναντήσει. Καλωσόρισμα όταν φτάνεις, χαιρετισμός όταν φεύγεις (ακόμα και αν μπεις μόνο για να πάρεις την παραγγελία σου και να φύγεις). Αφού τελειώσεις το γεύμα σου σε ρωτούν αν θα ήθελες λίγη Μυρτώ για τη μυρωδιά στα χέρια.

ΧΩΡΟΣ: Ταξίδι στο χρόνο. Μου αρέσει πολύ να παρατηρώ όλες τις λεπτομέρειες. Από τα τεράστια κουτιά πελτέ κύκνος κοντά στο ταμεία μέχρι τα ονόματα στις καρέκλες. Κατά τη γνώμη ο χώρος εκφράζει εξαιρετικά την αίσθηση ενός αντίστοιχου εστιατορίου από το 1950-1960.

VfM: Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο οικονομικές τιμές, αλλά δεν μας πτοεί σε σχέση με αυτό που προσφέρει.