Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Γκάζι, Αθήνα
Ιουν
18
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
10-16

Βρεθήκαμε τυχαία στο Γκάζι μια Κυριακή, αργά το βράδυ.
Ψάχναμε κάτι να φάμε, αλλα δεν θέλαμε σουβλάκια.
Είδαμε το "Καζάνι" που είχε βγάλει τραπεζάκια έξω και αποφασίσαμε να κάτσουμε.
Παραγγείλαμε Μυκονιάτικη σαλάτα..
Ξινομυζήθρα, παξιμάδι, μέλι, μαρούλι, τοματάκια κλπ..
Δροσερή, χορταστική και πολύ γευστική.

Φέτα ψητή με μέλι και σουσάμι..
Όχι κάτι ιδιαίτερο..

Κεφτεδάκια του σεφ...

Έτσι πρέπει να μαγειρεύονται οι κεφτέδες!
Το καλύτερο πιάτο, με συνοδεία αληθινής τηγανητής πατάτας.

Φιλετάκια κοτόπουλο με σάλτσα γιαουρτιού, ξανά με συνοδεία τηγανητης πατάτας.

Τα φιλετάκια είχαν υπερβολική σάλτσα, ενώ η πατάτες, μάλλον δεν ταίριαζαν ως γαρνιτούρα.
Πιο πολυ θα πήγαινε το ρύζι πιλάφι..
Δεν θα το πρότεινα αυτό το πιάτο.

Με αυτά, συν εμφιαλωμένο νερό, συν ένα μπουκάλι μπύρα, πληρώσαμε 34€..
Στο τέλος μας κέρασαν μηλόπιτα με παγωτό.
Το σέρβις, γρήγορο και ευγενικό.