Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μεζεδοπωλεία - Πετράλωνα, Αθήνα
Ιούλ
09
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Απο τις λιγες φορες που επανερχομαι για καποιο μαγαζι εστιασης κι αυτο γιατι ως δικαιοι ανθρωποι θεωρω οτι οφειλουμε να επανορθωνουμε η να δευτερολογουμε οταν σε δευτερη ( τριτη τεταρτη εκατοστη ) επισκεψη στο ιδιο καταστημα θεωρησουμε οτι αυτα που γραψαμε την πρωτη φορα δεν ανταποκρινοντε με ακριβεια στην ποιοτητα και στην εξυπηρετηση του μαγαζιου.

Σε μια τετοια περιπτωση επισκεφτηκα πολλες φορες το " Αντετι " μετα απο την πρωτη κριτικη μου, ειτε λογω καποιων φιλων που το ειχαν ως στεκι ειτε για την ευκολια που ειναι κοντα στον τοπο διαμονης, και δυστηχως αργησα να επανορθωσω ενεκα που το site δεν επιτρεπει σχετικα αμεση επανεγγραφη κριτικης αν δεν περασουν 9 μηνες.

Ενα ομορφο λοιπον μεσημερι κυριακης μετα απο ταξιδι 400 χιλιομετρων και πολυ κουρασμενοι φτασαμε στο Αντετι περι τις 4 το μεσημερι πεινασμενοι σαν λυκοι και πεπεισμενοι οτι σαφως εκει σιγουρα δεν θα απογοητευτουμε.
Σε τετοιες περιπτωσεις συνηθως οταν εισαι τρελαμενος μετα απο την τοση κουραση να φας κατι καλο και να πιεις μια παγωμενη μπυρα πεφτεις συνηθως απο την προσμονη σου σε οτι χειροτερο μπορεις να φανταστεις. Και ολα αυτα γιατι συνηθως εκεινη την μερα σκεφτεσαι να δοκιμασεις το κατι καινουριο.

Εμεις επιλεξαμε την πεπατημενη

Το μαγαζι σαν χωρος παραμενει παντα το ιδιο οποτε δεν θα αλλαξω την γνωμη μου την τον χωρο και την διακοσμηση μιας και παραμενω ο ιιδιος σε γουστο και κριτικη διαθεση.

Επισης ιδια με βελτιουμενη κλιμακα ηταν και η εξυπηρετηση που δεν σε αφηναν απο τα ματια τους απο τον ιδιοκτητη μεχρι τον τελευταιο βοηθο κατι που συνεβαινε σε ολα τα τραπεζια και οχι μονο σε εμας. Και για να μην πει κανεις οτι ετυχε κατι τετοιο θα πω οτι αυτη η κριτικη εχει ως κριτηριο περιπου 10 επισκεψεις στο συγκεκριμενο μαγαζι και οχι μονο μια οποτε η αποψη πλεον ειναι εμπεριστατωμενη.

Αυτο που θα σχολιασω και ειναι και ο λογος που επανερχομαι σε κριτικη στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι σαφως οι γευσεις και η ποικιλια του καταλογου που δυσκολα την βρισκεις στα απλα μεζεδοπωλεια.

Πρωτο πιατο μια τελευταια σαλατα που εχει βαλει στον καταλογο ταμπουλε πολυ δροσερη και πολυ ωραια φιαγμενη ιδανικη για την εποχη ( καλοκαιρι ) με τον μαιντανο της και το πλιγουρι πολυ νοστιμο με το αναλογο λεμονι.4/4 σε ενα πιατο που δεν το λες ευκολο

Δευτερο πιατο μια κλασικη τυροκαυτερη που μονο κλασικη δεν ειναι σε σχεση με το τι κυκλοφοραει στην αγορα. Αρκετα πικαντικη το χρωμα εντονο πορτοκαλι η υφη κατι σε ακατεργαστο ντιπ και γενικα ολη η εικονα να δινει αυτο που πρεπει να εχει μια τυροκαυττερη και οχι τυροσαλατα οπως λεω παντα.4/4 ευκολα

Τριτο πιατο η πιο ωραια παστουρμαδοπιτα ever.... Τελειο φυλο.... τελια αναλογια παστουρμα τυριου...... τελεια γεμιση..... καθε μπουκια μια ξεχωριστη απολαυση.
Σε αυτο το πιατο οντως θα δωσω μια μνεια και ενα ευσημο και θα το προτεινω σε οποιον αρεσουν αυτες οι γευσεις. εδω αν μπορουσα θα εβαζα 5/4

Παμε στο επομενο πιατο που ειναι η κλασικη φετα με το μελι και το σουσαμι. Εδω σαφως μιλαμε για ενα πιατο το οποιο δεν διαφερει τραγικα απο τα αντιστοιχα αλλων εστιατοριων. Οχι πολυ τραγανη κρουστα και το μελι καπως δεν ηταν τοσο οσο επρεπε για το συγκεκριμενο πιατο. Ενα 3/4 ειναι καλο

Επομενο πιατο που φαγαμε ηταν μια τηγανια κοτοπουλου που δεν χορταινεις να τρως ακομα και οταν εχεις χορτασει πληρως. Τελεια γευση τελειο ψησιμο πολυ μαλακο το κοτοπουλο και η σως μουσταρδα το κατι αλλο. Εδω ειναι που δινεις τα συγχαρητηρια στον μαγειρα.4/4 πολυ ευκολα.

Και σε ολα αυτα πηραμε και μια παραφωνια ( σε σχεση με το κρεατοφαγικο μενου ) που ηταν ενας παστουρμας ψαριου. Το πηραμε μονο και μονο για το παραξενο του ονοματος αν και καταλαβα οτι θα ηταν καποιο παστο ψαρι οπως και ηταν αλλωστε ενας μπακαλιαρος παστος αλλα ομως με μια γευση που υπερεβαινε το καλυτερο παστο που εχω φαει ποτε. Σαφως ιδανικος μεζες για τσιπουρο ειδικα κατα τους χειμερινους μηνες.

Ολη την ωρα που καθισαμε, και καθισαμε αρκετα, οι μπυρες τα κρασια και τα τσιπουρα πηγαιναν κι ερχονταν συνεχως ενεκα η ταλαιπωρια απο το ταξιδι.
Οποτε ευλογα μας φανηκε λιγο περιεργο που για ολα αυτα που αναλωσαμε φαγητα και ποτα μας ζητηθηκε το ποσο των κατι λιγοτερο απο 40 ευρω.

Θεωρω οτι το Αντετι με τον νεο μαγειρα και το προσωπικο που ειναι παντα σε εγρηγορση για να εξυπηρετησει ειναι μια πολυ τιμια και πολυ καλη λυση για τον μεζε του οποιου βραδιου η του οποιου μεσημεριου Κυριακης η Σαββατου.

Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε οποιον θα ηθελε να δοκιμασει ακομα και καποια μαγειρευτα που εχει τα Σαββατοκυριακα και τα οποια οπως διατεινεται το " αφεντικο " ειναι μαγειρεμενα σε περιορισμενη ποσοτητα απο τα χερακια της μανουλας του.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη makis67.