Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιαπωνία - Sushi - Μαρούσι, Αθήνα
Ιούλ
11
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Μετά από ένα εντατικό shopping στο εμπορικό κέντρο, ανεβήκαμε στον όροφο των εστιατορίων για να φάμε κάτι, και η διάθεση για κάτι το ασιατικό ήταν παρούσα κι έντονη, οπότε επιλέξαμε το Wagamama, που δεν είχα ποτέ επισκεφθεί, ούτε το συγκεκριμένο, ούτε το κατάστημα της Κηφισσιάς.

Το πάνω επίπεδο του Golden Hall, είναι αισθητά μικρότερο σε τετραγωνικά και διαμορφωμένο για food and leisure. ΑΙσθητικά προσεγμένα όλα τα εστιατόρια, το εν λόγω θα έλεγα ότι θυμίζει ένα μίνιμαλ ντηζαιν ταχυφαγείο, με ξύλινους πάγκους-καναπέδες με κοκκινωπή επένδυση, σχετικά μικρά ανοιχτόχρωμα ξύλινα τραπέζια που έχουν πάνω τους ενσωματωμένο πορτατίφ πολύ συμπαθητικό και από πίσω την ημιανοιχτή κουζίνα που βλέπεις τους μάγειρες εν δράσει. Δεν σε προσκαλεί για να καθήσεις με τις ώρες, αλλά για εκεί που είναι, είναι ό, τι χρειάζεται για την περίπτωση.

Ο σερβιτόρος, χαμογελαστός και ευγενικός -και ταχύτατος, αλλά βέβαια να σημειώσω πως δεν είχε σχεδόν καθόλου κόσμο εκείνη τη μέρα και ώρα (9 το βράδυ καθημερινής). Το μενού ήταν σουπλά στο τραπέζι μας. Πρακτικό και διαφωτιστικό.

Το japanese inspired restaurant που αυτοσυστήνεται το Wagamama μάλλον εννοεί αυτό το fusion πείραγμα της κουζίνας της υπέροχης αυτής χώρας.
Οι επιλογές του μενού πολύ ενδιαφέρουσες - αισθητό το πείραγμα προς την χερσόνησο της Κορέας με την επίσης εκπληκτική κουζίνα.

Παραγγείλαμε:

- Σάκε (εννοείται) (Sho Chiku Bai) (€6)
- Caterpillar uramaki -maki sushi, με μέσα τόνο, αβοκαντο και από πάνω σολωμό και τα πορτοκαλοκόκκινα αυγά του, μαγιονέζα και σχοινόπρασο. 8 κομμάτια, πολύ νόστιμα εκτός από εικαστικά πανέμορφα (€9,75).
- Φιλέτο τόνου ψητό μετρίως (μέτριο το ψήσιμο ζητήσαμε, μας βγήκε πιο ψημένο απ' ότι θέλαμε). To όλον βέβαια πιάτο ήτο superfood με τα όλα του, καθώς ακολουθούνταν από ένα ωραίο μείγμα κινόας, κέηλ, κόκκινης πιπεριάς, κρεμμυδιών και αυτών των χαρακτηριστικών ιαπωνικών edamame φασολιών. Ηταν καλό, λίγο πιο ωμό το ψάρι και θα ήταν σούπερ (€12,40).
- Gyoza. Πέντε πιτάκια τηγανητά, με γέμιση κοτόπουλο λαχανικά και το ανάλογο ντιπ. Οκ ήταν δεν θα τα ξαναέπαιρνα όμως (€6,30).
- Τerriyaki beef donburi. Ενα μεγαλούτσικο μπωλ με ψητό μοσχάρι με σως τεριγιάκι και ρύζι, λαχανικά, σουσάμι και κάποια τουρσιά kimchee που ήρθαν χωριστά. Μας άρεσε πολύ (€11,70).

Ευχαριστηθήκαμε και χορτάσαμε αμφότεροι. Και μας έχει ανοίξει η όρεξη να δοκιμάσουμε και αρκετά ακόμα από τα πιάτα του. Και πληρώσαμε αρκετά νορμάλ -είχα και -20% με την κάρτα αθηνόραμα - δηλαδή €37 (κανονικά θα ήταν €46), και όπως είδα παίζει με σημαντική έκπτωση και για κράτηση μέσω διαδικτύου. Αξίζει σίγουρα να τσιμπήσετε κάτι, αν βρεθείτε εκεί.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια