Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ταβέρνες & Ψητοπωλεία - Αργυρούπολη, Αθήνα
Σεπ
02
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Έχουμε επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί δύο φορές, μία πέρυσι τυχαία και μία φέτος για να κεράσουμε την οικογένειά μας. Μόνο αυτό αποδεικνύει ότι είναι ένα μαγαζί που σου δίνει λόγους να ξαναπάς.

Την πρώτη φορά δοκιμάσαμε κυρίως ψαρομεζέδες. Οι μερίδες ήταν κανονικές, οι τιμές επίσης κανονικές και η εξυπηρέτηση πολύ καλή, γιατί το μαγαζί δεν είχε πολύ κόσμο, καθώς ήταν καθημερινή. Η παραγγελία μας περιλάμβανε ψητές σαρδέλες, ψιλή γαρίδα τηγανιτή, πατάτες (κομμένες στο χέρι! ), χταποδάκι ψητό, καλαμαράκια τηγανητά, χωριάτικη και κεμπάπ.

Η τελευταία μας επίσκεψη έγινε 15Αύγουστο, που δεν έπεφτε καρφίτσα στο μαγαζί. Τα παιδιά ήταν εξυπηρετικά κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσαν, αλλά τελικά ο ένας περίμενε να έρθει το φαγητό του άλλου. Τα ορντέβ: μεγάλη χωριάτικη, τυροπιτάκια (όχι τίποτα ιδιαίτερο), κολοκυθοκεφτέδες (πολύ καλοί), πατάτες τηγανητές, τυροκαυτερή, τζατζίκι, ήταν φυσιολογικές μερίδες.

Όταν όμως ήρθαν τα κυρίως πιάτα: χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Μαδέρας, μοσχάρι λεμονάτο, μια σταβλίσια και μία χοιρινή μπριζόλα (τεράστιες! ), πιάτο του μερακλή (με διάφορα είδη κρεάτων και λουκάνικο) και κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια (νόστιμο και μαλακό), νομίζαμε ότι θα σκάσουμε από το φαγητό. Και όντως έτσι έγινε, με τα μισά φαγητά να καταλήγουν σε κουτάκια για το σπίτι.

Το μόνο που δεν μου ευχαρίστησε ήταν ότι όλα σερβίρονταν με συνοδεία τηγανητής πατάτας (μου έδωσαν την επιλογή ψητών λαχανικών, αλλά δυστυχώς το πιάτο κατέφτασε με πατάτες). Θα μπορούσαν να σερβίρουν τα κρεατικά με ρύζι, αρακά, καλαμπόκι κ.λπ.

Δεν πρόκειται για κάτι γκουρμέ, αλλά για καλομαγειρεμένα, πλούσια πιάτα, πράγμα που μετράει σε μια εποχή που όλοι μικραίνουν τις μερίδες για να κρατήσουν τις τιμές χαμηλές.