Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Π.Φάληρο, Αθήνα
Σεπ
12
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
-

Επισκεφτήκαμε τον Ακάκιο την περασμένη Κυριακή, για δεύτερη φορά. Όλοι είναι εξυπηρετικότατοι και ο χώρος (με το μοναστηριακό στυλ) είναι πολύ ιδιαίτερος.

Παραγγείλαμε διαφορετικές πίτσες, που είχαν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, μάλλον λόγω των διαφορετικών υλικών. Η παιδική πίτσα (τυρί ντομάτα) και η πίτσα ιμάμ (με την μελιτζάνα ήταν πολύ καλές! Αντιθέτως, η πίτσα με το καπνιστό μπέικον ψιλοαδιάφορη. Η πεκορινάδα είναι μακαρονάδα που εντυπωσιάζει με την περιγραφή της, αλλά η γεύση της ήταν λίγο μονότονη, ιδίως αν δεν έβαζες τυρί. Κάτι της έλλειπε...

Από ορεκτικά, τα τυροπιτάρια ήταν σκέτο ποίημα, να τα προιμήσετε! Η σαλάτα μέσα στο καρβέλι είναι τεράστια (λόγω του ψωμιού) και νόστιμη, αλλά το ψωμί σε ταλαιπωρεί στο κόψιμο. Ίσως θα έπρεπε να την σερβίρουν με άλλο μαχαίρι.

Σίγουρα θα επισκεφτούμε ξανά το μαγαζί, καθώς και ο λογαριασμός ήταν πολύ λογικός.