Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Ν.Σμύρνη, Αθήνα
Οκτ
15
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
1-9

Αν υπήρχε Ακαδημία για σουβλάκια, ο Λευτέρης θα ήταν το υποχρεωτικό μάθημα.

Σήμερα όλα τα σουβλατζίδικα έχουν «αλάδωτη» πίτα (θυμάστε πως τις κάνανε παλιά τίγκα στο λάδι;). Αλλά, δεν έχουν καμία σχέση με την πίτα του Λευτέρη που παραμένει σταθερή αξία από το 1953.
Βλέπετε πρέπει να είσαι μάστορας για να κάνεις την πίτα αλάδωτη και τραγανή αλλά να μπορείς να τυλίξεις και το σουβλάκι μέσα. Ποιος το κάνει αυτό; Ή θα σου τυλίξουν το σουβλάκι σε μια πίτα -αλάδωτη μεν- αλλά μαλακή, ή για να την κάνουν τραγανή θα αναγκαστούν να την κόψουν και να την φέρουν στο πιάτο.

Επίσης ζητείστε πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο μπούτι (τελειώνουν γρήγορα). Καλοψημένο αλλά ζουμερό κρέας, ντομάτα κρεμμύδι. Δεν χρειάζονται οι αηδιαστικές σως που βάζουν οι άλλοι για να κατέβει το συνήθως ξερό κοτόπουλο.

Απλά δεν υπάρχει καλύτερο σουβλατζίδικο στην Αθήνα.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη gargantua.