Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο Chef Δημήτρης Αγοραστός με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο ως Executive Chef σε διάφορα διακεκριμένα εστιατόρια της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού, το 2012 δημιούργησε το δικό του χώρο στο κέντρο του Χαλανδρίου. Η έμπνευση και η δημιουργικότητα συναντήθηκαν με τα αγνά υλικά, το αποτέλεσμα, μία πανδαισία γεύσεων που σίγουρα θα μείνει αναλλοίωτη στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών. Το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου είναι ‘’όλα φρέσκα’’ γι’αυτό και οι ζύμες καθώς και τα ψωμάκια είναι χειροποίητα, ζυμώνονται καθημερινά και ψήνονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Οι κιμάδες προέρχονται από φρέσκο μοσχαρίσιο και αρνίσιο ελληνικό κρέας και τα προϊόντα δεν περιέχουν κανενός είδους συντηρητικό ή ενισχυτικό γεύσης.
Κάντε τώρα την κράτησή σας μέσω e-table αν θέλετε να απολάυσετε παραδοσιακή πολίτικη κουζίνα στην περιοχή του Χαλανδρίου και επωφεληθείτε από μοναδικά προνόμια και προσφορές.
Ωράριο
Δευτέρα έως Κυριακή 12:00 - 00:00
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Κλασσικό
Κόστος κατ'άτομο
16€ - 25€
Τρόποι Πληρωμής
VISA MasterCard
Υπηρεσίες
WiFi
Προτείνεται για
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.