Loader

06 Ιαν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Αποφάσισα αυτή τη φορά να επανέλθω με δύο επικαιροποιημένες κριτικές, για τις δύο αδελφές επιχειρήσεις, προτού ριχτώ και πάλι σε νέες γευστικές περιπέτειες, αφενός γιατί παρά τις δυσκολίες, αξίζουν πολύ και αντέχουν σθεναρά, και αφετέρου επειδή έχουν επάξια κερδίσει για μένα τον τιμητικό τίτλο να τα έχω αμφότερα ως "στέκια" και να τα προτείνω με κλειστά μάτια σε όποια περίσταση μου τύχει να ερωτηθώ ή να ζητηθεί η γνώμη μου.

Το σαφές προβάδισμα πλέον, για μένα, θα καταλάβετε ποιό μαγαζί το κερδίζει, όταν ανέβουν και οι 2 κριτικές. Η πιο πρόσφατη, από τις αρκετές επισκέψεις μέσα στο 2016, έγινε προς το τέλος του χρόνου, κάποια Δευτέρα, που το Kozis είναι ανοιχτό, σε αντίθεση με το δίπλα μαγαζί που τις Δευτέρες ρεπάρει ( αρνητικό για εμάς, απολύτως κατανοητό για την επιχείρηση και το προσωπικό ).

Κάποια σημάδια κούρασης είναι πλέον εμφανή, αλλά το τρέξιμο και το γερακίσιο μάτι του Kozi και όλων των παιδιών στο σέρβις, φιξάρει άμεσα την όποια μικροδυσαρέσκεια του πελάτη, πριν γιγαντωθεί και γίνει παράπονο. Το κάπνισμα έχει και επίσημα απαγορευτεί σε όλους τους χώρους τους, τουλάχιστον έτσι μας έχει ειπωθεί αλλά και όσες φορές πήγαμε, φύγαμε "καθαροί" και άκαπνοι.
Με την no reservation policy και τις ουρές του κόσμου, δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως, οπότε η σώφρων σκέψη είναι να διαλέξεις συνετά το πότε θα πας, για να μην ταλαιπωρηθείς πολύ - το λίγο είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Στην αναμονή, συνήθως, υπάρχει κέρασμα οινόμελο, σε εμάς, ωστόσο, δεν κεράστηκε τις 4 από τις 5 φορές. Ατυχία ; Αβλεψία ; Δεν πειράζει.
Επίσης κάτι που ξενίζει αρκετά, το εμφιαλωμένο νερό που ήταν για χρόνια free of charge, τώρα πλέον χρεώνεται κανονικότατα ( μια παροιμία με τη μύγα και το ξύγκι, την γνωρίζετε θαρρώ... ), ενώ κεράσματα μην περιμένετε, εκτός κι αν είστε ο σούπερ κολλητός της οικογένειας, οπότε μόνο τότε θα έρθει γλυκό κερασμένο στο τραπέζι, το έχω δει να συμβαίνει δίπλα μου, πίσω μου, μπροστά μου, ουκ ολίγες φορές.

Για ποιούς λόγους λοιπόν, κάποιος να πάει στο Kozis ; Μα, για το υπέροχο φαγητό. Για τη σταθερή ποιότητα. Γιατί δεν θα φύγει δυσαρεστημένος. Γιατί αποτελεί μια vfm επιλογή χωρίς ρίσκο.

Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή μας λοιπόν, 2 άτομα, φάγαμε τα εξής ( έχουμε ξεκολλήσει πλέον από το μονοπώλιο του burger, που όμως για μένα εξακολουθεί να παραμένει στις τοπ επιλογές μου ):
- Cheesy ( 5 ευρώ ). Πρόκειται για την παραλλαγή του κλασικού σκορδόψωμου, που έρχεται σαν γεμιστό καρβελάκι, με σουσαμάκι από πάνω και με χαρακιές ενδιάμεσα, που γεμίζονται με άφθονο τυράκι που λιώνει ηδονικά καθώς ψήνεται και τραγανίζει. Το σκόρδο, σχεδόν ανεπαίσθητο για όσους τους ενοχλεί. Συνοδεύει άψογα το κλασικό,

- Lucania ( 6,50 ευρώ ), όπου ένα ολόκληρο χωριάτικο λουκάνικο, καλοψημένο αλλά και πολύ ζουμερό, κόβεται σε 5 λοξά μπαστουνάκια και στήνεται σαν μια πυραμίδα, σερβιριζόμενο με άφθονο λεμονόλαδο, ρίγανη και ένα μικρό ντοματίνι.

- Κοkobongo χοιρινό ( 14,50 ευρώ ), το γνωστό κοντοσούβλι στο τσιγκέλι ( σε εμφανέστατα μικρότερη ποσότητα από το αδέλφι Shaka Zulu ), μαριναρισμένο και λουσμένο με το υπέροχο μιξ μπαχαρικών από την Αφρική, η νοστιμιά του δεν έχει αλλάξει σε τίποτα από την πρώτη φορά που το δοκίμασα πριν χρόνια. Συνοδεύεται με φρέσκες τηγανητές πατάτες σε ροδέλες.
* Στο θέμα πατάτες: δυστυχώς έχω παρατηρήσει έναν άτυχο πειραματισμό για εξοικονόμηση πρώτης ύλης, και μερικές φορές, αντί για πατάτες σέρβιραν τα πιάτα με..... πατατάκια... Παιδιά, έλεος, πατάτες θέλουμε κανονικές, όχι τσιπς. Μην παίζετε με αυτό το θέμα, δεν έχει κόστος σοβαρό σε σας, αλλά στον πελάτη χτυπάει άσχημα.....

- Chakalaka ( 17,50 ευρώ ) επίσης με τηγανητές πατάτες και με μια ροζέτα βουτύρου, αποτελεί μια από τις ναυαρχίδες του μαγαζιού, που το καθιέρωσε στα κρεατοφαγικά δρώμενα και όχι άδικα... Συμφωνώ απόλυτα με την παραστατική περιγραφή της φίλης Indulge και επαυξάνω.
Αυτό το steak ( ομοίως και το Amandla δίπλα ) έρχεται από έναν άλλο πλανήτη πολύ μακρινό...
Κρέας ζουμερό, μαλακό, εθιστικό, γαργαλιστικό, σε κάνει να ξεχνάς τις κοινές μοσχαρίσιες μπριζόλες που έχεις φάει αλλού, ακόμα και από το διασημότερο κρεοπωλείο της... Αθήνας, για όσους με αντιλαμβάνονται....
Απευθύνεται σε όσους ξέρουν από κρέας. Δεν είμαι ειδήμων, αλλά εμένα μιλάει στο στομάχι μου!!!
Για τους πολύ θαρραλέους, έρχεται και στην xxl εκδοχή Super Chakalaka +-800 gr. για απόλαυση διαρκείας ή για 2 άτομα. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

- Κρασί κόκκινο 500 ml στα 4,50 ευρώ, αρκετά συμπαθητικό και νερό εμφιαλωμένο στο 1 ευρώ. Σύνολο λογαριασμού για 2 άτομα στα 49 ευρώ με κανονική απόδειξη - πάντα.
Με λίγα λόγια, η ζωή και το φαγητό στα Μελίσσια τραβάει την ανηφόρα. Ίσως ακουστεί ξανά προκλητικό, αλλά εν τέλει, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να ξέρω ότι θα φάω και δεν θα με φάει....

Ειλικρινά, κάνοντας μια αποτίμηση της πορείας τους ως τώρα, δεν γνωρίζω πόσο ακόμη πιο μακριά / ψηλά μπορούν να φτάσουν τα αδέρφια Τζάνου εκ Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς φαίνεται ότι η συνταγή που έχουν είναι μοναδική και ο κόσμος όχι απλά την στηρίζει με ενθουσιασμό αλλά και έχει εξελιχθεί σε φανατικό κοινό που δεν αλλάζει εύκολα το στέκι του.
Από μένα, μόνο ευχές να συνεχίσουν έτσι και να δούμε σύντομα και έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης.

To Kozis φυσικά προτείνεται με ενθουσιασμό. Από μια πιστή φανατική, που έχει λίγα έως ελάχιστα στέκια. Δεν είναι ένα φθηνό μαγαζί. Αλλά από την άλλη το φθηνό, μερικές φορές καταλήγεις να το πληρώσεις πολύ ακριβά.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη Ucook.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

06 Ιαν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Αποφάσισα αυτή τη φορά να επανέλθω με δύο επικαιροποιημένες κριτικές, για τις δύο αδελφές επιχειρήσεις, προτού ριχτώ και πάλι σε νέες γευστικές περιπέτειες, αφενός γιατί παρά τις δυσκολίες, αξίζουν πολύ και αντέχουν σθεναρά, και αφετέρου επειδή έχουν επάξια κερδίσει για μένα τον τιμητικό τίτλο να τα έχω αμφότερα ως "στέκια" και να τα προτείνω με κλειστά μάτια σε όποια περίσταση μου τύχει να ερωτηθώ ή να ζητηθεί η γνώμη μου.

Το σαφές προβάδισμα πλέον, για μένα, θα καταλάβετε ποιό μαγαζί το κερδίζει, όταν ανέβουν και οι 2 κριτικές. Η πιο πρόσφατη, από τις αρκετές επισκέψεις μέσα στο 2016, έγινε προς το τέλος του χρόνου, κάποια Δευτέρα, που το Kozis είναι ανοιχτό, σε αντίθεση με το δίπλα μαγαζί που τις Δευτέρες ρεπάρει ( αρνητικό για εμάς, απολύτως κατανοητό για την επιχείρηση και το προσωπικό ).

Κάποια σημάδια κούρασης είναι πλέον εμφανή, αλλά το τρέξιμο και το γερακίσιο μάτι του Kozi και όλων των παιδιών στο σέρβις, φιξάρει άμεσα την όποια μικροδυσαρέσκεια του πελάτη, πριν γιγαντωθεί και γίνει παράπονο. Το κάπνισμα έχει και επίσημα απαγορευτεί σε όλους τους χώρους τους, τουλάχιστον έτσι μας έχει ειπωθεί αλλά και όσες φορές πήγαμε, φύγαμε "καθαροί" και άκαπνοι.
Με την no reservation policy και τις ουρές του κόσμου, δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως, οπότε η σώφρων σκέψη είναι να διαλέξεις συνετά το πότε θα πας, για να μην ταλαιπωρηθείς πολύ - το λίγο είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Στην αναμονή, συνήθως, υπάρχει κέρασμα οινόμελο, σε εμάς, ωστόσο, δεν κεράστηκε τις 4 από τις 5 φορές. Ατυχία ; Αβλεψία ; Δεν πειράζει.
Επίσης κάτι που ξενίζει αρκετά, το εμφιαλωμένο νερό που ήταν για χρόνια free of charge, τώρα πλέον χρεώνεται κανονικότατα ( μια παροιμία με τη μύγα και το ξύγκι, την γνωρίζετε θαρρώ... ), ενώ κεράσματα μην περιμένετε, εκτός κι αν είστε ο σούπερ κολλητός της οικογένειας, οπότε μόνο τότε θα έρθει γλυκό κερασμένο στο τραπέζι, το έχω δει να συμβαίνει δίπλα μου, πίσω μου, μπροστά μου, ουκ ολίγες φορές.

Για ποιούς λόγους λοιπόν, κάποιος να πάει στο Kozis ; Μα, για το υπέροχο φαγητό. Για τη σταθερή ποιότητα. Γιατί δεν θα φύγει δυσαρεστημένος. Γιατί αποτελεί μια vfm επιλογή χωρίς ρίσκο.

Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή μας λοιπόν, 2 άτομα, φάγαμε τα εξής ( έχουμε ξεκολλήσει πλέον από το μονοπώλιο του burger, που όμως για μένα εξακολουθεί να παραμένει στις τοπ επιλογές μου ):
- Cheesy ( 5 ευρώ ). Πρόκειται για την παραλλαγή του κλασικού σκορδόψωμου, που έρχεται σαν γεμιστό καρβελάκι, με σουσαμάκι από πάνω και με χαρακιές ενδιάμεσα, που γεμίζονται με άφθονο τυράκι που λιώνει ηδονικά καθώς ψήνεται και τραγανίζει. Το σκόρδο, σχεδόν ανεπαίσθητο για όσους τους ενοχλεί. Συνοδεύει άψογα το κλασικό,

- Lucania ( 6,50 ευρώ ), όπου ένα ολόκληρο χωριάτικο λουκάνικο, καλοψημένο αλλά και πολύ ζουμερό, κόβεται σε 5 λοξά μπαστουνάκια και στήνεται σαν μια πυραμίδα, σερβιριζόμενο με άφθονο λεμονόλαδο, ρίγανη και ένα μικρό ντοματίνι.

- Κοkobongo χοιρινό ( 14,50 ευρώ ), το γνωστό κοντοσούβλι στο τσιγκέλι ( σε εμφανέστατα μικρότερη ποσότητα από το αδέλφι Shaka Zulu ), μαριναρισμένο και λουσμένο με το υπέροχο μιξ μπαχαρικών από την Αφρική, η νοστιμιά του δεν έχει αλλάξει σε τίποτα από την πρώτη φορά που το δοκίμασα πριν χρόνια. Συνοδεύεται με φρέσκες τηγανητές πατάτες σε ροδέλες.
* Στο θέμα πατάτες: δυστυχώς έχω παρατηρήσει έναν άτυχο πειραματισμό για εξοικονόμηση πρώτης ύλης, και μερικές φορές, αντί για πατάτες σέρβιραν τα πιάτα με..... πατατάκια... Παιδιά, έλεος, πατάτες θέλουμε κανονικές, όχι τσιπς. Μην παίζετε με αυτό το θέμα, δεν έχει κόστος σοβαρό σε σας, αλλά στον πελάτη χτυπάει άσχημα.....

- Chakalaka ( 17,50 ευρώ ) επίσης με τηγανητές πατάτες και με μια ροζέτα βουτύρου, αποτελεί μια από τις ναυαρχίδες του μαγαζιού, που το καθιέρωσε στα κρεατοφαγικά δρώμενα και όχι άδικα... Συμφωνώ απόλυτα με την παραστατική περιγραφή της φίλης Indulge και επαυξάνω.
Αυτό το steak ( ομοίως και το Amandla δίπλα ) έρχεται από έναν άλλο πλανήτη πολύ μακρινό...
Κρέας ζουμερό, μαλακό, εθιστικό, γαργαλιστικό, σε κάνει να ξεχνάς τις κοινές μοσχαρίσιες μπριζόλες που έχεις φάει αλλού, ακόμα και από το διασημότερο κρεοπωλείο της... Αθήνας, για όσους με αντιλαμβάνονται....
Απευθύνεται σε όσους ξέρουν από κρέας. Δεν είμαι ειδήμων, αλλά εμένα μιλάει στο στομάχι μου!!!
Για τους πολύ θαρραλέους, έρχεται και στην xxl εκδοχή Super Chakalaka +-800 gr. για απόλαυση διαρκείας ή για 2 άτομα. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

- Κρασί κόκκινο 500 ml στα 4,50 ευρώ, αρκετά συμπαθητικό και νερό εμφιαλωμένο στο 1 ευρώ. Σύνολο λογαριασμού για 2 άτομα στα 49 ευρώ με κανονική απόδειξη - πάντα.
Με λίγα λόγια, η ζωή και το φαγητό στα Μελίσσια τραβάει την ανηφόρα. Ίσως ακουστεί ξανά προκλητικό, αλλά εν τέλει, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να ξέρω ότι θα φάω και δεν θα με φάει....

Ειλικρινά, κάνοντας μια αποτίμηση της πορείας τους ως τώρα, δεν γνωρίζω πόσο ακόμη πιο μακριά / ψηλά μπορούν να φτάσουν τα αδέρφια Τζάνου εκ Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς φαίνεται ότι η συνταγή που έχουν είναι μοναδική και ο κόσμος όχι απλά την στηρίζει με ενθουσιασμό αλλά και έχει εξελιχθεί σε φανατικό κοινό που δεν αλλάζει εύκολα το στέκι του.
Από μένα, μόνο ευχές να συνεχίσουν έτσι και να δούμε σύντομα και έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης.

To Kozis φυσικά προτείνεται με ενθουσιασμό. Από μια πιστή φανατική, που έχει λίγα έως ελάχιστα στέκια. Δεν είναι ένα φθηνό μαγαζί. Αλλά από την άλλη το φθηνό, μερικές φορές καταλήγεις να το πληρώσεις πολύ ακριβά.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη Ucook.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Ucook

Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Αποφάσισα αυτή τη φορά να επανέλθω με δύο επικαιροποιημένες κριτικές, για τις δύο αδελφές επιχειρήσεις, προτού ριχτώ και πάλι σε νέες γευστικές περιπέτειες, αφενός γιατί παρά τις δυσκολίες, αξίζουν πολύ και αντέχουν σθεναρά, και αφετέρου επειδή έχουν επάξια κερδίσει για μένα τον τιμητικό τίτλο να τα έχω αμφότερα ως "στέκια" και να τα προτείνω με κλειστά μάτια σε όποια περίσταση μου τύχει να ερωτηθώ ή να ζητηθεί η γνώμη μου.

Το σαφές προβάδισμα πλέον, για μένα, θα καταλάβετε ποιό μαγαζί το κερδίζει, όταν ανέβουν και οι 2 κριτικές. Η πιο πρόσφατη, από τις αρκετές επισκέψεις μέσα στο 2016, έγινε προς το τέλος του χρόνου, κάποια Δευτέρα, που το Kozis είναι ανοιχτό, σε αντίθεση με το δίπλα μαγαζί που τις Δευτέρες ρεπάρει ( αρνητικό για εμάς, απολύτως κατανοητό για την επιχείρηση και το προσωπικό ).

Κάποια σημάδια κούρασης είναι πλέον εμφανή, αλλά το τρέξιμο και το γερακίσιο μάτι του Kozi και όλων των παιδιών στο σέρβις, φιξάρει άμεσα την όποια μικροδυσαρέσκεια του πελάτη, πριν γιγαντωθεί και γίνει παράπονο. Το κάπνισμα έχει και επίσημα απαγορευτεί σε όλους τους χώρους τους, τουλάχιστον έτσι μας έχει ειπωθεί αλλά και όσες φορές πήγαμε, φύγαμε "καθαροί" και άκαπνοι.
Με την no reservation policy και τις ουρές του κόσμου, δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως, οπότε η σώφρων σκέψη είναι να διαλέξεις συνετά το πότε θα πας, για να μην ταλαιπωρηθείς πολύ - το λίγο είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Στην αναμονή, συνήθως, υπάρχει κέρασμα οινόμελο, σε εμάς, ωστόσο, δεν κεράστηκε τις 4 από τις 5 φορές. Ατυχία ; Αβλεψία ; Δεν πειράζει.
Επίσης κάτι που ξενίζει αρκετά, το εμφιαλωμένο νερό που ήταν για χρόνια free of charge, τώρα πλέον χρεώνεται κανονικότατα ( μια παροιμία με τη μύγα και το ξύγκι, την γνωρίζετε θαρρώ... ), ενώ κεράσματα μην περιμένετε, εκτός κι αν είστε ο σούπερ κολλητός της οικογένειας, οπότε μόνο τότε θα έρθει γλυκό κερασμένο στο τραπέζι, το έχω δει να συμβαίνει δίπλα μου, πίσω μου, μπροστά μου, ουκ ολίγες φορές.

Για ποιούς λόγους λοιπόν, κάποιος να πάει στο Kozis ; Μα, για το υπέροχο φαγητό. Για τη σταθερή ποιότητα. Γιατί δεν θα φύγει δυσαρεστημένος. Γιατί αποτελεί μια vfm επιλογή χωρίς ρίσκο.

Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή μας λοιπόν, 2 άτομα, φάγαμε τα εξής ( έχουμε ξεκολλήσει πλέον από το μονοπώλιο του burger, που όμως για μένα εξακολουθεί να παραμένει στις τοπ επιλογές μου ):
- Cheesy ( 5 ευρώ ). Πρόκειται για την παραλλαγή του κλασικού σκορδόψωμου, που έρχεται σαν γεμιστό καρβελάκι, με σουσαμάκι από πάνω και με χαρακιές ενδιάμεσα, που γεμίζονται με άφθονο τυράκι που λιώνει ηδονικά καθώς ψήνεται και τραγανίζει. Το σκόρδο, σχεδόν ανεπαίσθητο για όσους τους ενοχλεί. Συνοδεύει άψογα το κλασικό,

- Lucania ( 6,50 ευρώ ), όπου ένα ολόκληρο χωριάτικο λουκάνικο, καλοψημένο αλλά και πολύ ζουμερό, κόβεται σε 5 λοξά μπαστουνάκια και στήνεται σαν μια πυραμίδα, σερβιριζόμενο με άφθονο λεμονόλαδο, ρίγανη και ένα μικρό ντοματίνι.

- Κοkobongo χοιρινό ( 14,50 ευρώ ), το γνωστό κοντοσούβλι στο τσιγκέλι ( σε εμφανέστατα μικρότερη ποσότητα από το αδέλφι Shaka Zulu ), μαριναρισμένο και λουσμένο με το υπέροχο μιξ μπαχαρικών από την Αφρική, η νοστιμιά του δεν έχει αλλάξει σε τίποτα από την πρώτη φορά που το δοκίμασα πριν χρόνια. Συνοδεύεται με φρέσκες τηγανητές πατάτες σε ροδέλες.
* Στο θέμα πατάτες: δυστυχώς έχω παρατηρήσει έναν άτυχο πειραματισμό για εξοικονόμηση πρώτης ύλης, και μερικές φορές, αντί για πατάτες σέρβιραν τα πιάτα με..... πατατάκια... Παιδιά, έλεος, πατάτες θέλουμε κανονικές, όχι τσιπς. Μην παίζετε με αυτό το θέμα, δεν έχει κόστος σοβαρό σε σας, αλλά στον πελάτη χτυπάει άσχημα.....

- Chakalaka ( 17,50 ευρώ ) επίσης με τηγανητές πατάτες και με μια ροζέτα βουτύρου, αποτελεί μια από τις ναυαρχίδες του μαγαζιού, που το καθιέρωσε στα κρεατοφαγικά δρώμενα και όχι άδικα... Συμφωνώ απόλυτα με την παραστατική περιγραφή της φίλης Indulge και επαυξάνω.
Αυτό το steak ( ομοίως και το Amandla δίπλα ) έρχεται από έναν άλλο πλανήτη πολύ μακρινό...
Κρέας ζουμερό, μαλακό, εθιστικό, γαργαλιστικό, σε κάνει να ξεχνάς τις κοινές μοσχαρίσιες μπριζόλες που έχεις φάει αλλού, ακόμα και από το διασημότερο κρεοπωλείο της... Αθήνας, για όσους με αντιλαμβάνονται....
Απευθύνεται σε όσους ξέρουν από κρέας. Δεν είμαι ειδήμων, αλλά εμένα μιλάει στο στομάχι μου!!!
Για τους πολύ θαρραλέους, έρχεται και στην xxl εκδοχή Super Chakalaka +-800 gr. για απόλαυση διαρκείας ή για 2 άτομα. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

- Κρασί κόκκινο 500 ml στα 4,50 ευρώ, αρκετά συμπαθητικό και νερό εμφιαλωμένο στο 1 ευρώ. Σύνολο λογαριασμού για 2 άτομα στα 49 ευρώ με κανονική απόδειξη - πάντα.
Με λίγα λόγια, η ζωή και το φαγητό στα Μελίσσια τραβάει την ανηφόρα. Ίσως ακουστεί ξανά προκλητικό, αλλά εν τέλει, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να ξέρω ότι θα φάω και δεν θα με φάει....

Ειλικρινά, κάνοντας μια αποτίμηση της πορείας τους ως τώρα, δεν γνωρίζω πόσο ακόμη πιο μακριά / ψηλά μπορούν να φτάσουν τα αδέρφια Τζάνου εκ Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς φαίνεται ότι η συνταγή που έχουν είναι μοναδική και ο κόσμος όχι απλά την στηρίζει με ενθουσιασμό αλλά και έχει εξελιχθεί σε φανατικό κοινό που δεν αλλάζει εύκολα το στέκι του.
Από μένα, μόνο ευχές να συνεχίσουν έτσι και να δούμε σύντομα και έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης.

To Kozis φυσικά προτείνεται με ενθουσιασμό. Από μια πιστή φανατική, που έχει λίγα έως ελάχιστα στέκια. Δεν είναι ένα φθηνό μαγαζί. Αλλά από την άλλη το φθηνό, μερικές φορές καταλήγεις να το πληρώσεις πολύ ακριβά.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη Ucook.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.