Loader

14 Απρ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
10-16

Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι στο κέντρο, σε μια περιοχή, η οποια κατακλύζεται έντονα απο το μεταναστευτικό στοιχείο. Λόγω αυτού του γεγονότος, υπάρχουν παρά πολλα μέρη εστιασης που μπορει κάποιος να γευτεί ντόπιες αυθεντικές κουζίνες, χωρις να πληρώσει μια περιουσία. Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας, μπορει για μερικούς να αποτελεί μια επικίνδυνη ζώνη, αλλα δεν παει να ειναι το κέντρο, με την όποια γοητεία του και την επικινδυνότητα του. Άνετα θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μια σαγηνευτική γυναίκα, που στην προσπάθεια του καποιος να εξερευνήσει τον ψυχισμό της, δεν ξέρει απαραίτητα τί θα συναντήσει. Γιατι ως γνωστόν, οι σαγηνευτικές γυναίκες, εγκυμονούν κινδύνους!

Κατεβαίνοντας τη Λ. Αλεξάνδρας και φτάνοντας στην Πατησίων, στρίβοντας δεξιά στην Ιουλιανού, στο ύψος της οδου Μιχάηλ Βόδα, θα δείτε ένα ανακαινισμένο ψητοπωλείο με τον τίτλο Πίτα Κεμπαπ- Χαλάλ. Στο ιδιο σημείο παλαιότερα υπήρχε παλι ψητοπωλείο, αλλα απο οτι πληροφορήθηκα, άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο νέος ιδιοκτήτης, καταγόμενος απο την Περσία, έκανε ολική ανακαίνιση του χωρου.

Θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω κάποια στοιχεία του χωρου, καθώς ειναι η πρωτη κριτική. Μπαίνοντας στο μαγαζι, η αίθουσα ειναι αρκετά μεγάλη με άνετα τραπέζια και καρέκλες. Το στοιχείο της καθαριοτητας ειναι έντονο, ενω η διακοσμηση δεν ειναι κατι ιδιαίτερο. Οι τοιχοι ειναι βαμμένοι σε εκρού αποχρωσεις, προφανως για να προσδίδει ένα βάθος στο χωρο. Τα ψυγεία ειναι καθαρά, και ειναι τοποθετημένα σε ειδικές προθήκες μεσα στον τοιχο, ετσι ώστε να μην προεξέχουν. Η κουζίνα ειναι ημιανοιχτή και στα δεξιά εχει ένα φούρνο, τύπου ξυλοφουρνου. Η αληθεια ειναι οτι ξεφεύγει εντελώς απο τα παραδοσιακα ψητοπωλεία με κεμπαπ και ανατολίτικη κουζίνα που θα συναντήσετε στην ευρυτερη περιοχή.

Το μενού ειναι σε πολίτικες γευσεις με πινελιές ανατολίτικες. Συνήθως Συριακες, κουρδικές και τουρκικές γεύσεις κάπου λιγο αναμιγνύονται ή κάποιες φορές μπερδεύονται. Εμείς για παράδειγμα δοκιμάσαμε ταμπουλε, που συνήθως θεωρείται ναυαρχίδα στη Συριακή κουζίνα. Το καλο ειναι οτι εχει ωραίο φαγητο, καθαρά ανατολίτικο.

Ήμασταν δυο άτομα κ δοκιμάσαμε τα εξής

Μια μερίδα κεμπάπ, που μαλλον προοριζόταν για δυο άτομα. Τα κεμπαπ αρνίσια με τα ανάλογα μπαχαρικά τους, καλοψημένα, 2 τεράστιου μεγέθους με ρύζι, και απαραίτητη σαλάτα για συνοδευτικά. Πολυ ωραια γευση φαγώθηκε ευχάριστα.

Μια μερίδα κίμπε με καρύδι, κιμά αρνίσιο, κουκουνάρι και πλιγούρι. Το βρηκα εξαιρετικό, αν και λιγο στεγνό, αλλα ηταν πολυ ωραίο γευστικά. Η μερίδα είχε πέντε μεγάλα κίμπε, και τα τιμήσαμε με την παρέα μου δεόντως. Σε επόμενη επίσκεψη θα αποτελέσει επιλογή.

Μια μερίδα λαχματζουν ήπια καυτερή και με αρκετή γέμιση, απο ψιλοκομμενεσ Τομάτες, κρεμμύδια και αρνίσιο κιμά, ίσως απο τα πιο ωραια που έχω γευτεί τελευταία.

Μια μερίδα πεϊνιρλί, μεγάλη ποςοτητα και εξαιρετική ποιότητα. Περιείχε κιμά απο αρνί και τυρι. Αν και εκ πρώτης όψεως προδίκαζε μια νύχτα με καούρα και βαρύ στομαχι, η πραγματικότητα ηταν εντελώς διαφορετική. Τιμήθηκε μέχρι τελευταιο ψίχουλο.

Μια μερίδα ταμπουλε, δροσιστικό και γευστικό, σε Ιρανή έκδοση χωρις πολυ τομάτα, αλλα με πολυ αγγούρι, κρεμμύδι και μαϊντανό. Μας άρεσε γευστικά και το γευτήκαμε μέχρι τέλους.

Στο τελος μας ζύμωσαν μπροστα μας ψωμάκι δικό τους, το οποίο εμφανισιακά μοιάζει με την αντίστοιχη λαγάνα. Ωραίο στη γευση και πασπαλισμένο με μαύρο σουσάμι. Μας το κέρασαν λόγω του οτι πηραμε το μισό κατάλογο!

Για ολα αυτα μαζι με μια κοκακολες α πληρώσαμε 25 ευρω και οχι απλα χορτάσαμε, αλλα κρατήσαμε Μαι για την επόμενη!! Στομαχικές διαταραχές δεν υπήρχαν, ουτε βάρος νιώσαμε, παρόλο που φάγαμε αργά το βραδυ! Θεωρώ οτι το value for money ειναι πολυ καλο, γιατι ακομα και με λιγότερα απο 10 ευρω το άτομο, μπορεις να γευτείς ανατολίτικη κουζίνα, και πραγματικά να χορτάσεις.

Η εξυπηρέτηση γινεται απο έναν Ιρανό, ο οποίος ειναι νέος και ειναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Αυτο που μας έκανε εντύπωση ειναι οτι χρησιμοποιούσε γάντια, κατα την προετοιμασία των γευμάτων, τοσο αυτός ´οσο και οι υπόλοιποι υπάλληλοι. Σε γενικές γραμμές, ηταν εξαιρετικός στη συμπεριφορά του και ευγενέστατος.

Κλείνοντας, τολμώ να γράψω οτι το κέντρο της Αθήνας δε θα πάψει ποτε να ειναι το κέντρο. Και ´οσο και αν υποβαθμίζεται, η αξία του, η γοητεία του και πάνω απο ολα η ιστορία του, δε θα διαγραφεί ποτε και απο κανέναν. Παντα θα συναρπάζει και παντα θα αποπνέει έναν αέρα αλλιώτικο, βγαλμένο απο ένα παρελθόν γεμάτο αναμνήσεις.

Υ. Γ. Για όλους εκείνους που πιστεύουν οτι τα τριάρια και τα τεσσάρια μπαίνουν αφιλοκερδώς σε διαφορα μέρη εστιασης έχω να τοποθετηθώ ως εξής: οι βαθμολογίες αφορούν αποκλειςτικα την επίσκεψη και την εμπειρια του καθενός, οπως τη βίωσε και δεν μπορει κανεις να την αμφισβητήσει. Σαφώς και δε σημαινει οτι ισχύει παντα, γιατι σε κάθε μέρος εστιασης δουλεύουν άνθρωποι, που έχουν και αυτοί τις δύσκολες μερες τους, που δεν θα τους ειναι ολα ρόδινα. Εδω δε γράφουμε για να αναδείξουμε ή να ρίξουμε στα τάρταρα μια επιχείρηση. Εδω απλα παραθέτουμε τις εμπειρίες μας. Ας μην ξεχνάμε οτι ο, τιδηποτε σε αυτόν τον κόσμο καταξιώνεται ή απαξιώνεται, υπεύθυνοι είμαστε πάνω απο ολα εμείς και κανένας αλλος.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

14 Απρ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
10-16

Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι στο κέντρο, σε μια περιοχή, η οποια κατακλύζεται έντονα απο το μεταναστευτικό στοιχείο. Λόγω αυτού του γεγονότος, υπάρχουν παρά πολλα μέρη εστιασης που μπορει κάποιος να γευτεί ντόπιες αυθεντικές κουζίνες, χωρις να πληρώσει μια περιουσία. Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας, μπορει για μερικούς να αποτελεί μια επικίνδυνη ζώνη, αλλα δεν παει να ειναι το κέντρο, με την όποια γοητεία του και την επικινδυνότητα του. Άνετα θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μια σαγηνευτική γυναίκα, που στην προσπάθεια του καποιος να εξερευνήσει τον ψυχισμό της, δεν ξέρει απαραίτητα τί θα συναντήσει. Γιατι ως γνωστόν, οι σαγηνευτικές γυναίκες, εγκυμονούν κινδύνους!

Κατεβαίνοντας τη Λ. Αλεξάνδρας και φτάνοντας στην Πατησίων, στρίβοντας δεξιά στην Ιουλιανού, στο ύψος της οδου Μιχάηλ Βόδα, θα δείτε ένα ανακαινισμένο ψητοπωλείο με τον τίτλο Πίτα Κεμπαπ- Χαλάλ. Στο ιδιο σημείο παλαιότερα υπήρχε παλι ψητοπωλείο, αλλα απο οτι πληροφορήθηκα, άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο νέος ιδιοκτήτης, καταγόμενος απο την Περσία, έκανε ολική ανακαίνιση του χωρου.

Θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω κάποια στοιχεία του χωρου, καθώς ειναι η πρωτη κριτική. Μπαίνοντας στο μαγαζι, η αίθουσα ειναι αρκετά μεγάλη με άνετα τραπέζια και καρέκλες. Το στοιχείο της καθαριοτητας ειναι έντονο, ενω η διακοσμηση δεν ειναι κατι ιδιαίτερο. Οι τοιχοι ειναι βαμμένοι σε εκρού αποχρωσεις, προφανως για να προσδίδει ένα βάθος στο χωρο. Τα ψυγεία ειναι καθαρά, και ειναι τοποθετημένα σε ειδικές προθήκες μεσα στον τοιχο, ετσι ώστε να μην προεξέχουν. Η κουζίνα ειναι ημιανοιχτή και στα δεξιά εχει ένα φούρνο, τύπου ξυλοφουρνου. Η αληθεια ειναι οτι ξεφεύγει εντελώς απο τα παραδοσιακα ψητοπωλεία με κεμπαπ και ανατολίτικη κουζίνα που θα συναντήσετε στην ευρυτερη περιοχή.

Το μενού ειναι σε πολίτικες γευσεις με πινελιές ανατολίτικες. Συνήθως Συριακες, κουρδικές και τουρκικές γεύσεις κάπου λιγο αναμιγνύονται ή κάποιες φορές μπερδεύονται. Εμείς για παράδειγμα δοκιμάσαμε ταμπουλε, που συνήθως θεωρείται ναυαρχίδα στη Συριακή κουζίνα. Το καλο ειναι οτι εχει ωραίο φαγητο, καθαρά ανατολίτικο.

Ήμασταν δυο άτομα κ δοκιμάσαμε τα εξής

Μια μερίδα κεμπάπ, που μαλλον προοριζόταν για δυο άτομα. Τα κεμπαπ αρνίσια με τα ανάλογα μπαχαρικά τους, καλοψημένα, 2 τεράστιου μεγέθους με ρύζι, και απαραίτητη σαλάτα για συνοδευτικά. Πολυ ωραια γευση φαγώθηκε ευχάριστα.

Μια μερίδα κίμπε με καρύδι, κιμά αρνίσιο, κουκουνάρι και πλιγούρι. Το βρηκα εξαιρετικό, αν και λιγο στεγνό, αλλα ηταν πολυ ωραίο γευστικά. Η μερίδα είχε πέντε μεγάλα κίμπε, και τα τιμήσαμε με την παρέα μου δεόντως. Σε επόμενη επίσκεψη θα αποτελέσει επιλογή.

Μια μερίδα λαχματζουν ήπια καυτερή και με αρκετή γέμιση, απο ψιλοκομμενεσ Τομάτες, κρεμμύδια και αρνίσιο κιμά, ίσως απο τα πιο ωραια που έχω γευτεί τελευταία.

Μια μερίδα πεϊνιρλί, μεγάλη ποςοτητα και εξαιρετική ποιότητα. Περιείχε κιμά απο αρνί και τυρι. Αν και εκ πρώτης όψεως προδίκαζε μια νύχτα με καούρα και βαρύ στομαχι, η πραγματικότητα ηταν εντελώς διαφορετική. Τιμήθηκε μέχρι τελευταιο ψίχουλο.

Μια μερίδα ταμπουλε, δροσιστικό και γευστικό, σε Ιρανή έκδοση χωρις πολυ τομάτα, αλλα με πολυ αγγούρι, κρεμμύδι και μαϊντανό. Μας άρεσε γευστικά και το γευτήκαμε μέχρι τέλους.

Στο τελος μας ζύμωσαν μπροστα μας ψωμάκι δικό τους, το οποίο εμφανισιακά μοιάζει με την αντίστοιχη λαγάνα. Ωραίο στη γευση και πασπαλισμένο με μαύρο σουσάμι. Μας το κέρασαν λόγω του οτι πηραμε το μισό κατάλογο!

Για ολα αυτα μαζι με μια κοκακολες α πληρώσαμε 25 ευρω και οχι απλα χορτάσαμε, αλλα κρατήσαμε Μαι για την επόμενη!! Στομαχικές διαταραχές δεν υπήρχαν, ουτε βάρος νιώσαμε, παρόλο που φάγαμε αργά το βραδυ! Θεωρώ οτι το value for money ειναι πολυ καλο, γιατι ακομα και με λιγότερα απο 10 ευρω το άτομο, μπορεις να γευτείς ανατολίτικη κουζίνα, και πραγματικά να χορτάσεις.

Η εξυπηρέτηση γινεται απο έναν Ιρανό, ο οποίος ειναι νέος και ειναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Αυτο που μας έκανε εντύπωση ειναι οτι χρησιμοποιούσε γάντια, κατα την προετοιμασία των γευμάτων, τοσο αυτός ´οσο και οι υπόλοιποι υπάλληλοι. Σε γενικές γραμμές, ηταν εξαιρετικός στη συμπεριφορά του και ευγενέστατος.

Κλείνοντας, τολμώ να γράψω οτι το κέντρο της Αθήνας δε θα πάψει ποτε να ειναι το κέντρο. Και ´οσο και αν υποβαθμίζεται, η αξία του, η γοητεία του και πάνω απο ολα η ιστορία του, δε θα διαγραφεί ποτε και απο κανέναν. Παντα θα συναρπάζει και παντα θα αποπνέει έναν αέρα αλλιώτικο, βγαλμένο απο ένα παρελθόν γεμάτο αναμνήσεις.

Υ. Γ. Για όλους εκείνους που πιστεύουν οτι τα τριάρια και τα τεσσάρια μπαίνουν αφιλοκερδώς σε διαφορα μέρη εστιασης έχω να τοποθετηθώ ως εξής: οι βαθμολογίες αφορούν αποκλειςτικα την επίσκεψη και την εμπειρια του καθενός, οπως τη βίωσε και δεν μπορει κανεις να την αμφισβητήσει. Σαφώς και δε σημαινει οτι ισχύει παντα, γιατι σε κάθε μέρος εστιασης δουλεύουν άνθρωποι, που έχουν και αυτοί τις δύσκολες μερες τους, που δεν θα τους ειναι ολα ρόδινα. Εδω δε γράφουμε για να αναδείξουμε ή να ρίξουμε στα τάρταρα μια επιχείρηση. Εδω απλα παραθέτουμε τις εμπειρίες μας. Ας μην ξεχνάμε οτι ο, τιδηποτε σε αυτόν τον κόσμο καταξιώνεται ή απαξιώνεται, υπεύθυνοι είμαστε πάνω απο ολα εμείς και κανένας αλλος.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Julie05

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

10-16

Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι στο κέντρο, σε μια περιοχή, η οποια κατακλύζεται έντονα απο το μεταναστευτικό στοιχείο. Λόγω αυτού του γεγονότος, υπάρχουν παρά πολλα μέρη εστιασης που μπορει κάποιος να γευτεί ντόπιες αυθεντικές κουζίνες, χωρις να πληρώσει μια περιουσία. Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας, μπορει για μερικούς να αποτελεί μια επικίνδυνη ζώνη, αλλα δεν παει να ειναι το κέντρο, με την όποια γοητεία του και την επικινδυνότητα του. Άνετα θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μια σαγηνευτική γυναίκα, που στην προσπάθεια του καποιος να εξερευνήσει τον ψυχισμό της, δεν ξέρει απαραίτητα τί θα συναντήσει. Γιατι ως γνωστόν, οι σαγηνευτικές γυναίκες, εγκυμονούν κινδύνους!

Κατεβαίνοντας τη Λ. Αλεξάνδρας και φτάνοντας στην Πατησίων, στρίβοντας δεξιά στην Ιουλιανού, στο ύψος της οδου Μιχάηλ Βόδα, θα δείτε ένα ανακαινισμένο ψητοπωλείο με τον τίτλο Πίτα Κεμπαπ- Χαλάλ. Στο ιδιο σημείο παλαιότερα υπήρχε παλι ψητοπωλείο, αλλα απο οτι πληροφορήθηκα, άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο νέος ιδιοκτήτης, καταγόμενος απο την Περσία, έκανε ολική ανακαίνιση του χωρου.

Θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω κάποια στοιχεία του χωρου, καθώς ειναι η πρωτη κριτική. Μπαίνοντας στο μαγαζι, η αίθουσα ειναι αρκετά μεγάλη με άνετα τραπέζια και καρέκλες. Το στοιχείο της καθαριοτητας ειναι έντονο, ενω η διακοσμηση δεν ειναι κατι ιδιαίτερο. Οι τοιχοι ειναι βαμμένοι σε εκρού αποχρωσεις, προφανως για να προσδίδει ένα βάθος στο χωρο. Τα ψυγεία ειναι καθαρά, και ειναι τοποθετημένα σε ειδικές προθήκες μεσα στον τοιχο, ετσι ώστε να μην προεξέχουν. Η κουζίνα ειναι ημιανοιχτή και στα δεξιά εχει ένα φούρνο, τύπου ξυλοφουρνου. Η αληθεια ειναι οτι ξεφεύγει εντελώς απο τα παραδοσιακα ψητοπωλεία με κεμπαπ και ανατολίτικη κουζίνα που θα συναντήσετε στην ευρυτερη περιοχή.

Το μενού ειναι σε πολίτικες γευσεις με πινελιές ανατολίτικες. Συνήθως Συριακες, κουρδικές και τουρκικές γεύσεις κάπου λιγο αναμιγνύονται ή κάποιες φορές μπερδεύονται. Εμείς για παράδειγμα δοκιμάσαμε ταμπουλε, που συνήθως θεωρείται ναυαρχίδα στη Συριακή κουζίνα. Το καλο ειναι οτι εχει ωραίο φαγητο, καθαρά ανατολίτικο.

Ήμασταν δυο άτομα κ δοκιμάσαμε τα εξής

Μια μερίδα κεμπάπ, που μαλλον προοριζόταν για δυο άτομα. Τα κεμπαπ αρνίσια με τα ανάλογα μπαχαρικά τους, καλοψημένα, 2 τεράστιου μεγέθους με ρύζι, και απαραίτητη σαλάτα για συνοδευτικά. Πολυ ωραια γευση φαγώθηκε ευχάριστα.

Μια μερίδα κίμπε με καρύδι, κιμά αρνίσιο, κουκουνάρι και πλιγούρι. Το βρηκα εξαιρετικό, αν και λιγο στεγνό, αλλα ηταν πολυ ωραίο γευστικά. Η μερίδα είχε πέντε μεγάλα κίμπε, και τα τιμήσαμε με την παρέα μου δεόντως. Σε επόμενη επίσκεψη θα αποτελέσει επιλογή.

Μια μερίδα λαχματζουν ήπια καυτερή και με αρκετή γέμιση, απο ψιλοκομμενεσ Τομάτες, κρεμμύδια και αρνίσιο κιμά, ίσως απο τα πιο ωραια που έχω γευτεί τελευταία.

Μια μερίδα πεϊνιρλί, μεγάλη ποςοτητα και εξαιρετική ποιότητα. Περιείχε κιμά απο αρνί και τυρι. Αν και εκ πρώτης όψεως προδίκαζε μια νύχτα με καούρα και βαρύ στομαχι, η πραγματικότητα ηταν εντελώς διαφορετική. Τιμήθηκε μέχρι τελευταιο ψίχουλο.

Μια μερίδα ταμπουλε, δροσιστικό και γευστικό, σε Ιρανή έκδοση χωρις πολυ τομάτα, αλλα με πολυ αγγούρι, κρεμμύδι και μαϊντανό. Μας άρεσε γευστικά και το γευτήκαμε μέχρι τέλους.

Στο τελος μας ζύμωσαν μπροστα μας ψωμάκι δικό τους, το οποίο εμφανισιακά μοιάζει με την αντίστοιχη λαγάνα. Ωραίο στη γευση και πασπαλισμένο με μαύρο σουσάμι. Μας το κέρασαν λόγω του οτι πηραμε το μισό κατάλογο!

Για ολα αυτα μαζι με μια κοκακολες α πληρώσαμε 25 ευρω και οχι απλα χορτάσαμε, αλλα κρατήσαμε Μαι για την επόμενη!! Στομαχικές διαταραχές δεν υπήρχαν, ουτε βάρος νιώσαμε, παρόλο που φάγαμε αργά το βραδυ! Θεωρώ οτι το value for money ειναι πολυ καλο, γιατι ακομα και με λιγότερα απο 10 ευρω το άτομο, μπορεις να γευτείς ανατολίτικη κουζίνα, και πραγματικά να χορτάσεις.

Η εξυπηρέτηση γινεται απο έναν Ιρανό, ο οποίος ειναι νέος και ειναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Αυτο που μας έκανε εντύπωση ειναι οτι χρησιμοποιούσε γάντια, κατα την προετοιμασία των γευμάτων, τοσο αυτός ´οσο και οι υπόλοιποι υπάλληλοι. Σε γενικές γραμμές, ηταν εξαιρετικός στη συμπεριφορά του και ευγενέστατος.

Κλείνοντας, τολμώ να γράψω οτι το κέντρο της Αθήνας δε θα πάψει ποτε να ειναι το κέντρο. Και ´οσο και αν υποβαθμίζεται, η αξία του, η γοητεία του και πάνω απο ολα η ιστορία του, δε θα διαγραφεί ποτε και απο κανέναν. Παντα θα συναρπάζει και παντα θα αποπνέει έναν αέρα αλλιώτικο, βγαλμένο απο ένα παρελθόν γεμάτο αναμνήσεις.

Υ. Γ. Για όλους εκείνους που πιστεύουν οτι τα τριάρια και τα τεσσάρια μπαίνουν αφιλοκερδώς σε διαφορα μέρη εστιασης έχω να τοποθετηθώ ως εξής: οι βαθμολογίες αφορούν αποκλειςτικα την επίσκεψη και την εμπειρια του καθενός, οπως τη βίωσε και δεν μπορει κανεις να την αμφισβητήσει. Σαφώς και δε σημαινει οτι ισχύει παντα, γιατι σε κάθε μέρος εστιασης δουλεύουν άνθρωποι, που έχουν και αυτοί τις δύσκολες μερες τους, που δεν θα τους ειναι ολα ρόδινα. Εδω δε γράφουμε για να αναδείξουμε ή να ρίξουμε στα τάρταρα μια επιχείρηση. Εδω απλα παραθέτουμε τις εμπειρίες μας. Ας μην ξεχνάμε οτι ο, τιδηποτε σε αυτόν τον κόσμο καταξιώνεται ή απαξιώνεται, υπεύθυνοι είμαστε πάνω απο ολα εμείς και κανένας αλλος.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.