Loader

20 Απρ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Βραδυ Μεγαλης Παρασκευης και κατα το συνηθες αποφασισαμε μετα την περιφορα του επιταφιου να μαζευτουμε μια παρεουλα ετσι για να τσιμπησουμε κανενα θαλασσινο μεζε για να μην χαλασουμε την παραδοση. ( Ολες οι παραδοσεις του Ελληνα εχουν να κανουν με φαγητο και ποτο ) Επειδη η πλειοψηφια της παρεας ηταν απο την περιοχη Περιστεριου Μουρναζιου Ιλιου ο "τραγανος καβουρας " μας φανηκε η πιο λογικη επιλογη και αλλωστε εκει βρηκαμε να κλεισουμε και τραπεζι.

Ετσι λοιπον φτασαμε στο μαγαζι κατα τις δεκα με δεκα και τεταρτο ωρα που το μαγαζι καθως και τα γυρω μαγαζια ηταν ηδη γεματα απο κοσμο που τιμουσε επισης το εθυμοτυπικο. Το μαγαζι ειναι στην οδο Κωσταντινουπολεως μαζι με τα γνωστα base grill και la pasteria κατι που παραπεμπει και σε ενα πιο καλο και περιποιημενο μαγαζι σε σχεση με ενα απλο μεζεδαδικο της σειρας.

Η εξωτερικη εμφανιση του μαγαζιου πολυ περιποιημενη με την καθαριοτητα και τα λευκα χρωματα να υπερτερουν στο μαγαζι και να δινουν την κλασσικη εικονα που δινει καθε μαγαζι ψαρικων που σεβεται τον εαυτο του.
Μεσα το μαγαζι τεραστειων διαστασεων ως αιθουσα συνεστιασεων με πολλα τραπεζια που αλλα ειναι στις ακρες με καναπεδες και αλλα στην μεση του μαγαζιου.
Στην προσοψη του μαγαζιου ακριβως στην εισοδο μια τεραστεια προθηκη -ψυγειο σαν αυτες που βαζουν οι ψαροταβερνες τα ψαρια τα φρεσκα για να βλεπει ο κοσμος και να επιλεγει. Γενικα το μαγαζι το λες ανετο και οχι στριμωγμενο και μπορει η παρεα των εξι ατομων να κατσει στο τραπεζι των τεσσαρων σχετικα ανετα και χωρις να μπλεκεται ο ενας με τον αλλον.

Μπαινοντας στο μαγαζι μια πολυ ευγενικη κοπελιτσα υποδεχεται τους πελατες ( ισως να ηταν επι των δημοσιων σχεσεων μονο για την συγκεκριμενη μερα ) και κατευθειαν καποιος απο το προσωπικο σε τοποθετει στο τραπεζι που εχεις κρατησει η σε ενημερωνει αν υπαρχει ελευθερο τραπεζι. Παρα την πληθωρα πελατων την συγκεκριμενη μερα το σερβις του μαγαζιου ηταν αξιοπρεπεστατο και σαφως εβρισκες παντα καποιον να παραγγειλεις η να συμπληρωσεις κατι στην παραγγελια σου. Επισης η ευγενια του προσωπικου οφειλει να επισημανθει.

Ας παμε τωρα στο δια ταυτα που ειναι παντα τα φαγητα που προσφερει το συγκεκριμενο καταστημα.

Πρωτο πιατο μια σαλατα τραγανος καβουρας που σαν εμφανιση ηταν αψογη με πολυ φρεσκια πρασιναδα και πανω ειχε τεσσερα πεντε κομματια απο καβουρι τηγανητο και τραγανο ετσι οπως ακριβως επρεπε να ειναι...... καλη σαλατα αλλα ελειπε καποια σως που θα της εδινε το κατι παραπανω. Εδω θα μπει ενα 3/4.

Δευτερο πιατο ηταν μια σκορδαλια που καλυτερα θα ηταν να την ειχαν ονοματισει πουρε πατατας. Καμια σχεση με σκορδο. Αν θελεις να κρατησεις ενα πιατο σε πολιτισμενα επιπεδα και να μην βρωμισουν τα χνωτα των πελατων ονομασε το καπως αλλιως και οχι σκορδαλια.1/4 και πολυ.

Eπομενο πιατο μια τυροκαυτερη που δεν θα ασχοληθω καν να κρινω μιας και ηταν εμφανως μια αγορασμενη τυροσαλατα που εβγαινε απο συσκευασια των τεσσαρων κιλων.1/4 επισης και πολυ

Επομενο πιατο ηταν δυο πατατες τηγανητες που κι αυτες δεν χρηζουν καν μνειας μιας και ηταν μικρες μεριδες και τηγανισμενες χωρις ιδιαιτερη μαεστρια. Αντε εδω να το δικαιολογησεις ενεκα της ημερας.2/4 για τις πατατες

Μια μεριδα κολοκυθοκεφτεδες με μια σως στην ακρη που δεν τους λες κατι ιδιαιτερο αλλα ουτε και κακομαγειρεμενους. Μια τυπικη μεριδα κολοκυθοκεφτεδες.3/4 μαζι με την πολυ καλη γιαουρτοσως.

Και φτασαμε στα επομενα δυο μεριδες καλαμαρακια. Απλα εμετικα. Το τηγανητο καλαμαρακι ειναι οτι πιο ευκολο μπορεις να δωσεις σε ενα εστιατοριο χωρις να θελει πολλα πολλα και με τεραστεια ευκολια στην παρασκευη του. Ουτε αυτο δεν καταφεραν. Πλημελως τηγανησμενο σχεδον ωμο και δεν καταφεραν να κανουν τραγανα ουτε τρα πλοκαμια. Εδω σαφως με την συμφωνη γνωμη ολης της παρεας ΜΗΔΕΝ.

Επομενο πιατο ενα κριθαρωτο καραβιδας που αν δεν ηταν λυσσα στο αλατι θα μπορουσε να πει καποιος οτι ηταν μαγειρεμενο οπως επρεπε και τα κομματια καραβιδας ευκρινη μκεσα και πολυ ωραια ψημενα και αυτα ασχετα με το κριθαρωτο. Πολυ καλο πιατο αν ειχε λιγοτερο αλατι.2/4

Τελευταιο πιατο εξ οσων θυμαμαι μια ταλιατελες με γαριδες πιατο πολυ αξιοπρεπες και εμφανησιακα και γευστικα με τα ζυμαρικα να κρατανε οσο επρεπε και την γαριδα να εχει βγαλει ολο το ζουμι της στην σαλτσα και να αφηνει πολυ ωραια επιγευση.4/4 στις ταλιατελες οχι γιατι ηταν τελειες σε σχεση με αλλα μαγαζια αλλα γιατι ηταν τελειες σε σχεση με τα υπολοιπα πιατα.

Για ολα αυτα μαζι με δυο καραφακια χυμα τσιπουρο και μισο κιλο χυμα κρασι πληρωσαμε ουτε λιγο ουτε πολυ περιπου 138 ευρω χρηματα που θεωρω οτι ειναι υπερβολικα πολλα γι αυτα που φαγαμε.

Στο μαγαζι πηγαμε με βαση γνωμες κοσμου της περιοχης που μας το εκθειασαν οποτε δεν θελω να ειμαι καταδικαστικος απο την πρωτη μου επισκεψη και δη ημερα οπως ειναι η μεγαλη Παρασκευη οποτε δεν θα πω οτι δεν το προτεινω κλπ κλπ απλα θα δωσω μια ακομα ευκαιρια στο μαγαζι στο μελλον.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

20 Απρ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Βραδυ Μεγαλης Παρασκευης και κατα το συνηθες αποφασισαμε μετα την περιφορα του επιταφιου να μαζευτουμε μια παρεουλα ετσι για να τσιμπησουμε κανενα θαλασσινο μεζε για να μην χαλασουμε την παραδοση. ( Ολες οι παραδοσεις του Ελληνα εχουν να κανουν με φαγητο και ποτο ) Επειδη η πλειοψηφια της παρεας ηταν απο την περιοχη Περιστεριου Μουρναζιου Ιλιου ο "τραγανος καβουρας " μας φανηκε η πιο λογικη επιλογη και αλλωστε εκει βρηκαμε να κλεισουμε και τραπεζι.

Ετσι λοιπον φτασαμε στο μαγαζι κατα τις δεκα με δεκα και τεταρτο ωρα που το μαγαζι καθως και τα γυρω μαγαζια ηταν ηδη γεματα απο κοσμο που τιμουσε επισης το εθυμοτυπικο. Το μαγαζι ειναι στην οδο Κωσταντινουπολεως μαζι με τα γνωστα base grill και la pasteria κατι που παραπεμπει και σε ενα πιο καλο και περιποιημενο μαγαζι σε σχεση με ενα απλο μεζεδαδικο της σειρας.

Η εξωτερικη εμφανιση του μαγαζιου πολυ περιποιημενη με την καθαριοτητα και τα λευκα χρωματα να υπερτερουν στο μαγαζι και να δινουν την κλασσικη εικονα που δινει καθε μαγαζι ψαρικων που σεβεται τον εαυτο του.
Μεσα το μαγαζι τεραστειων διαστασεων ως αιθουσα συνεστιασεων με πολλα τραπεζια που αλλα ειναι στις ακρες με καναπεδες και αλλα στην μεση του μαγαζιου.
Στην προσοψη του μαγαζιου ακριβως στην εισοδο μια τεραστεια προθηκη -ψυγειο σαν αυτες που βαζουν οι ψαροταβερνες τα ψαρια τα φρεσκα για να βλεπει ο κοσμος και να επιλεγει. Γενικα το μαγαζι το λες ανετο και οχι στριμωγμενο και μπορει η παρεα των εξι ατομων να κατσει στο τραπεζι των τεσσαρων σχετικα ανετα και χωρις να μπλεκεται ο ενας με τον αλλον.

Μπαινοντας στο μαγαζι μια πολυ ευγενικη κοπελιτσα υποδεχεται τους πελατες ( ισως να ηταν επι των δημοσιων σχεσεων μονο για την συγκεκριμενη μερα ) και κατευθειαν καποιος απο το προσωπικο σε τοποθετει στο τραπεζι που εχεις κρατησει η σε ενημερωνει αν υπαρχει ελευθερο τραπεζι. Παρα την πληθωρα πελατων την συγκεκριμενη μερα το σερβις του μαγαζιου ηταν αξιοπρεπεστατο και σαφως εβρισκες παντα καποιον να παραγγειλεις η να συμπληρωσεις κατι στην παραγγελια σου. Επισης η ευγενια του προσωπικου οφειλει να επισημανθει.

Ας παμε τωρα στο δια ταυτα που ειναι παντα τα φαγητα που προσφερει το συγκεκριμενο καταστημα.

Πρωτο πιατο μια σαλατα τραγανος καβουρας που σαν εμφανιση ηταν αψογη με πολυ φρεσκια πρασιναδα και πανω ειχε τεσσερα πεντε κομματια απο καβουρι τηγανητο και τραγανο ετσι οπως ακριβως επρεπε να ειναι...... καλη σαλατα αλλα ελειπε καποια σως που θα της εδινε το κατι παραπανω. Εδω θα μπει ενα 3/4.

Δευτερο πιατο ηταν μια σκορδαλια που καλυτερα θα ηταν να την ειχαν ονοματισει πουρε πατατας. Καμια σχεση με σκορδο. Αν θελεις να κρατησεις ενα πιατο σε πολιτισμενα επιπεδα και να μην βρωμισουν τα χνωτα των πελατων ονομασε το καπως αλλιως και οχι σκορδαλια.1/4 και πολυ.

Eπομενο πιατο μια τυροκαυτερη που δεν θα ασχοληθω καν να κρινω μιας και ηταν εμφανως μια αγορασμενη τυροσαλατα που εβγαινε απο συσκευασια των τεσσαρων κιλων.1/4 επισης και πολυ

Επομενο πιατο ηταν δυο πατατες τηγανητες που κι αυτες δεν χρηζουν καν μνειας μιας και ηταν μικρες μεριδες και τηγανισμενες χωρις ιδιαιτερη μαεστρια. Αντε εδω να το δικαιολογησεις ενεκα της ημερας.2/4 για τις πατατες

Μια μεριδα κολοκυθοκεφτεδες με μια σως στην ακρη που δεν τους λες κατι ιδιαιτερο αλλα ουτε και κακομαγειρεμενους. Μια τυπικη μεριδα κολοκυθοκεφτεδες.3/4 μαζι με την πολυ καλη γιαουρτοσως.

Και φτασαμε στα επομενα δυο μεριδες καλαμαρακια. Απλα εμετικα. Το τηγανητο καλαμαρακι ειναι οτι πιο ευκολο μπορεις να δωσεις σε ενα εστιατοριο χωρις να θελει πολλα πολλα και με τεραστεια ευκολια στην παρασκευη του. Ουτε αυτο δεν καταφεραν. Πλημελως τηγανησμενο σχεδον ωμο και δεν καταφεραν να κανουν τραγανα ουτε τρα πλοκαμια. Εδω σαφως με την συμφωνη γνωμη ολης της παρεας ΜΗΔΕΝ.

Επομενο πιατο ενα κριθαρωτο καραβιδας που αν δεν ηταν λυσσα στο αλατι θα μπορουσε να πει καποιος οτι ηταν μαγειρεμενο οπως επρεπε και τα κομματια καραβιδας ευκρινη μκεσα και πολυ ωραια ψημενα και αυτα ασχετα με το κριθαρωτο. Πολυ καλο πιατο αν ειχε λιγοτερο αλατι.2/4

Τελευταιο πιατο εξ οσων θυμαμαι μια ταλιατελες με γαριδες πιατο πολυ αξιοπρεπες και εμφανησιακα και γευστικα με τα ζυμαρικα να κρατανε οσο επρεπε και την γαριδα να εχει βγαλει ολο το ζουμι της στην σαλτσα και να αφηνει πολυ ωραια επιγευση.4/4 στις ταλιατελες οχι γιατι ηταν τελειες σε σχεση με αλλα μαγαζια αλλα γιατι ηταν τελειες σε σχεση με τα υπολοιπα πιατα.

Για ολα αυτα μαζι με δυο καραφακια χυμα τσιπουρο και μισο κιλο χυμα κρασι πληρωσαμε ουτε λιγο ουτε πολυ περιπου 138 ευρω χρηματα που θεωρω οτι ειναι υπερβολικα πολλα γι αυτα που φαγαμε.

Στο μαγαζι πηγαμε με βαση γνωμες κοσμου της περιοχης που μας το εκθειασαν οποτε δεν θελω να ειμαι καταδικαστικος απο την πρωτη μου επισκεψη και δη ημερα οπως ειναι η μεγαλη Παρασκευη οποτε δεν θα πω οτι δεν το προτεινω κλπ κλπ απλα θα δωσω μια ακομα ευκαιρια στο μαγαζι στο μελλον.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

makis67

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Βραδυ Μεγαλης Παρασκευης και κατα το συνηθες αποφασισαμε μετα την περιφορα του επιταφιου να μαζευτουμε μια παρεουλα ετσι για να τσιμπησουμε κανενα θαλασσινο μεζε για να μην χαλασουμε την παραδοση. ( Ολες οι παραδοσεις του Ελληνα εχουν να κανουν με φαγητο και ποτο ) Επειδη η πλειοψηφια της παρεας ηταν απο την περιοχη Περιστεριου Μουρναζιου Ιλιου ο "τραγανος καβουρας " μας φανηκε η πιο λογικη επιλογη και αλλωστε εκει βρηκαμε να κλεισουμε και τραπεζι.

Ετσι λοιπον φτασαμε στο μαγαζι κατα τις δεκα με δεκα και τεταρτο ωρα που το μαγαζι καθως και τα γυρω μαγαζια ηταν ηδη γεματα απο κοσμο που τιμουσε επισης το εθυμοτυπικο. Το μαγαζι ειναι στην οδο Κωσταντινουπολεως μαζι με τα γνωστα base grill και la pasteria κατι που παραπεμπει και σε ενα πιο καλο και περιποιημενο μαγαζι σε σχεση με ενα απλο μεζεδαδικο της σειρας.

Η εξωτερικη εμφανιση του μαγαζιου πολυ περιποιημενη με την καθαριοτητα και τα λευκα χρωματα να υπερτερουν στο μαγαζι και να δινουν την κλασσικη εικονα που δινει καθε μαγαζι ψαρικων που σεβεται τον εαυτο του.
Μεσα το μαγαζι τεραστειων διαστασεων ως αιθουσα συνεστιασεων με πολλα τραπεζια που αλλα ειναι στις ακρες με καναπεδες και αλλα στην μεση του μαγαζιου.
Στην προσοψη του μαγαζιου ακριβως στην εισοδο μια τεραστεια προθηκη -ψυγειο σαν αυτες που βαζουν οι ψαροταβερνες τα ψαρια τα φρεσκα για να βλεπει ο κοσμος και να επιλεγει. Γενικα το μαγαζι το λες ανετο και οχι στριμωγμενο και μπορει η παρεα των εξι ατομων να κατσει στο τραπεζι των τεσσαρων σχετικα ανετα και χωρις να μπλεκεται ο ενας με τον αλλον.

Μπαινοντας στο μαγαζι μια πολυ ευγενικη κοπελιτσα υποδεχεται τους πελατες ( ισως να ηταν επι των δημοσιων σχεσεων μονο για την συγκεκριμενη μερα ) και κατευθειαν καποιος απο το προσωπικο σε τοποθετει στο τραπεζι που εχεις κρατησει η σε ενημερωνει αν υπαρχει ελευθερο τραπεζι. Παρα την πληθωρα πελατων την συγκεκριμενη μερα το σερβις του μαγαζιου ηταν αξιοπρεπεστατο και σαφως εβρισκες παντα καποιον να παραγγειλεις η να συμπληρωσεις κατι στην παραγγελια σου. Επισης η ευγενια του προσωπικου οφειλει να επισημανθει.

Ας παμε τωρα στο δια ταυτα που ειναι παντα τα φαγητα που προσφερει το συγκεκριμενο καταστημα.

Πρωτο πιατο μια σαλατα τραγανος καβουρας που σαν εμφανιση ηταν αψογη με πολυ φρεσκια πρασιναδα και πανω ειχε τεσσερα πεντε κομματια απο καβουρι τηγανητο και τραγανο ετσι οπως ακριβως επρεπε να ειναι...... καλη σαλατα αλλα ελειπε καποια σως που θα της εδινε το κατι παραπανω. Εδω θα μπει ενα 3/4.

Δευτερο πιατο ηταν μια σκορδαλια που καλυτερα θα ηταν να την ειχαν ονοματισει πουρε πατατας. Καμια σχεση με σκορδο. Αν θελεις να κρατησεις ενα πιατο σε πολιτισμενα επιπεδα και να μην βρωμισουν τα χνωτα των πελατων ονομασε το καπως αλλιως και οχι σκορδαλια.1/4 και πολυ.

Eπομενο πιατο μια τυροκαυτερη που δεν θα ασχοληθω καν να κρινω μιας και ηταν εμφανως μια αγορασμενη τυροσαλατα που εβγαινε απο συσκευασια των τεσσαρων κιλων.1/4 επισης και πολυ

Επομενο πιατο ηταν δυο πατατες τηγανητες που κι αυτες δεν χρηζουν καν μνειας μιας και ηταν μικρες μεριδες και τηγανισμενες χωρις ιδιαιτερη μαεστρια. Αντε εδω να το δικαιολογησεις ενεκα της ημερας.2/4 για τις πατατες

Μια μεριδα κολοκυθοκεφτεδες με μια σως στην ακρη που δεν τους λες κατι ιδιαιτερο αλλα ουτε και κακομαγειρεμενους. Μια τυπικη μεριδα κολοκυθοκεφτεδες.3/4 μαζι με την πολυ καλη γιαουρτοσως.

Και φτασαμε στα επομενα δυο μεριδες καλαμαρακια. Απλα εμετικα. Το τηγανητο καλαμαρακι ειναι οτι πιο ευκολο μπορεις να δωσεις σε ενα εστιατοριο χωρις να θελει πολλα πολλα και με τεραστεια ευκολια στην παρασκευη του. Ουτε αυτο δεν καταφεραν. Πλημελως τηγανησμενο σχεδον ωμο και δεν καταφεραν να κανουν τραγανα ουτε τρα πλοκαμια. Εδω σαφως με την συμφωνη γνωμη ολης της παρεας ΜΗΔΕΝ.

Επομενο πιατο ενα κριθαρωτο καραβιδας που αν δεν ηταν λυσσα στο αλατι θα μπορουσε να πει καποιος οτι ηταν μαγειρεμενο οπως επρεπε και τα κομματια καραβιδας ευκρινη μκεσα και πολυ ωραια ψημενα και αυτα ασχετα με το κριθαρωτο. Πολυ καλο πιατο αν ειχε λιγοτερο αλατι.2/4

Τελευταιο πιατο εξ οσων θυμαμαι μια ταλιατελες με γαριδες πιατο πολυ αξιοπρεπες και εμφανησιακα και γευστικα με τα ζυμαρικα να κρατανε οσο επρεπε και την γαριδα να εχει βγαλει ολο το ζουμι της στην σαλτσα και να αφηνει πολυ ωραια επιγευση.4/4 στις ταλιατελες οχι γιατι ηταν τελειες σε σχεση με αλλα μαγαζια αλλα γιατι ηταν τελειες σε σχεση με τα υπολοιπα πιατα.

Για ολα αυτα μαζι με δυο καραφακια χυμα τσιπουρο και μισο κιλο χυμα κρασι πληρωσαμε ουτε λιγο ουτε πολυ περιπου 138 ευρω χρηματα που θεωρω οτι ειναι υπερβολικα πολλα γι αυτα που φαγαμε.

Στο μαγαζι πηγαμε με βαση γνωμες κοσμου της περιοχης που μας το εκθειασαν οποτε δεν θελω να ειμαι καταδικαστικος απο την πρωτη μου επισκεψη και δη ημερα οπως ειναι η μεγαλη Παρασκευη οποτε δεν θα πω οτι δεν το προτεινω κλπ κλπ απλα θα δωσω μια ακομα ευκαιρια στο μαγαζι στο μελλον.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.