Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Βγαίνοντας από το σταθμό του Μετρό Συγγρού – Φιξ, ανηφορίζοντας τον πεζόδρομο τις οδού Δράκου και λίγα μέτρα μετά, εκεί που αυτή συναντά την οδό Δημητρακοπούλου, ξεπροβάλει σαν νησιώτικη όαση, στην καρδιά της γειτονιάς του Κουκακίου και της πολύβουης Αθήνας η Ψαροταβέρνα Σκουμπρί. 

Η πρώτη σκέψη που σου γεννάται εισερχόμενος στο εσωτερικό του, είναι πως βρίσκεσαι σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη ψαροταβέρνα ενός Αιγαιοπελαγίτικου νησιού, στην οποία δόθηκαν μοντέρνες πινελιές για να μπορέσει να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας, κρατώντας όμως τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν την ταυτότητα του χώρου.

Το ξύλο, το σχοινί και τα κομμάτια από δίχτυα που κυριαρχούν στο χώρο, σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι κάποτε κοσμούσαν κάποιο καΐκι που όργωνε τις Θάλασσες, για να προμηθεύσει τους στεριανούς με φρέσκα ψάρια. Ως παραδοσιακή ψαροταβέρνα που σέβεται τον εαυτό της, τα χρώματα που κυριαρχούν στον χώρο είναι το λευκό του αφρισμένου κύματος και το γαλάζιο της θάλασσας.

Όταν δε ο καιρός το επιτρέπει τα τραπεζάκια που κοσμούν τον πεζόδρομο έμπροσθεν του μαγαζιού είναι η ιδανική επιλογή σας. 

Η Φάβα Κορίνθου με την καταπληκτική βελούδινη υφή της, η ανεπανάληπτη τυροκαφτερή, ψημένη στο φούρνο, τα ντακάκια Κυθήρων με ντομάτα, φέτα και φρέσκο κρεμμυδάκι και ο γαύρος μαρινάτα δένουν αρμονικά με την συνοδεία τσίπουρου και ούζου Θεσσαλονίκης, παρακαλώ. Βέβαια μπορείτε να τα συνοδεύεται και με μια ποικιλία θαλασσινών μεζέδων, όπως τα αχνιστά μύδια, τις γαρίδες με κριθαράκι, τα στικς κολοκυθιού σε ξύλινο κασελάκι, τα τρυφερά καλαμαράκια και τις λαχταριστές ψητές σαρδέλες, μα πάνω από όλα η πράσινη σαλάτα με Σκουμπρί θα κάνει σίγουρα την διαφορά.

address icon
Διεύθυνση

Δράκου 12 Κουκάκι

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Κυριακή 12:00 - 00:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Ψαροταβέρνα

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.