Loader

23 Αυγ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Μεσημέρι Δεκαπενταύγουστου, ελάχιστη κίνηση στην Αθήνα και αρκετή ζέστη.

Ο κήπος στη Stoffa πολύ δροσερός και γεμάτος κόσμο ήταν μια όαση στην άδεια πόλη.

Πρώτη φορά επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο εστιατόριο και μας έκανε εντύπωση το προσεγμένο εσωτερικό με industrial στοιχεία και φυσικά η δεύτερη αυλή στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Ο κήπος με τα τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια κ τις άνετες καρέκλες είναι καταπράσινος, αν και μάλλον μικρός για τον κόσμο που συγκεντρώνει.

Η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία δίπλα μας ήταν λιγακι αλλοπρόσαλλη, αφού περιελάμβανε από salsa μέχρι hard rock, αλλα δεν ήταν τόσο δυνατή σε σημείο που να ενοχλεί.
Να προσθέσω ότι πάρκινγκ το μαγαζί δεν έχει, ενώ ο στενός δρόμος έξω από το μαγαζί, γρήγορα γεμίζει παρκαρισμένα αμάξια.

Μόλις κάτσαμε μας έφεραν ένα καλαθάκι με ψωμάκια ολικής και καλαμποκιού μαζί με αλείμμα απο πάστα τομάτας, λίγες ελιές καλαμών και κάπαρη (1 €).
Επίσης, μεταλλικό νερό σε γυάλινο μπουκάλι(1,5€).

Ξεφυλλίζοντας τον καλαίσθητο κατάλογο είδαμε πως υπάρχουν ακριβά και φθηνά πράγματα να πάρεις και η ποικιλία είναι μεγάλη.
Ας πούμε ότι αποφασίσαμε να πάρουμε φαγητά που είχαν λογικές τιμές γιατί δεν βρίσκω το λόγο να πάρουμε μία απλή μπριζόλα και να δώσουμε πχ 25 ευρώ.

Ξεκινήσαμε με ορεκτικά τάκος.
Χοιρινά φιλετάκια με κρέμα τυριού και παραγεμισμένα με λαχανικά, τυλιγμένα με ένα ιδιαίτερο φύλλο, το περέκ. (7,5€).
Το κρέας, πολύ σωστά ψημένο και τα λαχανικά δροσερά, ενώ το περέκ-ποντιακή συνταγή, μας θύμισε την τορτίγια, στην πιο λεπτή εκδοχή της όμως.
Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

Συνεχίσαμε με σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας και κεφίρ. (8,5€).
Αρκετά πικάντικο ορεκτικό με τη σάλτσα να δένει ιδανικά με το κρέας.
Τα σουτζουκάκια ήρθαν με μισή πίτα κομμένη για συνοδεία.

Απο σαλάτα πήραμε την κουκουβάγια (7€).
Αυτή η επιλογή μας ουσιαστικά ήταν κάτι σαν τον κρητικό ντάκο με ξύγαλο και κάπαρη.
Το παξιμάδι που περιέχεται στη σαλάτα είναι απο χαρούπι και είναι εξαιρετικό, αλλά και υπερβολικά σκληρό.
Οπωσδήποτε χρειάζεται να βραχεί λίγο πριν την κατανάλωση.
Πολύ ωραία σαλάτα αλλά ίσως η ποσότητα της κάπαρης θα μπορούσε να είναι λιγότερη.

Για κυρίως πήραμε φιλέτο κοτόπουλο με τρίχρωμες πιπεριές και ψητά μανιταρια plevrotus κ κρέμα μοσχολέμονου(15 €).
Ελαφρύ πιάτο, υπερβολικά απλό κ ακριβό.
Περιμέναμε περισσότερα.

Το δεύτερο κυρίως ήταν η παστιτσάδα(15,5€).

Γευστικότατο μοσχαρίσιο κρέας, σε μικρά κομμάτια και τα ιδιαίτερα μακαρόνια σωστά βρασμένα.
Σίγουρα προτείνω αυτό το πιατο, για όσους τους αρεσει αυτός ο τροπος που μαγειρεύεται το μοσχάρι, με την λίγο παραπανω κανέλα και το συγκεκριμενο μίγμα μπαχαρικών.

Για επιδόρπιο πήραμε το banofee(7€) με χειροποίητο μπισκότο σοκολάτας.
Είναι μια παραλλαγή της αυθεντικής συνταγής, που όμως είναι εξίσου γευστικό.

Πληρώσαμε 78€ με 3 εξαιρετικές μπύρες "Χίος".
Μας κέρασαν και δυο σφηνακια λιμοντσέλο.

Η εξυπηρέτηση, όχι πολύ γρήγορη, αλλα το προσωπικό ευγενέστατο.
Μας χάλασε καπως που το μαγαζί είναι αρκετα ακριβό χωρίς να το δικαιολογεί ιδιαίτερα.
Αν θα ξαναπαμε;
Ναι, για να δοκιμασουμε και άλλα πιάτα, που αν και ακριβά, είναι πρωτότυπα...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

23 Αυγ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Μεσημέρι Δεκαπενταύγουστου, ελάχιστη κίνηση στην Αθήνα και αρκετή ζέστη.

Ο κήπος στη Stoffa πολύ δροσερός και γεμάτος κόσμο ήταν μια όαση στην άδεια πόλη.

Πρώτη φορά επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο εστιατόριο και μας έκανε εντύπωση το προσεγμένο εσωτερικό με industrial στοιχεία και φυσικά η δεύτερη αυλή στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Ο κήπος με τα τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια κ τις άνετες καρέκλες είναι καταπράσινος, αν και μάλλον μικρός για τον κόσμο που συγκεντρώνει.

Η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία δίπλα μας ήταν λιγακι αλλοπρόσαλλη, αφού περιελάμβανε από salsa μέχρι hard rock, αλλα δεν ήταν τόσο δυνατή σε σημείο που να ενοχλεί.
Να προσθέσω ότι πάρκινγκ το μαγαζί δεν έχει, ενώ ο στενός δρόμος έξω από το μαγαζί, γρήγορα γεμίζει παρκαρισμένα αμάξια.

Μόλις κάτσαμε μας έφεραν ένα καλαθάκι με ψωμάκια ολικής και καλαμποκιού μαζί με αλείμμα απο πάστα τομάτας, λίγες ελιές καλαμών και κάπαρη (1 €).
Επίσης, μεταλλικό νερό σε γυάλινο μπουκάλι(1,5€).

Ξεφυλλίζοντας τον καλαίσθητο κατάλογο είδαμε πως υπάρχουν ακριβά και φθηνά πράγματα να πάρεις και η ποικιλία είναι μεγάλη.
Ας πούμε ότι αποφασίσαμε να πάρουμε φαγητά που είχαν λογικές τιμές γιατί δεν βρίσκω το λόγο να πάρουμε μία απλή μπριζόλα και να δώσουμε πχ 25 ευρώ.

Ξεκινήσαμε με ορεκτικά τάκος.
Χοιρινά φιλετάκια με κρέμα τυριού και παραγεμισμένα με λαχανικά, τυλιγμένα με ένα ιδιαίτερο φύλλο, το περέκ. (7,5€).
Το κρέας, πολύ σωστά ψημένο και τα λαχανικά δροσερά, ενώ το περέκ-ποντιακή συνταγή, μας θύμισε την τορτίγια, στην πιο λεπτή εκδοχή της όμως.
Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

Συνεχίσαμε με σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας και κεφίρ. (8,5€).
Αρκετά πικάντικο ορεκτικό με τη σάλτσα να δένει ιδανικά με το κρέας.
Τα σουτζουκάκια ήρθαν με μισή πίτα κομμένη για συνοδεία.

Απο σαλάτα πήραμε την κουκουβάγια (7€).
Αυτή η επιλογή μας ουσιαστικά ήταν κάτι σαν τον κρητικό ντάκο με ξύγαλο και κάπαρη.
Το παξιμάδι που περιέχεται στη σαλάτα είναι απο χαρούπι και είναι εξαιρετικό, αλλά και υπερβολικά σκληρό.
Οπωσδήποτε χρειάζεται να βραχεί λίγο πριν την κατανάλωση.
Πολύ ωραία σαλάτα αλλά ίσως η ποσότητα της κάπαρης θα μπορούσε να είναι λιγότερη.

Για κυρίως πήραμε φιλέτο κοτόπουλο με τρίχρωμες πιπεριές και ψητά μανιταρια plevrotus κ κρέμα μοσχολέμονου(15 €).
Ελαφρύ πιάτο, υπερβολικά απλό κ ακριβό.
Περιμέναμε περισσότερα.

Το δεύτερο κυρίως ήταν η παστιτσάδα(15,5€).

Γευστικότατο μοσχαρίσιο κρέας, σε μικρά κομμάτια και τα ιδιαίτερα μακαρόνια σωστά βρασμένα.
Σίγουρα προτείνω αυτό το πιατο, για όσους τους αρεσει αυτός ο τροπος που μαγειρεύεται το μοσχάρι, με την λίγο παραπανω κανέλα και το συγκεκριμενο μίγμα μπαχαρικών.

Για επιδόρπιο πήραμε το banofee(7€) με χειροποίητο μπισκότο σοκολάτας.
Είναι μια παραλλαγή της αυθεντικής συνταγής, που όμως είναι εξίσου γευστικό.

Πληρώσαμε 78€ με 3 εξαιρετικές μπύρες "Χίος".
Μας κέρασαν και δυο σφηνακια λιμοντσέλο.

Η εξυπηρέτηση, όχι πολύ γρήγορη, αλλα το προσωπικό ευγενέστατο.
Μας χάλασε καπως που το μαγαζί είναι αρκετα ακριβό χωρίς να το δικαιολογεί ιδιαίτερα.
Αν θα ξαναπαμε;
Ναι, για να δοκιμασουμε και άλλα πιάτα, που αν και ακριβά, είναι πρωτότυπα...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

lagas

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

26-36

Μεσημέρι Δεκαπενταύγουστου, ελάχιστη κίνηση στην Αθήνα και αρκετή ζέστη.

Ο κήπος στη Stoffa πολύ δροσερός και γεμάτος κόσμο ήταν μια όαση στην άδεια πόλη.

Πρώτη φορά επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο εστιατόριο και μας έκανε εντύπωση το προσεγμένο εσωτερικό με industrial στοιχεία και φυσικά η δεύτερη αυλή στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Ο κήπος με τα τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια κ τις άνετες καρέκλες είναι καταπράσινος, αν και μάλλον μικρός για τον κόσμο που συγκεντρώνει.

Η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία δίπλα μας ήταν λιγακι αλλοπρόσαλλη, αφού περιελάμβανε από salsa μέχρι hard rock, αλλα δεν ήταν τόσο δυνατή σε σημείο που να ενοχλεί.
Να προσθέσω ότι πάρκινγκ το μαγαζί δεν έχει, ενώ ο στενός δρόμος έξω από το μαγαζί, γρήγορα γεμίζει παρκαρισμένα αμάξια.

Μόλις κάτσαμε μας έφεραν ένα καλαθάκι με ψωμάκια ολικής και καλαμποκιού μαζί με αλείμμα απο πάστα τομάτας, λίγες ελιές καλαμών και κάπαρη (1 €).
Επίσης, μεταλλικό νερό σε γυάλινο μπουκάλι(1,5€).

Ξεφυλλίζοντας τον καλαίσθητο κατάλογο είδαμε πως υπάρχουν ακριβά και φθηνά πράγματα να πάρεις και η ποικιλία είναι μεγάλη.
Ας πούμε ότι αποφασίσαμε να πάρουμε φαγητά που είχαν λογικές τιμές γιατί δεν βρίσκω το λόγο να πάρουμε μία απλή μπριζόλα και να δώσουμε πχ 25 ευρώ.

Ξεκινήσαμε με ορεκτικά τάκος.
Χοιρινά φιλετάκια με κρέμα τυριού και παραγεμισμένα με λαχανικά, τυλιγμένα με ένα ιδιαίτερο φύλλο, το περέκ. (7,5€).
Το κρέας, πολύ σωστά ψημένο και τα λαχανικά δροσερά, ενώ το περέκ-ποντιακή συνταγή, μας θύμισε την τορτίγια, στην πιο λεπτή εκδοχή της όμως.
Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

Συνεχίσαμε με σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας και κεφίρ. (8,5€).
Αρκετά πικάντικο ορεκτικό με τη σάλτσα να δένει ιδανικά με το κρέας.
Τα σουτζουκάκια ήρθαν με μισή πίτα κομμένη για συνοδεία.

Απο σαλάτα πήραμε την κουκουβάγια (7€).
Αυτή η επιλογή μας ουσιαστικά ήταν κάτι σαν τον κρητικό ντάκο με ξύγαλο και κάπαρη.
Το παξιμάδι που περιέχεται στη σαλάτα είναι απο χαρούπι και είναι εξαιρετικό, αλλά και υπερβολικά σκληρό.
Οπωσδήποτε χρειάζεται να βραχεί λίγο πριν την κατανάλωση.
Πολύ ωραία σαλάτα αλλά ίσως η ποσότητα της κάπαρης θα μπορούσε να είναι λιγότερη.

Για κυρίως πήραμε φιλέτο κοτόπουλο με τρίχρωμες πιπεριές και ψητά μανιταρια plevrotus κ κρέμα μοσχολέμονου(15 €).
Ελαφρύ πιάτο, υπερβολικά απλό κ ακριβό.
Περιμέναμε περισσότερα.

Το δεύτερο κυρίως ήταν η παστιτσάδα(15,5€).

Γευστικότατο μοσχαρίσιο κρέας, σε μικρά κομμάτια και τα ιδιαίτερα μακαρόνια σωστά βρασμένα.
Σίγουρα προτείνω αυτό το πιατο, για όσους τους αρεσει αυτός ο τροπος που μαγειρεύεται το μοσχάρι, με την λίγο παραπανω κανέλα και το συγκεκριμενο μίγμα μπαχαρικών.

Για επιδόρπιο πήραμε το banofee(7€) με χειροποίητο μπισκότο σοκολάτας.
Είναι μια παραλλαγή της αυθεντικής συνταγής, που όμως είναι εξίσου γευστικό.

Πληρώσαμε 78€ με 3 εξαιρετικές μπύρες "Χίος".
Μας κέρασαν και δυο σφηνακια λιμοντσέλο.

Η εξυπηρέτηση, όχι πολύ γρήγορη, αλλα το προσωπικό ευγενέστατο.
Μας χάλασε καπως που το μαγαζί είναι αρκετα ακριβό χωρίς να το δικαιολογεί ιδιαίτερα.
Αν θα ξαναπαμε;
Ναι, για να δοκιμασουμε και άλλα πιάτα, που αν και ακριβά, είναι πρωτότυπα...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.