Loader

29 Αυγ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Ήρθε για να μείνει ή θα έχει την τύχη των προκατόχων του; Θα συνεχίσει όσο καλά ξεκίνησε; Θα αντέξει τον ανταγωνισμό της πιάτσας του Χαλανδρίου; Αυτές οι σκέψεις και πολλές παρεμφερείς πέρασαν από το μυαλό μου όταν γυρνώντας σπίτι μια πονεμένη Παρασκευή, έπεσε η πρόταση. Οι κριτικές που διάβασα πολύ καλές, η γνώμη των αφών Μπρόγιερ δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, μα πολλοί τόλμησαν στο συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν πρόκαμαν.

Νησιώτικο το στυλ του, ντυμένο στα γαλάζια, μεγάλα θεματικά παράθυρα θαλασσινού ενδιαφέροντος, ασβεστωμένα πέτρινα διάκοσμα στις γωνίες, πέτρα στο πάτωμα, πιθάρια με λουλούδια και ανοιγόμενη οροφή - αυλή. Θυμίζει έντονα πλατεία νησιού. Κλείνοντας τα μάτια, είναι εύκολο να μεταφερθείς στο πλατό του Φίνου και να δεις τον συγχωρεμένο τον Βαγγέλη Σειληνό να χορεύει μαζί με τη Νόρα τη Βαλσάμη και τις μαυροντυμένες κοπέλες του μπαλέτου, στο ‘’Γοργόνες και Μάγκες’’.

Και εκεί που είσαι έτοιμος να κάνεις guest εμφάνιση, ακούς την γλυκιά φωνή της ευγενικής σερβιτόρας να σε ρωτάει τι νερό θέλεις και να σου παρουσιάζει με χάρη τα φρέσκα ψάρια και πόσο ζυγίζει περίπου το καθένα, καθώς και τα πιάτα ημέρας και τι λείπει για την ημέρα από τον κατάλογο.
Τι άλλο να θέλω!!! Αρχίσαμε από ψηλά και επειδή βιάζεστε, διατηρήσαμε το service σε υψηλά επίπεδα. Εύγε. Υπόδειγμα ευγένειας, εξυπηρέτησης, γνώσης, σερβιρίσματος. Ένα στάδιο πριν τον έρωτα.

Στην αρχή ήρθαν πιτούλες αράπικες κομμένες, συνοδεία ελιών χωρίς κουκούτσι περασμένες από αλάτι και λάδι.

Άνοιξε η όρεξη και παράνοιξε στη συνέχεια με τα χόρτα. Για εκείνη την Παρασκευή ήταν αλμύρα. Ομολογώ έχοντας δοκιμάσει άπειρα χόρτα μιας και η γιαγιά μάζευε και τρώγαμε συνέχεια, ότι ήταν από τα καλύτερα που έχω φάει και κατά γενική ομολογία όλου του τραπεζιού αλλά και του διπλανού που άκουσαν τα επιφωνήματα μας και παρήγγειλαν και αυτοί.

Ελαφρά ζεστή, με το λαδάκι της και το απαραίτητο λεμόνι ήταν η κατάλληλη εισαγωγή στο δείπνο μας. Παρέα φυσικά με γλυκόπιοτη ρακί μετά από παααρα μα παααααρα πολύ καιρό.

Η εισαγωγή περιείχε ακόμα της επιλογή της Κλειώς, που δεν ήταν άλλη από ψητό μαστέλο με μαρμελάδα λεμόνι. Εξαιρετικό, γευστικότατο αυτό το αγελαδινό μαλακό τυρί της Χίου, ελαφρά περασμένο από τη σχάρα, άριστος συνδυασμός με την όξινη μαρμελάδα και τα συνοδευτικά ντοματίνια με τη ρόκα.

Μερακλίδικα πιάτα για τη συνέχεια. Γαριδοπιτάκια Πάρου. 4 φλογέρες ή άντε εξευγενισμένα spring rolls, με τραγανό χειροποίητο φύλλο που περιείχαν μείγμα νοστιμότατο με βάση κομματάκια γαρίδες. Συνοδευόταν όμορφα με μια, σωστής πυκνότητας sauce από πιπεριές Φλωρίνης. Την 4η φλογέρα, έκανα το στομάχι μου πέτρα και την άφησα στα κορίτσια.
Γαρίδες πικάντικες περασμένες ως νέου τύπου σουβλάκι, σε μεταλλική βέργα με συνοδεία sweet chili sauce και λίγο ρόκα. Αποφλοιωμένες γαρίδες ελαφρά καυτερές σε πλήρη αντίθεση με την γλυκιά σάλτσα απογείωναν το πιάτο. Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι, θα προτιμούσα περισσότερες γαρίδες. Είμαι γαριδοφάγος τι να κάνουμε.
Καλλιτέχνης ο chef. Τύφλα νάχει ο Χο Τσι Μινχ, chef του Silver Tiger.
Και εκεί που τα έδωσε όλα και φάνηκε και η καλλιτεχνική του φύση, ήταν το ψητό θράψαλο με μοσχολέμονο. Ήρθε σε αρωματισμένη βάση από μαρούλι, το θράψαλο ιδανικά ψημένο και κομμένο έτσι που έμοιαζε με στέμμα και δεν ήθελες να το χαλάσεις.
Εδώ είναι που λες: ‘’Ευδοξία βάλε φωτός, να δώσουμε θέαμα και εικόνα στο κοινό’’.

Κλείσαμε με ένα huge μετά συγχωρήσεως πλοκάμι, ριγανάτο και λαδολεμονάτο ψημένο στα κάρβουνα. Απλή εκτέλεση αλλά καθόλου μαστιχωτό, σωστό ψήσιμο.
Και εκεί που λέγαμε ότι είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε και αν φύγουμε, λέμε δεν παίρνουμε και ένα γλυκό;

Οι επιλογές συγκεκριμένες και λίγες. Από τις 2 λοιπόν διαλέξαμε τη μία, το κιουνεφέ. Οι προσδοκίες χαμηλές. Και εκεί είναι που ξαναλές: ‘’Φίλε συγγνώμη έκανα λάθος’’.

Το κιουνεφέ τους, βάζει κάτω παρόμοια άλλων εστιατορίων που ειδικεύονται στη κουζίνα της Ανατολίας. Με μια λέξη εκπληκτικό!!! Η κανέλα που είχε αρωματίσει το γλυκό, του έδινε το κάτι παραπάνω και σε συνδυασμό με την κρέμα τυριών και το άριστο φύλλο, τα πιρούνια πήραν φωτιά.

Μαζί με το λογαριασμό στο τέλος ήρθαν και τα κλασικά πλέον σφηνάκια μαστίχας.
Οι Fishαλίδες σίγουρα χειρίζονται με σωστό τρόπο τον χώρο της εστίασης και ήρθαν για να μείνουν. Οι τιμές είναι λίγο υψηλές αλλά με τις διάφορες εκπτώσεις του μαγαζιού, πέφτουν σε νορμάλ επίπεδα του 18-20 ευρώ περίπου το άτομο με νορμάλ πόση και χωρίς ψάρι.

Αξίζουν τον κόπο μιας επίσκεψης, όσο και αν υπάρχει μια σχετική ταλαιπωρία στο παρκάρισμα για τους εκτός περιοχής. Σίγουρα θα σας αποζημιώσει.

Εύχομαι και ελπίζω όλοι να είχατε ένα ευχάριστο και μαγευτικό Καλοκαίρι. Όσοι δεν έχουν ακόμα πάει κάπου, υπάρχει ακόμα χρόνος.

Ξεκινάμε Σεπτέμβρη με φορτισμένες μπαταρίες, ακόμα πιο δημιουργικά και εποικοδομητικά, ακούγοντας και Δάκη ‘’Θυμήσου τον Σεπτέμβρη’’. Τι λέω εγώ τώρα!!!

2017-08-29 14:36:17

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε και πάλι!


2017-08-29 19:56:15

Ευχαριστώ για τις γευστικές προτάσεις του χώρου σας. Θα τα ξαναπούμε.


2018-06-07 22:43:11
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την jim.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

29 Αυγ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Ήρθε για να μείνει ή θα έχει την τύχη των προκατόχων του; Θα συνεχίσει όσο καλά ξεκίνησε; Θα αντέξει τον ανταγωνισμό της πιάτσας του Χαλανδρίου; Αυτές οι σκέψεις και πολλές παρεμφερείς πέρασαν από το μυαλό μου όταν γυρνώντας σπίτι μια πονεμένη Παρασκευή, έπεσε η πρόταση. Οι κριτικές που διάβασα πολύ καλές, η γνώμη των αφών Μπρόγιερ δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, μα πολλοί τόλμησαν στο συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν πρόκαμαν.

Νησιώτικο το στυλ του, ντυμένο στα γαλάζια, μεγάλα θεματικά παράθυρα θαλασσινού ενδιαφέροντος, ασβεστωμένα πέτρινα διάκοσμα στις γωνίες, πέτρα στο πάτωμα, πιθάρια με λουλούδια και ανοιγόμενη οροφή - αυλή. Θυμίζει έντονα πλατεία νησιού. Κλείνοντας τα μάτια, είναι εύκολο να μεταφερθείς στο πλατό του Φίνου και να δεις τον συγχωρεμένο τον Βαγγέλη Σειληνό να χορεύει μαζί με τη Νόρα τη Βαλσάμη και τις μαυροντυμένες κοπέλες του μπαλέτου, στο ‘’Γοργόνες και Μάγκες’’.

Και εκεί που είσαι έτοιμος να κάνεις guest εμφάνιση, ακούς την γλυκιά φωνή της ευγενικής σερβιτόρας να σε ρωτάει τι νερό θέλεις και να σου παρουσιάζει με χάρη τα φρέσκα ψάρια και πόσο ζυγίζει περίπου το καθένα, καθώς και τα πιάτα ημέρας και τι λείπει για την ημέρα από τον κατάλογο.
Τι άλλο να θέλω!!! Αρχίσαμε από ψηλά και επειδή βιάζεστε, διατηρήσαμε το service σε υψηλά επίπεδα. Εύγε. Υπόδειγμα ευγένειας, εξυπηρέτησης, γνώσης, σερβιρίσματος. Ένα στάδιο πριν τον έρωτα.

Στην αρχή ήρθαν πιτούλες αράπικες κομμένες, συνοδεία ελιών χωρίς κουκούτσι περασμένες από αλάτι και λάδι.

Άνοιξε η όρεξη και παράνοιξε στη συνέχεια με τα χόρτα. Για εκείνη την Παρασκευή ήταν αλμύρα. Ομολογώ έχοντας δοκιμάσει άπειρα χόρτα μιας και η γιαγιά μάζευε και τρώγαμε συνέχεια, ότι ήταν από τα καλύτερα που έχω φάει και κατά γενική ομολογία όλου του τραπεζιού αλλά και του διπλανού που άκουσαν τα επιφωνήματα μας και παρήγγειλαν και αυτοί.

Ελαφρά ζεστή, με το λαδάκι της και το απαραίτητο λεμόνι ήταν η κατάλληλη εισαγωγή στο δείπνο μας. Παρέα φυσικά με γλυκόπιοτη ρακί μετά από παααρα μα παααααρα πολύ καιρό.

Η εισαγωγή περιείχε ακόμα της επιλογή της Κλειώς, που δεν ήταν άλλη από ψητό μαστέλο με μαρμελάδα λεμόνι. Εξαιρετικό, γευστικότατο αυτό το αγελαδινό μαλακό τυρί της Χίου, ελαφρά περασμένο από τη σχάρα, άριστος συνδυασμός με την όξινη μαρμελάδα και τα συνοδευτικά ντοματίνια με τη ρόκα.

Μερακλίδικα πιάτα για τη συνέχεια. Γαριδοπιτάκια Πάρου. 4 φλογέρες ή άντε εξευγενισμένα spring rolls, με τραγανό χειροποίητο φύλλο που περιείχαν μείγμα νοστιμότατο με βάση κομματάκια γαρίδες. Συνοδευόταν όμορφα με μια, σωστής πυκνότητας sauce από πιπεριές Φλωρίνης. Την 4η φλογέρα, έκανα το στομάχι μου πέτρα και την άφησα στα κορίτσια.
Γαρίδες πικάντικες περασμένες ως νέου τύπου σουβλάκι, σε μεταλλική βέργα με συνοδεία sweet chili sauce και λίγο ρόκα. Αποφλοιωμένες γαρίδες ελαφρά καυτερές σε πλήρη αντίθεση με την γλυκιά σάλτσα απογείωναν το πιάτο. Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι, θα προτιμούσα περισσότερες γαρίδες. Είμαι γαριδοφάγος τι να κάνουμε.
Καλλιτέχνης ο chef. Τύφλα νάχει ο Χο Τσι Μινχ, chef του Silver Tiger.
Και εκεί που τα έδωσε όλα και φάνηκε και η καλλιτεχνική του φύση, ήταν το ψητό θράψαλο με μοσχολέμονο. Ήρθε σε αρωματισμένη βάση από μαρούλι, το θράψαλο ιδανικά ψημένο και κομμένο έτσι που έμοιαζε με στέμμα και δεν ήθελες να το χαλάσεις.
Εδώ είναι που λες: ‘’Ευδοξία βάλε φωτός, να δώσουμε θέαμα και εικόνα στο κοινό’’.

Κλείσαμε με ένα huge μετά συγχωρήσεως πλοκάμι, ριγανάτο και λαδολεμονάτο ψημένο στα κάρβουνα. Απλή εκτέλεση αλλά καθόλου μαστιχωτό, σωστό ψήσιμο.
Και εκεί που λέγαμε ότι είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε και αν φύγουμε, λέμε δεν παίρνουμε και ένα γλυκό;

Οι επιλογές συγκεκριμένες και λίγες. Από τις 2 λοιπόν διαλέξαμε τη μία, το κιουνεφέ. Οι προσδοκίες χαμηλές. Και εκεί είναι που ξαναλές: ‘’Φίλε συγγνώμη έκανα λάθος’’.

Το κιουνεφέ τους, βάζει κάτω παρόμοια άλλων εστιατορίων που ειδικεύονται στη κουζίνα της Ανατολίας. Με μια λέξη εκπληκτικό!!! Η κανέλα που είχε αρωματίσει το γλυκό, του έδινε το κάτι παραπάνω και σε συνδυασμό με την κρέμα τυριών και το άριστο φύλλο, τα πιρούνια πήραν φωτιά.

Μαζί με το λογαριασμό στο τέλος ήρθαν και τα κλασικά πλέον σφηνάκια μαστίχας.
Οι Fishαλίδες σίγουρα χειρίζονται με σωστό τρόπο τον χώρο της εστίασης και ήρθαν για να μείνουν. Οι τιμές είναι λίγο υψηλές αλλά με τις διάφορες εκπτώσεις του μαγαζιού, πέφτουν σε νορμάλ επίπεδα του 18-20 ευρώ περίπου το άτομο με νορμάλ πόση και χωρίς ψάρι.

Αξίζουν τον κόπο μιας επίσκεψης, όσο και αν υπάρχει μια σχετική ταλαιπωρία στο παρκάρισμα για τους εκτός περιοχής. Σίγουρα θα σας αποζημιώσει.

Εύχομαι και ελπίζω όλοι να είχατε ένα ευχάριστο και μαγευτικό Καλοκαίρι. Όσοι δεν έχουν ακόμα πάει κάπου, υπάρχει ακόμα χρόνος.

Ξεκινάμε Σεπτέμβρη με φορτισμένες μπαταρίες, ακόμα πιο δημιουργικά και εποικοδομητικά, ακούγοντας και Δάκη ‘’Θυμήσου τον Σεπτέμβρη’’. Τι λέω εγώ τώρα!!!

2017-08-29 14:36:17

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε και πάλι!


2017-08-29 19:56:15

Ευχαριστώ για τις γευστικές προτάσεις του χώρου σας. Θα τα ξαναπούμε.


2018-06-07 22:43:11
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την jim.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

jim

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Ήρθε για να μείνει ή θα έχει την τύχη των προκατόχων του; Θα συνεχίσει όσο καλά ξεκίνησε; Θα αντέξει τον ανταγωνισμό της πιάτσας του Χαλανδρίου; Αυτές οι σκέψεις και πολλές παρεμφερείς πέρασαν από το μυαλό μου όταν γυρνώντας σπίτι μια πονεμένη Παρασκευή, έπεσε η πρόταση. Οι κριτικές που διάβασα πολύ καλές, η γνώμη των αφών Μπρόγιερ δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, μα πολλοί τόλμησαν στο συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν πρόκαμαν.

Νησιώτικο το στυλ του, ντυμένο στα γαλάζια, μεγάλα θεματικά παράθυρα θαλασσινού ενδιαφέροντος, ασβεστωμένα πέτρινα διάκοσμα στις γωνίες, πέτρα στο πάτωμα, πιθάρια με λουλούδια και ανοιγόμενη οροφή - αυλή. Θυμίζει έντονα πλατεία νησιού. Κλείνοντας τα μάτια, είναι εύκολο να μεταφερθείς στο πλατό του Φίνου και να δεις τον συγχωρεμένο τον Βαγγέλη Σειληνό να χορεύει μαζί με τη Νόρα τη Βαλσάμη και τις μαυροντυμένες κοπέλες του μπαλέτου, στο ‘’Γοργόνες και Μάγκες’’.

Και εκεί που είσαι έτοιμος να κάνεις guest εμφάνιση, ακούς την γλυκιά φωνή της ευγενικής σερβιτόρας να σε ρωτάει τι νερό θέλεις και να σου παρουσιάζει με χάρη τα φρέσκα ψάρια και πόσο ζυγίζει περίπου το καθένα, καθώς και τα πιάτα ημέρας και τι λείπει για την ημέρα από τον κατάλογο.
Τι άλλο να θέλω!!! Αρχίσαμε από ψηλά και επειδή βιάζεστε, διατηρήσαμε το service σε υψηλά επίπεδα. Εύγε. Υπόδειγμα ευγένειας, εξυπηρέτησης, γνώσης, σερβιρίσματος. Ένα στάδιο πριν τον έρωτα.

Στην αρχή ήρθαν πιτούλες αράπικες κομμένες, συνοδεία ελιών χωρίς κουκούτσι περασμένες από αλάτι και λάδι.

Άνοιξε η όρεξη και παράνοιξε στη συνέχεια με τα χόρτα. Για εκείνη την Παρασκευή ήταν αλμύρα. Ομολογώ έχοντας δοκιμάσει άπειρα χόρτα μιας και η γιαγιά μάζευε και τρώγαμε συνέχεια, ότι ήταν από τα καλύτερα που έχω φάει και κατά γενική ομολογία όλου του τραπεζιού αλλά και του διπλανού που άκουσαν τα επιφωνήματα μας και παρήγγειλαν και αυτοί.

Ελαφρά ζεστή, με το λαδάκι της και το απαραίτητο λεμόνι ήταν η κατάλληλη εισαγωγή στο δείπνο μας. Παρέα φυσικά με γλυκόπιοτη ρακί μετά από παααρα μα παααααρα πολύ καιρό.

Η εισαγωγή περιείχε ακόμα της επιλογή της Κλειώς, που δεν ήταν άλλη από ψητό μαστέλο με μαρμελάδα λεμόνι. Εξαιρετικό, γευστικότατο αυτό το αγελαδινό μαλακό τυρί της Χίου, ελαφρά περασμένο από τη σχάρα, άριστος συνδυασμός με την όξινη μαρμελάδα και τα συνοδευτικά ντοματίνια με τη ρόκα.

Μερακλίδικα πιάτα για τη συνέχεια. Γαριδοπιτάκια Πάρου. 4 φλογέρες ή άντε εξευγενισμένα spring rolls, με τραγανό χειροποίητο φύλλο που περιείχαν μείγμα νοστιμότατο με βάση κομματάκια γαρίδες. Συνοδευόταν όμορφα με μια, σωστής πυκνότητας sauce από πιπεριές Φλωρίνης. Την 4η φλογέρα, έκανα το στομάχι μου πέτρα και την άφησα στα κορίτσια.
Γαρίδες πικάντικες περασμένες ως νέου τύπου σουβλάκι, σε μεταλλική βέργα με συνοδεία sweet chili sauce και λίγο ρόκα. Αποφλοιωμένες γαρίδες ελαφρά καυτερές σε πλήρη αντίθεση με την γλυκιά σάλτσα απογείωναν το πιάτο. Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι, θα προτιμούσα περισσότερες γαρίδες. Είμαι γαριδοφάγος τι να κάνουμε.
Καλλιτέχνης ο chef. Τύφλα νάχει ο Χο Τσι Μινχ, chef του Silver Tiger.
Και εκεί που τα έδωσε όλα και φάνηκε και η καλλιτεχνική του φύση, ήταν το ψητό θράψαλο με μοσχολέμονο. Ήρθε σε αρωματισμένη βάση από μαρούλι, το θράψαλο ιδανικά ψημένο και κομμένο έτσι που έμοιαζε με στέμμα και δεν ήθελες να το χαλάσεις.
Εδώ είναι που λες: ‘’Ευδοξία βάλε φωτός, να δώσουμε θέαμα και εικόνα στο κοινό’’.

Κλείσαμε με ένα huge μετά συγχωρήσεως πλοκάμι, ριγανάτο και λαδολεμονάτο ψημένο στα κάρβουνα. Απλή εκτέλεση αλλά καθόλου μαστιχωτό, σωστό ψήσιμο.
Και εκεί που λέγαμε ότι είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε και αν φύγουμε, λέμε δεν παίρνουμε και ένα γλυκό;

Οι επιλογές συγκεκριμένες και λίγες. Από τις 2 λοιπόν διαλέξαμε τη μία, το κιουνεφέ. Οι προσδοκίες χαμηλές. Και εκεί είναι που ξαναλές: ‘’Φίλε συγγνώμη έκανα λάθος’’.

Το κιουνεφέ τους, βάζει κάτω παρόμοια άλλων εστιατορίων που ειδικεύονται στη κουζίνα της Ανατολίας. Με μια λέξη εκπληκτικό!!! Η κανέλα που είχε αρωματίσει το γλυκό, του έδινε το κάτι παραπάνω και σε συνδυασμό με την κρέμα τυριών και το άριστο φύλλο, τα πιρούνια πήραν φωτιά.

Μαζί με το λογαριασμό στο τέλος ήρθαν και τα κλασικά πλέον σφηνάκια μαστίχας.
Οι Fishαλίδες σίγουρα χειρίζονται με σωστό τρόπο τον χώρο της εστίασης και ήρθαν για να μείνουν. Οι τιμές είναι λίγο υψηλές αλλά με τις διάφορες εκπτώσεις του μαγαζιού, πέφτουν σε νορμάλ επίπεδα του 18-20 ευρώ περίπου το άτομο με νορμάλ πόση και χωρίς ψάρι.

Αξίζουν τον κόπο μιας επίσκεψης, όσο και αν υπάρχει μια σχετική ταλαιπωρία στο παρκάρισμα για τους εκτός περιοχής. Σίγουρα θα σας αποζημιώσει.

Εύχομαι και ελπίζω όλοι να είχατε ένα ευχάριστο και μαγευτικό Καλοκαίρι. Όσοι δεν έχουν ακόμα πάει κάπου, υπάρχει ακόμα χρόνος.

Ξεκινάμε Σεπτέμβρη με φορτισμένες μπαταρίες, ακόμα πιο δημιουργικά και εποικοδομητικά, ακούγοντας και Δάκη ‘’Θυμήσου τον Σεπτέμβρη’’. Τι λέω εγώ τώρα!!!

2017-08-29 14:36:17

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε και πάλι!


2017-08-29 19:56:15

Ευχαριστώ για τις γευστικές προτάσεις του χώρου σας. Θα τα ξαναπούμε.


2018-06-07 22:43:11
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την jim.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.