Loader

10 Οκτ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
50-64

Το να είσαι κάτοικος Νέας Σμύρνης εκτός από το ότι έχεις «την» πλατεία στα πόδια σου διαθέτει και το πλεονέκτημα ότι εντός βεληνεκούς βρίσκεται και το ονομαστό κρεοπωλείο του Δρακούλη, με έτος ιδρύσεως το 1965. Αν ποτέ σας φέρει από εκεί ο δρόμος παραμονές εορτών και έχετε χρόνο στη διάθεσή σας (γιατί θα πάρετε το νουμεράκι σας και θα περιμένετε ίσως και πάνω από μία ώρα, μέχρι να έρθει η σειρά σας), θα το καταδιασκεδάσετε με το χάζι, τη μουσική, την κουβεντούλα και τα κεράσματα, και θα ψωνίσετε βέβαια ό, τι θέλετε σε κρεατικό σε πολύ καλή ποιότητα.
Περιμένοντας λοιπόν υπομονετικά για τα πασχαλιάτικα ψώνια, το αυτί μου έπιασε μια κουβέντα του κυρίου Δρακούλη με άλλους πελάτες, όπου έγινε αναφορά στο εστιατόριο που βρίσκεται κάτω από το «παράρτημα» της Βούλας, όπως ονομάζουν χαϊδευτικά το κατάστημα που άνοιξαν πριν δύο χρόνια στο κέντρο της Βούλας. Όταν έφθασε η σειρά μου, τον ρώτησα περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Χαμογέλασε και μου είπε: «Γκούγκλαρέ το και θα δεις. » Όπερ και εγένετο, σας συμβουλεύω να το κάνετε και σεις. Έτσι σε πρώτη ευκαιρία κλείσαμε τραπέζι με κάτι κουμπάρους που μένουν εκεί κοντά και πήγαμε για αυτοψία.
Το DRY & RAW (= σιτεμένο κι ωμό, σωστά tzia darling;) φθάνεις όντως κατεβαίνοντας στο υπόγειο κάτω ακριβώς από το κρεοπωλείο Δρακούλη στη λεωφόρο Βασιλέως Παύλου. Αν σας είναι άβολη η σκέψη πως θα φάτε σε υπόγειο, ηρεμήστε. Έχω φάει μια χαρά σε αληθινά υπόγειους χώρους στο Μόναχο και στη Βιέννη, αυτός εδώ ο χώρος όμως είναι αφενός λιγότερο υπόγειος, αφετέρου μαζεμένος σε διαστάσεις και καθόλου χαμηλοτάβανος. Αν υπολόγισα καλά, μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 40 άτομα. Ωραία, άνετα βαριά τραπέζια, κατάλληλα για παρέες διαφορετικού μεγέθους, άνετα καθίσματα και ακόμα πιο άνετοι δερμάτινοι καναπέδες. Τοίχοι με τούβλα κόκκινα ή στο χρώμα του κεχριμπαριού (φτιαγμένα από ορυκτό αλάτι και φωτισμένα εξαιρετικά), φωτισμός και κλιματισμός άριστα 10. Περιμετρικά βρίσκονται τα ψυγεία-βιτρίνες όπου σιτεύουν τα κρέατα, μια σειρά κορμοί χασάπικου για όσους θέλουν να τσιμπήσουν κάτι όρθιοι στα γρήγορα, καθώς και η κάβα, που φιλοξενεί κρασιά από διάφορα μέρη του κόσμου, ίσως όχι τις γνωστές μάρκες και ευτυχώς όχι τις πιο ακριβές. Με ανακούφιση θα προσφύγετε στις υπηρεσίες του σομελιέ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι το κρασί αυτό που θα ρίξει έξω το λογαριασμό.
“It’s the meat, stupid! ” αν μου επιτραπεί να δανειστώ την ατάκα από την προεκλογική εκστρατεία του Bill Clinton στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Γιατί στο DRY & RAW θα έρθεις όχι για να φας, αλλά για να απολαύσεις κρέας (black angus, wagyu, charolais, kobe), με τη συνοδεία μπιτάτης μουσικής, που δεν θα σ’ ενοχλήσει καθόλου.

Όσο κι αν αυτό ακούγεται κάπως κανιβαλιστικό, η αλήθεια είναι ότι εδώ έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με μοναδικά είδη κρέατος. Όπως λοιπόν δεν θα παραγγείλεις τσάι στην καφετέρια της Lavazza ή παϊδάκια αρνίσια στο ΤΑΞΕΙΔΕΥΟΝΤΑΣ, έτσι εδώ θα κατεβάσεις το κεφάλι σαν υπάκουος μαθητής, θα ανοίξεις μάτια κι αυτιά, θα πεις τι σου αρέσει και θα ακολουθήσεις τη συμβουλή του σεφ Μιχάλη Μερζένη, ξέροντας ότι το κοστούμι θα έρθει λίγο ακριβό.

Ασφαλώς υπάρχει κατάλογος, όπως υπάρχουν και προσφορές ημέρας. Τα διάφορα carpaccio κυμαίνονται από 20 μέχρι 56 ευρώ (η μερίδα! ), τα steak tartare από 28 έως 42, τα χειροποίητα λουκάνικα γύρω στα 20, οι κομμένοι στο χέρι (φροντίστε να πάρετε μάτι πώς το κάνουν, είναι πραγματική τέχνη) κιμάδες για bolognese ή burger γύρω στα 12 (τα 200 γραμμάρια), ενώ για τα κρέατα ωρίμανσης οι τιμές ποικίλλουν και αναγράφονται στις βιτρίνες. Υπάρχουν επίσης δυο, τρεις σαλάτες και τα αναμενόμενα συνοδευτικά (πουρές πατάτας με τυρί, τρούφα και αυγό ή κρέμα σπανάκι με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμύδια). Θετικό είναι ότι δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για το ψήσιμο του κρέατος (κάτι που μου είχε κάνει κακή εντύπωση στου YOLENI’S), ενώ στα must θα έβαζα το βούτυρο από μεδούλι που συνοδεύει το ψημένο σε φούρνο ψωμί. Όσο για επιδόρπιο, δεν το συζητάω, αφού υπάρχει baba au rum στον κατάλογο (απλώς δεν ξέρω αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή ήμουν εγώ τυχερός εκείνη τη μέρα, τα επιδόρπια απαγγέλθηκαν προφορικά).

Το σέρβις πάρα πολύ καλό. Εκτίμησα ιδιαίτερα το ότι, όταν εξηγήσαμε ότι ήταν η πρώτη μας επίσκεψη και θα θέλαμε να μοιραστούμε όσο γίνεται περισσότερες γεύσεις, πρόθυμα μας βοήθησαν τεμαχίζοντας και μοιράζοντας τα πάντα δίκαια, δηλαδή τη σαλάτα ceasars (ήδη σημείωσα για την επόμενη επίσκεψη την πολλά υποσχόμενη black salad που είδα να περνά δίπλα μας), το λουκάνικο με παρμεζάνα και τρούφα (το αγαπημένο μου Käsekrainer σε γκουρμέ εκδοχή), μια μακαρονάδα black angus, ένα burger wagyu με τρούφα και ένα κόντρα φιλέτο charolais. Tι έμεινε απωθημένο; Μα φυσικά το ταρτάρ, που έχω πάρα πολλά χρόνια (από ένα ταξίδι στην Ιταλία) να γευθώ.

Δεν πειράζει, την επόμενη φορά, η οποία με λογαριασμό κοντά στα 70 ευρώ το άτομο all inclusive, ελπίζω ότι δεν θα αργήσει.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

10 Οκτ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
50-64

Το να είσαι κάτοικος Νέας Σμύρνης εκτός από το ότι έχεις «την» πλατεία στα πόδια σου διαθέτει και το πλεονέκτημα ότι εντός βεληνεκούς βρίσκεται και το ονομαστό κρεοπωλείο του Δρακούλη, με έτος ιδρύσεως το 1965. Αν ποτέ σας φέρει από εκεί ο δρόμος παραμονές εορτών και έχετε χρόνο στη διάθεσή σας (γιατί θα πάρετε το νουμεράκι σας και θα περιμένετε ίσως και πάνω από μία ώρα, μέχρι να έρθει η σειρά σας), θα το καταδιασκεδάσετε με το χάζι, τη μουσική, την κουβεντούλα και τα κεράσματα, και θα ψωνίσετε βέβαια ό, τι θέλετε σε κρεατικό σε πολύ καλή ποιότητα.
Περιμένοντας λοιπόν υπομονετικά για τα πασχαλιάτικα ψώνια, το αυτί μου έπιασε μια κουβέντα του κυρίου Δρακούλη με άλλους πελάτες, όπου έγινε αναφορά στο εστιατόριο που βρίσκεται κάτω από το «παράρτημα» της Βούλας, όπως ονομάζουν χαϊδευτικά το κατάστημα που άνοιξαν πριν δύο χρόνια στο κέντρο της Βούλας. Όταν έφθασε η σειρά μου, τον ρώτησα περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Χαμογέλασε και μου είπε: «Γκούγκλαρέ το και θα δεις. » Όπερ και εγένετο, σας συμβουλεύω να το κάνετε και σεις. Έτσι σε πρώτη ευκαιρία κλείσαμε τραπέζι με κάτι κουμπάρους που μένουν εκεί κοντά και πήγαμε για αυτοψία.
Το DRY & RAW (= σιτεμένο κι ωμό, σωστά tzia darling;) φθάνεις όντως κατεβαίνοντας στο υπόγειο κάτω ακριβώς από το κρεοπωλείο Δρακούλη στη λεωφόρο Βασιλέως Παύλου. Αν σας είναι άβολη η σκέψη πως θα φάτε σε υπόγειο, ηρεμήστε. Έχω φάει μια χαρά σε αληθινά υπόγειους χώρους στο Μόναχο και στη Βιέννη, αυτός εδώ ο χώρος όμως είναι αφενός λιγότερο υπόγειος, αφετέρου μαζεμένος σε διαστάσεις και καθόλου χαμηλοτάβανος. Αν υπολόγισα καλά, μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 40 άτομα. Ωραία, άνετα βαριά τραπέζια, κατάλληλα για παρέες διαφορετικού μεγέθους, άνετα καθίσματα και ακόμα πιο άνετοι δερμάτινοι καναπέδες. Τοίχοι με τούβλα κόκκινα ή στο χρώμα του κεχριμπαριού (φτιαγμένα από ορυκτό αλάτι και φωτισμένα εξαιρετικά), φωτισμός και κλιματισμός άριστα 10. Περιμετρικά βρίσκονται τα ψυγεία-βιτρίνες όπου σιτεύουν τα κρέατα, μια σειρά κορμοί χασάπικου για όσους θέλουν να τσιμπήσουν κάτι όρθιοι στα γρήγορα, καθώς και η κάβα, που φιλοξενεί κρασιά από διάφορα μέρη του κόσμου, ίσως όχι τις γνωστές μάρκες και ευτυχώς όχι τις πιο ακριβές. Με ανακούφιση θα προσφύγετε στις υπηρεσίες του σομελιέ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι το κρασί αυτό που θα ρίξει έξω το λογαριασμό.
“It’s the meat, stupid! ” αν μου επιτραπεί να δανειστώ την ατάκα από την προεκλογική εκστρατεία του Bill Clinton στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Γιατί στο DRY & RAW θα έρθεις όχι για να φας, αλλά για να απολαύσεις κρέας (black angus, wagyu, charolais, kobe), με τη συνοδεία μπιτάτης μουσικής, που δεν θα σ’ ενοχλήσει καθόλου.

Όσο κι αν αυτό ακούγεται κάπως κανιβαλιστικό, η αλήθεια είναι ότι εδώ έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με μοναδικά είδη κρέατος. Όπως λοιπόν δεν θα παραγγείλεις τσάι στην καφετέρια της Lavazza ή παϊδάκια αρνίσια στο ΤΑΞΕΙΔΕΥΟΝΤΑΣ, έτσι εδώ θα κατεβάσεις το κεφάλι σαν υπάκουος μαθητής, θα ανοίξεις μάτια κι αυτιά, θα πεις τι σου αρέσει και θα ακολουθήσεις τη συμβουλή του σεφ Μιχάλη Μερζένη, ξέροντας ότι το κοστούμι θα έρθει λίγο ακριβό.

Ασφαλώς υπάρχει κατάλογος, όπως υπάρχουν και προσφορές ημέρας. Τα διάφορα carpaccio κυμαίνονται από 20 μέχρι 56 ευρώ (η μερίδα! ), τα steak tartare από 28 έως 42, τα χειροποίητα λουκάνικα γύρω στα 20, οι κομμένοι στο χέρι (φροντίστε να πάρετε μάτι πώς το κάνουν, είναι πραγματική τέχνη) κιμάδες για bolognese ή burger γύρω στα 12 (τα 200 γραμμάρια), ενώ για τα κρέατα ωρίμανσης οι τιμές ποικίλλουν και αναγράφονται στις βιτρίνες. Υπάρχουν επίσης δυο, τρεις σαλάτες και τα αναμενόμενα συνοδευτικά (πουρές πατάτας με τυρί, τρούφα και αυγό ή κρέμα σπανάκι με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμύδια). Θετικό είναι ότι δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για το ψήσιμο του κρέατος (κάτι που μου είχε κάνει κακή εντύπωση στου YOLENI’S), ενώ στα must θα έβαζα το βούτυρο από μεδούλι που συνοδεύει το ψημένο σε φούρνο ψωμί. Όσο για επιδόρπιο, δεν το συζητάω, αφού υπάρχει baba au rum στον κατάλογο (απλώς δεν ξέρω αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή ήμουν εγώ τυχερός εκείνη τη μέρα, τα επιδόρπια απαγγέλθηκαν προφορικά).

Το σέρβις πάρα πολύ καλό. Εκτίμησα ιδιαίτερα το ότι, όταν εξηγήσαμε ότι ήταν η πρώτη μας επίσκεψη και θα θέλαμε να μοιραστούμε όσο γίνεται περισσότερες γεύσεις, πρόθυμα μας βοήθησαν τεμαχίζοντας και μοιράζοντας τα πάντα δίκαια, δηλαδή τη σαλάτα ceasars (ήδη σημείωσα για την επόμενη επίσκεψη την πολλά υποσχόμενη black salad που είδα να περνά δίπλα μας), το λουκάνικο με παρμεζάνα και τρούφα (το αγαπημένο μου Käsekrainer σε γκουρμέ εκδοχή), μια μακαρονάδα black angus, ένα burger wagyu με τρούφα και ένα κόντρα φιλέτο charolais. Tι έμεινε απωθημένο; Μα φυσικά το ταρτάρ, που έχω πάρα πολλά χρόνια (από ένα ταξίδι στην Ιταλία) να γευθώ.

Δεν πειράζει, την επόμενη φορά, η οποία με λογαριασμό κοντά στα 70 ευρώ το άτομο all inclusive, ελπίζω ότι δεν θα αργήσει.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

fratello

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

50-64

Το να είσαι κάτοικος Νέας Σμύρνης εκτός από το ότι έχεις «την» πλατεία στα πόδια σου διαθέτει και το πλεονέκτημα ότι εντός βεληνεκούς βρίσκεται και το ονομαστό κρεοπωλείο του Δρακούλη, με έτος ιδρύσεως το 1965. Αν ποτέ σας φέρει από εκεί ο δρόμος παραμονές εορτών και έχετε χρόνο στη διάθεσή σας (γιατί θα πάρετε το νουμεράκι σας και θα περιμένετε ίσως και πάνω από μία ώρα, μέχρι να έρθει η σειρά σας), θα το καταδιασκεδάσετε με το χάζι, τη μουσική, την κουβεντούλα και τα κεράσματα, και θα ψωνίσετε βέβαια ό, τι θέλετε σε κρεατικό σε πολύ καλή ποιότητα.
Περιμένοντας λοιπόν υπομονετικά για τα πασχαλιάτικα ψώνια, το αυτί μου έπιασε μια κουβέντα του κυρίου Δρακούλη με άλλους πελάτες, όπου έγινε αναφορά στο εστιατόριο που βρίσκεται κάτω από το «παράρτημα» της Βούλας, όπως ονομάζουν χαϊδευτικά το κατάστημα που άνοιξαν πριν δύο χρόνια στο κέντρο της Βούλας. Όταν έφθασε η σειρά μου, τον ρώτησα περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Χαμογέλασε και μου είπε: «Γκούγκλαρέ το και θα δεις. » Όπερ και εγένετο, σας συμβουλεύω να το κάνετε και σεις. Έτσι σε πρώτη ευκαιρία κλείσαμε τραπέζι με κάτι κουμπάρους που μένουν εκεί κοντά και πήγαμε για αυτοψία.
Το DRY & RAW (= σιτεμένο κι ωμό, σωστά tzia darling;) φθάνεις όντως κατεβαίνοντας στο υπόγειο κάτω ακριβώς από το κρεοπωλείο Δρακούλη στη λεωφόρο Βασιλέως Παύλου. Αν σας είναι άβολη η σκέψη πως θα φάτε σε υπόγειο, ηρεμήστε. Έχω φάει μια χαρά σε αληθινά υπόγειους χώρους στο Μόναχο και στη Βιέννη, αυτός εδώ ο χώρος όμως είναι αφενός λιγότερο υπόγειος, αφετέρου μαζεμένος σε διαστάσεις και καθόλου χαμηλοτάβανος. Αν υπολόγισα καλά, μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 40 άτομα. Ωραία, άνετα βαριά τραπέζια, κατάλληλα για παρέες διαφορετικού μεγέθους, άνετα καθίσματα και ακόμα πιο άνετοι δερμάτινοι καναπέδες. Τοίχοι με τούβλα κόκκινα ή στο χρώμα του κεχριμπαριού (φτιαγμένα από ορυκτό αλάτι και φωτισμένα εξαιρετικά), φωτισμός και κλιματισμός άριστα 10. Περιμετρικά βρίσκονται τα ψυγεία-βιτρίνες όπου σιτεύουν τα κρέατα, μια σειρά κορμοί χασάπικου για όσους θέλουν να τσιμπήσουν κάτι όρθιοι στα γρήγορα, καθώς και η κάβα, που φιλοξενεί κρασιά από διάφορα μέρη του κόσμου, ίσως όχι τις γνωστές μάρκες και ευτυχώς όχι τις πιο ακριβές. Με ανακούφιση θα προσφύγετε στις υπηρεσίες του σομελιέ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι το κρασί αυτό που θα ρίξει έξω το λογαριασμό.
“It’s the meat, stupid! ” αν μου επιτραπεί να δανειστώ την ατάκα από την προεκλογική εκστρατεία του Bill Clinton στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Γιατί στο DRY & RAW θα έρθεις όχι για να φας, αλλά για να απολαύσεις κρέας (black angus, wagyu, charolais, kobe), με τη συνοδεία μπιτάτης μουσικής, που δεν θα σ’ ενοχλήσει καθόλου.

Όσο κι αν αυτό ακούγεται κάπως κανιβαλιστικό, η αλήθεια είναι ότι εδώ έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με μοναδικά είδη κρέατος. Όπως λοιπόν δεν θα παραγγείλεις τσάι στην καφετέρια της Lavazza ή παϊδάκια αρνίσια στο ΤΑΞΕΙΔΕΥΟΝΤΑΣ, έτσι εδώ θα κατεβάσεις το κεφάλι σαν υπάκουος μαθητής, θα ανοίξεις μάτια κι αυτιά, θα πεις τι σου αρέσει και θα ακολουθήσεις τη συμβουλή του σεφ Μιχάλη Μερζένη, ξέροντας ότι το κοστούμι θα έρθει λίγο ακριβό.

Ασφαλώς υπάρχει κατάλογος, όπως υπάρχουν και προσφορές ημέρας. Τα διάφορα carpaccio κυμαίνονται από 20 μέχρι 56 ευρώ (η μερίδα! ), τα steak tartare από 28 έως 42, τα χειροποίητα λουκάνικα γύρω στα 20, οι κομμένοι στο χέρι (φροντίστε να πάρετε μάτι πώς το κάνουν, είναι πραγματική τέχνη) κιμάδες για bolognese ή burger γύρω στα 12 (τα 200 γραμμάρια), ενώ για τα κρέατα ωρίμανσης οι τιμές ποικίλλουν και αναγράφονται στις βιτρίνες. Υπάρχουν επίσης δυο, τρεις σαλάτες και τα αναμενόμενα συνοδευτικά (πουρές πατάτας με τυρί, τρούφα και αυγό ή κρέμα σπανάκι με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμύδια). Θετικό είναι ότι δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για το ψήσιμο του κρέατος (κάτι που μου είχε κάνει κακή εντύπωση στου YOLENI’S), ενώ στα must θα έβαζα το βούτυρο από μεδούλι που συνοδεύει το ψημένο σε φούρνο ψωμί. Όσο για επιδόρπιο, δεν το συζητάω, αφού υπάρχει baba au rum στον κατάλογο (απλώς δεν ξέρω αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή ήμουν εγώ τυχερός εκείνη τη μέρα, τα επιδόρπια απαγγέλθηκαν προφορικά).

Το σέρβις πάρα πολύ καλό. Εκτίμησα ιδιαίτερα το ότι, όταν εξηγήσαμε ότι ήταν η πρώτη μας επίσκεψη και θα θέλαμε να μοιραστούμε όσο γίνεται περισσότερες γεύσεις, πρόθυμα μας βοήθησαν τεμαχίζοντας και μοιράζοντας τα πάντα δίκαια, δηλαδή τη σαλάτα ceasars (ήδη σημείωσα για την επόμενη επίσκεψη την πολλά υποσχόμενη black salad που είδα να περνά δίπλα μας), το λουκάνικο με παρμεζάνα και τρούφα (το αγαπημένο μου Käsekrainer σε γκουρμέ εκδοχή), μια μακαρονάδα black angus, ένα burger wagyu με τρούφα και ένα κόντρα φιλέτο charolais. Tι έμεινε απωθημένο; Μα φυσικά το ταρτάρ, που έχω πάρα πολλά χρόνια (από ένα ταξίδι στην Ιταλία) να γευθώ.

Δεν πειράζει, την επόμενη φορά, η οποία με λογαριασμό κοντά στα 70 ευρώ το άτομο all inclusive, ελπίζω ότι δεν θα αργήσει.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.