Loader
11 medium

23 Οκτ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
26-36

Αρχές Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη νέα γαστριμαργική σεζόν, αναζήτησα νέες αφίξεις εστιατορίων.

Απευθείας κέντρισε το ενδιαφέρον μου η πρώτη προσπάθεια (" My1Cuisine") ενός σεφ με ενδιαφέρον βιογραφικό και μαγειρικές επιρροές από Γαλλία και Αρμενία. Αποφάσισα, αν και το εστιατόριο δεν είχε ούτε δέκα μέρες ζωής, τελικά να πάρω το ρίσκο και να το επισκεφτώ με τη σύζυγό μου.

Η τοποθεσία του εστιατορίου ήσυχη, μέσα στις γειτονιές του Μοσχάτου, με σχετικά εύκολο parking. Οι όποιες αμφιβολίες μου άρχισαν να διαλύονται πολύ γρήγορα με την είσοδο μου στο My1Cuisine. Ο εσωτερικός του χώρος είναι υπέροχα διακοσμημένος δίνοντας την αίσθηση ενός καλαίσθητου σπιτιού με αρκετό χώρο μεταξύ των τραπεζιών, δημιουργώντας μέσω της κατάλληλης χρήσης των επίπλων ξεχωριστές γωνιές, όπως είναι η τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες παρέες.

Η υποδοχή και η εξυπηρέτηση ήταν ζεστή, γρήγορη και κατατοπιστική για όλα τα πιάτα, ενώ η επιλογή της μουσικής ήταν ταιριαστή για το χώρο. Ο κατάλογος ευτυχώς μικρός, ελπίζοντας ότι αυτά τα λίγα πιάτα θα είναι στο ίδιο καλό επίπεδο χωρίς να χρειάζεται να είσαι απλά τυχερός, με επιλογές τόσο για κρέας όσο και για ψάρι.

Περνώντας στην ουσία της κριτικής, δηλαδή στις γεύσεις, εδώ και οι τελευταίοι μου ενδοιασμοί εξαφανίστηκαν. Συγκεκριμένα το λαβράκι ήταν υποδειγματικό ψημένο με εξαιρετική ισορροπία γεύσεων, αλλά η γαρίδα σε φωλιά κανταΐφι που το συνόδευε, αν και εντυπωσιακή στην όψη, δεν ένιωσα να δένει ή να δίνει το κάτι παραπάνω σε ένα ήδη άρτιο πιάτο. Επόμενο πιάτο που ξεχώρισα ήταν ο πρωτότυπος και τολμηρός συνδυασμός γεύσεων ενός αλμυρού εκλέρ γεμισμένου με κρέμα ρεβιθιού, σύκο και σαλάμι Λευκάδας, ενώ το πικάντικο κότσι αρνιού με πεπόνι, ζελέ παντζάρι και γιαούρτι με απογείωσε γευστικά με το παιχνίδισμα των υφών και των εντάσεων.

Να σημειώσω πως οι ποσότητες ήταν αρκετά καλές και σε συνδυασμό με την ποιότητα των πιάτων με οδηγούν να χτυπήσω κόκκινο στο VFM, παρά τα 30€ με 35€ που απαιτούνται κατά άτομο για ένα πλήρες γεύμα.

Εν κατακλείδι, ρίσκαρα και κέρδισα. Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο διακοσμημένο με πολύ γούστο, με κουζίνα που δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες και στην εκτέλεση σχετικά πρωτότυπων συνταγών και θα το πρότεινα σε άτομα που γενικά θέλουν να πειραματίζουν τους γευστικούς τους κάλυκες με την ικανοποίηση όμως να είναι εγγυημένη.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

11 medium

23 Οκτ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
26-36

Αρχές Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη νέα γαστριμαργική σεζόν, αναζήτησα νέες αφίξεις εστιατορίων.

Απευθείας κέντρισε το ενδιαφέρον μου η πρώτη προσπάθεια (" My1Cuisine") ενός σεφ με ενδιαφέρον βιογραφικό και μαγειρικές επιρροές από Γαλλία και Αρμενία. Αποφάσισα, αν και το εστιατόριο δεν είχε ούτε δέκα μέρες ζωής, τελικά να πάρω το ρίσκο και να το επισκεφτώ με τη σύζυγό μου.

Η τοποθεσία του εστιατορίου ήσυχη, μέσα στις γειτονιές του Μοσχάτου, με σχετικά εύκολο parking. Οι όποιες αμφιβολίες μου άρχισαν να διαλύονται πολύ γρήγορα με την είσοδο μου στο My1Cuisine. Ο εσωτερικός του χώρος είναι υπέροχα διακοσμημένος δίνοντας την αίσθηση ενός καλαίσθητου σπιτιού με αρκετό χώρο μεταξύ των τραπεζιών, δημιουργώντας μέσω της κατάλληλης χρήσης των επίπλων ξεχωριστές γωνιές, όπως είναι η τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες παρέες.

Η υποδοχή και η εξυπηρέτηση ήταν ζεστή, γρήγορη και κατατοπιστική για όλα τα πιάτα, ενώ η επιλογή της μουσικής ήταν ταιριαστή για το χώρο. Ο κατάλογος ευτυχώς μικρός, ελπίζοντας ότι αυτά τα λίγα πιάτα θα είναι στο ίδιο καλό επίπεδο χωρίς να χρειάζεται να είσαι απλά τυχερός, με επιλογές τόσο για κρέας όσο και για ψάρι.

Περνώντας στην ουσία της κριτικής, δηλαδή στις γεύσεις, εδώ και οι τελευταίοι μου ενδοιασμοί εξαφανίστηκαν. Συγκεκριμένα το λαβράκι ήταν υποδειγματικό ψημένο με εξαιρετική ισορροπία γεύσεων, αλλά η γαρίδα σε φωλιά κανταΐφι που το συνόδευε, αν και εντυπωσιακή στην όψη, δεν ένιωσα να δένει ή να δίνει το κάτι παραπάνω σε ένα ήδη άρτιο πιάτο. Επόμενο πιάτο που ξεχώρισα ήταν ο πρωτότυπος και τολμηρός συνδυασμός γεύσεων ενός αλμυρού εκλέρ γεμισμένου με κρέμα ρεβιθιού, σύκο και σαλάμι Λευκάδας, ενώ το πικάντικο κότσι αρνιού με πεπόνι, ζελέ παντζάρι και γιαούρτι με απογείωσε γευστικά με το παιχνίδισμα των υφών και των εντάσεων.

Να σημειώσω πως οι ποσότητες ήταν αρκετά καλές και σε συνδυασμό με την ποιότητα των πιάτων με οδηγούν να χτυπήσω κόκκινο στο VFM, παρά τα 30€ με 35€ που απαιτούνται κατά άτομο για ένα πλήρες γεύμα.

Εν κατακλείδι, ρίσκαρα και κέρδισα. Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο διακοσμημένο με πολύ γούστο, με κουζίνα που δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες και στην εκτέλεση σχετικά πρωτότυπων συνταγών και θα το πρότεινα σε άτομα που γενικά θέλουν να πειραματίζουν τους γευστικούς τους κάλυκες με την ικανοποίηση όμως να είναι εγγυημένη.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

11 medium

oresivios

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

26-36

Αρχές Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη νέα γαστριμαργική σεζόν, αναζήτησα νέες αφίξεις εστιατορίων.

Απευθείας κέντρισε το ενδιαφέρον μου η πρώτη προσπάθεια (" My1Cuisine") ενός σεφ με ενδιαφέρον βιογραφικό και μαγειρικές επιρροές από Γαλλία και Αρμενία. Αποφάσισα, αν και το εστιατόριο δεν είχε ούτε δέκα μέρες ζωής, τελικά να πάρω το ρίσκο και να το επισκεφτώ με τη σύζυγό μου.

Η τοποθεσία του εστιατορίου ήσυχη, μέσα στις γειτονιές του Μοσχάτου, με σχετικά εύκολο parking. Οι όποιες αμφιβολίες μου άρχισαν να διαλύονται πολύ γρήγορα με την είσοδο μου στο My1Cuisine. Ο εσωτερικός του χώρος είναι υπέροχα διακοσμημένος δίνοντας την αίσθηση ενός καλαίσθητου σπιτιού με αρκετό χώρο μεταξύ των τραπεζιών, δημιουργώντας μέσω της κατάλληλης χρήσης των επίπλων ξεχωριστές γωνιές, όπως είναι η τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες παρέες.

Η υποδοχή και η εξυπηρέτηση ήταν ζεστή, γρήγορη και κατατοπιστική για όλα τα πιάτα, ενώ η επιλογή της μουσικής ήταν ταιριαστή για το χώρο. Ο κατάλογος ευτυχώς μικρός, ελπίζοντας ότι αυτά τα λίγα πιάτα θα είναι στο ίδιο καλό επίπεδο χωρίς να χρειάζεται να είσαι απλά τυχερός, με επιλογές τόσο για κρέας όσο και για ψάρι.

Περνώντας στην ουσία της κριτικής, δηλαδή στις γεύσεις, εδώ και οι τελευταίοι μου ενδοιασμοί εξαφανίστηκαν. Συγκεκριμένα το λαβράκι ήταν υποδειγματικό ψημένο με εξαιρετική ισορροπία γεύσεων, αλλά η γαρίδα σε φωλιά κανταΐφι που το συνόδευε, αν και εντυπωσιακή στην όψη, δεν ένιωσα να δένει ή να δίνει το κάτι παραπάνω σε ένα ήδη άρτιο πιάτο. Επόμενο πιάτο που ξεχώρισα ήταν ο πρωτότυπος και τολμηρός συνδυασμός γεύσεων ενός αλμυρού εκλέρ γεμισμένου με κρέμα ρεβιθιού, σύκο και σαλάμι Λευκάδας, ενώ το πικάντικο κότσι αρνιού με πεπόνι, ζελέ παντζάρι και γιαούρτι με απογείωσε γευστικά με το παιχνίδισμα των υφών και των εντάσεων.

Να σημειώσω πως οι ποσότητες ήταν αρκετά καλές και σε συνδυασμό με την ποιότητα των πιάτων με οδηγούν να χτυπήσω κόκκινο στο VFM, παρά τα 30€ με 35€ που απαιτούνται κατά άτομο για ένα πλήρες γεύμα.

Εν κατακλείδι, ρίσκαρα και κέρδισα. Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο διακοσμημένο με πολύ γούστο, με κουζίνα που δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες και στην εκτέλεση σχετικά πρωτότυπων συνταγών και θα το πρότεινα σε άτομα που γενικά θέλουν να πειραματίζουν τους γευστικούς τους κάλυκες με την ικανοποίηση όμως να είναι εγγυημένη.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.