Loader
7 medium

11 Νοε 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Ήμασταν προχθές Σαββατόβραδο στο Σύνταγμα, στο ELECTRA METROPOLIS HOTEL, το τελευταίο απόκτημα του Ομίλου Φωκά, στη γωνία Μητροπόλεως & Βουλής, εκεί που ήτανε κάποτε το Υπουργείο Παιδείας. Πήγαμε να δούμε κάτι φίλους μου από Αμερική, που δυστυχώς είχανε φάει απ’ τις 7 p. m. (early dinner, a bad US habit! ), κι έτσι, μετά πήρα την κοπέλα μου ακριβώς απέναντι στο NOLAN, για το οποίο είχαμε ακούσει τα καλύτερα!

Το NOLAN είναι ένα μικρό και ψηλοτάβανο κομψοτέχνημα, δυο μόλις τετράγωνα από Πλατεία Συντάγματος, που ειδικεύεται σε κουζίνα multi ethnic, με διάφορες σπεσιαλιτέ από Άπω Ανατολή, σε δημιουργικό fusion σε μεσογειακές κ. λπ. γεύσεις, όπως για παράδειγμα, ο συνοδευτικός πουρές σε πολλά πιάτα τους. Το εστιατόριο αυτό συμπληρώνει σύντομα δυο χρόνια λειτουργίας του.

Οι κύριοι υπεύθυνοι του NOLAN μάθαμε πως έχουν προϋπηρεσία στο γνωστό ΠΒΟΧ της Κηφισιάς, αλλά και στο ξακουστό Matsuhisa στον Αστέρα της Βουλιαγμένης!

Πιστεύω πως το όνομα NOLAN θα το εμπνεύστηκαν από τον Christopher Nolan, movie director, producer & writer!

Δεν θα ήθελα να ξαναπώ τα σχετικά με την περιγραφή του κομψού αυτού χώρου του εστιατορίου, στο οποίο μας εξυπηρέτησαν δύο έμπειροι waiters, αλλά θα πάω τώρα κατευθείαν στα φαγητά μας, για να μην σας κουράσω με επαναλήψεις από παλιούς users. Θα σας πω μονάχα, πως τρώγοντας ρίχναμε κλεφτές ματιές στα ψηλά, άμα άνοιγε η θυρίδα της μισάνοιχτης κουζίνας, που βρίσκεται πάνω από τη σάλα, και θαυμάζαμε τους chefs που δουλεύανε πυρετωδώς για τα φαγιά των πελατών.

Πήραμε λοιπόν:

• Soba noodles μαζί με ψάρι σολομό και ταχίνι.
• Μια μερίδα θράψαλο με φινόκιο (μου τα μετάφραζε η φίλη μου).
• Ένα NCB, i. e. initials για Nolan Cod Burger, δηλαδή μπιφτέκι από ψάρι α λα Nolan, ένα φοβερό burger από παναρισμένο μπακαλιάρο, πάνω σε γιαπωνέζικη γαλέτα που λέγεται panko, με sauce tartare! Δικαιολογημένα πήρε το όνομα του μαγαζιού, μιας και μιλάμε για σπεσιαλιτέ τους!!
• Επειδή τα πιάτα αυτά δεν είναι για χόρταση, πήραμε δυο πιάτα συνοδευτικά, δηλαδή ένα πουρέ και ένα ρύζι ατμού.
• Ήπιαμε νερό εμφιαλωμένο, και επίσης δυο ποτηράκια καλό λευκό Σαντορινιό κρασί, ποικιλίας Ασύρτικο (στα 7 € each glass, τιμή Ο. Κ. για τη συγκεκριμένη ετικέτα).

Πλήρωσα λογαριασμό 60 € (17/25 per person, excluding drinks as usual).
Νομίζω πως το ποσό αυτό είναι Ο. Κ. αφού μιλάμε για κεντρικό μέρος με καλούς μαγείρους και γενικά ένα συμπαθητικό περιβάλλον.
Η Αθήνα μας δεν στερείται και δεν υστερεί πια σε τίποτε από τις άλλες Major World Capitals…

Αν θέλετε μια ωραία ατμόσφαιρα και κάτι το νέο και διαφορετικό, να πάτε.
If you go for pizzas, spaghetti or souvlaki, then, folks the choice all is yours!
Διαλέγετε και παίρνετε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

7 medium

11 Νοε 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Ήμασταν προχθές Σαββατόβραδο στο Σύνταγμα, στο ELECTRA METROPOLIS HOTEL, το τελευταίο απόκτημα του Ομίλου Φωκά, στη γωνία Μητροπόλεως & Βουλής, εκεί που ήτανε κάποτε το Υπουργείο Παιδείας. Πήγαμε να δούμε κάτι φίλους μου από Αμερική, που δυστυχώς είχανε φάει απ’ τις 7 p. m. (early dinner, a bad US habit! ), κι έτσι, μετά πήρα την κοπέλα μου ακριβώς απέναντι στο NOLAN, για το οποίο είχαμε ακούσει τα καλύτερα!

Το NOLAN είναι ένα μικρό και ψηλοτάβανο κομψοτέχνημα, δυο μόλις τετράγωνα από Πλατεία Συντάγματος, που ειδικεύεται σε κουζίνα multi ethnic, με διάφορες σπεσιαλιτέ από Άπω Ανατολή, σε δημιουργικό fusion σε μεσογειακές κ. λπ. γεύσεις, όπως για παράδειγμα, ο συνοδευτικός πουρές σε πολλά πιάτα τους. Το εστιατόριο αυτό συμπληρώνει σύντομα δυο χρόνια λειτουργίας του.

Οι κύριοι υπεύθυνοι του NOLAN μάθαμε πως έχουν προϋπηρεσία στο γνωστό ΠΒΟΧ της Κηφισιάς, αλλά και στο ξακουστό Matsuhisa στον Αστέρα της Βουλιαγμένης!

Πιστεύω πως το όνομα NOLAN θα το εμπνεύστηκαν από τον Christopher Nolan, movie director, producer & writer!

Δεν θα ήθελα να ξαναπώ τα σχετικά με την περιγραφή του κομψού αυτού χώρου του εστιατορίου, στο οποίο μας εξυπηρέτησαν δύο έμπειροι waiters, αλλά θα πάω τώρα κατευθείαν στα φαγητά μας, για να μην σας κουράσω με επαναλήψεις από παλιούς users. Θα σας πω μονάχα, πως τρώγοντας ρίχναμε κλεφτές ματιές στα ψηλά, άμα άνοιγε η θυρίδα της μισάνοιχτης κουζίνας, που βρίσκεται πάνω από τη σάλα, και θαυμάζαμε τους chefs που δουλεύανε πυρετωδώς για τα φαγιά των πελατών.

Πήραμε λοιπόν:

• Soba noodles μαζί με ψάρι σολομό και ταχίνι.
• Μια μερίδα θράψαλο με φινόκιο (μου τα μετάφραζε η φίλη μου).
• Ένα NCB, i. e. initials για Nolan Cod Burger, δηλαδή μπιφτέκι από ψάρι α λα Nolan, ένα φοβερό burger από παναρισμένο μπακαλιάρο, πάνω σε γιαπωνέζικη γαλέτα που λέγεται panko, με sauce tartare! Δικαιολογημένα πήρε το όνομα του μαγαζιού, μιας και μιλάμε για σπεσιαλιτέ τους!!
• Επειδή τα πιάτα αυτά δεν είναι για χόρταση, πήραμε δυο πιάτα συνοδευτικά, δηλαδή ένα πουρέ και ένα ρύζι ατμού.
• Ήπιαμε νερό εμφιαλωμένο, και επίσης δυο ποτηράκια καλό λευκό Σαντορινιό κρασί, ποικιλίας Ασύρτικο (στα 7 € each glass, τιμή Ο. Κ. για τη συγκεκριμένη ετικέτα).

Πλήρωσα λογαριασμό 60 € (17/25 per person, excluding drinks as usual).
Νομίζω πως το ποσό αυτό είναι Ο. Κ. αφού μιλάμε για κεντρικό μέρος με καλούς μαγείρους και γενικά ένα συμπαθητικό περιβάλλον.
Η Αθήνα μας δεν στερείται και δεν υστερεί πια σε τίποτε από τις άλλες Major World Capitals…

Αν θέλετε μια ωραία ατμόσφαιρα και κάτι το νέο και διαφορετικό, να πάτε.
If you go for pizzas, spaghetti or souvlaki, then, folks the choice all is yours!
Διαλέγετε και παίρνετε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
7 medium

PRitanis

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Ήμασταν προχθές Σαββατόβραδο στο Σύνταγμα, στο ELECTRA METROPOLIS HOTEL, το τελευταίο απόκτημα του Ομίλου Φωκά, στη γωνία Μητροπόλεως & Βουλής, εκεί που ήτανε κάποτε το Υπουργείο Παιδείας. Πήγαμε να δούμε κάτι φίλους μου από Αμερική, που δυστυχώς είχανε φάει απ’ τις 7 p. m. (early dinner, a bad US habit! ), κι έτσι, μετά πήρα την κοπέλα μου ακριβώς απέναντι στο NOLAN, για το οποίο είχαμε ακούσει τα καλύτερα!

Το NOLAN είναι ένα μικρό και ψηλοτάβανο κομψοτέχνημα, δυο μόλις τετράγωνα από Πλατεία Συντάγματος, που ειδικεύεται σε κουζίνα multi ethnic, με διάφορες σπεσιαλιτέ από Άπω Ανατολή, σε δημιουργικό fusion σε μεσογειακές κ. λπ. γεύσεις, όπως για παράδειγμα, ο συνοδευτικός πουρές σε πολλά πιάτα τους. Το εστιατόριο αυτό συμπληρώνει σύντομα δυο χρόνια λειτουργίας του.

Οι κύριοι υπεύθυνοι του NOLAN μάθαμε πως έχουν προϋπηρεσία στο γνωστό ΠΒΟΧ της Κηφισιάς, αλλά και στο ξακουστό Matsuhisa στον Αστέρα της Βουλιαγμένης!

Πιστεύω πως το όνομα NOLAN θα το εμπνεύστηκαν από τον Christopher Nolan, movie director, producer & writer!

Δεν θα ήθελα να ξαναπώ τα σχετικά με την περιγραφή του κομψού αυτού χώρου του εστιατορίου, στο οποίο μας εξυπηρέτησαν δύο έμπειροι waiters, αλλά θα πάω τώρα κατευθείαν στα φαγητά μας, για να μην σας κουράσω με επαναλήψεις από παλιούς users. Θα σας πω μονάχα, πως τρώγοντας ρίχναμε κλεφτές ματιές στα ψηλά, άμα άνοιγε η θυρίδα της μισάνοιχτης κουζίνας, που βρίσκεται πάνω από τη σάλα, και θαυμάζαμε τους chefs που δουλεύανε πυρετωδώς για τα φαγιά των πελατών.

Πήραμε λοιπόν:

• Soba noodles μαζί με ψάρι σολομό και ταχίνι.
• Μια μερίδα θράψαλο με φινόκιο (μου τα μετάφραζε η φίλη μου).
• Ένα NCB, i. e. initials για Nolan Cod Burger, δηλαδή μπιφτέκι από ψάρι α λα Nolan, ένα φοβερό burger από παναρισμένο μπακαλιάρο, πάνω σε γιαπωνέζικη γαλέτα που λέγεται panko, με sauce tartare! Δικαιολογημένα πήρε το όνομα του μαγαζιού, μιας και μιλάμε για σπεσιαλιτέ τους!!
• Επειδή τα πιάτα αυτά δεν είναι για χόρταση, πήραμε δυο πιάτα συνοδευτικά, δηλαδή ένα πουρέ και ένα ρύζι ατμού.
• Ήπιαμε νερό εμφιαλωμένο, και επίσης δυο ποτηράκια καλό λευκό Σαντορινιό κρασί, ποικιλίας Ασύρτικο (στα 7 € each glass, τιμή Ο. Κ. για τη συγκεκριμένη ετικέτα).

Πλήρωσα λογαριασμό 60 € (17/25 per person, excluding drinks as usual).
Νομίζω πως το ποσό αυτό είναι Ο. Κ. αφού μιλάμε για κεντρικό μέρος με καλούς μαγείρους και γενικά ένα συμπαθητικό περιβάλλον.
Η Αθήνα μας δεν στερείται και δεν υστερεί πια σε τίποτε από τις άλλες Major World Capitals…

Αν θέλετε μια ωραία ατμόσφαιρα και κάτι το νέο και διαφορετικό, να πάτε.
If you go for pizzas, spaghetti or souvlaki, then, folks the choice all is yours!
Διαλέγετε και παίρνετε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.