Loader

05 Δεκ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στον γευσιγνωστικό χώρο, από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb page και άλλες διαδικτυακές σελίδες) στις οποίες απεικονίζονται οι λαχταριστές λιχουδιές που δημιουργούνται στο μεζεδοπωλείο “ΠΥΡΟΛΙΚΙ”, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού.

Οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα δελεαστικές και ήδη αρκετοί πολίτες έχουν υπάρξει θύματά τους. Τα πιάτα φαίνονται προσεγμένα και λαχταριστά. Η γεύση τους, όμως, απέχει παρασάγγας από αυτό που προμηνύει η παρουσίασή τους.

Για παράδειγμα, το Στριφτούδι με μανιτάρια, τρούφα και λάδι τρούφας (8€) θα διεκδικούσε, εύκολα, το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Απόλυτη Απογοήτευση”, σε διαγωνισμό φαγητού. Είναι, αν όχι το πρώτο, σίγουρα, ένα από τα λίγα πιάτα στον πλανήτη που, ενώ περιέχουν τρούφα, έχουν τόσο κακή γεύση. Μείνετε μακριά του! Επίσης, η όμορφη περιγραφή και παρουσίαση του Αρχαιοελληνικού Μοσχαριού (μοσχάρι με καρότο, κολοκύθι, σουσάμι, αρωματικό βούτυρο, οξύμελο και πουρέ καρότου-πατάτας, στα 9€), είναι απόλυτα παραπλανητική γευστικά. Το ίδιο ισχύει για την πλειοψηφία των πιάτων που θα προσφερθούν στον επισκέπτη. Και όχι μόνο των πιάτων, αλλά και των υπόλοιπων ειδών. Όπως το ημίγλυκο κρασί που προσφέρεται και είναι ξινισμένο. Μακριά κι απ’ αυτό. Ή, τουλάχιστον, ας το προσφέρουν ως ημίξινο.

Χαρακτηριστικό γεγονός αποτελεί ότι έχει δημιουργηθεί διαδικτυακό Forum, στο οποίο συζητούν οι άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο εστιατόριο, συγκρίνοντας τις εμπειρίες τους, για να βρεθεί αυτός που είχε τη χειρότερη. Ατάκες που έχουν ειπωθεί, μεταξύ άλλων, είναι: “Νόμιζα πάω στον Μποτρίνι, Παναγιά μου τι οδύνη! ”, “Πυρπολίκι που του χρειάζεται”, “Πρώτη φορά έκλαψα τη μπουκιά μου πιο πολύ από τα λεφτά μου”, “Ο Τσακ Νόρις πήγε στο Πυρολίκι και έφυγε ικανοποιημένος” και “Μη με πας Πυρολίκι, τ’ ακούς? Σε καντίνα ας με πας”.

Προσέξτε, επίσης, τον, επιμελώς ατημέλητο, χώρο του Πυρολικίου. Είναι η καραμέλα που σας έλεγε η μαμά σας να μην πάρετε ποτέ από ξένους, όταν πηγαίνατε σχολείο. Είναι γουστόζικος και φιλικός προς τον επισκέπτη. Έχει και "κήπο-αυλή" στην πίσω πλευρά του μαγαζιού, ενώ στον πάνω όροφο, που είναι οι τουαλέτες, ίσως βρείτε κάποια μικρή καλλιτεχνική έκθεση και "κολλήσετε" για λίγα λεπτά. Προσοχή! Όλες αυτές οι μέθοδοι μπορούν να σας οδηγήσουν στο να δοκιμάσετε αυτά τα μέτρια πιάτα. Δεν το θέλετε.

Προσέξτε και το μπέρδεμα στο οικονομικό κομμάτι. Από τη μία πλευρά, στη διαδικτυακή σελίδα τους αναφέρουν τιμές προ 3ετίας, οι οποίες, πλέον, είναι κατά πολύ αυξημένες – παραμένουν, όμως, σε λογικά πλαίσια για μεζεδοπωλείο και έτσι ο κίνδυνος παραπλάνησης και άλλων ανθρώπων διατηρείται υψηλός. Από την άλλη, δεν το έχουν πολύ με τα μαθηματικά και μπορεί να μπερδευτούν στο τελικό νούμερο που θα σας ανακοινώσουν, σχετικά με το κόστος της επίσκεψής σας (το λάθος θα διορθωθεί, φυσικά, αν το προσέξετε και τους το πείτε).

Εν κατακλείδι, το Πυρολίκι είναι επικίνδυνο. Διότι είναι μέτριο. Οι γεύσεις είναι μέτριες και τείνουν στο κακές, η εξυπηρέτηση είναι ουδέτερη, χωρίς κέρασμα, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει κάνα λάθος στο λογαριασμό και να μπερδευτείτε, ενώ το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ο ευχάριστος εναλλακτικός χώρος. Άντε, και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που μπορούν εύκολα να κάνουν κάποιον να χαμογελάσει-ερεθιστεί, όσο χαζεύει τα πιάτα τους από τον υπολογιστή του.

Το Υπουργείο Προστασίας του Καλοφαγά προειδοποιεί:

* Εάν βρεθείτε κατά λάθος έξω από το Πυρολίκι, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτό.

* Εάν γνωρίζετε την τοποθεσία του, διατηρείτε πάντα απόσταση ασφαλείας (τουλάχιστον 150 μέτρα).

* Εάν δείτε τις λαχταριστές φωτογραφίες του, κάπου στο διαδίκτυο, μη βγείτε από το σπίτι σας εκείνο το βράδυ. Μείνετε μέσα και φτιάξτε κάτι μόνοι σας. Μαγειρεύετε καλύτερα. Ακόμα κι αν ξέρετε να φτιάχνετε μόνο τοστ.

ΥΓ. Μη δείτε τις φωτογραφίες. Μην ψάξετε για αυτές. Μην πείτε "Έλα μωρέ πόσο κακό μπορεί να είναι? Φαίνεται λαχταριστό, ας το δοκιμάσω να κρίνω μόνος μου". Μπορεί να είναι αρκετά κακό. Και θα είναι.

Έχετε προειδοποιηθεί.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

05 Δεκ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στον γευσιγνωστικό χώρο, από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb page και άλλες διαδικτυακές σελίδες) στις οποίες απεικονίζονται οι λαχταριστές λιχουδιές που δημιουργούνται στο μεζεδοπωλείο “ΠΥΡΟΛΙΚΙ”, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού.

Οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα δελεαστικές και ήδη αρκετοί πολίτες έχουν υπάρξει θύματά τους. Τα πιάτα φαίνονται προσεγμένα και λαχταριστά. Η γεύση τους, όμως, απέχει παρασάγγας από αυτό που προμηνύει η παρουσίασή τους.

Για παράδειγμα, το Στριφτούδι με μανιτάρια, τρούφα και λάδι τρούφας (8€) θα διεκδικούσε, εύκολα, το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Απόλυτη Απογοήτευση”, σε διαγωνισμό φαγητού. Είναι, αν όχι το πρώτο, σίγουρα, ένα από τα λίγα πιάτα στον πλανήτη που, ενώ περιέχουν τρούφα, έχουν τόσο κακή γεύση. Μείνετε μακριά του! Επίσης, η όμορφη περιγραφή και παρουσίαση του Αρχαιοελληνικού Μοσχαριού (μοσχάρι με καρότο, κολοκύθι, σουσάμι, αρωματικό βούτυρο, οξύμελο και πουρέ καρότου-πατάτας, στα 9€), είναι απόλυτα παραπλανητική γευστικά. Το ίδιο ισχύει για την πλειοψηφία των πιάτων που θα προσφερθούν στον επισκέπτη. Και όχι μόνο των πιάτων, αλλά και των υπόλοιπων ειδών. Όπως το ημίγλυκο κρασί που προσφέρεται και είναι ξινισμένο. Μακριά κι απ’ αυτό. Ή, τουλάχιστον, ας το προσφέρουν ως ημίξινο.

Χαρακτηριστικό γεγονός αποτελεί ότι έχει δημιουργηθεί διαδικτυακό Forum, στο οποίο συζητούν οι άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο εστιατόριο, συγκρίνοντας τις εμπειρίες τους, για να βρεθεί αυτός που είχε τη χειρότερη. Ατάκες που έχουν ειπωθεί, μεταξύ άλλων, είναι: “Νόμιζα πάω στον Μποτρίνι, Παναγιά μου τι οδύνη! ”, “Πυρπολίκι που του χρειάζεται”, “Πρώτη φορά έκλαψα τη μπουκιά μου πιο πολύ από τα λεφτά μου”, “Ο Τσακ Νόρις πήγε στο Πυρολίκι και έφυγε ικανοποιημένος” και “Μη με πας Πυρολίκι, τ’ ακούς? Σε καντίνα ας με πας”.

Προσέξτε, επίσης, τον, επιμελώς ατημέλητο, χώρο του Πυρολικίου. Είναι η καραμέλα που σας έλεγε η μαμά σας να μην πάρετε ποτέ από ξένους, όταν πηγαίνατε σχολείο. Είναι γουστόζικος και φιλικός προς τον επισκέπτη. Έχει και "κήπο-αυλή" στην πίσω πλευρά του μαγαζιού, ενώ στον πάνω όροφο, που είναι οι τουαλέτες, ίσως βρείτε κάποια μικρή καλλιτεχνική έκθεση και "κολλήσετε" για λίγα λεπτά. Προσοχή! Όλες αυτές οι μέθοδοι μπορούν να σας οδηγήσουν στο να δοκιμάσετε αυτά τα μέτρια πιάτα. Δεν το θέλετε.

Προσέξτε και το μπέρδεμα στο οικονομικό κομμάτι. Από τη μία πλευρά, στη διαδικτυακή σελίδα τους αναφέρουν τιμές προ 3ετίας, οι οποίες, πλέον, είναι κατά πολύ αυξημένες – παραμένουν, όμως, σε λογικά πλαίσια για μεζεδοπωλείο και έτσι ο κίνδυνος παραπλάνησης και άλλων ανθρώπων διατηρείται υψηλός. Από την άλλη, δεν το έχουν πολύ με τα μαθηματικά και μπορεί να μπερδευτούν στο τελικό νούμερο που θα σας ανακοινώσουν, σχετικά με το κόστος της επίσκεψής σας (το λάθος θα διορθωθεί, φυσικά, αν το προσέξετε και τους το πείτε).

Εν κατακλείδι, το Πυρολίκι είναι επικίνδυνο. Διότι είναι μέτριο. Οι γεύσεις είναι μέτριες και τείνουν στο κακές, η εξυπηρέτηση είναι ουδέτερη, χωρίς κέρασμα, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει κάνα λάθος στο λογαριασμό και να μπερδευτείτε, ενώ το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ο ευχάριστος εναλλακτικός χώρος. Άντε, και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που μπορούν εύκολα να κάνουν κάποιον να χαμογελάσει-ερεθιστεί, όσο χαζεύει τα πιάτα τους από τον υπολογιστή του.

Το Υπουργείο Προστασίας του Καλοφαγά προειδοποιεί:

* Εάν βρεθείτε κατά λάθος έξω από το Πυρολίκι, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτό.

* Εάν γνωρίζετε την τοποθεσία του, διατηρείτε πάντα απόσταση ασφαλείας (τουλάχιστον 150 μέτρα).

* Εάν δείτε τις λαχταριστές φωτογραφίες του, κάπου στο διαδίκτυο, μη βγείτε από το σπίτι σας εκείνο το βράδυ. Μείνετε μέσα και φτιάξτε κάτι μόνοι σας. Μαγειρεύετε καλύτερα. Ακόμα κι αν ξέρετε να φτιάχνετε μόνο τοστ.

ΥΓ. Μη δείτε τις φωτογραφίες. Μην ψάξετε για αυτές. Μην πείτε "Έλα μωρέ πόσο κακό μπορεί να είναι? Φαίνεται λαχταριστό, ας το δοκιμάσω να κρίνω μόνος μου". Μπορεί να είναι αρκετά κακό. Και θα είναι.

Έχετε προειδοποιηθεί.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

Vaggg

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

10-16

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στον γευσιγνωστικό χώρο, από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb page και άλλες διαδικτυακές σελίδες) στις οποίες απεικονίζονται οι λαχταριστές λιχουδιές που δημιουργούνται στο μεζεδοπωλείο “ΠΥΡΟΛΙΚΙ”, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού.

Οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα δελεαστικές και ήδη αρκετοί πολίτες έχουν υπάρξει θύματά τους. Τα πιάτα φαίνονται προσεγμένα και λαχταριστά. Η γεύση τους, όμως, απέχει παρασάγγας από αυτό που προμηνύει η παρουσίασή τους.

Για παράδειγμα, το Στριφτούδι με μανιτάρια, τρούφα και λάδι τρούφας (8€) θα διεκδικούσε, εύκολα, το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Απόλυτη Απογοήτευση”, σε διαγωνισμό φαγητού. Είναι, αν όχι το πρώτο, σίγουρα, ένα από τα λίγα πιάτα στον πλανήτη που, ενώ περιέχουν τρούφα, έχουν τόσο κακή γεύση. Μείνετε μακριά του! Επίσης, η όμορφη περιγραφή και παρουσίαση του Αρχαιοελληνικού Μοσχαριού (μοσχάρι με καρότο, κολοκύθι, σουσάμι, αρωματικό βούτυρο, οξύμελο και πουρέ καρότου-πατάτας, στα 9€), είναι απόλυτα παραπλανητική γευστικά. Το ίδιο ισχύει για την πλειοψηφία των πιάτων που θα προσφερθούν στον επισκέπτη. Και όχι μόνο των πιάτων, αλλά και των υπόλοιπων ειδών. Όπως το ημίγλυκο κρασί που προσφέρεται και είναι ξινισμένο. Μακριά κι απ’ αυτό. Ή, τουλάχιστον, ας το προσφέρουν ως ημίξινο.

Χαρακτηριστικό γεγονός αποτελεί ότι έχει δημιουργηθεί διαδικτυακό Forum, στο οποίο συζητούν οι άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο εστιατόριο, συγκρίνοντας τις εμπειρίες τους, για να βρεθεί αυτός που είχε τη χειρότερη. Ατάκες που έχουν ειπωθεί, μεταξύ άλλων, είναι: “Νόμιζα πάω στον Μποτρίνι, Παναγιά μου τι οδύνη! ”, “Πυρπολίκι που του χρειάζεται”, “Πρώτη φορά έκλαψα τη μπουκιά μου πιο πολύ από τα λεφτά μου”, “Ο Τσακ Νόρις πήγε στο Πυρολίκι και έφυγε ικανοποιημένος” και “Μη με πας Πυρολίκι, τ’ ακούς? Σε καντίνα ας με πας”.

Προσέξτε, επίσης, τον, επιμελώς ατημέλητο, χώρο του Πυρολικίου. Είναι η καραμέλα που σας έλεγε η μαμά σας να μην πάρετε ποτέ από ξένους, όταν πηγαίνατε σχολείο. Είναι γουστόζικος και φιλικός προς τον επισκέπτη. Έχει και "κήπο-αυλή" στην πίσω πλευρά του μαγαζιού, ενώ στον πάνω όροφο, που είναι οι τουαλέτες, ίσως βρείτε κάποια μικρή καλλιτεχνική έκθεση και "κολλήσετε" για λίγα λεπτά. Προσοχή! Όλες αυτές οι μέθοδοι μπορούν να σας οδηγήσουν στο να δοκιμάσετε αυτά τα μέτρια πιάτα. Δεν το θέλετε.

Προσέξτε και το μπέρδεμα στο οικονομικό κομμάτι. Από τη μία πλευρά, στη διαδικτυακή σελίδα τους αναφέρουν τιμές προ 3ετίας, οι οποίες, πλέον, είναι κατά πολύ αυξημένες – παραμένουν, όμως, σε λογικά πλαίσια για μεζεδοπωλείο και έτσι ο κίνδυνος παραπλάνησης και άλλων ανθρώπων διατηρείται υψηλός. Από την άλλη, δεν το έχουν πολύ με τα μαθηματικά και μπορεί να μπερδευτούν στο τελικό νούμερο που θα σας ανακοινώσουν, σχετικά με το κόστος της επίσκεψής σας (το λάθος θα διορθωθεί, φυσικά, αν το προσέξετε και τους το πείτε).

Εν κατακλείδι, το Πυρολίκι είναι επικίνδυνο. Διότι είναι μέτριο. Οι γεύσεις είναι μέτριες και τείνουν στο κακές, η εξυπηρέτηση είναι ουδέτερη, χωρίς κέρασμα, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει κάνα λάθος στο λογαριασμό και να μπερδευτείτε, ενώ το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ο ευχάριστος εναλλακτικός χώρος. Άντε, και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που μπορούν εύκολα να κάνουν κάποιον να χαμογελάσει-ερεθιστεί, όσο χαζεύει τα πιάτα τους από τον υπολογιστή του.

Το Υπουργείο Προστασίας του Καλοφαγά προειδοποιεί:

* Εάν βρεθείτε κατά λάθος έξω από το Πυρολίκι, απομακρυνθείτε άμεσα από αυτό.

* Εάν γνωρίζετε την τοποθεσία του, διατηρείτε πάντα απόσταση ασφαλείας (τουλάχιστον 150 μέτρα).

* Εάν δείτε τις λαχταριστές φωτογραφίες του, κάπου στο διαδίκτυο, μη βγείτε από το σπίτι σας εκείνο το βράδυ. Μείνετε μέσα και φτιάξτε κάτι μόνοι σας. Μαγειρεύετε καλύτερα. Ακόμα κι αν ξέρετε να φτιάχνετε μόνο τοστ.

ΥΓ. Μη δείτε τις φωτογραφίες. Μην ψάξετε για αυτές. Μην πείτε "Έλα μωρέ πόσο κακό μπορεί να είναι? Φαίνεται λαχταριστό, ας το δοκιμάσω να κρίνω μόνος μου". Μπορεί να είναι αρκετά κακό. Και θα είναι.

Έχετε προειδοποιηθεί.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.