Loader

10 Φεβ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Δευτέρα 5/2, μετά από δουλειές στο κέντρο της Αθήνας, επισκέπτομαι τα Ιλίσια και, καθώς η ώρα έφθασε 4 μ. μ. και πεινάω, λέω να δοκιμάσω τα φαγητά της ιστορικής ταβέρνας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ (Π), στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

Για να είμαι ειλικρινής, την παλιά αυτή ταβέρνα δεν τη θυμόμουνα, αν και περνάω αρκετά συχνά απ’ την περιοχή. Μου τη θύμισαν την περασμένη βδομάδα οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου ΣΚΑΛΑΚΙΑ, που ήδη το συμπεριέλαβα στις κριτικές μου, λέγοντάς μου ότι είναι ξαδέρφια με τους αδερφούς Παπαγιάννη, με κοινή καταγωγή απ’ την ορεινή Ναυπακτία.
Εξάλλου, οι δύο χώροι εστίασης είναι περίπου σύγχρονοι, έχοντας αμφότεροι κλείσει αισίως μισόν αιώνα λειτουργίας!

Η ταβέρνα Π πρωτοξεκίνησε το 1967, και ήδη έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς. Λειτουργεί καθημερινά απ’ τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στις 20.00, με ό, τι βέβαια έχει μείνει τότε. Υπάρχει και υπηρεσία delivery, καθημερινά μέχρι τις 19.30, που καλύπτει τις περιοχές Ιλίσια και Ζωγράφου, οι δε τιμές είναι αυτές της σάλας.

Πρόκειται για μια λιτή, μακρόστενη αίθουσα, που έχει 20 τραπέζια για καμιά 75αριά πελάτες. Στη δεξιά πλευρά μπαίνοντας υπάρχει η βιτρίνα με τα φαγητά, το ψυγείο με τα κρέατα, σαλάτες, κ. λπ., ενώ πίσω απ’ τη βιτρίνα υπάρχει το πάσο που οδηγεί προς την κουζίνα, όπου εργάζεται πυρετωδώς ο σεφ Δημήτρης με τους βοηθούς του.
Δεξιά της εξώπορτας υπάρχει το κλασικό ψυγείο με τα διάφορα αναψυκτικά και τις μπύρες, ενώ η οροφή του χώρου έχει ξύλινη επένδυση, που δίνει μια νότα ζεστασιάς στον απλό αυτό χώρο, ο οποίος μάλιστα, λόγω εποχής, είχε και στοιχειώδη αποκριάτικη διακόσμηση.
Στο βάθος δεξιά υπάρχουν 1+1 καθαρά WC.
Για όση ώρα έτρωγα, ατυχώς δεν υπήρχε διόλου μουσική…
Εξωτερικά, στο πεζοδρόμιο της Παπαδιαμαντοπούλου υπάρχουν 6 ακόμα στρωμένα τραπέζια για 25 περίπου θαμώνες. Συνολικά εξυπηρετούνται περί τα 100 άτομα, και μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι γύρω στις 4.30 μ. μ. που γευμάτιζα, τόσο μέσα όσο και έξω ήταν μισογεμάτοι, παρά το προχωρημένο της ώρας!
Πράγματι, το ιστορικό μαγαζί είναι γνωστό και μάλιστα πολύ δημοφιλές στους πελάτες του! Ωστόσο, παρά την προσεγμένη του κουζίνα, η αίθουσά του χρειάζεται ασφαλώς μια γενική ανακαίνιση, ώστε να είναι πιο ελκυστικό, ειδικά στους νέους και σε όσους το επισκέπτονται για πρώτη φορά!!

Έρχομαι τώρα στο μενού του Π, του οποίου ο κατάλογος περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν των εδεσμάτων της ελληνικής κουζίνας, και μεταξύ άλλων:

5 ορεκτικά ~ 3 €, καμιά 10αριά σαλάτες στα 4-6.50 € για τη χωριάτικη, κιμάδες από 6.50 μέχρι 8.00 ε για το σουφλέ, όλα σχεδόν τα λαδερά και όσπρια από 5-6 €, τα συνήθη κρεατικά πιάτα της ώρας, καθώς και ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά που εναλλάσσονται κάθε μέρα, όπως π. χ. πέρκα, γλώσσα, σαρδέλες, μπακαλιάρο, γαλέο, τσιπούρα, καλαμαράκια, χταπόδι, κ. λπ., σε τιμές από 8-13.50 €, για την τσιπούρα σχάρας ή φούρνου.

Από ποτά, σερβίρουν τα γνωστά αναψυκτικά, ελληνικές μπύρες στα 3- 3.50 €, και χύμα λευκό και κόκκινο κρασί, στα 5 € το λίτρο.
Στον κατάλογο αναφέρονται επίσης δύο ετικέτες εκλεκτών κρασιών μας, και συγκεκριμένα το ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, στα 18-20 €, λευκό και κόκκινο αντίστοιχα, καθώς και το ΠΑΥΛΙΔΗΣ THEMA, στις ίδιες τιμές, που είναι εξαιρετικό vfm, αφού στις κάβες στοιχίζουν από 10-14 € αντίστοιχα!!

Την ώρα που πήγα είδα στη βιτρίνα τους σχετικά λίγα φαγητά, κυρίως λαδερά και κιμάδες. Τελικά κατέληξα στα εξής:

• Στην αρχή, νερό κανάτας και τρεις φέτες λευκού ψωμιού με σουσάμι. Τιμή στα 0.70 €.

• Δοκίμασα μια κλασική ρωσική σαλάτα, που ήρθε σε μικρό πιάτο, αλλά ήταν καθ’ όλα εντάξει. Τιμή 3.30 €.

• Για κυρίως, πήρα μια μερίδα ψάρι γλώσσα τηγανιτή με πατάτες φούρνου. Ήταν χορταστικό και νόστιμο πιάτο, που συνοδεύονταν από φρέσκο λεμόνι. Τιμή στα 8.70 €.

Δεν υπήρξε κέρασμα, παρότι με έβλεπαν για πρώτη φορά, και θεωρώ ότι ένας χαλβάς, όπως στα ξαδέρφια τους, ή κάτι παρεμφερές, δεν θα έβλαπτε, έστω κι αν είναι συνήθως γεμάτοι κόσμο!

Πλήρωσα 13 €, μια τιμή αρκετά λογική για ό, τι δοκίμασα στο συγκεκριμένο μέρος.

Συμπερασματικά ο Π είναι καλό μαγαζί που λειτουργεί από παλιά και γι’ αυτό είναι σχεδόν γεμάτο από κόσμο κάθε ηλικίας, αφού άλλωστε στην πέριξ πυκνοκατοικημένη περιοχή δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, εκτός από κάποια σουβλατζίδικα και καφέ-μπαρ!

Συγκριτικά με τα ΣΚΑΛΑΚΙΑ που μου το πρότειναν, ενώ οι τιμές και τα φαγητά είναι παραπλήσια, προσωπικά προτιμώ στα ΣΚΑΛΑΚΙΑ, τα οποία θεωρώ πιο γραφικά, πιο ήσυχα και τα φαγητά τους πιο γευστικά, γι’ αυτό άλλωστε και η κάπως ανώτερη βαθμολογία μου!

Σε κάθε περίπτωση, αν τυχόν βρεθείτε στα πέριξ, του ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ παραμένει ένα κλασικό, παλιομοδίτικο συνοικιακό μαγέρικο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

10 Φεβ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Δευτέρα 5/2, μετά από δουλειές στο κέντρο της Αθήνας, επισκέπτομαι τα Ιλίσια και, καθώς η ώρα έφθασε 4 μ. μ. και πεινάω, λέω να δοκιμάσω τα φαγητά της ιστορικής ταβέρνας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ (Π), στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

Για να είμαι ειλικρινής, την παλιά αυτή ταβέρνα δεν τη θυμόμουνα, αν και περνάω αρκετά συχνά απ’ την περιοχή. Μου τη θύμισαν την περασμένη βδομάδα οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου ΣΚΑΛΑΚΙΑ, που ήδη το συμπεριέλαβα στις κριτικές μου, λέγοντάς μου ότι είναι ξαδέρφια με τους αδερφούς Παπαγιάννη, με κοινή καταγωγή απ’ την ορεινή Ναυπακτία.
Εξάλλου, οι δύο χώροι εστίασης είναι περίπου σύγχρονοι, έχοντας αμφότεροι κλείσει αισίως μισόν αιώνα λειτουργίας!

Η ταβέρνα Π πρωτοξεκίνησε το 1967, και ήδη έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς. Λειτουργεί καθημερινά απ’ τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στις 20.00, με ό, τι βέβαια έχει μείνει τότε. Υπάρχει και υπηρεσία delivery, καθημερινά μέχρι τις 19.30, που καλύπτει τις περιοχές Ιλίσια και Ζωγράφου, οι δε τιμές είναι αυτές της σάλας.

Πρόκειται για μια λιτή, μακρόστενη αίθουσα, που έχει 20 τραπέζια για καμιά 75αριά πελάτες. Στη δεξιά πλευρά μπαίνοντας υπάρχει η βιτρίνα με τα φαγητά, το ψυγείο με τα κρέατα, σαλάτες, κ. λπ., ενώ πίσω απ’ τη βιτρίνα υπάρχει το πάσο που οδηγεί προς την κουζίνα, όπου εργάζεται πυρετωδώς ο σεφ Δημήτρης με τους βοηθούς του.
Δεξιά της εξώπορτας υπάρχει το κλασικό ψυγείο με τα διάφορα αναψυκτικά και τις μπύρες, ενώ η οροφή του χώρου έχει ξύλινη επένδυση, που δίνει μια νότα ζεστασιάς στον απλό αυτό χώρο, ο οποίος μάλιστα, λόγω εποχής, είχε και στοιχειώδη αποκριάτικη διακόσμηση.
Στο βάθος δεξιά υπάρχουν 1+1 καθαρά WC.
Για όση ώρα έτρωγα, ατυχώς δεν υπήρχε διόλου μουσική…
Εξωτερικά, στο πεζοδρόμιο της Παπαδιαμαντοπούλου υπάρχουν 6 ακόμα στρωμένα τραπέζια για 25 περίπου θαμώνες. Συνολικά εξυπηρετούνται περί τα 100 άτομα, και μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι γύρω στις 4.30 μ. μ. που γευμάτιζα, τόσο μέσα όσο και έξω ήταν μισογεμάτοι, παρά το προχωρημένο της ώρας!
Πράγματι, το ιστορικό μαγαζί είναι γνωστό και μάλιστα πολύ δημοφιλές στους πελάτες του! Ωστόσο, παρά την προσεγμένη του κουζίνα, η αίθουσά του χρειάζεται ασφαλώς μια γενική ανακαίνιση, ώστε να είναι πιο ελκυστικό, ειδικά στους νέους και σε όσους το επισκέπτονται για πρώτη φορά!!

Έρχομαι τώρα στο μενού του Π, του οποίου ο κατάλογος περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν των εδεσμάτων της ελληνικής κουζίνας, και μεταξύ άλλων:

5 ορεκτικά ~ 3 €, καμιά 10αριά σαλάτες στα 4-6.50 € για τη χωριάτικη, κιμάδες από 6.50 μέχρι 8.00 ε για το σουφλέ, όλα σχεδόν τα λαδερά και όσπρια από 5-6 €, τα συνήθη κρεατικά πιάτα της ώρας, καθώς και ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά που εναλλάσσονται κάθε μέρα, όπως π. χ. πέρκα, γλώσσα, σαρδέλες, μπακαλιάρο, γαλέο, τσιπούρα, καλαμαράκια, χταπόδι, κ. λπ., σε τιμές από 8-13.50 €, για την τσιπούρα σχάρας ή φούρνου.

Από ποτά, σερβίρουν τα γνωστά αναψυκτικά, ελληνικές μπύρες στα 3- 3.50 €, και χύμα λευκό και κόκκινο κρασί, στα 5 € το λίτρο.
Στον κατάλογο αναφέρονται επίσης δύο ετικέτες εκλεκτών κρασιών μας, και συγκεκριμένα το ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, στα 18-20 €, λευκό και κόκκινο αντίστοιχα, καθώς και το ΠΑΥΛΙΔΗΣ THEMA, στις ίδιες τιμές, που είναι εξαιρετικό vfm, αφού στις κάβες στοιχίζουν από 10-14 € αντίστοιχα!!

Την ώρα που πήγα είδα στη βιτρίνα τους σχετικά λίγα φαγητά, κυρίως λαδερά και κιμάδες. Τελικά κατέληξα στα εξής:

• Στην αρχή, νερό κανάτας και τρεις φέτες λευκού ψωμιού με σουσάμι. Τιμή στα 0.70 €.

• Δοκίμασα μια κλασική ρωσική σαλάτα, που ήρθε σε μικρό πιάτο, αλλά ήταν καθ’ όλα εντάξει. Τιμή 3.30 €.

• Για κυρίως, πήρα μια μερίδα ψάρι γλώσσα τηγανιτή με πατάτες φούρνου. Ήταν χορταστικό και νόστιμο πιάτο, που συνοδεύονταν από φρέσκο λεμόνι. Τιμή στα 8.70 €.

Δεν υπήρξε κέρασμα, παρότι με έβλεπαν για πρώτη φορά, και θεωρώ ότι ένας χαλβάς, όπως στα ξαδέρφια τους, ή κάτι παρεμφερές, δεν θα έβλαπτε, έστω κι αν είναι συνήθως γεμάτοι κόσμο!

Πλήρωσα 13 €, μια τιμή αρκετά λογική για ό, τι δοκίμασα στο συγκεκριμένο μέρος.

Συμπερασματικά ο Π είναι καλό μαγαζί που λειτουργεί από παλιά και γι’ αυτό είναι σχεδόν γεμάτο από κόσμο κάθε ηλικίας, αφού άλλωστε στην πέριξ πυκνοκατοικημένη περιοχή δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, εκτός από κάποια σουβλατζίδικα και καφέ-μπαρ!

Συγκριτικά με τα ΣΚΑΛΑΚΙΑ που μου το πρότειναν, ενώ οι τιμές και τα φαγητά είναι παραπλήσια, προσωπικά προτιμώ στα ΣΚΑΛΑΚΙΑ, τα οποία θεωρώ πιο γραφικά, πιο ήσυχα και τα φαγητά τους πιο γευστικά, γι’ αυτό άλλωστε και η κάπως ανώτερη βαθμολογία μου!

Σε κάθε περίπτωση, αν τυχόν βρεθείτε στα πέριξ, του ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ παραμένει ένα κλασικό, παλιομοδίτικο συνοικιακό μαγέρικο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

piperman

Τετάρτη 23 Μαΐου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

10-16

Δευτέρα 5/2, μετά από δουλειές στο κέντρο της Αθήνας, επισκέπτομαι τα Ιλίσια και, καθώς η ώρα έφθασε 4 μ. μ. και πεινάω, λέω να δοκιμάσω τα φαγητά της ιστορικής ταβέρνας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ (Π), στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

Για να είμαι ειλικρινής, την παλιά αυτή ταβέρνα δεν τη θυμόμουνα, αν και περνάω αρκετά συχνά απ’ την περιοχή. Μου τη θύμισαν την περασμένη βδομάδα οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου ΣΚΑΛΑΚΙΑ, που ήδη το συμπεριέλαβα στις κριτικές μου, λέγοντάς μου ότι είναι ξαδέρφια με τους αδερφούς Παπαγιάννη, με κοινή καταγωγή απ’ την ορεινή Ναυπακτία.
Εξάλλου, οι δύο χώροι εστίασης είναι περίπου σύγχρονοι, έχοντας αμφότεροι κλείσει αισίως μισόν αιώνα λειτουργίας!

Η ταβέρνα Π πρωτοξεκίνησε το 1967, και ήδη έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς. Λειτουργεί καθημερινά απ’ τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στις 20.00, με ό, τι βέβαια έχει μείνει τότε. Υπάρχει και υπηρεσία delivery, καθημερινά μέχρι τις 19.30, που καλύπτει τις περιοχές Ιλίσια και Ζωγράφου, οι δε τιμές είναι αυτές της σάλας.

Πρόκειται για μια λιτή, μακρόστενη αίθουσα, που έχει 20 τραπέζια για καμιά 75αριά πελάτες. Στη δεξιά πλευρά μπαίνοντας υπάρχει η βιτρίνα με τα φαγητά, το ψυγείο με τα κρέατα, σαλάτες, κ. λπ., ενώ πίσω απ’ τη βιτρίνα υπάρχει το πάσο που οδηγεί προς την κουζίνα, όπου εργάζεται πυρετωδώς ο σεφ Δημήτρης με τους βοηθούς του.
Δεξιά της εξώπορτας υπάρχει το κλασικό ψυγείο με τα διάφορα αναψυκτικά και τις μπύρες, ενώ η οροφή του χώρου έχει ξύλινη επένδυση, που δίνει μια νότα ζεστασιάς στον απλό αυτό χώρο, ο οποίος μάλιστα, λόγω εποχής, είχε και στοιχειώδη αποκριάτικη διακόσμηση.
Στο βάθος δεξιά υπάρχουν 1+1 καθαρά WC.
Για όση ώρα έτρωγα, ατυχώς δεν υπήρχε διόλου μουσική…
Εξωτερικά, στο πεζοδρόμιο της Παπαδιαμαντοπούλου υπάρχουν 6 ακόμα στρωμένα τραπέζια για 25 περίπου θαμώνες. Συνολικά εξυπηρετούνται περί τα 100 άτομα, και μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι γύρω στις 4.30 μ. μ. που γευμάτιζα, τόσο μέσα όσο και έξω ήταν μισογεμάτοι, παρά το προχωρημένο της ώρας!
Πράγματι, το ιστορικό μαγαζί είναι γνωστό και μάλιστα πολύ δημοφιλές στους πελάτες του! Ωστόσο, παρά την προσεγμένη του κουζίνα, η αίθουσά του χρειάζεται ασφαλώς μια γενική ανακαίνιση, ώστε να είναι πιο ελκυστικό, ειδικά στους νέους και σε όσους το επισκέπτονται για πρώτη φορά!!

Έρχομαι τώρα στο μενού του Π, του οποίου ο κατάλογος περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν των εδεσμάτων της ελληνικής κουζίνας, και μεταξύ άλλων:

5 ορεκτικά ~ 3 €, καμιά 10αριά σαλάτες στα 4-6.50 € για τη χωριάτικη, κιμάδες από 6.50 μέχρι 8.00 ε για το σουφλέ, όλα σχεδόν τα λαδερά και όσπρια από 5-6 €, τα συνήθη κρεατικά πιάτα της ώρας, καθώς και ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά που εναλλάσσονται κάθε μέρα, όπως π. χ. πέρκα, γλώσσα, σαρδέλες, μπακαλιάρο, γαλέο, τσιπούρα, καλαμαράκια, χταπόδι, κ. λπ., σε τιμές από 8-13.50 €, για την τσιπούρα σχάρας ή φούρνου.

Από ποτά, σερβίρουν τα γνωστά αναψυκτικά, ελληνικές μπύρες στα 3- 3.50 €, και χύμα λευκό και κόκκινο κρασί, στα 5 € το λίτρο.
Στον κατάλογο αναφέρονται επίσης δύο ετικέτες εκλεκτών κρασιών μας, και συγκεκριμένα το ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, στα 18-20 €, λευκό και κόκκινο αντίστοιχα, καθώς και το ΠΑΥΛΙΔΗΣ THEMA, στις ίδιες τιμές, που είναι εξαιρετικό vfm, αφού στις κάβες στοιχίζουν από 10-14 € αντίστοιχα!!

Την ώρα που πήγα είδα στη βιτρίνα τους σχετικά λίγα φαγητά, κυρίως λαδερά και κιμάδες. Τελικά κατέληξα στα εξής:

• Στην αρχή, νερό κανάτας και τρεις φέτες λευκού ψωμιού με σουσάμι. Τιμή στα 0.70 €.

• Δοκίμασα μια κλασική ρωσική σαλάτα, που ήρθε σε μικρό πιάτο, αλλά ήταν καθ’ όλα εντάξει. Τιμή 3.30 €.

• Για κυρίως, πήρα μια μερίδα ψάρι γλώσσα τηγανιτή με πατάτες φούρνου. Ήταν χορταστικό και νόστιμο πιάτο, που συνοδεύονταν από φρέσκο λεμόνι. Τιμή στα 8.70 €.

Δεν υπήρξε κέρασμα, παρότι με έβλεπαν για πρώτη φορά, και θεωρώ ότι ένας χαλβάς, όπως στα ξαδέρφια τους, ή κάτι παρεμφερές, δεν θα έβλαπτε, έστω κι αν είναι συνήθως γεμάτοι κόσμο!

Πλήρωσα 13 €, μια τιμή αρκετά λογική για ό, τι δοκίμασα στο συγκεκριμένο μέρος.

Συμπερασματικά ο Π είναι καλό μαγαζί που λειτουργεί από παλιά και γι’ αυτό είναι σχεδόν γεμάτο από κόσμο κάθε ηλικίας, αφού άλλωστε στην πέριξ πυκνοκατοικημένη περιοχή δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, εκτός από κάποια σουβλατζίδικα και καφέ-μπαρ!

Συγκριτικά με τα ΣΚΑΛΑΚΙΑ που μου το πρότειναν, ενώ οι τιμές και τα φαγητά είναι παραπλήσια, προσωπικά προτιμώ στα ΣΚΑΛΑΚΙΑ, τα οποία θεωρώ πιο γραφικά, πιο ήσυχα και τα φαγητά τους πιο γευστικά, γι’ αυτό άλλωστε και η κάπως ανώτερη βαθμολογία μου!

Σε κάθε περίπτωση, αν τυχόν βρεθείτε στα πέριξ, του ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ παραμένει ένα κλασικό, παλιομοδίτικο συνοικιακό μαγέρικο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.