Loader
Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Δύο άτομα με αφορμή το Dine Athens event. Menu lunch, των 15€ το άτομο (σαλάτα, κυρίως και επιδόρπιο) Χωρίς ποτά. Μεσημέρι Σαββάτου.
Περιέργως (?) ο κατάλογος των κρασίων υπερβολικά υπερτιμημένος... Η φθηνότερη φυάλη λευκό στα 28€ και έως 40€ για λευκά, έως 60 για κόκκινα.

Σέρβις: απο αδιάφορο, ερασιτεχνικό έως ελαφρά αγενές. Η σερβιτόρα μας έβαλε το κρασί σε παγοθήκη σε διπλανό τραπέζι κι έπρεπε να σηκωθούμε για να το πάρουμε. Όταν της ζητήσαμε να φέρει δική μας παγοθήκη ξαφνιάστηκε... (ενω το μαγαζί είχε διαθεσιμότητα).
Ο σερβιτόρος/βοηθός μας σέρβιρε νερό, έχυσε αρκετό έξω απο το ποτήρι και δεν έκανε τον κόπο να το μαζέψει. Συνολικά, και τα δυο παιδιά αγέλαστα...

Φαγητό: ατομικές μερίδες σαλάτες (εποχής με φρούτα η μία, κρητική η άλλη). Ικανοποιητικές, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Κυρίως πιάτα: 1) Λαβράκι φιλέτο με σπανάκι - μικρή μερίδα, καλοψημένο το ψάρι και εύγευστο στα αρωματικά του. 2) Φιλετάκια stroganof με μανιτάρια και baby πατάτες. Μέγεθος μερίδας όσο μια γυναικεία παλάμη. 3 κομματάκια μοσχαράκι κομμένα κυριολεκτικά φλοίδες στο μέγεθος μισού δακτύλου, εκ των οποίων το 1 ήταν λίπος!!! και το υπόλοιπο μανιτάρια (καλομαριναρισμένα, αλλά όχι κάτι πρωτότυπο γευστικά). Η μερίδα επιεικώς υποτιμητική για τη νοημοσύνη μας, με φθηνότατη πρώτη ύλη και τίποτα που να δικαιολογεί συμμετοχή σε γαστρονομική εβδομάδα.
Γλυκά: εξαιρετική lemon pie με σορμπε φρούτα του δάσους. Ο "μπακλαβας αλλιώς" κεντημένος σε διακριτές στρώσεις, τραγανός χωρίς να λιγώνει (χάρη και στο παγωτό) και δημιουργικά παρουσιασμένος. Ίσως το μόνο που άξιζε απο το όλο μενού ήταν τα γλυκά.

Λογαριασμός: συν στο μενού το κρασί και το νερό, 30€ το άτομο και κανένα value for money.
Απο το σέρβις μέχρι την κουζίνα του, το εστιατόριο έδειξε ότι δεν επιδιώκει να προσελκύσει νέους πελάτες και συμμετέχει σε γεγονότα τέτοια μόνο για προβολή. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει περισσότερη "ουσία" ως restaurant που σέβεται τον εαυτό του κι όχι μόνο ως απλά ενας χώρος ατμοσφαιρικός με θέα..


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Δύο άτομα με αφορμή το Dine Athens event. Menu lunch, των 15€ το άτομο (σαλάτα, κυρίως και επιδόρπιο) Χωρίς ποτά. Μεσημέρι Σαββάτου.
Περιέργως (?) ο κατάλογος των κρασίων υπερβολικά υπερτιμημένος... Η φθηνότερη φυάλη λευκό στα 28€ και έως 40€ για λευκά, έως 60 για κόκκινα.

Σέρβις: απο αδιάφορο, ερασιτεχνικό έως ελαφρά αγενές. Η σερβιτόρα μας έβαλε το κρασί σε παγοθήκη σε διπλανό τραπέζι κι έπρεπε να σηκωθούμε για να το πάρουμε. Όταν της ζητήσαμε να φέρει δική μας παγοθήκη ξαφνιάστηκε... (ενω το μαγαζί είχε διαθεσιμότητα).
Ο σερβιτόρος/βοηθός μας σέρβιρε νερό, έχυσε αρκετό έξω απο το ποτήρι και δεν έκανε τον κόπο να το μαζέψει. Συνολικά, και τα δυο παιδιά αγέλαστα...

Φαγητό: ατομικές μερίδες σαλάτες (εποχής με φρούτα η μία, κρητική η άλλη). Ικανοποιητικές, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Κυρίως πιάτα: 1) Λαβράκι φιλέτο με σπανάκι - μικρή μερίδα, καλοψημένο το ψάρι και εύγευστο στα αρωματικά του. 2) Φιλετάκια stroganof με μανιτάρια και baby πατάτες. Μέγεθος μερίδας όσο μια γυναικεία παλάμη. 3 κομματάκια μοσχαράκι κομμένα κυριολεκτικά φλοίδες στο μέγεθος μισού δακτύλου, εκ των οποίων το 1 ήταν λίπος!!! και το υπόλοιπο μανιτάρια (καλομαριναρισμένα, αλλά όχι κάτι πρωτότυπο γευστικά). Η μερίδα επιεικώς υποτιμητική για τη νοημοσύνη μας, με φθηνότατη πρώτη ύλη και τίποτα που να δικαιολογεί συμμετοχή σε γαστρονομική εβδομάδα.
Γλυκά: εξαιρετική lemon pie με σορμπε φρούτα του δάσους. Ο "μπακλαβας αλλιώς" κεντημένος σε διακριτές στρώσεις, τραγανός χωρίς να λιγώνει (χάρη και στο παγωτό) και δημιουργικά παρουσιασμένος. Ίσως το μόνο που άξιζε απο το όλο μενού ήταν τα γλυκά.

Λογαριασμός: συν στο μενού το κρασί και το νερό, 30€ το άτομο και κανένα value for money.
Απο το σέρβις μέχρι την κουζίνα του, το εστιατόριο έδειξε ότι δεν επιδιώκει να προσελκύσει νέους πελάτες και συμμετέχει σε γεγονότα τέτοια μόνο για προβολή. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει περισσότερη "ουσία" ως restaurant που σέβεται τον εαυτό του κι όχι μόνο ως απλά ενας χώρος ατμοσφαιρικός με θέα..


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

La petite gourmande...

Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

26-36

Δύο άτομα με αφορμή το Dine Athens event. Menu lunch, των 15€ το άτομο (σαλάτα, κυρίως και επιδόρπιο) Χωρίς ποτά. Μεσημέρι Σαββάτου.
Περιέργως (?) ο κατάλογος των κρασίων υπερβολικά υπερτιμημένος... Η φθηνότερη φυάλη λευκό στα 28€ και έως 40€ για λευκά, έως 60 για κόκκινα.

Σέρβις: απο αδιάφορο, ερασιτεχνικό έως ελαφρά αγενές. Η σερβιτόρα μας έβαλε το κρασί σε παγοθήκη σε διπλανό τραπέζι κι έπρεπε να σηκωθούμε για να το πάρουμε. Όταν της ζητήσαμε να φέρει δική μας παγοθήκη ξαφνιάστηκε... (ενω το μαγαζί είχε διαθεσιμότητα).
Ο σερβιτόρος/βοηθός μας σέρβιρε νερό, έχυσε αρκετό έξω απο το ποτήρι και δεν έκανε τον κόπο να το μαζέψει. Συνολικά, και τα δυο παιδιά αγέλαστα...

Φαγητό: ατομικές μερίδες σαλάτες (εποχής με φρούτα η μία, κρητική η άλλη). Ικανοποιητικές, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Κυρίως πιάτα: 1) Λαβράκι φιλέτο με σπανάκι - μικρή μερίδα, καλοψημένο το ψάρι και εύγευστο στα αρωματικά του. 2) Φιλετάκια stroganof με μανιτάρια και baby πατάτες. Μέγεθος μερίδας όσο μια γυναικεία παλάμη. 3 κομματάκια μοσχαράκι κομμένα κυριολεκτικά φλοίδες στο μέγεθος μισού δακτύλου, εκ των οποίων το 1 ήταν λίπος!!! και το υπόλοιπο μανιτάρια (καλομαριναρισμένα, αλλά όχι κάτι πρωτότυπο γευστικά). Η μερίδα επιεικώς υποτιμητική για τη νοημοσύνη μας, με φθηνότατη πρώτη ύλη και τίποτα που να δικαιολογεί συμμετοχή σε γαστρονομική εβδομάδα.
Γλυκά: εξαιρετική lemon pie με σορμπε φρούτα του δάσους. Ο "μπακλαβας αλλιώς" κεντημένος σε διακριτές στρώσεις, τραγανός χωρίς να λιγώνει (χάρη και στο παγωτό) και δημιουργικά παρουσιασμένος. Ίσως το μόνο που άξιζε απο το όλο μενού ήταν τα γλυκά.

Λογαριασμός: συν στο μενού το κρασί και το νερό, 30€ το άτομο και κανένα value for money.
Απο το σέρβις μέχρι την κουζίνα του, το εστιατόριο έδειξε ότι δεν επιδιώκει να προσελκύσει νέους πελάτες και συμμετέχει σε γεγονότα τέτοια μόνο για προβολή. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει περισσότερη "ουσία" ως restaurant που σέβεται τον εαυτό του κι όχι μόνο ως απλά ενας χώρος ατμοσφαιρικός με θέα..


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.