Loader
6 medium

12 Ιουν 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τελευταία Κυριακή του Μαΐου, το καλοκαιράκι καταφτάνει ολοταχώς και μια καλή φίλη τηλεφώνησε να συναντηθούμε, παρέα τεσσάρων ατόμων, στο Κολωνάκι. Η ίδια, ως λάτρης της ιταλικής κουζίνας είχε έτοιμη και την πρόταση: "Frankie" στη Σκουφά! Έχοντας διαβάσει και την κριτική που έγραψε η αγαπητή PP_TINA ήμουν ήδη θετικά διακείμενος απέναντι στο εν λόγω εστιατόριο.

Αποφάσισα λοιπόν να ρίξω μια ματιά στον ιστότοπό του και, ενώ συνέλεξα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες, με έκπληξη διαπίστωσα πως αυτό που η PP_TINA ανέφερε προ τριμήνου: "... οργανωμένη ιστοσελίδα του εστιατορίου, με όλο το μενού και τις τιμές χωρίς μισόλογα... " δεν ισχύει πια, καθώς αναγράφεται μόνο το μενού και όχι οι τιμές... Να πω την αλήθεια κάτι τέτοιο δεν μου αρέσει, είναι σαν οι ιδιοκτήτες να μη θέλουν να φανερώσουν το οικονομικό κόστος του φαγητού. Πιστεύω πως όποιος ξεκινά μια προσπάθεια με ένα νέο εστιατόριο, χρειάζεται στο διαδίκτυο να δίνει πλήρη εικόνα του εστιατορίου αυτού και ασφαλώς, οι τιμές του είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εικόνας του!

Τέλος πάντων, φτάσαμε εκεί κατά τις 9:30 και ο ευγενικός υπεύθυνος μας βοήθησε να διαλέξουμε ένα τραπέζι στο ισόγειο, κοντά στην είσοδο, για να απολαμβάνουμε και το φρέσκο βραδινό αεράκι. Να σημειώσω πως τα λίγα τραπέζια που βρίσκονται στον πεζόδρομο, στον εξωτερικό χώρο, ήταν ήδη κατειλημμένα, ενώ αρκετές παρέες κάθονταν και στο ισόγειο. Αντίθετα, ο πρώτος όροφος ήταν άδειος. Σχετικά με τον χώρο, θα συμφωνήσω απόλυτα με την αγαπητή PP_TINA πως το όμορφο κτήριο του μεσοπολέμου, στο οποίο στεγάζεται το Frankie, χαρακτηρίζεται από "ένα συνταίριασμα διαφορετικών διακοσμητικών στοιχείων" και θα παραπέμψω για περισσότερα στην πάντα ακριβή και λεπτομερή περιγραφή του χώρου που συμπεριλαμβάνεται στην κριτική της.

Να προσθέσω ότι δημιουργοί του Frankie είναι o Δημήτρης Χριστοφορίδης και o Σεφ Χρήστος Αθανασιάδης με Chef de Cuisine τον Παναγιώτη Μωυσή. Ο προσανατολισμός είναι σαφώς προς την ιταλική κουζίνα, με φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψωμί και πίτσες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι, αλλά και gluten free και lactose free επιλογές. Προσφέρεται επίσης μια αρκετά μεγάλη γκάμα από ελληνικά και ιταλικά κρασιά. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί προσφέροντας brunch και ιταλικά snacks, αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, ενώ πολύ συμπαθητικά μου φάνηκαν και τα cocktails, καθώς μία από τις φίλες της παρέας παρήγγειλε ένα ιδιαίτερα αρωματικό, με βάση τη μαστίχα.

Ας περάσουμε στην παραγγελία μας όμως: Από τον αρκετά εκτενή κατάλογο παραγγείλαμε και γευτήκαμε:

- Σαλάτα με ντοματίνια, ελληνικές πίκλες μυρωδικών, αγγούρι και φέτα. Περιείχε και μικρά ντακάκια, ήταν πολύ εύγευστη και άρεσε σε όλους μας.

- Σπαγγέτι με γαρίδες στον ζωμό τους με βότανα Προβηγκίας για την προσκαλέσασα φίλη. Της άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, τα φρέσκα ζυμαρικά ήταν βρασμένα al dente, οι γαρίδες πολύ γευστικές και η σάλτσα από βότανα εξαιρετική.

- Καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα και Parmigiano Reggiano για την έτερη φίλη της παρέας. Της φάνηκε αρκετά καλή, χωρίς κάτι το ξεχωριστό στη γεύση της. Κι εδώ τα φρέσκα ζυμαρικά ήταν σωστά βρασμένα.

- Σολομός ψητός με γλυκοπατάτα και πράσα μπρεζέ για τον λάτρη των ψαριών φίλο της παρέας. Σωστά ψημένο το φιλέτο σολομού, ενδιαφέρουσα η γευστική συνοδεία από γλυκοπατάτα και πράσα.

- Σπαγγέτι με ricotta, μπρόκολο και φρέσκια ντομάτα για τον υπογράφοντα. Άψογα βρασμένο το φρέσκο σπαγγέτι έδενε γευστικά με το τυρί, το μπρόκολο και τη ντομάτα.

Ως επιδόρπια επιλέξαμε:
- Τιραμισού με crumble καφέ και tapioca με σφένδαμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ενθουσίασε...

- Καλτσόνε με πραλίνα, mascarpone και acai berries. Η αλήθεια είναι ότι μας ενθουσίασε!!! Και αυτό παρότι ήμασταν αρκετά επιφυλακτικοί στο να το παραγγείλουμε... Ήρθε πάνω σε ξύλινη βάση, πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη, ήταν απλά τέλειο γευστικά!

Στην αρχή μας έφεραν κομμάτια φοκάτσια με ντιπ ντομάτας και ελιές. Ήταν πραγματικά πολύ νόστιμα και ζητήσαμε και μας έφεραν και δεύτερη φορά. Επίσης, το νερό ήρθε σε κανάτα και ανανεώθηκε, όταν το ζητήσαμε.

Στο τέλος, όταν ζητήσαμε τον λογαριασμό, μας προσφέρθηκε ως κέρασμα ένα γλυκόπιοτο λικέρ.

Συνολικά, η εξυπηρέτηση ήταν ευγενική με μικροκαθυστερήσεις. Π. χ. από τα κυρίως πιάτα, ο σολομός έφτασε στο τραπέζι μας με μικρή καθυστέρηση.

Το κόστος ανήλθε γύρω στα 23-24 ευρώ το άτομο, σίγουρα οι τιμές είναι σχετικά 'τσιμπημένες". αλλά από την άλλη πλευρά στο Κολωνάκι ήμασταν...

Γενική εντύπωση: Θετική! Με τη συγκεκριμένη παρέα βάλαμε στόχο να ξαναπάμε, ίσως τη χειμερινή περίοδο, για να δοκιμάσουμε και τις πίτσες που φαίνονται εξαιρετικά εύγευστες. Το φαγητό, βασισμένο σε ποιοτικές πρώτες ύλες, κερδίζει τον πελάτη, η εξυπηρέτηση είναι ευγενική, ο χώρος πολύ όμορφος. Μόνο οι τιμές θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο χαμηλές ή να θεσπιστούν μενού προσφοράς. Αγαπητές και αγαπητοί φίλοι του ask4food, κατά τη γνώμη μου το "Frankie" αποτελεί μια αξιόπιστη πρόταση για ιταλικές γεύσεις στο κέντρο της Αθήνας!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

6 medium

12 Ιουν 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τελευταία Κυριακή του Μαΐου, το καλοκαιράκι καταφτάνει ολοταχώς και μια καλή φίλη τηλεφώνησε να συναντηθούμε, παρέα τεσσάρων ατόμων, στο Κολωνάκι. Η ίδια, ως λάτρης της ιταλικής κουζίνας είχε έτοιμη και την πρόταση: "Frankie" στη Σκουφά! Έχοντας διαβάσει και την κριτική που έγραψε η αγαπητή PP_TINA ήμουν ήδη θετικά διακείμενος απέναντι στο εν λόγω εστιατόριο.

Αποφάσισα λοιπόν να ρίξω μια ματιά στον ιστότοπό του και, ενώ συνέλεξα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες, με έκπληξη διαπίστωσα πως αυτό που η PP_TINA ανέφερε προ τριμήνου: "... οργανωμένη ιστοσελίδα του εστιατορίου, με όλο το μενού και τις τιμές χωρίς μισόλογα... " δεν ισχύει πια, καθώς αναγράφεται μόνο το μενού και όχι οι τιμές... Να πω την αλήθεια κάτι τέτοιο δεν μου αρέσει, είναι σαν οι ιδιοκτήτες να μη θέλουν να φανερώσουν το οικονομικό κόστος του φαγητού. Πιστεύω πως όποιος ξεκινά μια προσπάθεια με ένα νέο εστιατόριο, χρειάζεται στο διαδίκτυο να δίνει πλήρη εικόνα του εστιατορίου αυτού και ασφαλώς, οι τιμές του είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εικόνας του!

Τέλος πάντων, φτάσαμε εκεί κατά τις 9:30 και ο ευγενικός υπεύθυνος μας βοήθησε να διαλέξουμε ένα τραπέζι στο ισόγειο, κοντά στην είσοδο, για να απολαμβάνουμε και το φρέσκο βραδινό αεράκι. Να σημειώσω πως τα λίγα τραπέζια που βρίσκονται στον πεζόδρομο, στον εξωτερικό χώρο, ήταν ήδη κατειλημμένα, ενώ αρκετές παρέες κάθονταν και στο ισόγειο. Αντίθετα, ο πρώτος όροφος ήταν άδειος. Σχετικά με τον χώρο, θα συμφωνήσω απόλυτα με την αγαπητή PP_TINA πως το όμορφο κτήριο του μεσοπολέμου, στο οποίο στεγάζεται το Frankie, χαρακτηρίζεται από "ένα συνταίριασμα διαφορετικών διακοσμητικών στοιχείων" και θα παραπέμψω για περισσότερα στην πάντα ακριβή και λεπτομερή περιγραφή του χώρου που συμπεριλαμβάνεται στην κριτική της.

Να προσθέσω ότι δημιουργοί του Frankie είναι o Δημήτρης Χριστοφορίδης και o Σεφ Χρήστος Αθανασιάδης με Chef de Cuisine τον Παναγιώτη Μωυσή. Ο προσανατολισμός είναι σαφώς προς την ιταλική κουζίνα, με φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψωμί και πίτσες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι, αλλά και gluten free και lactose free επιλογές. Προσφέρεται επίσης μια αρκετά μεγάλη γκάμα από ελληνικά και ιταλικά κρασιά. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί προσφέροντας brunch και ιταλικά snacks, αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, ενώ πολύ συμπαθητικά μου φάνηκαν και τα cocktails, καθώς μία από τις φίλες της παρέας παρήγγειλε ένα ιδιαίτερα αρωματικό, με βάση τη μαστίχα.

Ας περάσουμε στην παραγγελία μας όμως: Από τον αρκετά εκτενή κατάλογο παραγγείλαμε και γευτήκαμε:

- Σαλάτα με ντοματίνια, ελληνικές πίκλες μυρωδικών, αγγούρι και φέτα. Περιείχε και μικρά ντακάκια, ήταν πολύ εύγευστη και άρεσε σε όλους μας.

- Σπαγγέτι με γαρίδες στον ζωμό τους με βότανα Προβηγκίας για την προσκαλέσασα φίλη. Της άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, τα φρέσκα ζυμαρικά ήταν βρασμένα al dente, οι γαρίδες πολύ γευστικές και η σάλτσα από βότανα εξαιρετική.

- Καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα και Parmigiano Reggiano για την έτερη φίλη της παρέας. Της φάνηκε αρκετά καλή, χωρίς κάτι το ξεχωριστό στη γεύση της. Κι εδώ τα φρέσκα ζυμαρικά ήταν σωστά βρασμένα.

- Σολομός ψητός με γλυκοπατάτα και πράσα μπρεζέ για τον λάτρη των ψαριών φίλο της παρέας. Σωστά ψημένο το φιλέτο σολομού, ενδιαφέρουσα η γευστική συνοδεία από γλυκοπατάτα και πράσα.

- Σπαγγέτι με ricotta, μπρόκολο και φρέσκια ντομάτα για τον υπογράφοντα. Άψογα βρασμένο το φρέσκο σπαγγέτι έδενε γευστικά με το τυρί, το μπρόκολο και τη ντομάτα.

Ως επιδόρπια επιλέξαμε:
- Τιραμισού με crumble καφέ και tapioca με σφένδαμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ενθουσίασε...

- Καλτσόνε με πραλίνα, mascarpone και acai berries. Η αλήθεια είναι ότι μας ενθουσίασε!!! Και αυτό παρότι ήμασταν αρκετά επιφυλακτικοί στο να το παραγγείλουμε... Ήρθε πάνω σε ξύλινη βάση, πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη, ήταν απλά τέλειο γευστικά!

Στην αρχή μας έφεραν κομμάτια φοκάτσια με ντιπ ντομάτας και ελιές. Ήταν πραγματικά πολύ νόστιμα και ζητήσαμε και μας έφεραν και δεύτερη φορά. Επίσης, το νερό ήρθε σε κανάτα και ανανεώθηκε, όταν το ζητήσαμε.

Στο τέλος, όταν ζητήσαμε τον λογαριασμό, μας προσφέρθηκε ως κέρασμα ένα γλυκόπιοτο λικέρ.

Συνολικά, η εξυπηρέτηση ήταν ευγενική με μικροκαθυστερήσεις. Π. χ. από τα κυρίως πιάτα, ο σολομός έφτασε στο τραπέζι μας με μικρή καθυστέρηση.

Το κόστος ανήλθε γύρω στα 23-24 ευρώ το άτομο, σίγουρα οι τιμές είναι σχετικά 'τσιμπημένες". αλλά από την άλλη πλευρά στο Κολωνάκι ήμασταν...

Γενική εντύπωση: Θετική! Με τη συγκεκριμένη παρέα βάλαμε στόχο να ξαναπάμε, ίσως τη χειμερινή περίοδο, για να δοκιμάσουμε και τις πίτσες που φαίνονται εξαιρετικά εύγευστες. Το φαγητό, βασισμένο σε ποιοτικές πρώτες ύλες, κερδίζει τον πελάτη, η εξυπηρέτηση είναι ευγενική, ο χώρος πολύ όμορφος. Μόνο οι τιμές θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο χαμηλές ή να θεσπιστούν μενού προσφοράς. Αγαπητές και αγαπητοί φίλοι του ask4food, κατά τη γνώμη μου το "Frankie" αποτελεί μια αξιόπιστη πρόταση για ιταλικές γεύσεις στο κέντρο της Αθήνας!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

6 medium

George G.

Δευτέρα 18 Ιουνίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Τελευταία Κυριακή του Μαΐου, το καλοκαιράκι καταφτάνει ολοταχώς και μια καλή φίλη τηλεφώνησε να συναντηθούμε, παρέα τεσσάρων ατόμων, στο Κολωνάκι. Η ίδια, ως λάτρης της ιταλικής κουζίνας είχε έτοιμη και την πρόταση: "Frankie" στη Σκουφά! Έχοντας διαβάσει και την κριτική που έγραψε η αγαπητή PP_TINA ήμουν ήδη θετικά διακείμενος απέναντι στο εν λόγω εστιατόριο.

Αποφάσισα λοιπόν να ρίξω μια ματιά στον ιστότοπό του και, ενώ συνέλεξα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες, με έκπληξη διαπίστωσα πως αυτό που η PP_TINA ανέφερε προ τριμήνου: "... οργανωμένη ιστοσελίδα του εστιατορίου, με όλο το μενού και τις τιμές χωρίς μισόλογα... " δεν ισχύει πια, καθώς αναγράφεται μόνο το μενού και όχι οι τιμές... Να πω την αλήθεια κάτι τέτοιο δεν μου αρέσει, είναι σαν οι ιδιοκτήτες να μη θέλουν να φανερώσουν το οικονομικό κόστος του φαγητού. Πιστεύω πως όποιος ξεκινά μια προσπάθεια με ένα νέο εστιατόριο, χρειάζεται στο διαδίκτυο να δίνει πλήρη εικόνα του εστιατορίου αυτού και ασφαλώς, οι τιμές του είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εικόνας του!

Τέλος πάντων, φτάσαμε εκεί κατά τις 9:30 και ο ευγενικός υπεύθυνος μας βοήθησε να διαλέξουμε ένα τραπέζι στο ισόγειο, κοντά στην είσοδο, για να απολαμβάνουμε και το φρέσκο βραδινό αεράκι. Να σημειώσω πως τα λίγα τραπέζια που βρίσκονται στον πεζόδρομο, στον εξωτερικό χώρο, ήταν ήδη κατειλημμένα, ενώ αρκετές παρέες κάθονταν και στο ισόγειο. Αντίθετα, ο πρώτος όροφος ήταν άδειος. Σχετικά με τον χώρο, θα συμφωνήσω απόλυτα με την αγαπητή PP_TINA πως το όμορφο κτήριο του μεσοπολέμου, στο οποίο στεγάζεται το Frankie, χαρακτηρίζεται από "ένα συνταίριασμα διαφορετικών διακοσμητικών στοιχείων" και θα παραπέμψω για περισσότερα στην πάντα ακριβή και λεπτομερή περιγραφή του χώρου που συμπεριλαμβάνεται στην κριτική της.

Να προσθέσω ότι δημιουργοί του Frankie είναι o Δημήτρης Χριστοφορίδης και o Σεφ Χρήστος Αθανασιάδης με Chef de Cuisine τον Παναγιώτη Μωυσή. Ο προσανατολισμός είναι σαφώς προς την ιταλική κουζίνα, με φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψωμί και πίτσες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι, αλλά και gluten free και lactose free επιλογές. Προσφέρεται επίσης μια αρκετά μεγάλη γκάμα από ελληνικά και ιταλικά κρασιά. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί προσφέροντας brunch και ιταλικά snacks, αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, ενώ πολύ συμπαθητικά μου φάνηκαν και τα cocktails, καθώς μία από τις φίλες της παρέας παρήγγειλε ένα ιδιαίτερα αρωματικό, με βάση τη μαστίχα.

Ας περάσουμε στην παραγγελία μας όμως: Από τον αρκετά εκτενή κατάλογο παραγγείλαμε και γευτήκαμε:

- Σαλάτα με ντοματίνια, ελληνικές πίκλες μυρωδικών, αγγούρι και φέτα. Περιείχε και μικρά ντακάκια, ήταν πολύ εύγευστη και άρεσε σε όλους μας.

- Σπαγγέτι με γαρίδες στον ζωμό τους με βότανα Προβηγκίας για την προσκαλέσασα φίλη. Της άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, τα φρέσκα ζυμαρικά ήταν βρασμένα al dente, οι γαρίδες πολύ γευστικές και η σάλτσα από βότανα εξαιρετική.

- Καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα και Parmigiano Reggiano για την έτερη φίλη της παρέας. Της φάνηκε αρκετά καλή, χωρίς κάτι το ξεχωριστό στη γεύση της. Κι εδώ τα φρέσκα ζυμαρικά ήταν σωστά βρασμένα.

- Σολομός ψητός με γλυκοπατάτα και πράσα μπρεζέ για τον λάτρη των ψαριών φίλο της παρέας. Σωστά ψημένο το φιλέτο σολομού, ενδιαφέρουσα η γευστική συνοδεία από γλυκοπατάτα και πράσα.

- Σπαγγέτι με ricotta, μπρόκολο και φρέσκια ντομάτα για τον υπογράφοντα. Άψογα βρασμένο το φρέσκο σπαγγέτι έδενε γευστικά με το τυρί, το μπρόκολο και τη ντομάτα.

Ως επιδόρπια επιλέξαμε:
- Τιραμισού με crumble καφέ και tapioca με σφένδαμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ενθουσίασε...

- Καλτσόνε με πραλίνα, mascarpone και acai berries. Η αλήθεια είναι ότι μας ενθουσίασε!!! Και αυτό παρότι ήμασταν αρκετά επιφυλακτικοί στο να το παραγγείλουμε... Ήρθε πάνω σε ξύλινη βάση, πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη, ήταν απλά τέλειο γευστικά!

Στην αρχή μας έφεραν κομμάτια φοκάτσια με ντιπ ντομάτας και ελιές. Ήταν πραγματικά πολύ νόστιμα και ζητήσαμε και μας έφεραν και δεύτερη φορά. Επίσης, το νερό ήρθε σε κανάτα και ανανεώθηκε, όταν το ζητήσαμε.

Στο τέλος, όταν ζητήσαμε τον λογαριασμό, μας προσφέρθηκε ως κέρασμα ένα γλυκόπιοτο λικέρ.

Συνολικά, η εξυπηρέτηση ήταν ευγενική με μικροκαθυστερήσεις. Π. χ. από τα κυρίως πιάτα, ο σολομός έφτασε στο τραπέζι μας με μικρή καθυστέρηση.

Το κόστος ανήλθε γύρω στα 23-24 ευρώ το άτομο, σίγουρα οι τιμές είναι σχετικά 'τσιμπημένες". αλλά από την άλλη πλευρά στο Κολωνάκι ήμασταν...

Γενική εντύπωση: Θετική! Με τη συγκεκριμένη παρέα βάλαμε στόχο να ξαναπάμε, ίσως τη χειμερινή περίοδο, για να δοκιμάσουμε και τις πίτσες που φαίνονται εξαιρετικά εύγευστες. Το φαγητό, βασισμένο σε ποιοτικές πρώτες ύλες, κερδίζει τον πελάτη, η εξυπηρέτηση είναι ευγενική, ο χώρος πολύ όμορφος. Μόνο οι τιμές θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο χαμηλές ή να θεσπιστούν μενού προσφοράς. Αγαπητές και αγαπητοί φίλοι του ask4food, κατά τη γνώμη μου το "Frankie" αποτελεί μια αξιόπιστη πρόταση για ιταλικές γεύσεις στο κέντρο της Αθήνας!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.