Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Το Αγιολί ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο ισόγειο του ξενοδοχείου Ηλέκτρα Παλλάς στην Πλατεία Αριστοτέλους. Η ομάδα του Αγιολί ξεκινά με επικεφαλή τον Γιώργο Κώστογλου και Σεφ τον Αστέρη Κουστούδη. Στον σχεδιασμό του αρχικού μενού συμμετέχει ο Σωτήρης Ευαγγέλου. Αντιμετωπίζοντας το φαγητό ως απόλαυση και φάρμακο μαζί, δημιουργεί μενού που εξελίσσονται συνεχώς και πρωτοπορεί στα γαστρονομικά δεδομένα της πόλης. Την αρχιτεκτονική μελέτη επιμελούνται οι γνωστοί αρχιτέκτονες-σκηνογράφοι: Γ. Γαβαλάς και Γ. Μουρίκης. Στο καλύτερο σημείο της πόλης, με τραπεζάκια έξω, γίνεται αμέσως σημείο αναφοράς, ποιότητας, τιμής και απόλαυσης. Διαθέτει δικό του Ζαχαροπλαστείο-Αρτοποιείο.

Το εν λόγω εστιατόριο δε διαθέτει επί του παρόντος δυνατότητα online κρατήσεων. 

address icon
Διεύθυνση

Λεωφόρος Νίκης 15 Παραλία Θεσσαλονίκης

hour icon
Ωράριο

Καθημερινά 12:00 - 01:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Beer Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

tags icon
Προτείνεται για

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.