Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το Αγιολί ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο ισόγειο του ξενοδοχείου Ηλέκτρα Παλλάς στην Πλατεία Αριστοτέλους. Η ομάδα του Αγιολί ξεκινά με επικεφαλή τον Γιώργο Κώστογλου και Σεφ τον Αστέρη Κουστούδη. Στον σχεδιασμό του αρχικού μενού συμμετέχει ο Σωτήρης Ευαγγέλου. Αντιμετωπίζοντας το φαγητό ως απόλαυση και φάρμακο μαζί, δημιουργεί μενού που εξελίσσονται συνεχώς και πρωτοπορεί στα γαστρονομικά δεδομένα της πόλης. Την αρχιτεκτονική μελέτη επιμελούνται οι γνωστοί αρχιτέκτονες-σκηνογράφοι: Γ. Γαβαλάς και Γ. Μουρίκης. Στο καλύτερο σημείο της πόλης, με τραπεζάκια έξω, γίνεται αμέσως σημείο αναφοράς, ποιότητας, τιμής και απόλαυσης. Διαθέτει δικό του Ζαχαροπλαστείο-Αρτοποιείο.
Το εν λόγω εστιατόριο δε διαθέτει επί του παρόντος δυνατότητα online κρατήσεων.
Ωράριο
Καθημερινά 12:00 - 01:00
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Beer Restaurant
Κόστος κατ'άτομο
16€ - 25€
Προτείνεται για
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.