Loader

04 Σεπ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Μετά από δεκαπενθήμερες διακοπές, πεθυμήσαμε με μια φίλη μου την ιταλική κουζίνα, με δροσερές σαλάτες και ενίοτε περίεργα ζυμαρικά, επιλέγοντας στη γειτονιά μου τη νέα τρατορία SANTA LUCIA (SL), η οποία άνοιξε φέτος τον Απρίλη και λειτουργεί καθημερινά μετά τις 17.30 μ. μ. και μέχρι 00.30 τουλάχιστον, πλην Δευτέρας.

Προηγήθηκε βέβαια η σχετική περιήγησή μας στην πιάτσα της Αρχελάου στο Παγκράτι, όπου η μεν ΕΛΛΟΥΔΑ ατυχώς έκλεισε, ενώ οι TRE SORELLE είχαν προς το παρόν αποκλειστικά πίτσες και σαλάτες.

H SL, το βροχερό απόγευμα της Τρίτης 28/8, σου έδινε την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποια τρατορία της Ιταλίας, ή ακόμα βορειότερα!
Την άνοιξε ο δημοφιλής δημοσιογράφος, γνωστός απ’ την εκπομπή MEGA Σ/Κ, Μανώλης Αναγνωστάκης, μαζί με τη ζωγράφο Βασιλική Παπαθεοδώρου, της οποίας εντυπωσιάζουν οι μοντέρνοι πίνακες με τα φανταχτερά χρώματα.
Παρόντες και αεικίνητοι αμφότεροι, ο μεν Μανώλης είχε αναλάβει την ενημέρωση δύο νεαρών κυριών, πιθανώς συναδέλφων του δημοσιογράφων, η δε Βασιλική ήταν η υπεύθυνη της σάλας, η οποία μας ενημέρωνε για το καθετί στον χώρο, απ’ τους καταλόγους, μέχρι το σερβίρισμα των φαγητών, κ. λπ. Για την όλη προσφορά της, βαθμολογώ την εξυπηρέτηση με 4 στα 4, με μοναδική μου ένσταση το ότι δεν μας άλλαξε μαχαιροπήρουνα απ’ τη σαλάτα στα κυρίως πιάτα μας!

Το όνομα SL το έδωσε ο Μανώλης, γιατί ο γιος του Μανούσος, που ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, τραγουδούσε από μικρός με επιτυχία την πασίγνωστη ομώνυμη Ναπολιτάνικη βαρκαρόλα, οπότε για τον δημοσιογράφο-ιδιοκτήτη το SANTA LUCIA εκφράζει ένα έντονο συναισθηματικό του βίωμα!

Σεφ είναι ο νεαρός Παρασκευάς Δημολίκας, ο οποίος επιτελούσε τα γαστρονομικά του καθήκοντα στην ανοιχτή κουζίνα, που βρίσκεται στο βάθος αριστερά.

Όσον αφορά τον χώρο, αυτός φωτίζεται απ’ τις τζαμαρίες της πρόσοψης, είναι δε μια μικρή μάλλον αίθουσα, που στο παρελθόν είχε στεγάσει κατάστημα βίντεο και κατόπιν ηλεκτρολογείο. Εσωτερικά, καμιά δεκαριά απλά ξύλινα τραπέζια με 20 περίπου ξύλινες, ψάθινες καρέκλες, και ισάριθμα τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο. Μωσαϊκά δάπεδα και τοίχοι βαμμένοι ροζ-μπεζ, καθώς και μικρό πατάρι με κάγκελα, κάποια ραφάκια με ποτά, και σε περίοπτη θέση μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Κλαούντια Καρντινάλε, που απολαμβάνει τη μακαρονάδα της!!
Στα τραπέζια, γλαστρούλες με βασιλικό που ευωδιάζει, ενώ στο βάθος, δύο ψυγεία και ένας καθρέφτης συμπληρώνουν την εικόνα της λιτής τρατορίας, στο αριστερό μέρος της εισόδου της οποίας, δίπλα στο ρολόι της ΔΕΗ, διακρίνονται διάφορα γυάλινα βαζάκια με λογής-λογής καλούδια, όπως τουρσιά, ποτά, κ. λπ.

Για τις τουαλέτες, καθαρές και περιποιημένες, θα κατεβείτε τη μικρή ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο. Στον προθάλαμο των δύο WC ξεχωρίζει μια τετράγωνη βάση με λευκές πέτρες περιμετρικά της, ενώ οι τουαλέτες (με καλλιτεχνικά χρωματισμένα καδράκια στις εισόδους τους) είναι εξοπλισμένες με μοντέρνους νιπτήρες. Μουσική ακούγονταν διακριτική lounge.

Το μενού περιλαμβάνει 6 σαλάτες (7-9 €) και 6 antipasti (9-11 €), ενώ ακολουθούν 9 ζυμαρικά, στα 8-13 € και 5 γλυκά και παγωτά, από βραβευμένο pastry chef γνωστού ιταλικού ζαχαροπλαστείου του Χαλανδρίου, στα 5-7 €.

Η λίστα των ποτών έχει καμιά 10αριά ετικέτες ελληνικών και ιταλικών κρασιών, σε τιμές από 18-36 €, ποτήρι κρασί στα 4.50 €, δύο μπύρες από 3-4.50, και συνήθη αναψυκτικά και ποτά, από 2-10 €.

Δοκιμάσαμε τα εξής πιάτα:

• Μια σαλάτα Datterini, με κατσικίσιο τυρί, ντοματίνια, νόστιμα φύλλα κάπαρης, και αγνό παρθένο ελαιόλαδο, απ’ τον νομό Χανίων, τόπο καταγωγής του κ. Αναγνωστάκη. Μας άρεσε πολύ. Η τιμή της στα 9 €.

• Εγώ πήρα μία μερίδα γαρίδες γιουβαρλάκια, που ήρθε σε βαθύ πιάτο και περιλάμβανε τρία ευμεγέθη γιουβαρλάκια, με ιταλικό ρύζι abrorio, μάραθο, κρεμμύδι, και την κλασική μας σάλτσα αυγολέμονο. Διέκρινα μεν κάποια αίσθηση γαρίδας, αλλά, κατά τη γνώμη μου, η σπεσιαλιτέ τους αυτή χρειάζεται σαφώς γευστική ενίσχυση σε γαρίδες, ούτως ώστε αυτές να επικρατήσουν των υπολοίπων υλικών. Ο άξιος σεφ ας το ψάξει κι άλλο! Τιμή στα 13 €.

• Η φίλη μου πήρε μια μερίδα caci & pepe, που ήταν τετράγωνα ζυμαρικά paccheri (σχήματος σωλήνα), και περιείχε τυρί πεκορίνο, πιπεριές και ελαιόλαδο. Ήταν γευστικό και spicy πιάτο. Τιμή στα 8 €.

• Για γλυκό μοιραστήκαμε ένα cannoli Σικελίας, που ήταν μια κυλινδρική σωληνοειδής κρούστα, γεμισμένη με κρέμα από ρικότα (είδος ανθότυρου), φιστίκια Αιγίνης και μικρά κομματάκια κίτρου. Τιμή στα 6 €. Συμπαθητικό μεν, αλλά ασφαλώς όχι απογειωτικό!

• Ήπιαμε ένα νερό εμφιαλωμένο, σε τιμή 1.50 €.

Πληρώσαμε 37.50 € (το άτομο κατηγόρια 17/25 €), που θεωρώ ότι είναι ένα κάπως λογικό vfm.

Προτείνεται, σαν μια ενδιαφέρουσα τρατορία στην περιοχή του Παγκρατίου και μια ενδιαφέρουσα επιλογή για ό, τι προσφέρει στους πελάτες της. Σκοπεύω να ξαναπάω τον χειμώνα, δοκιμάζοντας κι άλλα πιάτα!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

04 Σεπ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Μετά από δεκαπενθήμερες διακοπές, πεθυμήσαμε με μια φίλη μου την ιταλική κουζίνα, με δροσερές σαλάτες και ενίοτε περίεργα ζυμαρικά, επιλέγοντας στη γειτονιά μου τη νέα τρατορία SANTA LUCIA (SL), η οποία άνοιξε φέτος τον Απρίλη και λειτουργεί καθημερινά μετά τις 17.30 μ. μ. και μέχρι 00.30 τουλάχιστον, πλην Δευτέρας.

Προηγήθηκε βέβαια η σχετική περιήγησή μας στην πιάτσα της Αρχελάου στο Παγκράτι, όπου η μεν ΕΛΛΟΥΔΑ ατυχώς έκλεισε, ενώ οι TRE SORELLE είχαν προς το παρόν αποκλειστικά πίτσες και σαλάτες.

H SL, το βροχερό απόγευμα της Τρίτης 28/8, σου έδινε την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποια τρατορία της Ιταλίας, ή ακόμα βορειότερα!
Την άνοιξε ο δημοφιλής δημοσιογράφος, γνωστός απ’ την εκπομπή MEGA Σ/Κ, Μανώλης Αναγνωστάκης, μαζί με τη ζωγράφο Βασιλική Παπαθεοδώρου, της οποίας εντυπωσιάζουν οι μοντέρνοι πίνακες με τα φανταχτερά χρώματα.
Παρόντες και αεικίνητοι αμφότεροι, ο μεν Μανώλης είχε αναλάβει την ενημέρωση δύο νεαρών κυριών, πιθανώς συναδέλφων του δημοσιογράφων, η δε Βασιλική ήταν η υπεύθυνη της σάλας, η οποία μας ενημέρωνε για το καθετί στον χώρο, απ’ τους καταλόγους, μέχρι το σερβίρισμα των φαγητών, κ. λπ. Για την όλη προσφορά της, βαθμολογώ την εξυπηρέτηση με 4 στα 4, με μοναδική μου ένσταση το ότι δεν μας άλλαξε μαχαιροπήρουνα απ’ τη σαλάτα στα κυρίως πιάτα μας!

Το όνομα SL το έδωσε ο Μανώλης, γιατί ο γιος του Μανούσος, που ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, τραγουδούσε από μικρός με επιτυχία την πασίγνωστη ομώνυμη Ναπολιτάνικη βαρκαρόλα, οπότε για τον δημοσιογράφο-ιδιοκτήτη το SANTA LUCIA εκφράζει ένα έντονο συναισθηματικό του βίωμα!

Σεφ είναι ο νεαρός Παρασκευάς Δημολίκας, ο οποίος επιτελούσε τα γαστρονομικά του καθήκοντα στην ανοιχτή κουζίνα, που βρίσκεται στο βάθος αριστερά.

Όσον αφορά τον χώρο, αυτός φωτίζεται απ’ τις τζαμαρίες της πρόσοψης, είναι δε μια μικρή μάλλον αίθουσα, που στο παρελθόν είχε στεγάσει κατάστημα βίντεο και κατόπιν ηλεκτρολογείο. Εσωτερικά, καμιά δεκαριά απλά ξύλινα τραπέζια με 20 περίπου ξύλινες, ψάθινες καρέκλες, και ισάριθμα τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο. Μωσαϊκά δάπεδα και τοίχοι βαμμένοι ροζ-μπεζ, καθώς και μικρό πατάρι με κάγκελα, κάποια ραφάκια με ποτά, και σε περίοπτη θέση μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Κλαούντια Καρντινάλε, που απολαμβάνει τη μακαρονάδα της!!
Στα τραπέζια, γλαστρούλες με βασιλικό που ευωδιάζει, ενώ στο βάθος, δύο ψυγεία και ένας καθρέφτης συμπληρώνουν την εικόνα της λιτής τρατορίας, στο αριστερό μέρος της εισόδου της οποίας, δίπλα στο ρολόι της ΔΕΗ, διακρίνονται διάφορα γυάλινα βαζάκια με λογής-λογής καλούδια, όπως τουρσιά, ποτά, κ. λπ.

Για τις τουαλέτες, καθαρές και περιποιημένες, θα κατεβείτε τη μικρή ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο. Στον προθάλαμο των δύο WC ξεχωρίζει μια τετράγωνη βάση με λευκές πέτρες περιμετρικά της, ενώ οι τουαλέτες (με καλλιτεχνικά χρωματισμένα καδράκια στις εισόδους τους) είναι εξοπλισμένες με μοντέρνους νιπτήρες. Μουσική ακούγονταν διακριτική lounge.

Το μενού περιλαμβάνει 6 σαλάτες (7-9 €) και 6 antipasti (9-11 €), ενώ ακολουθούν 9 ζυμαρικά, στα 8-13 € και 5 γλυκά και παγωτά, από βραβευμένο pastry chef γνωστού ιταλικού ζαχαροπλαστείου του Χαλανδρίου, στα 5-7 €.

Η λίστα των ποτών έχει καμιά 10αριά ετικέτες ελληνικών και ιταλικών κρασιών, σε τιμές από 18-36 €, ποτήρι κρασί στα 4.50 €, δύο μπύρες από 3-4.50, και συνήθη αναψυκτικά και ποτά, από 2-10 €.

Δοκιμάσαμε τα εξής πιάτα:

• Μια σαλάτα Datterini, με κατσικίσιο τυρί, ντοματίνια, νόστιμα φύλλα κάπαρης, και αγνό παρθένο ελαιόλαδο, απ’ τον νομό Χανίων, τόπο καταγωγής του κ. Αναγνωστάκη. Μας άρεσε πολύ. Η τιμή της στα 9 €.

• Εγώ πήρα μία μερίδα γαρίδες γιουβαρλάκια, που ήρθε σε βαθύ πιάτο και περιλάμβανε τρία ευμεγέθη γιουβαρλάκια, με ιταλικό ρύζι abrorio, μάραθο, κρεμμύδι, και την κλασική μας σάλτσα αυγολέμονο. Διέκρινα μεν κάποια αίσθηση γαρίδας, αλλά, κατά τη γνώμη μου, η σπεσιαλιτέ τους αυτή χρειάζεται σαφώς γευστική ενίσχυση σε γαρίδες, ούτως ώστε αυτές να επικρατήσουν των υπολοίπων υλικών. Ο άξιος σεφ ας το ψάξει κι άλλο! Τιμή στα 13 €.

• Η φίλη μου πήρε μια μερίδα caci & pepe, που ήταν τετράγωνα ζυμαρικά paccheri (σχήματος σωλήνα), και περιείχε τυρί πεκορίνο, πιπεριές και ελαιόλαδο. Ήταν γευστικό και spicy πιάτο. Τιμή στα 8 €.

• Για γλυκό μοιραστήκαμε ένα cannoli Σικελίας, που ήταν μια κυλινδρική σωληνοειδής κρούστα, γεμισμένη με κρέμα από ρικότα (είδος ανθότυρου), φιστίκια Αιγίνης και μικρά κομματάκια κίτρου. Τιμή στα 6 €. Συμπαθητικό μεν, αλλά ασφαλώς όχι απογειωτικό!

• Ήπιαμε ένα νερό εμφιαλωμένο, σε τιμή 1.50 €.

Πληρώσαμε 37.50 € (το άτομο κατηγόρια 17/25 €), που θεωρώ ότι είναι ένα κάπως λογικό vfm.

Προτείνεται, σαν μια ενδιαφέρουσα τρατορία στην περιοχή του Παγκρατίου και μια ενδιαφέρουσα επιλογή για ό, τι προσφέρει στους πελάτες της. Σκοπεύω να ξαναπάω τον χειμώνα, δοκιμάζοντας κι άλλα πιάτα!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

piperman

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Μετά από δεκαπενθήμερες διακοπές, πεθυμήσαμε με μια φίλη μου την ιταλική κουζίνα, με δροσερές σαλάτες και ενίοτε περίεργα ζυμαρικά, επιλέγοντας στη γειτονιά μου τη νέα τρατορία SANTA LUCIA (SL), η οποία άνοιξε φέτος τον Απρίλη και λειτουργεί καθημερινά μετά τις 17.30 μ. μ. και μέχρι 00.30 τουλάχιστον, πλην Δευτέρας.

Προηγήθηκε βέβαια η σχετική περιήγησή μας στην πιάτσα της Αρχελάου στο Παγκράτι, όπου η μεν ΕΛΛΟΥΔΑ ατυχώς έκλεισε, ενώ οι TRE SORELLE είχαν προς το παρόν αποκλειστικά πίτσες και σαλάτες.

H SL, το βροχερό απόγευμα της Τρίτης 28/8, σου έδινε την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποια τρατορία της Ιταλίας, ή ακόμα βορειότερα!
Την άνοιξε ο δημοφιλής δημοσιογράφος, γνωστός απ’ την εκπομπή MEGA Σ/Κ, Μανώλης Αναγνωστάκης, μαζί με τη ζωγράφο Βασιλική Παπαθεοδώρου, της οποίας εντυπωσιάζουν οι μοντέρνοι πίνακες με τα φανταχτερά χρώματα.
Παρόντες και αεικίνητοι αμφότεροι, ο μεν Μανώλης είχε αναλάβει την ενημέρωση δύο νεαρών κυριών, πιθανώς συναδέλφων του δημοσιογράφων, η δε Βασιλική ήταν η υπεύθυνη της σάλας, η οποία μας ενημέρωνε για το καθετί στον χώρο, απ’ τους καταλόγους, μέχρι το σερβίρισμα των φαγητών, κ. λπ. Για την όλη προσφορά της, βαθμολογώ την εξυπηρέτηση με 4 στα 4, με μοναδική μου ένσταση το ότι δεν μας άλλαξε μαχαιροπήρουνα απ’ τη σαλάτα στα κυρίως πιάτα μας!

Το όνομα SL το έδωσε ο Μανώλης, γιατί ο γιος του Μανούσος, που ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, τραγουδούσε από μικρός με επιτυχία την πασίγνωστη ομώνυμη Ναπολιτάνικη βαρκαρόλα, οπότε για τον δημοσιογράφο-ιδιοκτήτη το SANTA LUCIA εκφράζει ένα έντονο συναισθηματικό του βίωμα!

Σεφ είναι ο νεαρός Παρασκευάς Δημολίκας, ο οποίος επιτελούσε τα γαστρονομικά του καθήκοντα στην ανοιχτή κουζίνα, που βρίσκεται στο βάθος αριστερά.

Όσον αφορά τον χώρο, αυτός φωτίζεται απ’ τις τζαμαρίες της πρόσοψης, είναι δε μια μικρή μάλλον αίθουσα, που στο παρελθόν είχε στεγάσει κατάστημα βίντεο και κατόπιν ηλεκτρολογείο. Εσωτερικά, καμιά δεκαριά απλά ξύλινα τραπέζια με 20 περίπου ξύλινες, ψάθινες καρέκλες, και ισάριθμα τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο. Μωσαϊκά δάπεδα και τοίχοι βαμμένοι ροζ-μπεζ, καθώς και μικρό πατάρι με κάγκελα, κάποια ραφάκια με ποτά, και σε περίοπτη θέση μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Κλαούντια Καρντινάλε, που απολαμβάνει τη μακαρονάδα της!!
Στα τραπέζια, γλαστρούλες με βασιλικό που ευωδιάζει, ενώ στο βάθος, δύο ψυγεία και ένας καθρέφτης συμπληρώνουν την εικόνα της λιτής τρατορίας, στο αριστερό μέρος της εισόδου της οποίας, δίπλα στο ρολόι της ΔΕΗ, διακρίνονται διάφορα γυάλινα βαζάκια με λογής-λογής καλούδια, όπως τουρσιά, ποτά, κ. λπ.

Για τις τουαλέτες, καθαρές και περιποιημένες, θα κατεβείτε τη μικρή ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο. Στον προθάλαμο των δύο WC ξεχωρίζει μια τετράγωνη βάση με λευκές πέτρες περιμετρικά της, ενώ οι τουαλέτες (με καλλιτεχνικά χρωματισμένα καδράκια στις εισόδους τους) είναι εξοπλισμένες με μοντέρνους νιπτήρες. Μουσική ακούγονταν διακριτική lounge.

Το μενού περιλαμβάνει 6 σαλάτες (7-9 €) και 6 antipasti (9-11 €), ενώ ακολουθούν 9 ζυμαρικά, στα 8-13 € και 5 γλυκά και παγωτά, από βραβευμένο pastry chef γνωστού ιταλικού ζαχαροπλαστείου του Χαλανδρίου, στα 5-7 €.

Η λίστα των ποτών έχει καμιά 10αριά ετικέτες ελληνικών και ιταλικών κρασιών, σε τιμές από 18-36 €, ποτήρι κρασί στα 4.50 €, δύο μπύρες από 3-4.50, και συνήθη αναψυκτικά και ποτά, από 2-10 €.

Δοκιμάσαμε τα εξής πιάτα:

• Μια σαλάτα Datterini, με κατσικίσιο τυρί, ντοματίνια, νόστιμα φύλλα κάπαρης, και αγνό παρθένο ελαιόλαδο, απ’ τον νομό Χανίων, τόπο καταγωγής του κ. Αναγνωστάκη. Μας άρεσε πολύ. Η τιμή της στα 9 €.

• Εγώ πήρα μία μερίδα γαρίδες γιουβαρλάκια, που ήρθε σε βαθύ πιάτο και περιλάμβανε τρία ευμεγέθη γιουβαρλάκια, με ιταλικό ρύζι abrorio, μάραθο, κρεμμύδι, και την κλασική μας σάλτσα αυγολέμονο. Διέκρινα μεν κάποια αίσθηση γαρίδας, αλλά, κατά τη γνώμη μου, η σπεσιαλιτέ τους αυτή χρειάζεται σαφώς γευστική ενίσχυση σε γαρίδες, ούτως ώστε αυτές να επικρατήσουν των υπολοίπων υλικών. Ο άξιος σεφ ας το ψάξει κι άλλο! Τιμή στα 13 €.

• Η φίλη μου πήρε μια μερίδα caci & pepe, που ήταν τετράγωνα ζυμαρικά paccheri (σχήματος σωλήνα), και περιείχε τυρί πεκορίνο, πιπεριές και ελαιόλαδο. Ήταν γευστικό και spicy πιάτο. Τιμή στα 8 €.

• Για γλυκό μοιραστήκαμε ένα cannoli Σικελίας, που ήταν μια κυλινδρική σωληνοειδής κρούστα, γεμισμένη με κρέμα από ρικότα (είδος ανθότυρου), φιστίκια Αιγίνης και μικρά κομματάκια κίτρου. Τιμή στα 6 €. Συμπαθητικό μεν, αλλά ασφαλώς όχι απογειωτικό!

• Ήπιαμε ένα νερό εμφιαλωμένο, σε τιμή 1.50 €.

Πληρώσαμε 37.50 € (το άτομο κατηγόρια 17/25 €), που θεωρώ ότι είναι ένα κάπως λογικό vfm.

Προτείνεται, σαν μια ενδιαφέρουσα τρατορία στην περιοχή του Παγκρατίου και μια ενδιαφέρουσα επιλογή για ό, τι προσφέρει στους πελάτες της. Σκοπεύω να ξαναπάω τον χειμώνα, δοκιμάζοντας κι άλλα πιάτα!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.