Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού
cover photo

Στης Φλώρας το Βεράνι

loyalty Εξαργύρωση πόντων e-table

Φωτογραφίες

Top λόγοι να φάτε εδώ

Φαγητό

Τα πάντα στο μεζεδοπωλείο μας είναι χειροποίητα από εμάς (και το ψωμί), φτιαγμένα μόνο με τα καλύτερα φρέσκα υλικά που παραλαμβάνουμε καθημερινά. Μεζέδες σπιτικοί, ιδιαίτεροι και σπάνιοι.

Περιβάλλον

Σε ένα κτίριο 105 ετών με μεγάλη ιστορία, το οποίο σεβαστήκαμε απόλυτα, θα ταξιδέψετε σε άλλες αυθεντικές εποχές. Παρέα πάντα με την κομπανία μας, σε δρόμους λαϊκούς και ρεμπέτικους.

Εξυπηρέτηση

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε με χαμόγελο και καλή διάθεση. Μόνος σκοπός μας η διασκέδασή σας!

Πληροφορίες

Το μουσικό μεζεδοπωλείο Στης Φλώρας το Βεράνι στο Χατζηκυριάκειο προσφέρει Ελληνική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες. Πρόκειται για ένα φιλόξενο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στην Καλλίπολη που στεγάζεται σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο, που ανακαινίστηκε με σεβασμό στην παράδοση, φτιαγμένο με  μεράκι και προσοχή από τους δημιουργούς του, στον Άγιο Νείλο.

  Η Φλώρα γέννημα θρέμα Χατζηκυριακιώτισσα, από πάππου προς πάππου, με μητέρα από την όμορφη Σύρα και πεθερά από τη Μάνη σας υποδέχεται στο Βεράνι της όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το καλομαγειρεμένο φαγητο και υπέροχη μουσική μιας άλλης εποχής. Το μενού απαρτίζεται από διάφορες νόστιμες επιλογές, από χορταστικές σαλάτες και ορεκτικά που θα σας προετοιμάσουν για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν. συνοδεψτε το κρασί, το ούζο ή το τσίπουρο με καποια από τις ποικιλίες ή τους πικάντικούς μεζέδες. Δοκιμάστε τα κυρίως πιάτα της Φλώρας, το χιουνκιάρ μπεγεντί, τα αφράτα μπιφτέκια ή τα μπριζολάκια σχάρας και ολοκληρώστε την εμπειρία με ένα από τα σερμπέτια/γλυκά του μενού.

Αν ψάχνετε ένα καλό μουσικό μεζεδοπωλείο στον Πειραιά, επίσκεφθείτε της Φλώρας το Βεράνι. Κάντε δωρεάν κράτηση μέσω e-table, συγκεντρώστε πόντους και κερδίστε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές σε εστιατόρια.

  • Ζωντανή μουσική (έντεχνο, ελαφρολαϊκό και ρεμπέτικο) κάθε Τετάρτη από τις 21:30, Παρασκευή - Σάββατο από τις 22:30 και Κυριακή από τις 14:30

  • Το εστιατόριο Στης Φλώρας Το Βεράνι, βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο γεύσεων, για την ποιότητα των γεύσεων που παρουσίασε κατά τη διάρκεια των ετών 2018 και 2019 και με τα βραβεία Best Traditional Greek Restaurant 2019 - Attica και Best Live και παραδοσιακό μεζεδοπωλείο

restaurant menu

Δες αναλυτικά τον κατάλογο του εστιατορίου ΜΕΝΟΥ

address icon
Διεύθυνση

Φαβιέρου 57 & Αντωνίου Θεοχάρη Πειραιάς

hour icon
Ωράριο

Τετάρτη 20:30 - 02:00
Παρασκευή - Σάββατο 21:00 - 03:00
Κυριακή 13:00 - 19:00
Δευτέρα - Τρίτη και Πέμπτη κλειστά

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Μεζεδοπωλείο

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Live Παρασκευή-Σάββατο

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.