Loader
6 medium

29 Οκτ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Στο "Στέκι του Ηλία" (την πρώτη από τις δύο ομώνυμες ταβέρνες στο Θησείο, αυτή που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου) βρεθήκαμε πριν από λίγες μέρες, ένα όμορφο φθινοπωρινό Σαββατόβραδο του Οκτωβρίου, μετά από παρότρυνση φίλης, τέσσερα άτομα. Φτάνοντας έξω από την ταβέρνα, ένας ευγενικός σερβιτόρος μας παρέπεμψε στον απέναντι υπαίθριο, πλην στεγασμένο με μεγάλη τέντα χώρο, λέγοντάς μας ότι μια και ο καιρός είναι καλός, σερβίρουν έξω.

Αξίζει να αναφέρω ότι ο εσωτερικός χώρος που χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη επτά μεγάλων κρασοβάρελων είναι αρκετά συμπαθητικός, σε αντίθεση με τον άχρωμο εξωτερικό χώρο. Τουλάχιστον, τα τραπέζια είναι τοποθετημένα σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους και μπορεί κάποιος να καθίσει άνετα. Μην περιμένετε πολυτέλειες, απλά παραδοσιακά τραπεζοκαθίσματα ταβέρνας...

Αμέσως με το που καθίσαμε ένας ευγενικός σερβιτόρος μας έφερε καταλόγους και ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό (χωρίς να ερωτηθούμε), το οποίο και ήπιαμε, χωρίς περαιτέρω συζήτηση, παρότι το σχολιάσαμε μεταξύ μας. Ο κατάλογος λιτός και περιεκτικός, εξάλλου το στέκι του Ηλία φημίζεται κυρίως για τα παϊδάκια του και με αυτή τη λογική είχαμε κατευθυνθεί προς τα εκεί.

Η παραγγελία μας λοιπόν περιλάμβανε:
- Μια μερίδα χόρτα: Αρκετά νόστιμα, ίσως λίγο περισσότερο βρασμένα απ' όσο χρειαζόταν.

- Μια χωριάτικη σαλάτα: Πλούσια μερίδα, με πολύ νόστιμη, αλμυρούτσικη φέτα.

- Δύο μερίδες τηγανιτές πατάτες: Πολύ νόστιμες, κομμένες στο χέρι, φρεσκοτηγανισμένες, καταναλώθηκαν μέχρι την τελευταία.

- Μία μερίδα γραβιέρα: Πολύ νόστιμη και αρκετά μεγάλη μερίδα.

- Μία μερίδα λουκάνικο χωριάτικο: Απλά συμπαθητικό, σερβιρίστηκε με τηγανιτές πατάτες, καλοψημένο πάντως.

- Τζατζίκι: Νοστιμούτσικο μεν, αρκετά ελαφρό δε.

- Ένα κιλό αρνίσια παϊδάκια: Πολύ σωστά ψημένα, καλή ποιότητα κρέατος, μας άρεσαν πολύ.

- Μας έφεραν και ψημένες φέτες χωριάτικου ψωμιού, με αρκετά συμπαθητική γεύση.

Χωρίς τα ποτά, το κόστος έφτασε τα 17-18 ευρώ το άτομο, τιμή αρκετά λογική. Απλά μας έκανε άσχημη εντύπωση το ότι λίγο πριν τις 12, Σαββατόβραδο θυμίζω, και ενώ είχαμε μείνει 3-4 παρέες, ένας σερβιτόρος μας ζήτησε, αν είναι εύκολο, να πληρώσουμε, "διώχνοντάς μας ευγενικά" και το ότι δεν προσφέρθηκε κανένα κέρασμα. Ας είναι...

Γενικά, το φαγητό στο "Στέκι του Ηλία" μας άφησε, ως συνήθως, καλές εντυπώσεις. Όμως η κόπωση στην εξυπηρέτηση μάλλον θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για μελλοντικές επισκέψεις μας...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

6 medium

29 Οκτ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Στο "Στέκι του Ηλία" (την πρώτη από τις δύο ομώνυμες ταβέρνες στο Θησείο, αυτή που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου) βρεθήκαμε πριν από λίγες μέρες, ένα όμορφο φθινοπωρινό Σαββατόβραδο του Οκτωβρίου, μετά από παρότρυνση φίλης, τέσσερα άτομα. Φτάνοντας έξω από την ταβέρνα, ένας ευγενικός σερβιτόρος μας παρέπεμψε στον απέναντι υπαίθριο, πλην στεγασμένο με μεγάλη τέντα χώρο, λέγοντάς μας ότι μια και ο καιρός είναι καλός, σερβίρουν έξω.

Αξίζει να αναφέρω ότι ο εσωτερικός χώρος που χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη επτά μεγάλων κρασοβάρελων είναι αρκετά συμπαθητικός, σε αντίθεση με τον άχρωμο εξωτερικό χώρο. Τουλάχιστον, τα τραπέζια είναι τοποθετημένα σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους και μπορεί κάποιος να καθίσει άνετα. Μην περιμένετε πολυτέλειες, απλά παραδοσιακά τραπεζοκαθίσματα ταβέρνας...

Αμέσως με το που καθίσαμε ένας ευγενικός σερβιτόρος μας έφερε καταλόγους και ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό (χωρίς να ερωτηθούμε), το οποίο και ήπιαμε, χωρίς περαιτέρω συζήτηση, παρότι το σχολιάσαμε μεταξύ μας. Ο κατάλογος λιτός και περιεκτικός, εξάλλου το στέκι του Ηλία φημίζεται κυρίως για τα παϊδάκια του και με αυτή τη λογική είχαμε κατευθυνθεί προς τα εκεί.

Η παραγγελία μας λοιπόν περιλάμβανε:
- Μια μερίδα χόρτα: Αρκετά νόστιμα, ίσως λίγο περισσότερο βρασμένα απ' όσο χρειαζόταν.

- Μια χωριάτικη σαλάτα: Πλούσια μερίδα, με πολύ νόστιμη, αλμυρούτσικη φέτα.

- Δύο μερίδες τηγανιτές πατάτες: Πολύ νόστιμες, κομμένες στο χέρι, φρεσκοτηγανισμένες, καταναλώθηκαν μέχρι την τελευταία.

- Μία μερίδα γραβιέρα: Πολύ νόστιμη και αρκετά μεγάλη μερίδα.

- Μία μερίδα λουκάνικο χωριάτικο: Απλά συμπαθητικό, σερβιρίστηκε με τηγανιτές πατάτες, καλοψημένο πάντως.

- Τζατζίκι: Νοστιμούτσικο μεν, αρκετά ελαφρό δε.

- Ένα κιλό αρνίσια παϊδάκια: Πολύ σωστά ψημένα, καλή ποιότητα κρέατος, μας άρεσαν πολύ.

- Μας έφεραν και ψημένες φέτες χωριάτικου ψωμιού, με αρκετά συμπαθητική γεύση.

Χωρίς τα ποτά, το κόστος έφτασε τα 17-18 ευρώ το άτομο, τιμή αρκετά λογική. Απλά μας έκανε άσχημη εντύπωση το ότι λίγο πριν τις 12, Σαββατόβραδο θυμίζω, και ενώ είχαμε μείνει 3-4 παρέες, ένας σερβιτόρος μας ζήτησε, αν είναι εύκολο, να πληρώσουμε, "διώχνοντάς μας ευγενικά" και το ότι δεν προσφέρθηκε κανένα κέρασμα. Ας είναι...

Γενικά, το φαγητό στο "Στέκι του Ηλία" μας άφησε, ως συνήθως, καλές εντυπώσεις. Όμως η κόπωση στην εξυπηρέτηση μάλλον θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για μελλοντικές επισκέψεις μας...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

6 medium

George G.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Στο "Στέκι του Ηλία" (την πρώτη από τις δύο ομώνυμες ταβέρνες στο Θησείο, αυτή που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου) βρεθήκαμε πριν από λίγες μέρες, ένα όμορφο φθινοπωρινό Σαββατόβραδο του Οκτωβρίου, μετά από παρότρυνση φίλης, τέσσερα άτομα. Φτάνοντας έξω από την ταβέρνα, ένας ευγενικός σερβιτόρος μας παρέπεμψε στον απέναντι υπαίθριο, πλην στεγασμένο με μεγάλη τέντα χώρο, λέγοντάς μας ότι μια και ο καιρός είναι καλός, σερβίρουν έξω.

Αξίζει να αναφέρω ότι ο εσωτερικός χώρος που χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη επτά μεγάλων κρασοβάρελων είναι αρκετά συμπαθητικός, σε αντίθεση με τον άχρωμο εξωτερικό χώρο. Τουλάχιστον, τα τραπέζια είναι τοποθετημένα σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους και μπορεί κάποιος να καθίσει άνετα. Μην περιμένετε πολυτέλειες, απλά παραδοσιακά τραπεζοκαθίσματα ταβέρνας...

Αμέσως με το που καθίσαμε ένας ευγενικός σερβιτόρος μας έφερε καταλόγους και ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό (χωρίς να ερωτηθούμε), το οποίο και ήπιαμε, χωρίς περαιτέρω συζήτηση, παρότι το σχολιάσαμε μεταξύ μας. Ο κατάλογος λιτός και περιεκτικός, εξάλλου το στέκι του Ηλία φημίζεται κυρίως για τα παϊδάκια του και με αυτή τη λογική είχαμε κατευθυνθεί προς τα εκεί.

Η παραγγελία μας λοιπόν περιλάμβανε:
- Μια μερίδα χόρτα: Αρκετά νόστιμα, ίσως λίγο περισσότερο βρασμένα απ' όσο χρειαζόταν.

- Μια χωριάτικη σαλάτα: Πλούσια μερίδα, με πολύ νόστιμη, αλμυρούτσικη φέτα.

- Δύο μερίδες τηγανιτές πατάτες: Πολύ νόστιμες, κομμένες στο χέρι, φρεσκοτηγανισμένες, καταναλώθηκαν μέχρι την τελευταία.

- Μία μερίδα γραβιέρα: Πολύ νόστιμη και αρκετά μεγάλη μερίδα.

- Μία μερίδα λουκάνικο χωριάτικο: Απλά συμπαθητικό, σερβιρίστηκε με τηγανιτές πατάτες, καλοψημένο πάντως.

- Τζατζίκι: Νοστιμούτσικο μεν, αρκετά ελαφρό δε.

- Ένα κιλό αρνίσια παϊδάκια: Πολύ σωστά ψημένα, καλή ποιότητα κρέατος, μας άρεσαν πολύ.

- Μας έφεραν και ψημένες φέτες χωριάτικου ψωμιού, με αρκετά συμπαθητική γεύση.

Χωρίς τα ποτά, το κόστος έφτασε τα 17-18 ευρώ το άτομο, τιμή αρκετά λογική. Απλά μας έκανε άσχημη εντύπωση το ότι λίγο πριν τις 12, Σαββατόβραδο θυμίζω, και ενώ είχαμε μείνει 3-4 παρέες, ένας σερβιτόρος μας ζήτησε, αν είναι εύκολο, να πληρώσουμε, "διώχνοντάς μας ευγενικά" και το ότι δεν προσφέρθηκε κανένα κέρασμα. Ας είναι...

Γενικά, το φαγητό στο "Στέκι του Ηλία" μας άφησε, ως συνήθως, καλές εντυπώσεις. Όμως η κόπωση στην εξυπηρέτηση μάλλον θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για μελλοντικές επισκέψεις μας...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.