Loader

01 Νοε 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
10-16

Βρίσκεσαι στην οδό Προδίκου, ένα ήσυχο δρομάκο μήκους ούτε 100 μέτρων που ενώνει την Κεραμεικού με τη Λεωνίδου λίγο πριν καταλήξουν αμφότερες στην Ιερά Οδό

. Έχεις παρκάρει δυο, τρεις δρόμους πριν, ξέροντας πόσο δύσκολο είναι το θέμα στην περιοχή του Κεραμεικού (6,5 στα 10). Φως βλέπεις μόνο έξω από το νούμερο 6. Μια κοκκινοπορτοκαλί πινακίδα με ένα καλλιτεχνικό κεφαλαίο «Κ» στο κέντρο της δείχνει πως κάτι κρύβεται σ’ αυτή τη μονοκατοικία, απομεινάρι της εποχής μετά τον πόλεμο με κύριο χαρακτηριστικό τη χαμηλή δόμηση. Η βαριά μεταλλική εξώπορτα ανοίγει, κάνεις δύο βήματα και ξαφνικά έχεις την αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, καθώς βρίσκεσαι σ’ ένα χώρο βγαλμένο κυριολεκτικά από τα παλιά. Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό περιγράφοντάς τον, δεν θα το κάνω όμως και θα περιοριστώ να σας προτρέψω να πάτε και να θαυμάσετε.

Όπου κι αν καθίσετε, όπου κι αν κοιτάξετε, συνεχώς θα ανακαλύπτετε λεπτομέρειες, αυθεντικές και όχι ψεύτικες, που δημιουργούν ένα ανάμεικτο αίσθημα θαλπωρής και νοσταλγίας. Περιορίζομαι στα βασικά χωροταξικά: Ο χώρος εστίασης έχει σχήμα «Γ», πίσω δεξιά υπάρχει ένα μικρό στενόμακρο μπαρ, η αθέατη κουζίνα και οι πολύ φροντισμένες πεντακάθαρες τουαλέτες, κρυμμένες πίσω από δύο παλιές ξύλινες πόρτες με κουρτινάκια. Περιμετρικά ό, τι μπορείτε να φανταστείτε: μια παλιά παγωνιέρα, ξύλινα ντουλάπια φτιαγμένα από μερακλή τεχνίτη, μακρόστενα ράφια που φιλοξενούν βιβλία, παλιές γραφομηχανές, βάζα με φυτά και λουλούδια, παλιακά φωτιστικά που φτιάχνουν ατμόσφαιρα, κάδρα. καθρέφτες, τι να πρωτοθυμηθώ.

Η επίπλωση επίσης εποχής. Ξεχάστε τα προϊόντα από την Κίνα ή το ΙΚΕΑ, στο ΚΑΠΠΑ θα φάτε σε βαριά ξύλινα τραπέζια παλιάς αστικής τραπεζαρίας καθισμένοι σε καρέκλες με ψηλή πλάτη. Ο χώρος είναι ψηλοτάβανος, ο αγωγός του εξαερισμού και τα ηχεία δείχνουν λίγο παράταιρα, όμως κάνουν καλή δουλειά, αφού δεν υπάρχει φυσικός διαχωρισμός των χαρμανιών από τους μη καπνίζοντες. Προς τιμήν τους: Μία ώρα μετά την ηλεκτρονική κράτηση επικοινώνησε μαζί μου ένας ευγενέστατος κύριος, μου συστήθηκε ονομαστικά, μου εξήγησε τα δεδομένα και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, πράγμα που επαληθεύτηκε.

Υποδοχή, εξυπηρέτηση και ξεπροβόδισμα όπως θα έπρεπε να είναι παντού – και δυστυχώς σπάνια είναι. Ένας μεγαλύτερος, κυρίως όμως ένας νεαρότερος κύριος φροντίζουν τα πάντα, κυριολεκτικά πανταχού παρόντες. Φέρνουν και ανανεώνουν πριν τελειώσει το κρύο νεράκι σε γυάλινο μπουκάλι, μαζί με το ψωμί έρχεται ένα πιατάκι με βρεγμένο ντάκο και ένα νόστιμο ντιπ, σου αναφέρουν τα πιάτα ημέρας, φέρνουν τα πιάτα στο τραπέζι με σωστό ρυθμό και σερβίρουν ένα αποχαιρετιστήριο λικέρ μαστίχας μαζί με το επιδόρπιο. Άριστα 10 με τόνο!

Ο κατάλογος μία σελίδα όλος κι όλος, επαρκής για να καλύψει τρεις, τέσσερις επισκέψεις με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση του μενού της παρέας. Η λογική του «όλα στη μέση» στα καλύτερά της. Θα σας εντυπωσιάσουν τόσο η ποικιλία όσο και η πρωτοτυπία των πιάτων. Χωρίς να γκουρμεδοφέρνουν, καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή και να ικανοποιήσουν γευστικά. Η τετραμελής παρέα μας δοκίμασε οκτώ συνολικά πιάτα, αφήνοντας χώρο και για κάποια γλυκά. Αν εξαιρέσουμε το συκώτι με δενδρολίβανο και ρόκα, που ήταν μεν καλομαγειρεμένο, αλλά είχε πολλές ίνες που ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο πιάτο το σκοτώνουν, όλα τα υπόλοιπα πιάτα παίρνουν υψηλή βαθμολογία. «Άριστα» βάζω στην ψιλοκομμένη χωριάτικη σαλάτα με κομματάκια τυριού σαν σαχανάκι και υπέροχο κρίταμο, στους κολοκυθοκεφτέδες που είναι πραγματικός αφρός και στα σιουφιχτά, παραδοσιακά ελληνικά μακαρόνια που με χαρά βλέπω να εμφανίζονται πια σε όλο και περισσότερους καταλόγους. «Λίαν καλώς» στην καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ψιλοκομμένο σαλάμι Λευκάδας, τον καθόλου βαρύ καγιανά με λουκάνικο και τυρί και το ριζότο με μανιτάρια και τρούφα, την οποία γευόσουν τέλεια. Με «καλώς» θα βαθμολογήσω την πίτα με πράσο και λουκάνικο, εξαιρετικό φύλλο, ήθελε απλώς λίγη περισσότερη γέμιση. Όσο για τα δύο επιδόρπια, χωρίς δεύτερη κουβέντα «άριστα» στο χειροποίητο τσίζκεηκ με φραμπουάζ on the top, και «λίαν καλώς» στην επίσης home made μους σοκολάτας με τράιφλ on the top. Πολύ καλό το λευκό χύμα που επιλέξαμε, όπου το τελευταίο μισόκιλο μάς το κέρασε το μαγαζί.

Για τα φαγητά ο λογαριασμός δεν ξεπέρασε τα 60 ευρώ και φύγαμε όχι μόνο χορτάτοι, αλλά και αποφασισμένοι να ξανάρθουμε, όταν ο καιρός επιτρέπει τη λειτουργία της πίσω αυλής, η οποία φαίνεται πολύ ελκυστική.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι το ΚΑΠΠΑ δεν είναι συμπτωματικό ότι συγκεντρώνει τόσες πολλές τόσο καλές κριτικές το τελευταίο διάστημα. Επισκεφθείτε το και θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Υ. Γ. για το δήμαρχο της; πόλης: Η περιοχή, που έχει τόσα να διηγηθεί για την παλιά Αθήνα, χρειάζεται φροντίδα, ξεκινώντας με ένα καλό καθάρισμα. Βελτίωση θέλει και ο φωτισμός. Εκλογές έρχονται, κάντε κάτι!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

01 Νοε 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
10-16

Βρίσκεσαι στην οδό Προδίκου, ένα ήσυχο δρομάκο μήκους ούτε 100 μέτρων που ενώνει την Κεραμεικού με τη Λεωνίδου λίγο πριν καταλήξουν αμφότερες στην Ιερά Οδό

. Έχεις παρκάρει δυο, τρεις δρόμους πριν, ξέροντας πόσο δύσκολο είναι το θέμα στην περιοχή του Κεραμεικού (6,5 στα 10). Φως βλέπεις μόνο έξω από το νούμερο 6. Μια κοκκινοπορτοκαλί πινακίδα με ένα καλλιτεχνικό κεφαλαίο «Κ» στο κέντρο της δείχνει πως κάτι κρύβεται σ’ αυτή τη μονοκατοικία, απομεινάρι της εποχής μετά τον πόλεμο με κύριο χαρακτηριστικό τη χαμηλή δόμηση. Η βαριά μεταλλική εξώπορτα ανοίγει, κάνεις δύο βήματα και ξαφνικά έχεις την αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, καθώς βρίσκεσαι σ’ ένα χώρο βγαλμένο κυριολεκτικά από τα παλιά. Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό περιγράφοντάς τον, δεν θα το κάνω όμως και θα περιοριστώ να σας προτρέψω να πάτε και να θαυμάσετε.

Όπου κι αν καθίσετε, όπου κι αν κοιτάξετε, συνεχώς θα ανακαλύπτετε λεπτομέρειες, αυθεντικές και όχι ψεύτικες, που δημιουργούν ένα ανάμεικτο αίσθημα θαλπωρής και νοσταλγίας. Περιορίζομαι στα βασικά χωροταξικά: Ο χώρος εστίασης έχει σχήμα «Γ», πίσω δεξιά υπάρχει ένα μικρό στενόμακρο μπαρ, η αθέατη κουζίνα και οι πολύ φροντισμένες πεντακάθαρες τουαλέτες, κρυμμένες πίσω από δύο παλιές ξύλινες πόρτες με κουρτινάκια. Περιμετρικά ό, τι μπορείτε να φανταστείτε: μια παλιά παγωνιέρα, ξύλινα ντουλάπια φτιαγμένα από μερακλή τεχνίτη, μακρόστενα ράφια που φιλοξενούν βιβλία, παλιές γραφομηχανές, βάζα με φυτά και λουλούδια, παλιακά φωτιστικά που φτιάχνουν ατμόσφαιρα, κάδρα. καθρέφτες, τι να πρωτοθυμηθώ.

Η επίπλωση επίσης εποχής. Ξεχάστε τα προϊόντα από την Κίνα ή το ΙΚΕΑ, στο ΚΑΠΠΑ θα φάτε σε βαριά ξύλινα τραπέζια παλιάς αστικής τραπεζαρίας καθισμένοι σε καρέκλες με ψηλή πλάτη. Ο χώρος είναι ψηλοτάβανος, ο αγωγός του εξαερισμού και τα ηχεία δείχνουν λίγο παράταιρα, όμως κάνουν καλή δουλειά, αφού δεν υπάρχει φυσικός διαχωρισμός των χαρμανιών από τους μη καπνίζοντες. Προς τιμήν τους: Μία ώρα μετά την ηλεκτρονική κράτηση επικοινώνησε μαζί μου ένας ευγενέστατος κύριος, μου συστήθηκε ονομαστικά, μου εξήγησε τα δεδομένα και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, πράγμα που επαληθεύτηκε.

Υποδοχή, εξυπηρέτηση και ξεπροβόδισμα όπως θα έπρεπε να είναι παντού – και δυστυχώς σπάνια είναι. Ένας μεγαλύτερος, κυρίως όμως ένας νεαρότερος κύριος φροντίζουν τα πάντα, κυριολεκτικά πανταχού παρόντες. Φέρνουν και ανανεώνουν πριν τελειώσει το κρύο νεράκι σε γυάλινο μπουκάλι, μαζί με το ψωμί έρχεται ένα πιατάκι με βρεγμένο ντάκο και ένα νόστιμο ντιπ, σου αναφέρουν τα πιάτα ημέρας, φέρνουν τα πιάτα στο τραπέζι με σωστό ρυθμό και σερβίρουν ένα αποχαιρετιστήριο λικέρ μαστίχας μαζί με το επιδόρπιο. Άριστα 10 με τόνο!

Ο κατάλογος μία σελίδα όλος κι όλος, επαρκής για να καλύψει τρεις, τέσσερις επισκέψεις με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση του μενού της παρέας. Η λογική του «όλα στη μέση» στα καλύτερά της. Θα σας εντυπωσιάσουν τόσο η ποικιλία όσο και η πρωτοτυπία των πιάτων. Χωρίς να γκουρμεδοφέρνουν, καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή και να ικανοποιήσουν γευστικά. Η τετραμελής παρέα μας δοκίμασε οκτώ συνολικά πιάτα, αφήνοντας χώρο και για κάποια γλυκά. Αν εξαιρέσουμε το συκώτι με δενδρολίβανο και ρόκα, που ήταν μεν καλομαγειρεμένο, αλλά είχε πολλές ίνες που ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο πιάτο το σκοτώνουν, όλα τα υπόλοιπα πιάτα παίρνουν υψηλή βαθμολογία. «Άριστα» βάζω στην ψιλοκομμένη χωριάτικη σαλάτα με κομματάκια τυριού σαν σαχανάκι και υπέροχο κρίταμο, στους κολοκυθοκεφτέδες που είναι πραγματικός αφρός και στα σιουφιχτά, παραδοσιακά ελληνικά μακαρόνια που με χαρά βλέπω να εμφανίζονται πια σε όλο και περισσότερους καταλόγους. «Λίαν καλώς» στην καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ψιλοκομμένο σαλάμι Λευκάδας, τον καθόλου βαρύ καγιανά με λουκάνικο και τυρί και το ριζότο με μανιτάρια και τρούφα, την οποία γευόσουν τέλεια. Με «καλώς» θα βαθμολογήσω την πίτα με πράσο και λουκάνικο, εξαιρετικό φύλλο, ήθελε απλώς λίγη περισσότερη γέμιση. Όσο για τα δύο επιδόρπια, χωρίς δεύτερη κουβέντα «άριστα» στο χειροποίητο τσίζκεηκ με φραμπουάζ on the top, και «λίαν καλώς» στην επίσης home made μους σοκολάτας με τράιφλ on the top. Πολύ καλό το λευκό χύμα που επιλέξαμε, όπου το τελευταίο μισόκιλο μάς το κέρασε το μαγαζί.

Για τα φαγητά ο λογαριασμός δεν ξεπέρασε τα 60 ευρώ και φύγαμε όχι μόνο χορτάτοι, αλλά και αποφασισμένοι να ξανάρθουμε, όταν ο καιρός επιτρέπει τη λειτουργία της πίσω αυλής, η οποία φαίνεται πολύ ελκυστική.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι το ΚΑΠΠΑ δεν είναι συμπτωματικό ότι συγκεντρώνει τόσες πολλές τόσο καλές κριτικές το τελευταίο διάστημα. Επισκεφθείτε το και θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Υ. Γ. για το δήμαρχο της; πόλης: Η περιοχή, που έχει τόσα να διηγηθεί για την παλιά Αθήνα, χρειάζεται φροντίδα, ξεκινώντας με ένα καλό καθάρισμα. Βελτίωση θέλει και ο φωτισμός. Εκλογές έρχονται, κάντε κάτι!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

fratello

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

10-16

Βρίσκεσαι στην οδό Προδίκου, ένα ήσυχο δρομάκο μήκους ούτε 100 μέτρων που ενώνει την Κεραμεικού με τη Λεωνίδου λίγο πριν καταλήξουν αμφότερες στην Ιερά Οδό

. Έχεις παρκάρει δυο, τρεις δρόμους πριν, ξέροντας πόσο δύσκολο είναι το θέμα στην περιοχή του Κεραμεικού (6,5 στα 10). Φως βλέπεις μόνο έξω από το νούμερο 6. Μια κοκκινοπορτοκαλί πινακίδα με ένα καλλιτεχνικό κεφαλαίο «Κ» στο κέντρο της δείχνει πως κάτι κρύβεται σ’ αυτή τη μονοκατοικία, απομεινάρι της εποχής μετά τον πόλεμο με κύριο χαρακτηριστικό τη χαμηλή δόμηση. Η βαριά μεταλλική εξώπορτα ανοίγει, κάνεις δύο βήματα και ξαφνικά έχεις την αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, καθώς βρίσκεσαι σ’ ένα χώρο βγαλμένο κυριολεκτικά από τα παλιά. Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό περιγράφοντάς τον, δεν θα το κάνω όμως και θα περιοριστώ να σας προτρέψω να πάτε και να θαυμάσετε.

Όπου κι αν καθίσετε, όπου κι αν κοιτάξετε, συνεχώς θα ανακαλύπτετε λεπτομέρειες, αυθεντικές και όχι ψεύτικες, που δημιουργούν ένα ανάμεικτο αίσθημα θαλπωρής και νοσταλγίας. Περιορίζομαι στα βασικά χωροταξικά: Ο χώρος εστίασης έχει σχήμα «Γ», πίσω δεξιά υπάρχει ένα μικρό στενόμακρο μπαρ, η αθέατη κουζίνα και οι πολύ φροντισμένες πεντακάθαρες τουαλέτες, κρυμμένες πίσω από δύο παλιές ξύλινες πόρτες με κουρτινάκια. Περιμετρικά ό, τι μπορείτε να φανταστείτε: μια παλιά παγωνιέρα, ξύλινα ντουλάπια φτιαγμένα από μερακλή τεχνίτη, μακρόστενα ράφια που φιλοξενούν βιβλία, παλιές γραφομηχανές, βάζα με φυτά και λουλούδια, παλιακά φωτιστικά που φτιάχνουν ατμόσφαιρα, κάδρα. καθρέφτες, τι να πρωτοθυμηθώ.

Η επίπλωση επίσης εποχής. Ξεχάστε τα προϊόντα από την Κίνα ή το ΙΚΕΑ, στο ΚΑΠΠΑ θα φάτε σε βαριά ξύλινα τραπέζια παλιάς αστικής τραπεζαρίας καθισμένοι σε καρέκλες με ψηλή πλάτη. Ο χώρος είναι ψηλοτάβανος, ο αγωγός του εξαερισμού και τα ηχεία δείχνουν λίγο παράταιρα, όμως κάνουν καλή δουλειά, αφού δεν υπάρχει φυσικός διαχωρισμός των χαρμανιών από τους μη καπνίζοντες. Προς τιμήν τους: Μία ώρα μετά την ηλεκτρονική κράτηση επικοινώνησε μαζί μου ένας ευγενέστατος κύριος, μου συστήθηκε ονομαστικά, μου εξήγησε τα δεδομένα και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, πράγμα που επαληθεύτηκε.

Υποδοχή, εξυπηρέτηση και ξεπροβόδισμα όπως θα έπρεπε να είναι παντού – και δυστυχώς σπάνια είναι. Ένας μεγαλύτερος, κυρίως όμως ένας νεαρότερος κύριος φροντίζουν τα πάντα, κυριολεκτικά πανταχού παρόντες. Φέρνουν και ανανεώνουν πριν τελειώσει το κρύο νεράκι σε γυάλινο μπουκάλι, μαζί με το ψωμί έρχεται ένα πιατάκι με βρεγμένο ντάκο και ένα νόστιμο ντιπ, σου αναφέρουν τα πιάτα ημέρας, φέρνουν τα πιάτα στο τραπέζι με σωστό ρυθμό και σερβίρουν ένα αποχαιρετιστήριο λικέρ μαστίχας μαζί με το επιδόρπιο. Άριστα 10 με τόνο!

Ο κατάλογος μία σελίδα όλος κι όλος, επαρκής για να καλύψει τρεις, τέσσερις επισκέψεις με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση του μενού της παρέας. Η λογική του «όλα στη μέση» στα καλύτερά της. Θα σας εντυπωσιάσουν τόσο η ποικιλία όσο και η πρωτοτυπία των πιάτων. Χωρίς να γκουρμεδοφέρνουν, καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή και να ικανοποιήσουν γευστικά. Η τετραμελής παρέα μας δοκίμασε οκτώ συνολικά πιάτα, αφήνοντας χώρο και για κάποια γλυκά. Αν εξαιρέσουμε το συκώτι με δενδρολίβανο και ρόκα, που ήταν μεν καλομαγειρεμένο, αλλά είχε πολλές ίνες που ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο πιάτο το σκοτώνουν, όλα τα υπόλοιπα πιάτα παίρνουν υψηλή βαθμολογία. «Άριστα» βάζω στην ψιλοκομμένη χωριάτικη σαλάτα με κομματάκια τυριού σαν σαχανάκι και υπέροχο κρίταμο, στους κολοκυθοκεφτέδες που είναι πραγματικός αφρός και στα σιουφιχτά, παραδοσιακά ελληνικά μακαρόνια που με χαρά βλέπω να εμφανίζονται πια σε όλο και περισσότερους καταλόγους. «Λίαν καλώς» στην καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ψιλοκομμένο σαλάμι Λευκάδας, τον καθόλου βαρύ καγιανά με λουκάνικο και τυρί και το ριζότο με μανιτάρια και τρούφα, την οποία γευόσουν τέλεια. Με «καλώς» θα βαθμολογήσω την πίτα με πράσο και λουκάνικο, εξαιρετικό φύλλο, ήθελε απλώς λίγη περισσότερη γέμιση. Όσο για τα δύο επιδόρπια, χωρίς δεύτερη κουβέντα «άριστα» στο χειροποίητο τσίζκεηκ με φραμπουάζ on the top, και «λίαν καλώς» στην επίσης home made μους σοκολάτας με τράιφλ on the top. Πολύ καλό το λευκό χύμα που επιλέξαμε, όπου το τελευταίο μισόκιλο μάς το κέρασε το μαγαζί.

Για τα φαγητά ο λογαριασμός δεν ξεπέρασε τα 60 ευρώ και φύγαμε όχι μόνο χορτάτοι, αλλά και αποφασισμένοι να ξανάρθουμε, όταν ο καιρός επιτρέπει τη λειτουργία της πίσω αυλής, η οποία φαίνεται πολύ ελκυστική.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι το ΚΑΠΠΑ δεν είναι συμπτωματικό ότι συγκεντρώνει τόσες πολλές τόσο καλές κριτικές το τελευταίο διάστημα. Επισκεφθείτε το και θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Υ. Γ. για το δήμαρχο της; πόλης: Η περιοχή, που έχει τόσα να διηγηθεί για την παλιά Αθήνα, χρειάζεται φροντίδα, ξεκινώντας με ένα καλό καθάρισμα. Βελτίωση θέλει και ο φωτισμός. Εκλογές έρχονται, κάντε κάτι!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.