Loader
4 medium

09 Νοε 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Επισκεύθηκα το «Ταξιδεύοντας» τό Σάββατο το βράδι με μία φίλη μου—δεν πολυπεινάγαμε και είπαμε να τσιμπήσουμε κάτι—και για μιά ακόμα φορά, έμεινα άφωνος απο το επίπεδο του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ σέρβις!

Μπαίνουμε μέσα και ήταν σχεδόν χωρογραφημένα όλα στήν εντέλεια, λές και γνώριζαν για τήν άφιξή μας ώρες πρίν! Ζητήσαμε να καθίσουμε εξω—οι μόνοι πελάτες— Και αμέσως μάς ρώτησαν αν θέλαμε να ανάψουνε το φορητό θερμαντήρα του γκαζιού για να κρατιόμαστε ζεστοί. Αμέσως ήρθε ό manager (υποθέτω) Να μας ρωτήσει αν είμαστε άνετοι και επίσης αν είμασταν σίγουροι ότι δεν θέλαμε τον θερμαντήρα, μαζι του. (νομιζω) έφερε επίσης το παραδοσιακό πιατάκι με τις ελιές, ένα υπέροχο ζεσταμένο ψωμί, καί δύο μικροσκοπικές υπέροχες τυροκροκέτες, Αλλά μέ συμπυκνωμένη γεύση που θα μπορούσε να έχει ένα ολόκληρο ταψί σε ένα άλλο εστιατόριο...

Ενα άλλο γκαρσόν— Παρόλο που το service ήταν εξαίρετο, κανένα από τα άτομα τα οποία μας σέρβιραν δεν είχε αυτή την δουλική συμπεριφορά που βλέπεις σε πολυτελή εστιατόρια στην Αθήνα— Ή αίσθηση ήτανε περισσότερο σαν να ήσουνα σε σπίτι παλιού φίλου που σε έχει πρόσχαρα προσκαλέσει για φαγητό! Μας έφερε τον κατάλογο με τα φαγητά (ένα πολύ ωραίο ξύλινο με σήματα μπροστά το κατατεθέν του εστιατορίου και πολύ γουστόζικά γραμμένο).

Παραγγείλαμε, καβουροσαλάτα, και σαλάτα από φύκια (seaweed salad). Η Κορέα είναι πασίγνωστη για τέτοιες σαλάτες, παρόλαυτα παρόλο που έχω φάει τέτοιες σαλάτες στο Βusan τής νότιας Κορέας και στό Tokio, oπου και οι δύο πόλεις θεωρούνται οί γαστρονομικές πρωτεύουσες του (seaweed salad) ή γεύση εδώ πέρα ήτανε κάτι το απίστευτο! Ελιωνε στό στόμα σου—δεν είχε ουτε μια (γνωστή) ίνα να χωθεί στα δόντια σου σάν Γόρδιος Δεσμός—ήτανε σαν να καταπίνεις όλη την Μεσόγειο!

Ή απίστευτη γεύση συνοδευόταν καί με ένα μικροσκοπικό μπωλάκι με soy sauce! Το βραστό, ξυδάτο χταπόδι αρνήται οποιαδήποτε περιγραφή! Απλώς πρέπει να το δοκιμάσεις! Οι πατατες τηγανητες ονειρεμένες!!! Το κρασάκι γευστικότατο που συνέδεε τις διαφορες λιχουδιές! Καί... ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά—που ποτε δεν μου άρεσε, και τον παράγγειλε η φίλη μου!! —Έ λοιπόν έφαγα τον περισσότερο και ο μπακαλιάρος ΜΟΛΙΣ που κρατούσε το σχήμα του απο τήν ελαφρη στρωση τηγανισμένου αλευριου! Ήταν ΤΟΣΟ φρέσκος που μολις τόν άγγιζε πηρούνι διαλυόταν λες και έκοβες κρέμα! Κριτζανιστός εξωτερικά, και απαλος σαν σαντυγί απο μέσα! Η σκορδαλιά;;; ΔΥΝΑΜΗΤΗΣ!!! Όχι αυτη η αηδία του πουρέ με 1-2 σκελίδες! Η φίλη μου με προϊδοποίησε οτι θα ξενυχτήσω απο την καούρα του σκόρδου... Δεν καταλαβα Χριστό!

Όταν σκασμένοι ζητήσαμε το λογαριασμό, μάς έφεραν το καταπληκτικο λεμονογρανητο-επιδόρπιο σε κατεψηγμένο ποτηράκι, μάς έφεραν δυο γλυκάκια (πορτοκαλόγλυκο που δεν τρώω—λόγω του ότι δεν μου αρέσει να τρώω φλούδες, αλλά αφου δοκίμασα για γωνίτσα το ΧΛΑΠΑΚΩΣΑ! και ένα άλλο άγνωστο κρεμώδες, αλλα δυστυχως το έφαγα δεύτερο (αυτο θέλει να χτυπηθει πρώτο, γιατι το πορτοκάλι με τήν έντονη γεύση του κυριαρχεί στόν ουρανίσκο και εξουδετερώνει την σκορδαλιά! ).

Οί τιμές ήταν στα $50κάτι, αλλά είμαι ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΣ να πηγαίνω σε εστιατόρια, καί να τρώω άγευστα, η φαγητα που μαγειρεύω σπίτι μου (και ΔΕΝ μαγειρεύω άσχημα) και να φεύγω απογοητευμένος και αποφασησμένος να ΜΗΝ ξαναπατήσω!!!
Απίστευτη εμπειρία! Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στήν παρέα που διμηούργησε ένα τέτοιο θαύμα!!!

Επίσης! ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ μέχρι υπερβολής—μηπως τα μαγειρεύουν αλλου για να μην λερωθεί τίποτα στό χώρο τους;;;;—Πως στο καλό τα καταφέρνουν έτσι; Πολυτελές, αλλα ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ περιβάλλον, γουστόζικα και λεπτολογικα διακοσμημένος!

Το αδερφικό του εστιατόριο στο Κερατσίνι είναι σαν ταβέρνα που βλέπεις στα μαυρόασπρα φιλμ της Φινος-Φιλμ και νομίζεις ότι ό Φωτόπουλος καί ή Βασιλειάδου θα έρθουν να καθήσουν δίπλα σου να τσιμπήσουν και αυτοί κάτι—μία σωστή Μηχανή τού Χρόνου—Η διακόσμισή του σαν διακόσμηση σέ νησί τού Αιγαίου!

Τά δύο «Ταξιδεύοντας» είναι σάν αδέρφια που δεν μοιάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ μεταξύ τους—τόσο έντονα διαφορετικές προσωπικότητες έχουν—αλλά γνωρίζεις ότι προέρχονται από τήν ίδια οικογένεια...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ... Α Φ Ω Ν Ο Σ!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

4 medium

09 Νοε 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Επισκεύθηκα το «Ταξιδεύοντας» τό Σάββατο το βράδι με μία φίλη μου—δεν πολυπεινάγαμε και είπαμε να τσιμπήσουμε κάτι—και για μιά ακόμα φορά, έμεινα άφωνος απο το επίπεδο του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ σέρβις!

Μπαίνουμε μέσα και ήταν σχεδόν χωρογραφημένα όλα στήν εντέλεια, λές και γνώριζαν για τήν άφιξή μας ώρες πρίν! Ζητήσαμε να καθίσουμε εξω—οι μόνοι πελάτες— Και αμέσως μάς ρώτησαν αν θέλαμε να ανάψουνε το φορητό θερμαντήρα του γκαζιού για να κρατιόμαστε ζεστοί. Αμέσως ήρθε ό manager (υποθέτω) Να μας ρωτήσει αν είμαστε άνετοι και επίσης αν είμασταν σίγουροι ότι δεν θέλαμε τον θερμαντήρα, μαζι του. (νομιζω) έφερε επίσης το παραδοσιακό πιατάκι με τις ελιές, ένα υπέροχο ζεσταμένο ψωμί, καί δύο μικροσκοπικές υπέροχες τυροκροκέτες, Αλλά μέ συμπυκνωμένη γεύση που θα μπορούσε να έχει ένα ολόκληρο ταψί σε ένα άλλο εστιατόριο...

Ενα άλλο γκαρσόν— Παρόλο που το service ήταν εξαίρετο, κανένα από τα άτομα τα οποία μας σέρβιραν δεν είχε αυτή την δουλική συμπεριφορά που βλέπεις σε πολυτελή εστιατόρια στην Αθήνα— Ή αίσθηση ήτανε περισσότερο σαν να ήσουνα σε σπίτι παλιού φίλου που σε έχει πρόσχαρα προσκαλέσει για φαγητό! Μας έφερε τον κατάλογο με τα φαγητά (ένα πολύ ωραίο ξύλινο με σήματα μπροστά το κατατεθέν του εστιατορίου και πολύ γουστόζικά γραμμένο).

Παραγγείλαμε, καβουροσαλάτα, και σαλάτα από φύκια (seaweed salad). Η Κορέα είναι πασίγνωστη για τέτοιες σαλάτες, παρόλαυτα παρόλο που έχω φάει τέτοιες σαλάτες στο Βusan τής νότιας Κορέας και στό Tokio, oπου και οι δύο πόλεις θεωρούνται οί γαστρονομικές πρωτεύουσες του (seaweed salad) ή γεύση εδώ πέρα ήτανε κάτι το απίστευτο! Ελιωνε στό στόμα σου—δεν είχε ουτε μια (γνωστή) ίνα να χωθεί στα δόντια σου σάν Γόρδιος Δεσμός—ήτανε σαν να καταπίνεις όλη την Μεσόγειο!

Ή απίστευτη γεύση συνοδευόταν καί με ένα μικροσκοπικό μπωλάκι με soy sauce! Το βραστό, ξυδάτο χταπόδι αρνήται οποιαδήποτε περιγραφή! Απλώς πρέπει να το δοκιμάσεις! Οι πατατες τηγανητες ονειρεμένες!!! Το κρασάκι γευστικότατο που συνέδεε τις διαφορες λιχουδιές! Καί... ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά—που ποτε δεν μου άρεσε, και τον παράγγειλε η φίλη μου!! —Έ λοιπόν έφαγα τον περισσότερο και ο μπακαλιάρος ΜΟΛΙΣ που κρατούσε το σχήμα του απο τήν ελαφρη στρωση τηγανισμένου αλευριου! Ήταν ΤΟΣΟ φρέσκος που μολις τόν άγγιζε πηρούνι διαλυόταν λες και έκοβες κρέμα! Κριτζανιστός εξωτερικά, και απαλος σαν σαντυγί απο μέσα! Η σκορδαλιά;;; ΔΥΝΑΜΗΤΗΣ!!! Όχι αυτη η αηδία του πουρέ με 1-2 σκελίδες! Η φίλη μου με προϊδοποίησε οτι θα ξενυχτήσω απο την καούρα του σκόρδου... Δεν καταλαβα Χριστό!

Όταν σκασμένοι ζητήσαμε το λογαριασμό, μάς έφεραν το καταπληκτικο λεμονογρανητο-επιδόρπιο σε κατεψηγμένο ποτηράκι, μάς έφεραν δυο γλυκάκια (πορτοκαλόγλυκο που δεν τρώω—λόγω του ότι δεν μου αρέσει να τρώω φλούδες, αλλά αφου δοκίμασα για γωνίτσα το ΧΛΑΠΑΚΩΣΑ! και ένα άλλο άγνωστο κρεμώδες, αλλα δυστυχως το έφαγα δεύτερο (αυτο θέλει να χτυπηθει πρώτο, γιατι το πορτοκάλι με τήν έντονη γεύση του κυριαρχεί στόν ουρανίσκο και εξουδετερώνει την σκορδαλιά! ).

Οί τιμές ήταν στα $50κάτι, αλλά είμαι ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΣ να πηγαίνω σε εστιατόρια, καί να τρώω άγευστα, η φαγητα που μαγειρεύω σπίτι μου (και ΔΕΝ μαγειρεύω άσχημα) και να φεύγω απογοητευμένος και αποφασησμένος να ΜΗΝ ξαναπατήσω!!!
Απίστευτη εμπειρία! Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στήν παρέα που διμηούργησε ένα τέτοιο θαύμα!!!

Επίσης! ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ μέχρι υπερβολής—μηπως τα μαγειρεύουν αλλου για να μην λερωθεί τίποτα στό χώρο τους;;;;—Πως στο καλό τα καταφέρνουν έτσι; Πολυτελές, αλλα ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ περιβάλλον, γουστόζικα και λεπτολογικα διακοσμημένος!

Το αδερφικό του εστιατόριο στο Κερατσίνι είναι σαν ταβέρνα που βλέπεις στα μαυρόασπρα φιλμ της Φινος-Φιλμ και νομίζεις ότι ό Φωτόπουλος καί ή Βασιλειάδου θα έρθουν να καθήσουν δίπλα σου να τσιμπήσουν και αυτοί κάτι—μία σωστή Μηχανή τού Χρόνου—Η διακόσμισή του σαν διακόσμηση σέ νησί τού Αιγαίου!

Τά δύο «Ταξιδεύοντας» είναι σάν αδέρφια που δεν μοιάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ μεταξύ τους—τόσο έντονα διαφορετικές προσωπικότητες έχουν—αλλά γνωρίζεις ότι προέρχονται από τήν ίδια οικογένεια...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ... Α Φ Ω Ν Ο Σ!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
4 medium

KAPYTAINA

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

-

Επισκεύθηκα το «Ταξιδεύοντας» τό Σάββατο το βράδι με μία φίλη μου—δεν πολυπεινάγαμε και είπαμε να τσιμπήσουμε κάτι—και για μιά ακόμα φορά, έμεινα άφωνος απο το επίπεδο του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ σέρβις!

Μπαίνουμε μέσα και ήταν σχεδόν χωρογραφημένα όλα στήν εντέλεια, λές και γνώριζαν για τήν άφιξή μας ώρες πρίν! Ζητήσαμε να καθίσουμε εξω—οι μόνοι πελάτες— Και αμέσως μάς ρώτησαν αν θέλαμε να ανάψουνε το φορητό θερμαντήρα του γκαζιού για να κρατιόμαστε ζεστοί. Αμέσως ήρθε ό manager (υποθέτω) Να μας ρωτήσει αν είμαστε άνετοι και επίσης αν είμασταν σίγουροι ότι δεν θέλαμε τον θερμαντήρα, μαζι του. (νομιζω) έφερε επίσης το παραδοσιακό πιατάκι με τις ελιές, ένα υπέροχο ζεσταμένο ψωμί, καί δύο μικροσκοπικές υπέροχες τυροκροκέτες, Αλλά μέ συμπυκνωμένη γεύση που θα μπορούσε να έχει ένα ολόκληρο ταψί σε ένα άλλο εστιατόριο...

Ενα άλλο γκαρσόν— Παρόλο που το service ήταν εξαίρετο, κανένα από τα άτομα τα οποία μας σέρβιραν δεν είχε αυτή την δουλική συμπεριφορά που βλέπεις σε πολυτελή εστιατόρια στην Αθήνα— Ή αίσθηση ήτανε περισσότερο σαν να ήσουνα σε σπίτι παλιού φίλου που σε έχει πρόσχαρα προσκαλέσει για φαγητό! Μας έφερε τον κατάλογο με τα φαγητά (ένα πολύ ωραίο ξύλινο με σήματα μπροστά το κατατεθέν του εστιατορίου και πολύ γουστόζικά γραμμένο).

Παραγγείλαμε, καβουροσαλάτα, και σαλάτα από φύκια (seaweed salad). Η Κορέα είναι πασίγνωστη για τέτοιες σαλάτες, παρόλαυτα παρόλο που έχω φάει τέτοιες σαλάτες στο Βusan τής νότιας Κορέας και στό Tokio, oπου και οι δύο πόλεις θεωρούνται οί γαστρονομικές πρωτεύουσες του (seaweed salad) ή γεύση εδώ πέρα ήτανε κάτι το απίστευτο! Ελιωνε στό στόμα σου—δεν είχε ουτε μια (γνωστή) ίνα να χωθεί στα δόντια σου σάν Γόρδιος Δεσμός—ήτανε σαν να καταπίνεις όλη την Μεσόγειο!

Ή απίστευτη γεύση συνοδευόταν καί με ένα μικροσκοπικό μπωλάκι με soy sauce! Το βραστό, ξυδάτο χταπόδι αρνήται οποιαδήποτε περιγραφή! Απλώς πρέπει να το δοκιμάσεις! Οι πατατες τηγανητες ονειρεμένες!!! Το κρασάκι γευστικότατο που συνέδεε τις διαφορες λιχουδιές! Καί... ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά—που ποτε δεν μου άρεσε, και τον παράγγειλε η φίλη μου!! —Έ λοιπόν έφαγα τον περισσότερο και ο μπακαλιάρος ΜΟΛΙΣ που κρατούσε το σχήμα του απο τήν ελαφρη στρωση τηγανισμένου αλευριου! Ήταν ΤΟΣΟ φρέσκος που μολις τόν άγγιζε πηρούνι διαλυόταν λες και έκοβες κρέμα! Κριτζανιστός εξωτερικά, και απαλος σαν σαντυγί απο μέσα! Η σκορδαλιά;;; ΔΥΝΑΜΗΤΗΣ!!! Όχι αυτη η αηδία του πουρέ με 1-2 σκελίδες! Η φίλη μου με προϊδοποίησε οτι θα ξενυχτήσω απο την καούρα του σκόρδου... Δεν καταλαβα Χριστό!

Όταν σκασμένοι ζητήσαμε το λογαριασμό, μάς έφεραν το καταπληκτικο λεμονογρανητο-επιδόρπιο σε κατεψηγμένο ποτηράκι, μάς έφεραν δυο γλυκάκια (πορτοκαλόγλυκο που δεν τρώω—λόγω του ότι δεν μου αρέσει να τρώω φλούδες, αλλά αφου δοκίμασα για γωνίτσα το ΧΛΑΠΑΚΩΣΑ! και ένα άλλο άγνωστο κρεμώδες, αλλα δυστυχως το έφαγα δεύτερο (αυτο θέλει να χτυπηθει πρώτο, γιατι το πορτοκάλι με τήν έντονη γεύση του κυριαρχεί στόν ουρανίσκο και εξουδετερώνει την σκορδαλιά! ).

Οί τιμές ήταν στα $50κάτι, αλλά είμαι ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΣ να πηγαίνω σε εστιατόρια, καί να τρώω άγευστα, η φαγητα που μαγειρεύω σπίτι μου (και ΔΕΝ μαγειρεύω άσχημα) και να φεύγω απογοητευμένος και αποφασησμένος να ΜΗΝ ξαναπατήσω!!!
Απίστευτη εμπειρία! Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στήν παρέα που διμηούργησε ένα τέτοιο θαύμα!!!

Επίσης! ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ μέχρι υπερβολής—μηπως τα μαγειρεύουν αλλου για να μην λερωθεί τίποτα στό χώρο τους;;;;—Πως στο καλό τα καταφέρνουν έτσι; Πολυτελές, αλλα ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ περιβάλλον, γουστόζικα και λεπτολογικα διακοσμημένος!

Το αδερφικό του εστιατόριο στο Κερατσίνι είναι σαν ταβέρνα που βλέπεις στα μαυρόασπρα φιλμ της Φινος-Φιλμ και νομίζεις ότι ό Φωτόπουλος καί ή Βασιλειάδου θα έρθουν να καθήσουν δίπλα σου να τσιμπήσουν και αυτοί κάτι—μία σωστή Μηχανή τού Χρόνου—Η διακόσμισή του σαν διακόσμηση σέ νησί τού Αιγαίου!

Τά δύο «Ταξιδεύοντας» είναι σάν αδέρφια που δεν μοιάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ μεταξύ τους—τόσο έντονα διαφορετικές προσωπικότητες έχουν—αλλά γνωρίζεις ότι προέρχονται από τήν ίδια οικογένεια...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ... Α Φ Ω Ν Ο Σ!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.