Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού
cover photo

Μπριγκάντα

4.5

353 Κριτικές

Φωτογραφίες

Top λόγοι να φάτε εδώ

Ψήνοντας στα κάρβουνα

Επιλέγοντας το δυσκολότερο, αλλά ασύγκριτο ποιοτικά τρόπο ψησίματος, σε κάρβουνα, μπορείτε να δοκιμάσετε την σπαλομπιζόλα γάλακτος 500γρ, συνοδεύοντάς τη με φρέσκο πουρέ πατάτας ή το συκώτι μοσχαρίσιο γάλακτος συνοδευμένο με άγριο ρύζι.

Για τους πιο ψαγμένους

Για αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω μπορείτε να δοκιμάσετε το κότσι μας, μαγειρεμένο στη γάστρα για πάνω από 6 ώρες, με μυστικά μπαχαρικά, μέλι, και σάλτσα σόγιας, καθώς και το ψαρονέφρι μαγειρεμένο με φρέσκα μανιτάρια, και σβησμένο σε κονιάκ.

Οικογενειακή ατμόσφαιρα

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με πλατύ χαμόγελο, και άψογη εξυπηρέτηση για όλη την οικογένεια, με χώρο απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους, παιδική τουαλέτα, ειδικός χώρος αλλαγής πάνας, πρόσβαση και σεβασμός στα Α.Μ.Ε.Α.(τουαλέτα). Εσείς βάλτε την καλή σας διάθεση, και αφήστε επάνω μας όλα τα υπόλοιπα.

Πληροφορίες

Μπριγκάντα ονομάζεται το νέο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας στην Πεύκη, και στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου και των βορείων προαστείων, που άνοιξε πριν λίγο καιρό.

Η Μπριγκάντα ήρθε για να μείνει και να μας προσφέρει ένα ελληνικό κατάλογο με βάση το κρέας που όπως είναι φυσικό επιλέγεται πολύ προσεκτικά, προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους, χωρίς ο πελάτης να πρέπει να πληρώσει υπέρογκα ποσά. Το value for money, είναι αυτό που οι άνθρωποι του εστιατορίου προσπαθούν με πάθος να υποστηρίξουν στις μέρες μας, και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Ενδείκνυται και για επαγγελματικά γεύματα, στον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του εσωτερικά, και στον σπιτικό του κήπο εξωτερικά.

Στα Must try του εστιατορίου, είναι η χειροποίητη πολίτικη Μελιτζανοσαλάτα, με καπνισμένη στα κάρβουνα μελιτζάνα, το καλομαγειρεμένο κότσι με μέλι, σάλτσα σόγιας, και μυστικά μπαχαρικά, που το κάνουν να λιώνει πραγματικά στο στόμα, και τέλος οπωσδήποτε θα πρέπει να δοκιμάσετε το ψαρονέφρι με μανιτάρια, σβησμένο σε κονιάκ, που πραγματικά θα σας μαγέψει.

Όσοι είστε λάτρεις του κρέατος, θα εντυπωσιαστείτε από την ποιότητα, και τις καθαρές γεύσεις που προσφέρει η Μπριγκάντα, καθώς και από το μαλακό και φρουτώδες λευκό, και ροζέ Μοσχάτο κρασί που προσφέρει σε πολύ προσιτές τιμές, από την άψογη φιλοξενία, και το χαμόγελο των ανθρώπων της που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, για αυτό κάντε σήμερα κιόλας κράτηση μέσω του e-table και κερδίστε μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις.

address icon
Διεύθυνση

Αθανασίου Διάκου 12 Πεύκη

hour icon
Ωράριο

Τρίτη έως Παρασκευή 17:00 - 23:00
Σάββατο - Κυριακή 13:00 -20:00
Δευτέρα κλειστά

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Grill

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

έως 15€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Παιδικά καθισματάκια

4.5

Συνολική βαθμολογία

353 Κριτικές

Φαγητό

4.5

Εξυπηρέτηση

4.7

Περιβάλλον

4.4

Τιμή

4.3