Loader

02 Ιαν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τα Φουρνό, όπως τα γράφουν οι περισσότεροι, είναι σαν το παλιό κρασί. Το καλό παλιό κρασί. Κάθε, μα κάθε φορά που θα πάτε θα δείτε και κάποια βελτίωση. Άλλες φορές θα δείτε τον χώρο τελείως αλλαγμένο, άλλες αυτή την πολύ μικρή λεπτομέρεια που χρειαζόταν για να κάνει το πιάτο σας ακόμη καλύτερο.

Τους αξίζει λοιπόν ένα update κριτικής.

Για τον χώρο έχουν ειπωθεί πολλά από τους προηγούμενους. Έχει αλλάξει απόλυτα και έχουν διορθωθεί παλιά λαθάκια. Ο καινούργιος χώρος έχει και αυτός τα θετικά και τα αρνητικά του. Είναι δύσκολο να περιγραφεί με λίγες λέξεις η αρτιστίκ όψη του, αλλά εμένα μου βγάζει κάτι σε ψυχεδέλεια, όπως οι ταινίες του Terry Gilliam. Σε κάποιους θα αρέσει, κάποιοι ίσως τον βρουν λίγο too much. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Μεγάλες βελτιώσεις έχουν γίνει και στο φαγητό. Ιδού τα βασικά σημεία:

Στο ψωμί έχει προστεθεί και το μαύρο χρώμα, με τη βελουδινότητά του να μένει σταθερή σε τοπ επίπεδο. Τα συνοδευτικά ντιπάκια έχουν αυξηθεί σε αριθμό και βελτιωθεί σε γεύση.

Οι Πατάτες Σαν Τηγανητές είναι ακόμη πιο νόστιμες και δείχνουν ένα κλικ περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητες σε κάθε παραγγελία.

Η σαλάτα New Age έχει γίνει μεγαλύτερη και υπερνοστιμότερη. Ίσως είχα πέσει σε κακή μέρα τότε και μου είχε φανεί χάλια, όμως πλέον δεν μπορώ να φανταστώ επίσκεψη στα Φουρνό, χωρίς αυτή τη γλυκιά λαχανοσαλάτα (είναι όντως πολύ γλυκιά).

Η Μελιτζανοσαλάτα συνεχίζει να νικάει την Τυροκαυτερή, στην οποία λείπει το δεύτερο συνθετικό και λίγη ζουμερότητα παραπάνω.

Οι πίτες έχουν αλλάξει σχήμα και ποσότητα γέμισης. Είναι πλέον πιο “φορτωμένες” και άρα πιο γευστικές. Ακόμη και να μη σας αρέσει το ροκφόρ, αξίζει να δοκιμάσετε μια μπουκίτσα από την Πίτα Ροκφόρ. Σας το λέω εγώ που το σιχαίνομαι. Δεν θα σας τρελάνει, αλλά θα δείτε ότι με τη σωστή εκτέλεση δεν είναι και τόσο χάλια τελικά.

Το Κεϊμά Γιαουρτλού, με χειροποίητη πίτα, είναι ένα πολύ δυνατό ορεκτικό, το οποίο νικάει οριακά το πεϊνιρλί με αυγό.

Ένα μεγάλο ζήτημα που θα προβληματίσει τον καθένα αφορά στο ερώτημα: ποιό είναι νοστιμότερο, το Κριθαρότο με μανιτάρια και τρούφα ή το Orzotto σιταριού με πανσέτα? Η απάντηση διχάζει και τριχάζει τους πάντες, οπότε καλό είναι πάντα να παραγγέλνονται παρέα.

Από τα κυρίως έστω και λίγο αν συμπαθείτε τα μπέργκερ, αυτό εδώ πρέπει να το δοκιμάσετε. Το συνταρακτικό αυγό πάνω στο ψωμάκι είναι όλα τα λεφτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, για το μέγεθός του το συγκεκριμένο πιάτο είναι αρκετά vfm. Καινούρια προσθήκη και, ήδη, must.

Άργησα λίγο να γνωρίσω το κότσι αλλά κατάλαβα τον ντόρο που γίνεται γύρω του. Όσοι αγαπάτε κότσι να ξέρετε ότι μάλλον δεν είναι αγνό και παρθένο το κρέας του. Σίγουρα κάτι του έχουν βάλει. Ζάχαρη, ναρκωτικά? Δεν ξέρω τι. Πάντως το κότσι αυτό είναι λουκούμι. Πάρτε το ρίσκο και δοκιμάστε το. Προσοχή γιατί είναι σχετικά μικρού μεγέθους, αλλά εξαιρετικά απολιπωμένο.

Αν κάτι αντιπροτείνεται, αυτό είναι το Boneless beef, δηλαδή μοσχαρίσια στηθοπλευρά με ρυζάκι και κόκκινη σαλτσούλα. Του λείπει το κάτι ιδιαίτερο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα περισσότερα γλυκά. Είναι οκ, αλλά από τα Φουρνό, περιμένεις κάτι παραπάνω. Υπάρχουν αρκετές επιλογές με σοκολάτα που θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της, καμία πιο ιδιαίτερη όμως. Αν κάτι ξεχωρίζει, αυτό είναι ο Λευκός πολίτικος χαλβάς ο οποίος μας ήρθε σε 2 μικρά ποτηράκια και ήταν αρρωστημένα βελούδινος και αρωματικός-γευστικός. Θα έπρεπε να είναι σε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα βέβαια, γιατί λόγω της υφής του, η συγκεκριμένη ποσότητα είναι κυριολεκτικά 4-6 μπουκιές.

Για το αλκοόλ δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, τα Φουρνομαγειρέματα έχουν από τα καλύτερα χύμα κρασιά έβερ.

Ξεφεύγοντας από το φαγητό, το μόνο κομμάτι που έχει μείνει στάσιμο, στα Φουρνό, αυτά τα χρόνια, είναι η εξυπηρέτηση. Την έχουν τερματίσει βασικά, οπότε δεν γίνεται καλύτερη. Ευγενική, άμεση, αντιμετωπίζοντας τον πελάτη ακριβώς όπως ονειρεύεται. Τέλεια.

Κόστος: με 18-23 ευρουλίνια θα φύγετε φουλ ικανοποιημένοι.

Αυτά. Να πάτε. Εμείς θα ξαναπάμε. Μετά να ξαναπάτε. Και θα ξαναματαπάμε κι εμείς.

Καλή Χρονιά!

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη Vaggg.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

02 Ιαν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τα Φουρνό, όπως τα γράφουν οι περισσότεροι, είναι σαν το παλιό κρασί. Το καλό παλιό κρασί. Κάθε, μα κάθε φορά που θα πάτε θα δείτε και κάποια βελτίωση. Άλλες φορές θα δείτε τον χώρο τελείως αλλαγμένο, άλλες αυτή την πολύ μικρή λεπτομέρεια που χρειαζόταν για να κάνει το πιάτο σας ακόμη καλύτερο.

Τους αξίζει λοιπόν ένα update κριτικής.

Για τον χώρο έχουν ειπωθεί πολλά από τους προηγούμενους. Έχει αλλάξει απόλυτα και έχουν διορθωθεί παλιά λαθάκια. Ο καινούργιος χώρος έχει και αυτός τα θετικά και τα αρνητικά του. Είναι δύσκολο να περιγραφεί με λίγες λέξεις η αρτιστίκ όψη του, αλλά εμένα μου βγάζει κάτι σε ψυχεδέλεια, όπως οι ταινίες του Terry Gilliam. Σε κάποιους θα αρέσει, κάποιοι ίσως τον βρουν λίγο too much. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Μεγάλες βελτιώσεις έχουν γίνει και στο φαγητό. Ιδού τα βασικά σημεία:

Στο ψωμί έχει προστεθεί και το μαύρο χρώμα, με τη βελουδινότητά του να μένει σταθερή σε τοπ επίπεδο. Τα συνοδευτικά ντιπάκια έχουν αυξηθεί σε αριθμό και βελτιωθεί σε γεύση.

Οι Πατάτες Σαν Τηγανητές είναι ακόμη πιο νόστιμες και δείχνουν ένα κλικ περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητες σε κάθε παραγγελία.

Η σαλάτα New Age έχει γίνει μεγαλύτερη και υπερνοστιμότερη. Ίσως είχα πέσει σε κακή μέρα τότε και μου είχε φανεί χάλια, όμως πλέον δεν μπορώ να φανταστώ επίσκεψη στα Φουρνό, χωρίς αυτή τη γλυκιά λαχανοσαλάτα (είναι όντως πολύ γλυκιά).

Η Μελιτζανοσαλάτα συνεχίζει να νικάει την Τυροκαυτερή, στην οποία λείπει το δεύτερο συνθετικό και λίγη ζουμερότητα παραπάνω.

Οι πίτες έχουν αλλάξει σχήμα και ποσότητα γέμισης. Είναι πλέον πιο “φορτωμένες” και άρα πιο γευστικές. Ακόμη και να μη σας αρέσει το ροκφόρ, αξίζει να δοκιμάσετε μια μπουκίτσα από την Πίτα Ροκφόρ. Σας το λέω εγώ που το σιχαίνομαι. Δεν θα σας τρελάνει, αλλά θα δείτε ότι με τη σωστή εκτέλεση δεν είναι και τόσο χάλια τελικά.

Το Κεϊμά Γιαουρτλού, με χειροποίητη πίτα, είναι ένα πολύ δυνατό ορεκτικό, το οποίο νικάει οριακά το πεϊνιρλί με αυγό.

Ένα μεγάλο ζήτημα που θα προβληματίσει τον καθένα αφορά στο ερώτημα: ποιό είναι νοστιμότερο, το Κριθαρότο με μανιτάρια και τρούφα ή το Orzotto σιταριού με πανσέτα? Η απάντηση διχάζει και τριχάζει τους πάντες, οπότε καλό είναι πάντα να παραγγέλνονται παρέα.

Από τα κυρίως έστω και λίγο αν συμπαθείτε τα μπέργκερ, αυτό εδώ πρέπει να το δοκιμάσετε. Το συνταρακτικό αυγό πάνω στο ψωμάκι είναι όλα τα λεφτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, για το μέγεθός του το συγκεκριμένο πιάτο είναι αρκετά vfm. Καινούρια προσθήκη και, ήδη, must.

Άργησα λίγο να γνωρίσω το κότσι αλλά κατάλαβα τον ντόρο που γίνεται γύρω του. Όσοι αγαπάτε κότσι να ξέρετε ότι μάλλον δεν είναι αγνό και παρθένο το κρέας του. Σίγουρα κάτι του έχουν βάλει. Ζάχαρη, ναρκωτικά? Δεν ξέρω τι. Πάντως το κότσι αυτό είναι λουκούμι. Πάρτε το ρίσκο και δοκιμάστε το. Προσοχή γιατί είναι σχετικά μικρού μεγέθους, αλλά εξαιρετικά απολιπωμένο.

Αν κάτι αντιπροτείνεται, αυτό είναι το Boneless beef, δηλαδή μοσχαρίσια στηθοπλευρά με ρυζάκι και κόκκινη σαλτσούλα. Του λείπει το κάτι ιδιαίτερο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα περισσότερα γλυκά. Είναι οκ, αλλά από τα Φουρνό, περιμένεις κάτι παραπάνω. Υπάρχουν αρκετές επιλογές με σοκολάτα που θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της, καμία πιο ιδιαίτερη όμως. Αν κάτι ξεχωρίζει, αυτό είναι ο Λευκός πολίτικος χαλβάς ο οποίος μας ήρθε σε 2 μικρά ποτηράκια και ήταν αρρωστημένα βελούδινος και αρωματικός-γευστικός. Θα έπρεπε να είναι σε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα βέβαια, γιατί λόγω της υφής του, η συγκεκριμένη ποσότητα είναι κυριολεκτικά 4-6 μπουκιές.

Για το αλκοόλ δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, τα Φουρνομαγειρέματα έχουν από τα καλύτερα χύμα κρασιά έβερ.

Ξεφεύγοντας από το φαγητό, το μόνο κομμάτι που έχει μείνει στάσιμο, στα Φουρνό, αυτά τα χρόνια, είναι η εξυπηρέτηση. Την έχουν τερματίσει βασικά, οπότε δεν γίνεται καλύτερη. Ευγενική, άμεση, αντιμετωπίζοντας τον πελάτη ακριβώς όπως ονειρεύεται. Τέλεια.

Κόστος: με 18-23 ευρουλίνια θα φύγετε φουλ ικανοποιημένοι.

Αυτά. Να πάτε. Εμείς θα ξαναπάμε. Μετά να ξαναπάτε. Και θα ξαναματαπάμε κι εμείς.

Καλή Χρονιά!

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη Vaggg.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

Vaggg

Κυριακή 16 Ιουνίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Τα Φουρνό, όπως τα γράφουν οι περισσότεροι, είναι σαν το παλιό κρασί. Το καλό παλιό κρασί. Κάθε, μα κάθε φορά που θα πάτε θα δείτε και κάποια βελτίωση. Άλλες φορές θα δείτε τον χώρο τελείως αλλαγμένο, άλλες αυτή την πολύ μικρή λεπτομέρεια που χρειαζόταν για να κάνει το πιάτο σας ακόμη καλύτερο.

Τους αξίζει λοιπόν ένα update κριτικής.

Για τον χώρο έχουν ειπωθεί πολλά από τους προηγούμενους. Έχει αλλάξει απόλυτα και έχουν διορθωθεί παλιά λαθάκια. Ο καινούργιος χώρος έχει και αυτός τα θετικά και τα αρνητικά του. Είναι δύσκολο να περιγραφεί με λίγες λέξεις η αρτιστίκ όψη του, αλλά εμένα μου βγάζει κάτι σε ψυχεδέλεια, όπως οι ταινίες του Terry Gilliam. Σε κάποιους θα αρέσει, κάποιοι ίσως τον βρουν λίγο too much. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Μεγάλες βελτιώσεις έχουν γίνει και στο φαγητό. Ιδού τα βασικά σημεία:

Στο ψωμί έχει προστεθεί και το μαύρο χρώμα, με τη βελουδινότητά του να μένει σταθερή σε τοπ επίπεδο. Τα συνοδευτικά ντιπάκια έχουν αυξηθεί σε αριθμό και βελτιωθεί σε γεύση.

Οι Πατάτες Σαν Τηγανητές είναι ακόμη πιο νόστιμες και δείχνουν ένα κλικ περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητες σε κάθε παραγγελία.

Η σαλάτα New Age έχει γίνει μεγαλύτερη και υπερνοστιμότερη. Ίσως είχα πέσει σε κακή μέρα τότε και μου είχε φανεί χάλια, όμως πλέον δεν μπορώ να φανταστώ επίσκεψη στα Φουρνό, χωρίς αυτή τη γλυκιά λαχανοσαλάτα (είναι όντως πολύ γλυκιά).

Η Μελιτζανοσαλάτα συνεχίζει να νικάει την Τυροκαυτερή, στην οποία λείπει το δεύτερο συνθετικό και λίγη ζουμερότητα παραπάνω.

Οι πίτες έχουν αλλάξει σχήμα και ποσότητα γέμισης. Είναι πλέον πιο “φορτωμένες” και άρα πιο γευστικές. Ακόμη και να μη σας αρέσει το ροκφόρ, αξίζει να δοκιμάσετε μια μπουκίτσα από την Πίτα Ροκφόρ. Σας το λέω εγώ που το σιχαίνομαι. Δεν θα σας τρελάνει, αλλά θα δείτε ότι με τη σωστή εκτέλεση δεν είναι και τόσο χάλια τελικά.

Το Κεϊμά Γιαουρτλού, με χειροποίητη πίτα, είναι ένα πολύ δυνατό ορεκτικό, το οποίο νικάει οριακά το πεϊνιρλί με αυγό.

Ένα μεγάλο ζήτημα που θα προβληματίσει τον καθένα αφορά στο ερώτημα: ποιό είναι νοστιμότερο, το Κριθαρότο με μανιτάρια και τρούφα ή το Orzotto σιταριού με πανσέτα? Η απάντηση διχάζει και τριχάζει τους πάντες, οπότε καλό είναι πάντα να παραγγέλνονται παρέα.

Από τα κυρίως έστω και λίγο αν συμπαθείτε τα μπέργκερ, αυτό εδώ πρέπει να το δοκιμάσετε. Το συνταρακτικό αυγό πάνω στο ψωμάκι είναι όλα τα λεφτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, για το μέγεθός του το συγκεκριμένο πιάτο είναι αρκετά vfm. Καινούρια προσθήκη και, ήδη, must.

Άργησα λίγο να γνωρίσω το κότσι αλλά κατάλαβα τον ντόρο που γίνεται γύρω του. Όσοι αγαπάτε κότσι να ξέρετε ότι μάλλον δεν είναι αγνό και παρθένο το κρέας του. Σίγουρα κάτι του έχουν βάλει. Ζάχαρη, ναρκωτικά? Δεν ξέρω τι. Πάντως το κότσι αυτό είναι λουκούμι. Πάρτε το ρίσκο και δοκιμάστε το. Προσοχή γιατί είναι σχετικά μικρού μεγέθους, αλλά εξαιρετικά απολιπωμένο.

Αν κάτι αντιπροτείνεται, αυτό είναι το Boneless beef, δηλαδή μοσχαρίσια στηθοπλευρά με ρυζάκι και κόκκινη σαλτσούλα. Του λείπει το κάτι ιδιαίτερο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα περισσότερα γλυκά. Είναι οκ, αλλά από τα Φουρνό, περιμένεις κάτι παραπάνω. Υπάρχουν αρκετές επιλογές με σοκολάτα που θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της, καμία πιο ιδιαίτερη όμως. Αν κάτι ξεχωρίζει, αυτό είναι ο Λευκός πολίτικος χαλβάς ο οποίος μας ήρθε σε 2 μικρά ποτηράκια και ήταν αρρωστημένα βελούδινος και αρωματικός-γευστικός. Θα έπρεπε να είναι σε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα βέβαια, γιατί λόγω της υφής του, η συγκεκριμένη ποσότητα είναι κυριολεκτικά 4-6 μπουκιές.

Για το αλκοόλ δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, τα Φουρνομαγειρέματα έχουν από τα καλύτερα χύμα κρασιά έβερ.

Ξεφεύγοντας από το φαγητό, το μόνο κομμάτι που έχει μείνει στάσιμο, στα Φουρνό, αυτά τα χρόνια, είναι η εξυπηρέτηση. Την έχουν τερματίσει βασικά, οπότε δεν γίνεται καλύτερη. Ευγενική, άμεση, αντιμετωπίζοντας τον πελάτη ακριβώς όπως ονειρεύεται. Τέλεια.

Κόστος: με 18-23 ευρουλίνια θα φύγετε φουλ ικανοποιημένοι.

Αυτά. Να πάτε. Εμείς θα ξαναπάμε. Μετά να ξαναπάτε. Και θα ξαναματαπάμε κι εμείς.

Καλή Χρονιά!

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη Vaggg.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.