Loader

11 Ιαν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
37-49

Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται.....
Απογευματινή επίσκεψη στο " Zurbaran " στο Κολωνάκι. Μέρος που κάτι θυμίζει από τις παλιές δόξες της περιοχής στον χώρο της διασκέδασης και όχι απαραίτητα της εστίασης. Ουσιαστικά πρόκειται για Cafe - Restaurant, κυρίως μέχρι το βράδυ, όπου τα τραπέζια του φαγητού επικοινωνούν άμεσα με εκείνα του καφέ.... Επιπλέον, υπάρχει και χώρος φαγητού στον πρώτο όροφο. Το μέρος αυτό δανείστηκε την ονομασία του από τον Ισπανό ζωγράφο Ζurbaran.
Όσον αφορά τους σεφ και τους sous chefs, κάπου η θέση τους στον χώρο μας μπέρδεψε. Είναι γεγονός ότι τελευταία το μενού επιμελείται ο ταλαντούχος Γιάννης Λουκάκος με head chef τον Δημήτρη Μαρδάκη και σίγουρα pastry chef τον Μπάμπη Ζιμπίλη! Δυστυχώς, δεν συναντήσαμε κάποιον από τους δημιουργούς στον χώρο ( αν και απόγευμα ). Βέβαια η κουζίνα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και σχεδόν όλα τα πιάτα μας φάνηκαν πολύ καλά μαγειρεμένα, διέθεταν φαντασία και ήταν πολύ ωραία παρουσιασμένα.
Επισκεφθήκαμε το "Zurbaran" απόγευμα της 30.12, ύστερα από τις βόλτες μας στο κέντρο. Λόγω των ημερών το κλίμα που επικρατούσε ήταν πολύ χαρούμενο με λάμψη και ευχάριστη οχλαγωγία. Χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε λευκό - πράσινο στόλιζαν το μέρος μπροστά από την είσοδο και κατά μήκος του μεγάλου -μακρόστενου μπαρ, που θεωρώ και το καταλληλότερο μέρος για κάποιο ποτό αφού ταιριάζει φανταστικά με το κοσμοπολίτικο ύφος του εστιατορίου. Ο στολισμός συνεχιζόταν και στο "πράσινο" υπερθέαμα, υπερυψωμένο τμήμα του εστιατορίου στο βάθος, σαν να κάναμε Χριστούγεννα στην ζούγκλα!!! Εκεί συναντήσαμε και τα πολλά - εντυπωσιακά καφετοπορτοκαλί φωτισμένα άνθη!
Τα έπιπλα θυμίζουν έντονα 70'ς, κυρίως οι πολύχρωμες πολυθρονίτσες γύρω από τα τραπέζια. Γενικά, ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο αποτελεί ο συνδυασμός vintage, κλασικών και μοντέρνων στοιχείων. Μάλιστα, το ενδιαφέρον μου τράβηξε ο φωτισμός καθώς και η διάταξη των φώτων στο εσωτερικό. Ωστόσο, μειονεκτικό βρήκα τον φωτισμό στα WC στο υπόγειο εκεί όπου κυριαρχεί το μαύρο χρώμα. Μάλιστα, οι τουαλέτες, κρίνοντας από το status του εστιατορίου, ήταν σε κακή κατάσταση. Κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν εκεί έναν μόνιμο άνθρωπο, απορώ πως σε μια τέτοια επένδυση δεν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο ???
H μουσική επένδυση του χώρου επιτείνει την ήδη γοητευτική αύρα του!
Παρόλο που δεν είχαμε κάνει κράτηση, ο ευγενικός και φινετσάτος νεαρός κύριος της υποδοχής μας εξυπηρέτησε άμεσα. Το προσωπικό γενικότερα είναι πολυπληθές με άριστη γνώση των πιάτων που σερβίρονται!! Επιπλέον, συγχαρητήρια στην διεύθυνση για την ηλεκτρονική ανάρτηση των ποτών, μενού και brunch. Αναφέρονται και οι τιμές!!
Λόγω της ώρας (γύρω στις 17:00) παραγγείλαμε από το μεσημεριανό μενού το οποίο σε αρκετά σημεία συγκλίνει με το βραδινό.
Διαλέξαμε τα εξής πιάτα:
"Αθηναϊκή' μαγιονέζα από μάγουλα σφυρίδας με λαχανικά και βότανα (16,00), καταπληκτικό πιάτο εξαιρετικής νοστιμιάς. Το ψάρι, ευτυχώς, ήταν γευστικά ορατό και το έδεσμα, με πυκνή γεύση, διακοσμούνταν με αρκετές φέτες αγγουριού, ραπανάκι και φύλλα από κόκκινο λάχανο!
Σπαγγέτι Cacio Pepe (τυρί-πιπέρι), με τυρί πεκορίνο, πιπέρι και λίγα γραμμάρια ( 15γρ. ) φρέσκιας τρούφας μανιταριών. Γνώριμη ιταλική συνταγή, άψογα εκτελεσμένη, με μεγάλα καφετί κομμάτια τρούφας πάνω από την πάστα! Από τις λίγες φορές που τρως αυτό που διαβάζεις στον κατάλογο, ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους κοζίνα...
Royal Black Angus Burger ( 17,00), σερβίρεται σε στρογγυλό ξύλινο δίσκο και συνοδεύεται από μπολάκι με προκάτ πατάτες τηγανιτές και μικρό ασημί μπολάκι με μαγιονέζα. Το μπιφτέκι, πέρα από το μαρούλι και την στρογγυλή φέτα ντομάτας, σκεπαζόταν από παχύρευστη λευκή σος που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Το παραγγείλαμε medium και θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο ήταν το πιο αδύναμο γευστικά πιάτο.
Κλείσαμε με ένα γλυκό σοκολάτας " Chocolate Collection " (10,00). Πρόκειται για ένα τραγανό στρογγυλό έδεσμα σοκολάτας μπίτερ με σταγόνες λευκής κρέμας και πασπαλισμένη σοκολάτα τριγύρω του που διακοσμούσε τέλεια το πιάτο!! Τέλεια εκτέλεση, τέλεια γεύση!!

Στην αρχή ήρθε εμφιαλωμένο νερό (2,00) και καλαθάκι με φέτες φρεσκότατου ψωμιού συν πεντανόστιμες και μπόλικες σκούρες ελιές πάνω σε κίτρινη σος (2,00)!!

Τελειώσαμε το φαγητό μας με καφέ espresso (2,50)

Μια καλή επιλογή που συμπλήρωσε επάξια την χαρούμενη, λόγω των ημερών, διάθεσή μας!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

11 Ιαν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
37-49

Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται.....
Απογευματινή επίσκεψη στο " Zurbaran " στο Κολωνάκι. Μέρος που κάτι θυμίζει από τις παλιές δόξες της περιοχής στον χώρο της διασκέδασης και όχι απαραίτητα της εστίασης. Ουσιαστικά πρόκειται για Cafe - Restaurant, κυρίως μέχρι το βράδυ, όπου τα τραπέζια του φαγητού επικοινωνούν άμεσα με εκείνα του καφέ.... Επιπλέον, υπάρχει και χώρος φαγητού στον πρώτο όροφο. Το μέρος αυτό δανείστηκε την ονομασία του από τον Ισπανό ζωγράφο Ζurbaran.
Όσον αφορά τους σεφ και τους sous chefs, κάπου η θέση τους στον χώρο μας μπέρδεψε. Είναι γεγονός ότι τελευταία το μενού επιμελείται ο ταλαντούχος Γιάννης Λουκάκος με head chef τον Δημήτρη Μαρδάκη και σίγουρα pastry chef τον Μπάμπη Ζιμπίλη! Δυστυχώς, δεν συναντήσαμε κάποιον από τους δημιουργούς στον χώρο ( αν και απόγευμα ). Βέβαια η κουζίνα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και σχεδόν όλα τα πιάτα μας φάνηκαν πολύ καλά μαγειρεμένα, διέθεταν φαντασία και ήταν πολύ ωραία παρουσιασμένα.
Επισκεφθήκαμε το "Zurbaran" απόγευμα της 30.12, ύστερα από τις βόλτες μας στο κέντρο. Λόγω των ημερών το κλίμα που επικρατούσε ήταν πολύ χαρούμενο με λάμψη και ευχάριστη οχλαγωγία. Χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε λευκό - πράσινο στόλιζαν το μέρος μπροστά από την είσοδο και κατά μήκος του μεγάλου -μακρόστενου μπαρ, που θεωρώ και το καταλληλότερο μέρος για κάποιο ποτό αφού ταιριάζει φανταστικά με το κοσμοπολίτικο ύφος του εστιατορίου. Ο στολισμός συνεχιζόταν και στο "πράσινο" υπερθέαμα, υπερυψωμένο τμήμα του εστιατορίου στο βάθος, σαν να κάναμε Χριστούγεννα στην ζούγκλα!!! Εκεί συναντήσαμε και τα πολλά - εντυπωσιακά καφετοπορτοκαλί φωτισμένα άνθη!
Τα έπιπλα θυμίζουν έντονα 70'ς, κυρίως οι πολύχρωμες πολυθρονίτσες γύρω από τα τραπέζια. Γενικά, ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο αποτελεί ο συνδυασμός vintage, κλασικών και μοντέρνων στοιχείων. Μάλιστα, το ενδιαφέρον μου τράβηξε ο φωτισμός καθώς και η διάταξη των φώτων στο εσωτερικό. Ωστόσο, μειονεκτικό βρήκα τον φωτισμό στα WC στο υπόγειο εκεί όπου κυριαρχεί το μαύρο χρώμα. Μάλιστα, οι τουαλέτες, κρίνοντας από το status του εστιατορίου, ήταν σε κακή κατάσταση. Κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν εκεί έναν μόνιμο άνθρωπο, απορώ πως σε μια τέτοια επένδυση δεν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο ???
H μουσική επένδυση του χώρου επιτείνει την ήδη γοητευτική αύρα του!
Παρόλο που δεν είχαμε κάνει κράτηση, ο ευγενικός και φινετσάτος νεαρός κύριος της υποδοχής μας εξυπηρέτησε άμεσα. Το προσωπικό γενικότερα είναι πολυπληθές με άριστη γνώση των πιάτων που σερβίρονται!! Επιπλέον, συγχαρητήρια στην διεύθυνση για την ηλεκτρονική ανάρτηση των ποτών, μενού και brunch. Αναφέρονται και οι τιμές!!
Λόγω της ώρας (γύρω στις 17:00) παραγγείλαμε από το μεσημεριανό μενού το οποίο σε αρκετά σημεία συγκλίνει με το βραδινό.
Διαλέξαμε τα εξής πιάτα:
"Αθηναϊκή' μαγιονέζα από μάγουλα σφυρίδας με λαχανικά και βότανα (16,00), καταπληκτικό πιάτο εξαιρετικής νοστιμιάς. Το ψάρι, ευτυχώς, ήταν γευστικά ορατό και το έδεσμα, με πυκνή γεύση, διακοσμούνταν με αρκετές φέτες αγγουριού, ραπανάκι και φύλλα από κόκκινο λάχανο!
Σπαγγέτι Cacio Pepe (τυρί-πιπέρι), με τυρί πεκορίνο, πιπέρι και λίγα γραμμάρια ( 15γρ. ) φρέσκιας τρούφας μανιταριών. Γνώριμη ιταλική συνταγή, άψογα εκτελεσμένη, με μεγάλα καφετί κομμάτια τρούφας πάνω από την πάστα! Από τις λίγες φορές που τρως αυτό που διαβάζεις στον κατάλογο, ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους κοζίνα...
Royal Black Angus Burger ( 17,00), σερβίρεται σε στρογγυλό ξύλινο δίσκο και συνοδεύεται από μπολάκι με προκάτ πατάτες τηγανιτές και μικρό ασημί μπολάκι με μαγιονέζα. Το μπιφτέκι, πέρα από το μαρούλι και την στρογγυλή φέτα ντομάτας, σκεπαζόταν από παχύρευστη λευκή σος που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Το παραγγείλαμε medium και θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο ήταν το πιο αδύναμο γευστικά πιάτο.
Κλείσαμε με ένα γλυκό σοκολάτας " Chocolate Collection " (10,00). Πρόκειται για ένα τραγανό στρογγυλό έδεσμα σοκολάτας μπίτερ με σταγόνες λευκής κρέμας και πασπαλισμένη σοκολάτα τριγύρω του που διακοσμούσε τέλεια το πιάτο!! Τέλεια εκτέλεση, τέλεια γεύση!!

Στην αρχή ήρθε εμφιαλωμένο νερό (2,00) και καλαθάκι με φέτες φρεσκότατου ψωμιού συν πεντανόστιμες και μπόλικες σκούρες ελιές πάνω σε κίτρινη σος (2,00)!!

Τελειώσαμε το φαγητό μας με καφέ espresso (2,50)

Μια καλή επιλογή που συμπλήρωσε επάξια την χαρούμενη, λόγω των ημερών, διάθεσή μας!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

PP_TINA

Κυριακή 16 Ιουνίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

37-49

Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται.....
Απογευματινή επίσκεψη στο " Zurbaran " στο Κολωνάκι. Μέρος που κάτι θυμίζει από τις παλιές δόξες της περιοχής στον χώρο της διασκέδασης και όχι απαραίτητα της εστίασης. Ουσιαστικά πρόκειται για Cafe - Restaurant, κυρίως μέχρι το βράδυ, όπου τα τραπέζια του φαγητού επικοινωνούν άμεσα με εκείνα του καφέ.... Επιπλέον, υπάρχει και χώρος φαγητού στον πρώτο όροφο. Το μέρος αυτό δανείστηκε την ονομασία του από τον Ισπανό ζωγράφο Ζurbaran.
Όσον αφορά τους σεφ και τους sous chefs, κάπου η θέση τους στον χώρο μας μπέρδεψε. Είναι γεγονός ότι τελευταία το μενού επιμελείται ο ταλαντούχος Γιάννης Λουκάκος με head chef τον Δημήτρη Μαρδάκη και σίγουρα pastry chef τον Μπάμπη Ζιμπίλη! Δυστυχώς, δεν συναντήσαμε κάποιον από τους δημιουργούς στον χώρο ( αν και απόγευμα ). Βέβαια η κουζίνα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και σχεδόν όλα τα πιάτα μας φάνηκαν πολύ καλά μαγειρεμένα, διέθεταν φαντασία και ήταν πολύ ωραία παρουσιασμένα.
Επισκεφθήκαμε το "Zurbaran" απόγευμα της 30.12, ύστερα από τις βόλτες μας στο κέντρο. Λόγω των ημερών το κλίμα που επικρατούσε ήταν πολύ χαρούμενο με λάμψη και ευχάριστη οχλαγωγία. Χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε λευκό - πράσινο στόλιζαν το μέρος μπροστά από την είσοδο και κατά μήκος του μεγάλου -μακρόστενου μπαρ, που θεωρώ και το καταλληλότερο μέρος για κάποιο ποτό αφού ταιριάζει φανταστικά με το κοσμοπολίτικο ύφος του εστιατορίου. Ο στολισμός συνεχιζόταν και στο "πράσινο" υπερθέαμα, υπερυψωμένο τμήμα του εστιατορίου στο βάθος, σαν να κάναμε Χριστούγεννα στην ζούγκλα!!! Εκεί συναντήσαμε και τα πολλά - εντυπωσιακά καφετοπορτοκαλί φωτισμένα άνθη!
Τα έπιπλα θυμίζουν έντονα 70'ς, κυρίως οι πολύχρωμες πολυθρονίτσες γύρω από τα τραπέζια. Γενικά, ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο αποτελεί ο συνδυασμός vintage, κλασικών και μοντέρνων στοιχείων. Μάλιστα, το ενδιαφέρον μου τράβηξε ο φωτισμός καθώς και η διάταξη των φώτων στο εσωτερικό. Ωστόσο, μειονεκτικό βρήκα τον φωτισμό στα WC στο υπόγειο εκεί όπου κυριαρχεί το μαύρο χρώμα. Μάλιστα, οι τουαλέτες, κρίνοντας από το status του εστιατορίου, ήταν σε κακή κατάσταση. Κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν εκεί έναν μόνιμο άνθρωπο, απορώ πως σε μια τέτοια επένδυση δεν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο ???
H μουσική επένδυση του χώρου επιτείνει την ήδη γοητευτική αύρα του!
Παρόλο που δεν είχαμε κάνει κράτηση, ο ευγενικός και φινετσάτος νεαρός κύριος της υποδοχής μας εξυπηρέτησε άμεσα. Το προσωπικό γενικότερα είναι πολυπληθές με άριστη γνώση των πιάτων που σερβίρονται!! Επιπλέον, συγχαρητήρια στην διεύθυνση για την ηλεκτρονική ανάρτηση των ποτών, μενού και brunch. Αναφέρονται και οι τιμές!!
Λόγω της ώρας (γύρω στις 17:00) παραγγείλαμε από το μεσημεριανό μενού το οποίο σε αρκετά σημεία συγκλίνει με το βραδινό.
Διαλέξαμε τα εξής πιάτα:
"Αθηναϊκή' μαγιονέζα από μάγουλα σφυρίδας με λαχανικά και βότανα (16,00), καταπληκτικό πιάτο εξαιρετικής νοστιμιάς. Το ψάρι, ευτυχώς, ήταν γευστικά ορατό και το έδεσμα, με πυκνή γεύση, διακοσμούνταν με αρκετές φέτες αγγουριού, ραπανάκι και φύλλα από κόκκινο λάχανο!
Σπαγγέτι Cacio Pepe (τυρί-πιπέρι), με τυρί πεκορίνο, πιπέρι και λίγα γραμμάρια ( 15γρ. ) φρέσκιας τρούφας μανιταριών. Γνώριμη ιταλική συνταγή, άψογα εκτελεσμένη, με μεγάλα καφετί κομμάτια τρούφας πάνω από την πάστα! Από τις λίγες φορές που τρως αυτό που διαβάζεις στον κατάλογο, ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους κοζίνα...
Royal Black Angus Burger ( 17,00), σερβίρεται σε στρογγυλό ξύλινο δίσκο και συνοδεύεται από μπολάκι με προκάτ πατάτες τηγανιτές και μικρό ασημί μπολάκι με μαγιονέζα. Το μπιφτέκι, πέρα από το μαρούλι και την στρογγυλή φέτα ντομάτας, σκεπαζόταν από παχύρευστη λευκή σος που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Το παραγγείλαμε medium και θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο ήταν το πιο αδύναμο γευστικά πιάτο.
Κλείσαμε με ένα γλυκό σοκολάτας " Chocolate Collection " (10,00). Πρόκειται για ένα τραγανό στρογγυλό έδεσμα σοκολάτας μπίτερ με σταγόνες λευκής κρέμας και πασπαλισμένη σοκολάτα τριγύρω του που διακοσμούσε τέλεια το πιάτο!! Τέλεια εκτέλεση, τέλεια γεύση!!

Στην αρχή ήρθε εμφιαλωμένο νερό (2,00) και καλαθάκι με φέτες φρεσκότατου ψωμιού συν πεντανόστιμες και μπόλικες σκούρες ελιές πάνω σε κίτρινη σος (2,00)!!

Τελειώσαμε το φαγητό μας με καφέ espresso (2,50)

Μια καλή επιλογή που συμπλήρωσε επάξια την χαρούμενη, λόγω των ημερών, διάθεσή μας!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.