Loader

04 Φεβ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Επανέρχομαι φίλοι καλοφαγάδες μετά από καιρό, καθώς έτσι τό νιωσα τώρα και θέλω να προσθέσω κι εγώ μια κριτική για το γκουρμέ κρεατάδικο Vezene. Εστιατόριο, το οποίο έχει πια καθιερωθεί νομίζω στις αθηναϊκές συνειδήσεις ως προορισμός όπου θα ευχαριστηθείς προσεγμένη και δημιουργική κρεατοφαγία. Έχοντας αυτό στο νου μου το επέλεξα για να μας βγάλω, τον φίλο μου και μένα, στο πλαίσιο των Dine Athens ημερών και δεν το μετάνιωσα.

Από νωρίς η διαθεσιμότητα ήταν περιορισμένη κι έτσι κατέληξα να κλείσω για την Κυριακή, στις 3 του Φλεβάρη και ώρα 16.00. Κανονικά τις Κυριακές δεν λειτουργεί, αλλά φαντάζομαι η εξαίρεση έγινε αυτές τις μέρες λόγω Dine Athens. Μας βόλεψε πολύ τελικά η ώρα αυτή και το ευχαριστηθήκαμε δεόντως καθώς παρότι το μαγαζί είχε κόσμο, δεν ήταν πήχτρα κι έτσι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ χαλαρωτική. Επιλέξαμε ένα ιδιαίτερα άνετο τραπέζι στον μέσα χώρο και μάλιστα στην άνεση του καναπέ, όπου μπορέσαμε να απλωθούμε και να περιεργαστούμε ανεμπόδιστα τον περίγυρο.

Μου άρεσε πολύ ο χώρος. Άνετα τραπέζια σε καλές αποστάσεις σ’ έναν χώρο σε τόνους γήινους και ζεστούς, που ενδεχομένως να ήταν ελαφρώς βαρετός, παρότι κομψός και προσεγμένος, αν δεν είχε τους ιδιαίτερους πίνακες να δίνουν έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο. Μας άρεσαν πολύ, όπως επίσης μας άρεσε η μεγάλη μπροστινή τζαμαρία που μας έλουζε με το απογευματινό κυριακάτικο φως, ενώ μας απογείωσε η μουσική, η οποία ήταν επίσης φροντισμένη και σε ιδανική για εμάς ένταση – χαμηλή δηλαδή, να την ακούς και να τη χαίρεσαι ως ευχάριστο συνοδευτικό ενώ απολαμβάνεις το φαγητό σου.

Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, συνάντησε την προσδοκία μου και την ικανοποίησε. Όλο το προσωπικό ευχάριστο, φιλικό και παρόν, χωρίς να το παρακάνει. Οι ρυθμοί σερβιρίσματος εξαιρετικοί, αν και αυτό ήταν φαντάζομαι απλό, δεδομένου ότι το μενού ήταν φιξ. Τέλος, μας έκαναν πολύ καλή παρουσίαση του μενού στα αγγλικά, καθώς το dine Athens μενού ήταν τυπωμένο μόνο στα ελληνικά και ο φίλος μου ακόμα να τα μάθει.

Στα του φαγητού. Το μενού όπως ανέφερα ήταν φιξ και μάλιστα πολύ συγκεκριμένο, δεν υπήρχαν εναλλακτικές ανάμεσα στις οποίες μπορούσες να διαλέξεις, αλλά ακολουθούσες τη συνοχή των συγκεκριμένων πιάτων που είχαν συμπεριληφθεί σε αυτό. Αρχικά μας έφεραν ψωμί, εξαιρετικό, φρέσκο κι αφράτο, δύο ειδών, με αγνό αυθεντικό βούτυρο κι αλάτι.

Σύντομα ακολούθησε το πρώτο πιάτο, μια πεντανόστιμη σούπα από καπνιστή γλυκοπατάτα, γαρίδες και guancialle. Εγώ για να πω την αλήθεια δεν ήξερα τι είναι το γκουαντσιάλε, αλλά το γκούγκλαρα και είδα ότι πρόκειται περί ιταλικού αλλαντικού. Η σούπα όπως και να χει ήταν υπέροχη και οι γαρίδες σε επαρκή ποσότητα. Πολύ καλό ξεκίνημα, το οποίο συνοδεύτηκε με μπύρα Νήσο, τη γνωστή πια τηνιακή πίλσνερ.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, με την βεζενέ εκδοχή του παστίτσιου, το οποίο αποδομήθηκε ώστε να αποδοθεί με χειροποίητο κανελόνι, υπέροχη βελούδινη κρέμα και γευστικό ταρτάρ από βοδινό Hereford (το γράφω όπως το βλέπω! ). Παρότι ήρθε σε μικρή ποσότητα, ήταν τόσο νόστιμο που χαλάλι του. Συνοδεύτηκε από εξαιρετικό ροζέ του κτήματος Alpha.

Μαζί με το εναλλακτικό παστίτσιο, ήρθε και μια εξαιρετικής σύλληψης πίτσα, ας την πούμε. Υπέροχη ζύμη, καλοψημένη στον ξυλόφουρνο, με μπόλικο ανθότυρο, κομμάτια από πάπια ψητή πεντανόστιμη και μαρμελάδα rasheberry, που ήρθε και το απογείωσε. Πλούσιο πιάτο και σε ποσότητα και σε γεύση, λαχταριστό, μας ενθουσίασε.

Δικαίως μετά από όλα αυτά τα πεντανόστιμα που είχαν προηγηθεί ανυπομονούσαμε για το κυρίως. Το οποίο κατέφθασε και ήταν wagyu presa Ισπανίας, εκλεκτό μοσχάρι παλαιωμένο που σερβιρίστηκε σε κρέμα προζυμένιου ψωμιού (ό, τι διαβάζω σας γράφω) με δύο πατατούλες κι ένα κομματάκι καρότο. Θα σας πω. Μας άρεσε πολύ, ασυζητητί, το φάγαμε με χαρά και θα το ξανατρώγαμε αν μας το σέρβιραν. Αλλά κακά τα ψέματα, δεν μας απογείωσε, δεν ξετρελαθήκαμε, δεν θα το επιλέγαμε από μόνοι μας πάλι. Συνοδεύτηκε από εξαιρετικό merlot του chateau Julia.

Το κλείσιμο ήταν ονειρεμένο. Παγωτό κεφίρ με αλμυρή καραμέλα. Τώρα τι καταλαβαίνετε από αυτήν την περιγραφή δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά αυτό το οποίο μας ήρθε και γευτήκαμε ήταν παραμύθι, οργασμός γεύσης, τρέλα. Αυτό θα το ξαναεπέλεγα χωρίς δισταγμό. Συνοδεύτηκε από απόσταγμα, κάτι τσιπουρένιο ήταν, γλυκόπιοτο, αλλά δυστυχώς δεν ρώτησα τι ήταν ακριβώς και είναι κρίμα, γιατί μας άρεσε πολύ.

Το μενού αυτό ήταν τιμολογημένο στα 60 ευρώ το άτομο κι επιπλέον χρεώθηκε το εμφιαλωμένο νερό στα 2,50 ευρώ νομίζω (ελάτε, τώρα, τι το χρεώνετε στο σετ μενού με wine pairing το νερό, πολύ με χαλάει αυτό). Όπως και νά χει, βρίσκω το value for money αρκετά καλό, καθώς ξόδεψα με χαρά αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που μας κέρδισε και μας βλέπω να επιστρέφουμε για μια ξεχωριστή περίσταση. Να σημειώσω κιόλας ότι με χαροποίησε πολύ το γεγονός ότι συμμετείχε στο Dine Athens υπεύθυνα και σοβαρά, με στόχο να μας κερδίσει ως πελάτες και όχι αντιμετωπίζοντας την περίσταση σαν μια αρπαχτή, όπως νομίζω όλοι παρατηρήσαμε σε άλλα συμμετέχοντα εστιατόρια.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

04 Φεβ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Επανέρχομαι φίλοι καλοφαγάδες μετά από καιρό, καθώς έτσι τό νιωσα τώρα και θέλω να προσθέσω κι εγώ μια κριτική για το γκουρμέ κρεατάδικο Vezene. Εστιατόριο, το οποίο έχει πια καθιερωθεί νομίζω στις αθηναϊκές συνειδήσεις ως προορισμός όπου θα ευχαριστηθείς προσεγμένη και δημιουργική κρεατοφαγία. Έχοντας αυτό στο νου μου το επέλεξα για να μας βγάλω, τον φίλο μου και μένα, στο πλαίσιο των Dine Athens ημερών και δεν το μετάνιωσα.

Από νωρίς η διαθεσιμότητα ήταν περιορισμένη κι έτσι κατέληξα να κλείσω για την Κυριακή, στις 3 του Φλεβάρη και ώρα 16.00. Κανονικά τις Κυριακές δεν λειτουργεί, αλλά φαντάζομαι η εξαίρεση έγινε αυτές τις μέρες λόγω Dine Athens. Μας βόλεψε πολύ τελικά η ώρα αυτή και το ευχαριστηθήκαμε δεόντως καθώς παρότι το μαγαζί είχε κόσμο, δεν ήταν πήχτρα κι έτσι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ χαλαρωτική. Επιλέξαμε ένα ιδιαίτερα άνετο τραπέζι στον μέσα χώρο και μάλιστα στην άνεση του καναπέ, όπου μπορέσαμε να απλωθούμε και να περιεργαστούμε ανεμπόδιστα τον περίγυρο.

Μου άρεσε πολύ ο χώρος. Άνετα τραπέζια σε καλές αποστάσεις σ’ έναν χώρο σε τόνους γήινους και ζεστούς, που ενδεχομένως να ήταν ελαφρώς βαρετός, παρότι κομψός και προσεγμένος, αν δεν είχε τους ιδιαίτερους πίνακες να δίνουν έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο. Μας άρεσαν πολύ, όπως επίσης μας άρεσε η μεγάλη μπροστινή τζαμαρία που μας έλουζε με το απογευματινό κυριακάτικο φως, ενώ μας απογείωσε η μουσική, η οποία ήταν επίσης φροντισμένη και σε ιδανική για εμάς ένταση – χαμηλή δηλαδή, να την ακούς και να τη χαίρεσαι ως ευχάριστο συνοδευτικό ενώ απολαμβάνεις το φαγητό σου.

Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, συνάντησε την προσδοκία μου και την ικανοποίησε. Όλο το προσωπικό ευχάριστο, φιλικό και παρόν, χωρίς να το παρακάνει. Οι ρυθμοί σερβιρίσματος εξαιρετικοί, αν και αυτό ήταν φαντάζομαι απλό, δεδομένου ότι το μενού ήταν φιξ. Τέλος, μας έκαναν πολύ καλή παρουσίαση του μενού στα αγγλικά, καθώς το dine Athens μενού ήταν τυπωμένο μόνο στα ελληνικά και ο φίλος μου ακόμα να τα μάθει.

Στα του φαγητού. Το μενού όπως ανέφερα ήταν φιξ και μάλιστα πολύ συγκεκριμένο, δεν υπήρχαν εναλλακτικές ανάμεσα στις οποίες μπορούσες να διαλέξεις, αλλά ακολουθούσες τη συνοχή των συγκεκριμένων πιάτων που είχαν συμπεριληφθεί σε αυτό. Αρχικά μας έφεραν ψωμί, εξαιρετικό, φρέσκο κι αφράτο, δύο ειδών, με αγνό αυθεντικό βούτυρο κι αλάτι.

Σύντομα ακολούθησε το πρώτο πιάτο, μια πεντανόστιμη σούπα από καπνιστή γλυκοπατάτα, γαρίδες και guancialle. Εγώ για να πω την αλήθεια δεν ήξερα τι είναι το γκουαντσιάλε, αλλά το γκούγκλαρα και είδα ότι πρόκειται περί ιταλικού αλλαντικού. Η σούπα όπως και να χει ήταν υπέροχη και οι γαρίδες σε επαρκή ποσότητα. Πολύ καλό ξεκίνημα, το οποίο συνοδεύτηκε με μπύρα Νήσο, τη γνωστή πια τηνιακή πίλσνερ.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, με την βεζενέ εκδοχή του παστίτσιου, το οποίο αποδομήθηκε ώστε να αποδοθεί με χειροποίητο κανελόνι, υπέροχη βελούδινη κρέμα και γευστικό ταρτάρ από βοδινό Hereford (το γράφω όπως το βλέπω! ). Παρότι ήρθε σε μικρή ποσότητα, ήταν τόσο νόστιμο που χαλάλι του. Συνοδεύτηκε από εξαιρετικό ροζέ του κτήματος Alpha.

Μαζί με το εναλλακτικό παστίτσιο, ήρθε και μια εξαιρετικής σύλληψης πίτσα, ας την πούμε. Υπέροχη ζύμη, καλοψημένη στον ξυλόφουρνο, με μπόλικο ανθότυρο, κομμάτια από πάπια ψητή πεντανόστιμη και μαρμελάδα rasheberry, που ήρθε και το απογείωσε. Πλούσιο πιάτο και σε ποσότητα και σε γεύση, λαχταριστό, μας ενθουσίασε.

Δικαίως μετά από όλα αυτά τα πεντανόστιμα που είχαν προηγηθεί ανυπομονούσαμε για το κυρίως. Το οποίο κατέφθασε και ήταν wagyu presa Ισπανίας, εκλεκτό μοσχάρι παλαιωμένο που σερβιρίστηκε σε κρέμα προζυμένιου ψωμιού (ό, τι διαβάζω σας γράφω) με δύο πατατούλες κι ένα κομματάκι καρότο. Θα σας πω. Μας άρεσε πολύ, ασυζητητί, το φάγαμε με χαρά και θα το ξανατρώγαμε αν μας το σέρβιραν. Αλλά κακά τα ψέματα, δεν μας απογείωσε, δεν ξετρελαθήκαμε, δεν θα το επιλέγαμε από μόνοι μας πάλι. Συνοδεύτηκε από εξαιρετικό merlot του chateau Julia.

Το κλείσιμο ήταν ονειρεμένο. Παγωτό κεφίρ με αλμυρή καραμέλα. Τώρα τι καταλαβαίνετε από αυτήν την περιγραφή δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά αυτό το οποίο μας ήρθε και γευτήκαμε ήταν παραμύθι, οργασμός γεύσης, τρέλα. Αυτό θα το ξαναεπέλεγα χωρίς δισταγμό. Συνοδεύτηκε από απόσταγμα, κάτι τσιπουρένιο ήταν, γλυκόπιοτο, αλλά δυστυχώς δεν ρώτησα τι ήταν ακριβώς και είναι κρίμα, γιατί μας άρεσε πολύ.

Το μενού αυτό ήταν τιμολογημένο στα 60 ευρώ το άτομο κι επιπλέον χρεώθηκε το εμφιαλωμένο νερό στα 2,50 ευρώ νομίζω (ελάτε, τώρα, τι το χρεώνετε στο σετ μενού με wine pairing το νερό, πολύ με χαλάει αυτό). Όπως και νά χει, βρίσκω το value for money αρκετά καλό, καθώς ξόδεψα με χαρά αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που μας κέρδισε και μας βλέπω να επιστρέφουμε για μια ξεχωριστή περίσταση. Να σημειώσω κιόλας ότι με χαροποίησε πολύ το γεγονός ότι συμμετείχε στο Dine Athens υπεύθυνα και σοβαρά, με στόχο να μας κερδίσει ως πελάτες και όχι αντιμετωπίζοντας την περίσταση σαν μια αρπαχτή, όπως νομίζω όλοι παρατηρήσαμε σε άλλα συμμετέχοντα εστιατόρια.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

Rose_Tyler

Κυριακή 21 Απριλίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

-

Επανέρχομαι φίλοι καλοφαγάδες μετά από καιρό, καθώς έτσι τό νιωσα τώρα και θέλω να προσθέσω κι εγώ μια κριτική για το γκουρμέ κρεατάδικο Vezene. Εστιατόριο, το οποίο έχει πια καθιερωθεί νομίζω στις αθηναϊκές συνειδήσεις ως προορισμός όπου θα ευχαριστηθείς προσεγμένη και δημιουργική κρεατοφαγία. Έχοντας αυτό στο νου μου το επέλεξα για να μας βγάλω, τον φίλο μου και μένα, στο πλαίσιο των Dine Athens ημερών και δεν το μετάνιωσα.

Από νωρίς η διαθεσιμότητα ήταν περιορισμένη κι έτσι κατέληξα να κλείσω για την Κυριακή, στις 3 του Φλεβάρη και ώρα 16.00. Κανονικά τις Κυριακές δεν λειτουργεί, αλλά φαντάζομαι η εξαίρεση έγινε αυτές τις μέρες λόγω Dine Athens. Μας βόλεψε πολύ τελικά η ώρα αυτή και το ευχαριστηθήκαμε δεόντως καθώς παρότι το μαγαζί είχε κόσμο, δεν ήταν πήχτρα κι έτσι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ χαλαρωτική. Επιλέξαμε ένα ιδιαίτερα άνετο τραπέζι στον μέσα χώρο και μάλιστα στην άνεση του καναπέ, όπου μπορέσαμε να απλωθούμε και να περιεργαστούμε ανεμπόδιστα τον περίγυρο.

Μου άρεσε πολύ ο χώρος. Άνετα τραπέζια σε καλές αποστάσεις σ’ έναν χώρο σε τόνους γήινους και ζεστούς, που ενδεχομένως να ήταν ελαφρώς βαρετός, παρότι κομψός και προσεγμένος, αν δεν είχε τους ιδιαίτερους πίνακες να δίνουν έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο. Μας άρεσαν πολύ, όπως επίσης μας άρεσε η μεγάλη μπροστινή τζαμαρία που μας έλουζε με το απογευματινό κυριακάτικο φως, ενώ μας απογείωσε η μουσική, η οποία ήταν επίσης φροντισμένη και σε ιδανική για εμάς ένταση – χαμηλή δηλαδή, να την ακούς και να τη χαίρεσαι ως ευχάριστο συνοδευτικό ενώ απολαμβάνεις το φαγητό σου.

Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, συνάντησε την προσδοκία μου και την ικανοποίησε. Όλο το προσωπικό ευχάριστο, φιλικό και παρόν, χωρίς να το παρακάνει. Οι ρυθμοί σερβιρίσματος εξαιρετικοί, αν και αυτό ήταν φαντάζομαι απλό, δεδομένου ότι το μενού ήταν φιξ. Τέλος, μας έκαναν πολύ καλή παρουσίαση του μενού στα αγγλικά, καθώς το dine Athens μενού ήταν τυπωμένο μόνο στα ελληνικά και ο φίλος μου ακόμα να τα μάθει.

Στα του φαγητού. Το μενού όπως ανέφερα ήταν φιξ και μάλιστα πολύ συγκεκριμένο, δεν υπήρχαν εναλλακτικές ανάμεσα στις οποίες μπορούσες να διαλέξεις, αλλά ακολουθούσες τη συνοχή των συγκεκριμένων πιάτων που είχαν συμπεριληφθεί σε αυτό. Αρχικά μας έφεραν ψωμί, εξαιρετικό, φρέσκο κι αφράτο, δύο ειδών, με αγνό αυθεντικό βούτυρο κι αλάτι.

Σύντομα ακολούθησε το πρώτο πιάτο, μια πεντανόστιμη σούπα από καπνιστή γλυκοπατάτα, γαρίδες και guancialle. Εγώ για να πω την αλήθεια δεν ήξερα τι είναι το γκουαντσιάλε, αλλά το γκούγκλαρα και είδα ότι πρόκειται περί ιταλικού αλλαντικού. Η σούπα όπως και να χει ήταν υπέροχη και οι γαρίδες σε επαρκή ποσότητα. Πολύ καλό ξεκίνημα, το οποίο συνοδεύτηκε με μπύρα Νήσο, τη γνωστή πια τηνιακή πίλσνερ.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, με την βεζενέ εκδοχή του παστίτσιου, το οποίο αποδομήθηκε ώστε να αποδοθεί με χειροποίητο κανελόνι, υπέροχη βελούδινη κρέμα και γευστικό ταρτάρ από βοδινό Hereford (το γράφω όπως το βλέπω! ). Παρότι ήρθε σε μικρή ποσότητα, ήταν τόσο νόστιμο που χαλάλι του. Συνοδεύτηκε από εξαιρετικό ροζέ του κτήματος Alpha.

Μαζί με το εναλλακτικό παστίτσιο, ήρθε και μια εξαιρετικής σύλληψης πίτσα, ας την πούμε. Υπέροχη ζύμη, καλοψημένη στον ξυλόφουρνο, με μπόλικο ανθότυρο, κομμάτια από πάπια ψητή πεντανόστιμη και μαρμελάδα rasheberry, που ήρθε και το απογείωσε. Πλούσιο πιάτο και σε ποσότητα και σε γεύση, λαχταριστό, μας ενθουσίασε.

Δικαίως μετά από όλα αυτά τα πεντανόστιμα που είχαν προηγηθεί ανυπομονούσαμε για το κυρίως. Το οποίο κατέφθασε και ήταν wagyu presa Ισπανίας, εκλεκτό μοσχάρι παλαιωμένο που σερβιρίστηκε σε κρέμα προζυμένιου ψωμιού (ό, τι διαβάζω σας γράφω) με δύο πατατούλες κι ένα κομματάκι καρότο. Θα σας πω. Μας άρεσε πολύ, ασυζητητί, το φάγαμε με χαρά και θα το ξανατρώγαμε αν μας το σέρβιραν. Αλλά κακά τα ψέματα, δεν μας απογείωσε, δεν ξετρελαθήκαμε, δεν θα το επιλέγαμε από μόνοι μας πάλι. Συνοδεύτηκε από εξαιρετικό merlot του chateau Julia.

Το κλείσιμο ήταν ονειρεμένο. Παγωτό κεφίρ με αλμυρή καραμέλα. Τώρα τι καταλαβαίνετε από αυτήν την περιγραφή δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά αυτό το οποίο μας ήρθε και γευτήκαμε ήταν παραμύθι, οργασμός γεύσης, τρέλα. Αυτό θα το ξαναεπέλεγα χωρίς δισταγμό. Συνοδεύτηκε από απόσταγμα, κάτι τσιπουρένιο ήταν, γλυκόπιοτο, αλλά δυστυχώς δεν ρώτησα τι ήταν ακριβώς και είναι κρίμα, γιατί μας άρεσε πολύ.

Το μενού αυτό ήταν τιμολογημένο στα 60 ευρώ το άτομο κι επιπλέον χρεώθηκε το εμφιαλωμένο νερό στα 2,50 ευρώ νομίζω (ελάτε, τώρα, τι το χρεώνετε στο σετ μενού με wine pairing το νερό, πολύ με χαλάει αυτό). Όπως και νά χει, βρίσκω το value for money αρκετά καλό, καθώς ξόδεψα με χαρά αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που μας κέρδισε και μας βλέπω να επιστρέφουμε για μια ξεχωριστή περίσταση. Να σημειώσω κιόλας ότι με χαροποίησε πολύ το γεγονός ότι συμμετείχε στο Dine Athens υπεύθυνα και σοβαρά, με στόχο να μας κερδίσει ως πελάτες και όχι αντιμετωπίζοντας την περίσταση σαν μια αρπαχτή, όπως νομίζω όλοι παρατηρήσαμε σε άλλα συμμετέχοντα εστιατόρια.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.