Loader
10 medium

07 Φεβ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
1-9

Υπάρχουν κάποια μέρη εστίασης που επισκεπτόμαστε χρόνια και τα θεωρούμε μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας. Ταβερνάκια, μαγειρεία, παλιά καφενεία, που την παρουσία τους θεωρούμε δεδομένη και δεν γράφουμε ποτέ κριτική γι’ αυτά. Κι όμως το αξίζουν, χωρίς να το έχουν απαραίτητα ανάγκη. Για μένα ένα από αυτά είναι ο Διονύσης.

Ο Διονύσης είναι το συνοικιακό μαγειρείο της περιοχής μου. Πολύ κοντά στην έξοδο μετρό Ελληνικό, στην αρχή της Ιασωνίδου. Μπορεί να μην έχει την τρελή φήμη στην Αθήνα, αλλά είναι πασίγνωστος σε όλη την περιοχή του Ελληνικού, της Αργυρούπολης, της Γλυφάδας… Κάθε μεσημέρι γίνεται λαϊκό προσκύνημα, τα δε Σάββατα η ουρά για takeaway φτάνει μέχρι έξω. Δεν θα δείτε καμιά διαφήμισή του σε έντυπα/ ίντερνετ. Η πελατεία του είναι εξασφαλισμένη χρόνια τώρα. Η ιστορία του μετράει κάποιες δεκαετίες. Έχω ακούσει ότι άνοιξε για να εξυπηρετεί την παρακείμενη Αμερικάνικη Βάση και τους εργαζόμενους στο παλιό αεροδρόμιο, την εποχή που δεν υπήρχε καμία ταβέρνα στην περιοχή. Έκτοτε διατηρεί μια σταθερή ποιότητα και μια όλο και μεγαλύτερη φήμη.

Ο Διονύσης σερβίρει παραδοσιακό, σπιτικό φαγητό σε πολύ προσιτές τιμές. Εξυπηρετεί καθημερινά από τις 12 περίπου ως τις 4- 5 το απόγευμα, πρακτικά μέχρι να ξεπουλήσει. Ανοιχτός και τα Σάββατα, κλειστός τις Κυριακές. Σε περιόδους γιορτών και καλοκαίρια διαρκώς ανοιχτός, εκτός από τις επίσημες αργίες. Είναι το μαγειρείο απ’ όπου θα περάσεις το μεσημέρι για να πάρεις μια μερίδα φαγητό για το σπίτι ή να καθίσεις να φας στα γρήγορα. Οι τιμές είναι ασύλληπτα προσιτές ακόμα και για μαγειρείο. Μπορείς να φας με 3,80 έως 5 ευρώ μια πλούσια μερίδα. Λίγα μόνο πιάτα (κάποια ψαρικά, αν δεν απατώμαι) κοστίζουν 6-7.

Ο χώρος του είναι μικρός και λιτός και λειτουργεί με τον ίδιο απαράλλακτο τρόπο χρόνια τώρα. Μερικά τραπέζια με καρό τραπεζομάντιλα στο εσωτερικό, άλλα τόσα έξω, κάτω από μια τέντα. Αεικίνητοι, σβέλτοι νεαροί σερβιτόροι με λευκά πουκάμισα εξυπηρετούν τους πάντες και τα πάντα, ενώ εξίσου αεικίνητες κυρίες με λευκά σκουφάκια και χαμόγελο εξυπηρετούν πίσω από την βιτρίνα των φαγητών όλες τις παραγγελίες: παραγγελίες εντός καταστήματος, τηλεφωνικές κρατήσεις, και τους πελάτες to go που περιμένουν στην ουρά. Τα πάντα πεντακάθαρα, με ευγένεια και επαγγελματισμό. Ο κύριος στο ταμείο είναι όλα τα λεφτά. Μια σταθερή φιγούρα, στην ίδια πάντα θέση, που μετράει, δίνει ρέστα, λέει και κανένα καλαμπούρι για το καλό.

Η ποικιλία των φαγητών είναι μεγάλη και ανανεώνεται στη διάρκεια του μεσημεριού. Ταψιά με κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, σούπες, γιουβαρλάκια, λαχανοντολμάδες, σουτζουκάκια, παστίτσιο, μουσακάς, λογής- λογής όσπρια και λαδερά, κάποια ψαρικά… αν τα απαριθμήσω όλα δεν μου φτάνει η κριτική! Χοντρικά, θα έλεγα ότι γύρω στα τριάντα διαφορετικά πιάτα βγάζει σταθερά και καθημερινά η κουζίνα του. Κοντά σ’ αυτά εμφανίζονται και κάποια εποχιακά, πχ. σε περίοδο νηστείας ή το καλοκαίρι. Ψησταριά δεν έχει. Μόνο φούρνο και κατσαρόλα. Τα κρεατικά συνοδεύονται από πατάτες φούρνου, τηγανιτές, με ρύζι ή μακαρόνια.

Με το πιο γκουρμέ δεν το ΄χει, ούτε με τα ζυμαρικά. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκόπος του. Το σπιτικό, ελληνικό φαγητό του είναι ασυναγώνιστο. Σίγουρα δεν θα σ’ αρέσουν όλα. Αλλά μέσα σε τόση ποικιλία, κάτι θα βρεις να σου αρέσει.

Προσωπικά βρίσκω την μαγειρική του υπερβολικά πληθωρική και βαριά για τα γούστα μου, αλλά για μια μεγάλη πλειοψηφία, που έχει συνηθίσει σε τέτοιο σπιτικό φαγητό, δεν είναι καθόλου. Απόδειξη η τεράστια δημοφιλία του.

Ενδεικτικά να αναφέρω κάποια πιάτα που μ’ αρέσουν και προτιμώ:
- Το κοτόπουλο σε όλες σχεδόν τις εκδοχές του: φούρνου, κοκκινιστό με κριθαράκι, με κάρι, ρολό με σπανάκι.
- Χοιρινό κρασάτο
- Μοσχάρι κοκκινιστό
- Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι
- Σολωμός στο φούρνο
- Αρνάκι κατσαρόλας
- Μουσακάς. Αρκεκά καλός. Τον προτιμώ, γιατί με βγάζει από την φασαρία να τον φτιάξω σπίτι…
Ο καλός μου τρελαίνεται για τα γεμιστά και τα ξεροψημένα μπιφτέκια του.

Προσωπικά δεν θα πρότεινα τους κιμάδες, το παστίτσιο και τα φαγητά με κρέμες γάλακτος, γιατί τα φτιάχνει λίγο βαριά. Ωστόσο όλα είναι φρέσκα και ημέρας. Τίποτα δεν προλαβαίνει να μείνει στο ταψί μέχρι την επόμενη. Μάλιστα, αν πάτε μετά τις 14.30 ενδέχεται τα περισσότερα να έχουν εξαντληθεί. Πολύς κόσμος, ιδιαίτερα ηλικιωμένοι τρώνε εκεί καθημερινά, οι υπόλοιποι σχηματίζουμε ουρές για takeaway.

Αυτός είναι ο Διονύσης. Ένα μαγειρείο παλαιάς κοπής, που δεν το παίζει τίποτε παραπάνω από αυτό που είναι και υποστηρίζει την σταθερή και καλή ποιότητα που τον καθιέρωσε. Προσφέρει τίμιο φαγητό και δίνει μια εύκολη και φτηνή λύση σε όλους όσους κινούνται στην περιοχή του Ελληνικού και γύρω. Είναι σίγουρο πως όποιον ρωτήσετε στα πέριξ πού είναι ο Διονύσης, ξέρει να σας πει. Η πιο αξιόπιστη λύση για καλό μεσημεριανό φαγητό στο Ελληνικό…

(Το πάρκιγκ στην περιοχή είναι λίγο πρόβλημα, γιατί ισχύει ελεγχόμενη στάθμευση. Καλύτερα να έρθετε με το μετρό ή να το συνδυάσετε με ψώνια στον Βασιλόπουλο της λεωφόρου Βουλιαγμένης).


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

10 medium

07 Φεβ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
1-9

Υπάρχουν κάποια μέρη εστίασης που επισκεπτόμαστε χρόνια και τα θεωρούμε μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας. Ταβερνάκια, μαγειρεία, παλιά καφενεία, που την παρουσία τους θεωρούμε δεδομένη και δεν γράφουμε ποτέ κριτική γι’ αυτά. Κι όμως το αξίζουν, χωρίς να το έχουν απαραίτητα ανάγκη. Για μένα ένα από αυτά είναι ο Διονύσης.

Ο Διονύσης είναι το συνοικιακό μαγειρείο της περιοχής μου. Πολύ κοντά στην έξοδο μετρό Ελληνικό, στην αρχή της Ιασωνίδου. Μπορεί να μην έχει την τρελή φήμη στην Αθήνα, αλλά είναι πασίγνωστος σε όλη την περιοχή του Ελληνικού, της Αργυρούπολης, της Γλυφάδας… Κάθε μεσημέρι γίνεται λαϊκό προσκύνημα, τα δε Σάββατα η ουρά για takeaway φτάνει μέχρι έξω. Δεν θα δείτε καμιά διαφήμισή του σε έντυπα/ ίντερνετ. Η πελατεία του είναι εξασφαλισμένη χρόνια τώρα. Η ιστορία του μετράει κάποιες δεκαετίες. Έχω ακούσει ότι άνοιξε για να εξυπηρετεί την παρακείμενη Αμερικάνικη Βάση και τους εργαζόμενους στο παλιό αεροδρόμιο, την εποχή που δεν υπήρχε καμία ταβέρνα στην περιοχή. Έκτοτε διατηρεί μια σταθερή ποιότητα και μια όλο και μεγαλύτερη φήμη.

Ο Διονύσης σερβίρει παραδοσιακό, σπιτικό φαγητό σε πολύ προσιτές τιμές. Εξυπηρετεί καθημερινά από τις 12 περίπου ως τις 4- 5 το απόγευμα, πρακτικά μέχρι να ξεπουλήσει. Ανοιχτός και τα Σάββατα, κλειστός τις Κυριακές. Σε περιόδους γιορτών και καλοκαίρια διαρκώς ανοιχτός, εκτός από τις επίσημες αργίες. Είναι το μαγειρείο απ’ όπου θα περάσεις το μεσημέρι για να πάρεις μια μερίδα φαγητό για το σπίτι ή να καθίσεις να φας στα γρήγορα. Οι τιμές είναι ασύλληπτα προσιτές ακόμα και για μαγειρείο. Μπορείς να φας με 3,80 έως 5 ευρώ μια πλούσια μερίδα. Λίγα μόνο πιάτα (κάποια ψαρικά, αν δεν απατώμαι) κοστίζουν 6-7.

Ο χώρος του είναι μικρός και λιτός και λειτουργεί με τον ίδιο απαράλλακτο τρόπο χρόνια τώρα. Μερικά τραπέζια με καρό τραπεζομάντιλα στο εσωτερικό, άλλα τόσα έξω, κάτω από μια τέντα. Αεικίνητοι, σβέλτοι νεαροί σερβιτόροι με λευκά πουκάμισα εξυπηρετούν τους πάντες και τα πάντα, ενώ εξίσου αεικίνητες κυρίες με λευκά σκουφάκια και χαμόγελο εξυπηρετούν πίσω από την βιτρίνα των φαγητών όλες τις παραγγελίες: παραγγελίες εντός καταστήματος, τηλεφωνικές κρατήσεις, και τους πελάτες to go που περιμένουν στην ουρά. Τα πάντα πεντακάθαρα, με ευγένεια και επαγγελματισμό. Ο κύριος στο ταμείο είναι όλα τα λεφτά. Μια σταθερή φιγούρα, στην ίδια πάντα θέση, που μετράει, δίνει ρέστα, λέει και κανένα καλαμπούρι για το καλό.

Η ποικιλία των φαγητών είναι μεγάλη και ανανεώνεται στη διάρκεια του μεσημεριού. Ταψιά με κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, σούπες, γιουβαρλάκια, λαχανοντολμάδες, σουτζουκάκια, παστίτσιο, μουσακάς, λογής- λογής όσπρια και λαδερά, κάποια ψαρικά… αν τα απαριθμήσω όλα δεν μου φτάνει η κριτική! Χοντρικά, θα έλεγα ότι γύρω στα τριάντα διαφορετικά πιάτα βγάζει σταθερά και καθημερινά η κουζίνα του. Κοντά σ’ αυτά εμφανίζονται και κάποια εποχιακά, πχ. σε περίοδο νηστείας ή το καλοκαίρι. Ψησταριά δεν έχει. Μόνο φούρνο και κατσαρόλα. Τα κρεατικά συνοδεύονται από πατάτες φούρνου, τηγανιτές, με ρύζι ή μακαρόνια.

Με το πιο γκουρμέ δεν το ΄χει, ούτε με τα ζυμαρικά. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκόπος του. Το σπιτικό, ελληνικό φαγητό του είναι ασυναγώνιστο. Σίγουρα δεν θα σ’ αρέσουν όλα. Αλλά μέσα σε τόση ποικιλία, κάτι θα βρεις να σου αρέσει.

Προσωπικά βρίσκω την μαγειρική του υπερβολικά πληθωρική και βαριά για τα γούστα μου, αλλά για μια μεγάλη πλειοψηφία, που έχει συνηθίσει σε τέτοιο σπιτικό φαγητό, δεν είναι καθόλου. Απόδειξη η τεράστια δημοφιλία του.

Ενδεικτικά να αναφέρω κάποια πιάτα που μ’ αρέσουν και προτιμώ:
- Το κοτόπουλο σε όλες σχεδόν τις εκδοχές του: φούρνου, κοκκινιστό με κριθαράκι, με κάρι, ρολό με σπανάκι.
- Χοιρινό κρασάτο
- Μοσχάρι κοκκινιστό
- Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι
- Σολωμός στο φούρνο
- Αρνάκι κατσαρόλας
- Μουσακάς. Αρκεκά καλός. Τον προτιμώ, γιατί με βγάζει από την φασαρία να τον φτιάξω σπίτι…
Ο καλός μου τρελαίνεται για τα γεμιστά και τα ξεροψημένα μπιφτέκια του.

Προσωπικά δεν θα πρότεινα τους κιμάδες, το παστίτσιο και τα φαγητά με κρέμες γάλακτος, γιατί τα φτιάχνει λίγο βαριά. Ωστόσο όλα είναι φρέσκα και ημέρας. Τίποτα δεν προλαβαίνει να μείνει στο ταψί μέχρι την επόμενη. Μάλιστα, αν πάτε μετά τις 14.30 ενδέχεται τα περισσότερα να έχουν εξαντληθεί. Πολύς κόσμος, ιδιαίτερα ηλικιωμένοι τρώνε εκεί καθημερινά, οι υπόλοιποι σχηματίζουμε ουρές για takeaway.

Αυτός είναι ο Διονύσης. Ένα μαγειρείο παλαιάς κοπής, που δεν το παίζει τίποτε παραπάνω από αυτό που είναι και υποστηρίζει την σταθερή και καλή ποιότητα που τον καθιέρωσε. Προσφέρει τίμιο φαγητό και δίνει μια εύκολη και φτηνή λύση σε όλους όσους κινούνται στην περιοχή του Ελληνικού και γύρω. Είναι σίγουρο πως όποιον ρωτήσετε στα πέριξ πού είναι ο Διονύσης, ξέρει να σας πει. Η πιο αξιόπιστη λύση για καλό μεσημεριανό φαγητό στο Ελληνικό…

(Το πάρκιγκ στην περιοχή είναι λίγο πρόβλημα, γιατί ισχύει ελεγχόμενη στάθμευση. Καλύτερα να έρθετε με το μετρό ή να το συνδυάσετε με ψώνια στον Βασιλόπουλο της λεωφόρου Βουλιαγμένης).


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

10 medium

ram

Κυριακή 21 Απριλίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

1-9

Υπάρχουν κάποια μέρη εστίασης που επισκεπτόμαστε χρόνια και τα θεωρούμε μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας. Ταβερνάκια, μαγειρεία, παλιά καφενεία, που την παρουσία τους θεωρούμε δεδομένη και δεν γράφουμε ποτέ κριτική γι’ αυτά. Κι όμως το αξίζουν, χωρίς να το έχουν απαραίτητα ανάγκη. Για μένα ένα από αυτά είναι ο Διονύσης.

Ο Διονύσης είναι το συνοικιακό μαγειρείο της περιοχής μου. Πολύ κοντά στην έξοδο μετρό Ελληνικό, στην αρχή της Ιασωνίδου. Μπορεί να μην έχει την τρελή φήμη στην Αθήνα, αλλά είναι πασίγνωστος σε όλη την περιοχή του Ελληνικού, της Αργυρούπολης, της Γλυφάδας… Κάθε μεσημέρι γίνεται λαϊκό προσκύνημα, τα δε Σάββατα η ουρά για takeaway φτάνει μέχρι έξω. Δεν θα δείτε καμιά διαφήμισή του σε έντυπα/ ίντερνετ. Η πελατεία του είναι εξασφαλισμένη χρόνια τώρα. Η ιστορία του μετράει κάποιες δεκαετίες. Έχω ακούσει ότι άνοιξε για να εξυπηρετεί την παρακείμενη Αμερικάνικη Βάση και τους εργαζόμενους στο παλιό αεροδρόμιο, την εποχή που δεν υπήρχε καμία ταβέρνα στην περιοχή. Έκτοτε διατηρεί μια σταθερή ποιότητα και μια όλο και μεγαλύτερη φήμη.

Ο Διονύσης σερβίρει παραδοσιακό, σπιτικό φαγητό σε πολύ προσιτές τιμές. Εξυπηρετεί καθημερινά από τις 12 περίπου ως τις 4- 5 το απόγευμα, πρακτικά μέχρι να ξεπουλήσει. Ανοιχτός και τα Σάββατα, κλειστός τις Κυριακές. Σε περιόδους γιορτών και καλοκαίρια διαρκώς ανοιχτός, εκτός από τις επίσημες αργίες. Είναι το μαγειρείο απ’ όπου θα περάσεις το μεσημέρι για να πάρεις μια μερίδα φαγητό για το σπίτι ή να καθίσεις να φας στα γρήγορα. Οι τιμές είναι ασύλληπτα προσιτές ακόμα και για μαγειρείο. Μπορείς να φας με 3,80 έως 5 ευρώ μια πλούσια μερίδα. Λίγα μόνο πιάτα (κάποια ψαρικά, αν δεν απατώμαι) κοστίζουν 6-7.

Ο χώρος του είναι μικρός και λιτός και λειτουργεί με τον ίδιο απαράλλακτο τρόπο χρόνια τώρα. Μερικά τραπέζια με καρό τραπεζομάντιλα στο εσωτερικό, άλλα τόσα έξω, κάτω από μια τέντα. Αεικίνητοι, σβέλτοι νεαροί σερβιτόροι με λευκά πουκάμισα εξυπηρετούν τους πάντες και τα πάντα, ενώ εξίσου αεικίνητες κυρίες με λευκά σκουφάκια και χαμόγελο εξυπηρετούν πίσω από την βιτρίνα των φαγητών όλες τις παραγγελίες: παραγγελίες εντός καταστήματος, τηλεφωνικές κρατήσεις, και τους πελάτες to go που περιμένουν στην ουρά. Τα πάντα πεντακάθαρα, με ευγένεια και επαγγελματισμό. Ο κύριος στο ταμείο είναι όλα τα λεφτά. Μια σταθερή φιγούρα, στην ίδια πάντα θέση, που μετράει, δίνει ρέστα, λέει και κανένα καλαμπούρι για το καλό.

Η ποικιλία των φαγητών είναι μεγάλη και ανανεώνεται στη διάρκεια του μεσημεριού. Ταψιά με κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, σούπες, γιουβαρλάκια, λαχανοντολμάδες, σουτζουκάκια, παστίτσιο, μουσακάς, λογής- λογής όσπρια και λαδερά, κάποια ψαρικά… αν τα απαριθμήσω όλα δεν μου φτάνει η κριτική! Χοντρικά, θα έλεγα ότι γύρω στα τριάντα διαφορετικά πιάτα βγάζει σταθερά και καθημερινά η κουζίνα του. Κοντά σ’ αυτά εμφανίζονται και κάποια εποχιακά, πχ. σε περίοδο νηστείας ή το καλοκαίρι. Ψησταριά δεν έχει. Μόνο φούρνο και κατσαρόλα. Τα κρεατικά συνοδεύονται από πατάτες φούρνου, τηγανιτές, με ρύζι ή μακαρόνια.

Με το πιο γκουρμέ δεν το ΄χει, ούτε με τα ζυμαρικά. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκόπος του. Το σπιτικό, ελληνικό φαγητό του είναι ασυναγώνιστο. Σίγουρα δεν θα σ’ αρέσουν όλα. Αλλά μέσα σε τόση ποικιλία, κάτι θα βρεις να σου αρέσει.

Προσωπικά βρίσκω την μαγειρική του υπερβολικά πληθωρική και βαριά για τα γούστα μου, αλλά για μια μεγάλη πλειοψηφία, που έχει συνηθίσει σε τέτοιο σπιτικό φαγητό, δεν είναι καθόλου. Απόδειξη η τεράστια δημοφιλία του.

Ενδεικτικά να αναφέρω κάποια πιάτα που μ’ αρέσουν και προτιμώ:
- Το κοτόπουλο σε όλες σχεδόν τις εκδοχές του: φούρνου, κοκκινιστό με κριθαράκι, με κάρι, ρολό με σπανάκι.
- Χοιρινό κρασάτο
- Μοσχάρι κοκκινιστό
- Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι
- Σολωμός στο φούρνο
- Αρνάκι κατσαρόλας
- Μουσακάς. Αρκεκά καλός. Τον προτιμώ, γιατί με βγάζει από την φασαρία να τον φτιάξω σπίτι…
Ο καλός μου τρελαίνεται για τα γεμιστά και τα ξεροψημένα μπιφτέκια του.

Προσωπικά δεν θα πρότεινα τους κιμάδες, το παστίτσιο και τα φαγητά με κρέμες γάλακτος, γιατί τα φτιάχνει λίγο βαριά. Ωστόσο όλα είναι φρέσκα και ημέρας. Τίποτα δεν προλαβαίνει να μείνει στο ταψί μέχρι την επόμενη. Μάλιστα, αν πάτε μετά τις 14.30 ενδέχεται τα περισσότερα να έχουν εξαντληθεί. Πολύς κόσμος, ιδιαίτερα ηλικιωμένοι τρώνε εκεί καθημερινά, οι υπόλοιποι σχηματίζουμε ουρές για takeaway.

Αυτός είναι ο Διονύσης. Ένα μαγειρείο παλαιάς κοπής, που δεν το παίζει τίποτε παραπάνω από αυτό που είναι και υποστηρίζει την σταθερή και καλή ποιότητα που τον καθιέρωσε. Προσφέρει τίμιο φαγητό και δίνει μια εύκολη και φτηνή λύση σε όλους όσους κινούνται στην περιοχή του Ελληνικού και γύρω. Είναι σίγουρο πως όποιον ρωτήσετε στα πέριξ πού είναι ο Διονύσης, ξέρει να σας πει. Η πιο αξιόπιστη λύση για καλό μεσημεριανό φαγητό στο Ελληνικό…

(Το πάρκιγκ στην περιοχή είναι λίγο πρόβλημα, γιατί ισχύει ελεγχόμενη στάθμευση. Καλύτερα να έρθετε με το μετρό ή να το συνδυάσετε με ψώνια στον Βασιλόπουλο της λεωφόρου Βουλιαγμένης).


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.