Loader

09 Μάρ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Θα ακολουθήσετε τις 10 εντολές κατά γράμμα:
1ον: Δεν ξεκινάτε αν δεν έχετε gps. Θα χαθείτε.
2ον: Παρκάρετε στην απέναντι πλευρά της Γαλατσίου. Άφθονος χώρος. Δεν παρκάρετε στην πλευρά του μαγαζιού. Ανύπαρκτος χώρος.
3ον: Δεν είναι ταβέρνα. Δεν είναι νεοταβέρνα. Δεν είναι μεζεδοπωλείο. Ούτε και γκουρμέ εστιατόριο. Είναι όλα και τίποτα.
4ον: Όταν μπείτε θα μπερδευτείτε. Έχει βαριά σκούρα τραπεζοκαθίσματα και τούβλο παντού. Αρχικά θα το περάσετε για μπυραρία. Μετά θα σκεφτείτε ότι είναι εστιατόριο κεντροευρωπαϊκής κουζίνας. Μετά βλέποντας τους πίνακες σύγχρονης ζωγραφικής θα σκεφτείτε ότι είναι εναλλακτικό στέκι. Αν βγείτε στην αυλή θα το περάσετε για Μεξικάνικό. Μιλάμε για μπλέξιμο.
5ον: Έχετε απλά μια γενική εικόνα για το τι θα φάτε. Πλην όμως δεν αποφασίζετε τι θα φάτε. Ούτε και την ποσότητα που θα φάτε. Απλώς υπακούετε τον κυρ Δημήτρη. Αν σας πει πάρτε και άλλα θα πάρετε και άλλα. Αν σας πει είναι αρκετά θα σταματήσετε. Μην επαναλαμβάνομαι. Υπακούετε.
7ον: Αν ο κος Δημήτρης σας πει πάρε σαλάτα αγκινάρα θα πάρετε. Και θα την φάτε. Όπως την έφαγα εγώ που ανάμεσα σε πυρηνικά απόβλητα και αγκινάρα, ασυζητητί επιλέγω τα πυρηνικά. Αλλά την έφαγα τη ριμάδα. Και ήταν από τις τρεις καλύτερες σαλάτες που έχω φάει στην ζωή μου. Και τα παιδάκια από προβατίνα τα έφαγα. Για την ακρίβεια δεν τα έφαγα. Τα καταβρόχθισα. Και τον γκιουζλεμέ τον πελώριο, που όταν λέμε πελώριο χρειάζονται τρία πιάτα για να χωρέσει τον ρημάξαμε. Και την μοσχαρίσια που είναι από τα 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα που ξέρουν να την φτιάχνουν έδωσα μάχη για να αρπάξω κομματάκι. Και το συκώτι που του αξίζει να γραφτεί ποίημα.
6ον: Μια που είπα κυρ Δημήτρης: Ο απόλυτος άρχων. Ο ηγεμών. Υποδέχεται, ξεπροβοδίζει, μαγειρεύει, παίρνει παραγγελίες. Κάτι σαν Βέγγος στα καλύτερα του. Και σε ρωτάει με πραγματικό ενδιαφέρον αν σου άρεσε. Και εννοείται ότι σου άρεσε.
7ον: Αν θέλετε μουσική την ώρα που τρώτε την έχετε. Αν θέλετε να ρίξετε μια γυροβολιά μπορείτε. Αν θέλετε να δώσετε παραγγελιά επίσης γίνεται. Η πολυπληθής ορχήστρα αποτελείται από δύο άτομα: κιθάρα, μπουζούκι.
8ον: Πριν πάτε πάρτε κανά τηλέφωνο. Δεν είναι μεγάλο μαγαζί. Που πάει να πει ότι δεν θέλετε να περάσετε κανένα μισάωρο πάνω από το κεφάλι των υπόλοιπων πελατών περιμένοντας να αδειάσει τραπέζι.
9ον: Δεν χρειάζεται να πάρετε δάνειο. Οι τιμές είναι αστείες: Κιλό προβατίνα 18€. Μοσχαρίσια μισόκιλο 12€.
10ον: ΝΑ ΠΑΤΕ.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

09 Μάρ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Θα ακολουθήσετε τις 10 εντολές κατά γράμμα:
1ον: Δεν ξεκινάτε αν δεν έχετε gps. Θα χαθείτε.
2ον: Παρκάρετε στην απέναντι πλευρά της Γαλατσίου. Άφθονος χώρος. Δεν παρκάρετε στην πλευρά του μαγαζιού. Ανύπαρκτος χώρος.
3ον: Δεν είναι ταβέρνα. Δεν είναι νεοταβέρνα. Δεν είναι μεζεδοπωλείο. Ούτε και γκουρμέ εστιατόριο. Είναι όλα και τίποτα.
4ον: Όταν μπείτε θα μπερδευτείτε. Έχει βαριά σκούρα τραπεζοκαθίσματα και τούβλο παντού. Αρχικά θα το περάσετε για μπυραρία. Μετά θα σκεφτείτε ότι είναι εστιατόριο κεντροευρωπαϊκής κουζίνας. Μετά βλέποντας τους πίνακες σύγχρονης ζωγραφικής θα σκεφτείτε ότι είναι εναλλακτικό στέκι. Αν βγείτε στην αυλή θα το περάσετε για Μεξικάνικό. Μιλάμε για μπλέξιμο.
5ον: Έχετε απλά μια γενική εικόνα για το τι θα φάτε. Πλην όμως δεν αποφασίζετε τι θα φάτε. Ούτε και την ποσότητα που θα φάτε. Απλώς υπακούετε τον κυρ Δημήτρη. Αν σας πει πάρτε και άλλα θα πάρετε και άλλα. Αν σας πει είναι αρκετά θα σταματήσετε. Μην επαναλαμβάνομαι. Υπακούετε.
7ον: Αν ο κος Δημήτρης σας πει πάρε σαλάτα αγκινάρα θα πάρετε. Και θα την φάτε. Όπως την έφαγα εγώ που ανάμεσα σε πυρηνικά απόβλητα και αγκινάρα, ασυζητητί επιλέγω τα πυρηνικά. Αλλά την έφαγα τη ριμάδα. Και ήταν από τις τρεις καλύτερες σαλάτες που έχω φάει στην ζωή μου. Και τα παιδάκια από προβατίνα τα έφαγα. Για την ακρίβεια δεν τα έφαγα. Τα καταβρόχθισα. Και τον γκιουζλεμέ τον πελώριο, που όταν λέμε πελώριο χρειάζονται τρία πιάτα για να χωρέσει τον ρημάξαμε. Και την μοσχαρίσια που είναι από τα 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα που ξέρουν να την φτιάχνουν έδωσα μάχη για να αρπάξω κομματάκι. Και το συκώτι που του αξίζει να γραφτεί ποίημα.
6ον: Μια που είπα κυρ Δημήτρης: Ο απόλυτος άρχων. Ο ηγεμών. Υποδέχεται, ξεπροβοδίζει, μαγειρεύει, παίρνει παραγγελίες. Κάτι σαν Βέγγος στα καλύτερα του. Και σε ρωτάει με πραγματικό ενδιαφέρον αν σου άρεσε. Και εννοείται ότι σου άρεσε.
7ον: Αν θέλετε μουσική την ώρα που τρώτε την έχετε. Αν θέλετε να ρίξετε μια γυροβολιά μπορείτε. Αν θέλετε να δώσετε παραγγελιά επίσης γίνεται. Η πολυπληθής ορχήστρα αποτελείται από δύο άτομα: κιθάρα, μπουζούκι.
8ον: Πριν πάτε πάρτε κανά τηλέφωνο. Δεν είναι μεγάλο μαγαζί. Που πάει να πει ότι δεν θέλετε να περάσετε κανένα μισάωρο πάνω από το κεφάλι των υπόλοιπων πελατών περιμένοντας να αδειάσει τραπέζι.
9ον: Δεν χρειάζεται να πάρετε δάνειο. Οι τιμές είναι αστείες: Κιλό προβατίνα 18€. Μοσχαρίσια μισόκιλο 12€.
10ον: ΝΑ ΠΑΤΕ.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

pass1

Σάββατο 23 Μαρτίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

-

Θα ακολουθήσετε τις 10 εντολές κατά γράμμα:
1ον: Δεν ξεκινάτε αν δεν έχετε gps. Θα χαθείτε.
2ον: Παρκάρετε στην απέναντι πλευρά της Γαλατσίου. Άφθονος χώρος. Δεν παρκάρετε στην πλευρά του μαγαζιού. Ανύπαρκτος χώρος.
3ον: Δεν είναι ταβέρνα. Δεν είναι νεοταβέρνα. Δεν είναι μεζεδοπωλείο. Ούτε και γκουρμέ εστιατόριο. Είναι όλα και τίποτα.
4ον: Όταν μπείτε θα μπερδευτείτε. Έχει βαριά σκούρα τραπεζοκαθίσματα και τούβλο παντού. Αρχικά θα το περάσετε για μπυραρία. Μετά θα σκεφτείτε ότι είναι εστιατόριο κεντροευρωπαϊκής κουζίνας. Μετά βλέποντας τους πίνακες σύγχρονης ζωγραφικής θα σκεφτείτε ότι είναι εναλλακτικό στέκι. Αν βγείτε στην αυλή θα το περάσετε για Μεξικάνικό. Μιλάμε για μπλέξιμο.
5ον: Έχετε απλά μια γενική εικόνα για το τι θα φάτε. Πλην όμως δεν αποφασίζετε τι θα φάτε. Ούτε και την ποσότητα που θα φάτε. Απλώς υπακούετε τον κυρ Δημήτρη. Αν σας πει πάρτε και άλλα θα πάρετε και άλλα. Αν σας πει είναι αρκετά θα σταματήσετε. Μην επαναλαμβάνομαι. Υπακούετε.
7ον: Αν ο κος Δημήτρης σας πει πάρε σαλάτα αγκινάρα θα πάρετε. Και θα την φάτε. Όπως την έφαγα εγώ που ανάμεσα σε πυρηνικά απόβλητα και αγκινάρα, ασυζητητί επιλέγω τα πυρηνικά. Αλλά την έφαγα τη ριμάδα. Και ήταν από τις τρεις καλύτερες σαλάτες που έχω φάει στην ζωή μου. Και τα παιδάκια από προβατίνα τα έφαγα. Για την ακρίβεια δεν τα έφαγα. Τα καταβρόχθισα. Και τον γκιουζλεμέ τον πελώριο, που όταν λέμε πελώριο χρειάζονται τρία πιάτα για να χωρέσει τον ρημάξαμε. Και την μοσχαρίσια που είναι από τα 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα που ξέρουν να την φτιάχνουν έδωσα μάχη για να αρπάξω κομματάκι. Και το συκώτι που του αξίζει να γραφτεί ποίημα.
6ον: Μια που είπα κυρ Δημήτρης: Ο απόλυτος άρχων. Ο ηγεμών. Υποδέχεται, ξεπροβοδίζει, μαγειρεύει, παίρνει παραγγελίες. Κάτι σαν Βέγγος στα καλύτερα του. Και σε ρωτάει με πραγματικό ενδιαφέρον αν σου άρεσε. Και εννοείται ότι σου άρεσε.
7ον: Αν θέλετε μουσική την ώρα που τρώτε την έχετε. Αν θέλετε να ρίξετε μια γυροβολιά μπορείτε. Αν θέλετε να δώσετε παραγγελιά επίσης γίνεται. Η πολυπληθής ορχήστρα αποτελείται από δύο άτομα: κιθάρα, μπουζούκι.
8ον: Πριν πάτε πάρτε κανά τηλέφωνο. Δεν είναι μεγάλο μαγαζί. Που πάει να πει ότι δεν θέλετε να περάσετε κανένα μισάωρο πάνω από το κεφάλι των υπόλοιπων πελατών περιμένοντας να αδειάσει τραπέζι.
9ον: Δεν χρειάζεται να πάρετε δάνειο. Οι τιμές είναι αστείες: Κιλό προβατίνα 18€. Μοσχαρίσια μισόκιλο 12€.
10ον: ΝΑ ΠΑΤΕ.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.