Loader

22 Απρ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Έχω πια αποφασίσει να γράφω σύντομες κριτικές και μόνο όταν αξίζει τον κόπο, όταν δηλαδή μπορώ με ήσυχη τη συνείδηση να σας προτείνω να επισκεφθείτε το άλφα ή βήτα χώρο εστίασης. Κάνω λοιπόν εγκαίνια της σειράς «λίγα και καλά» με την κριτική για την ΨΑΡΟΥ της Γλυφάδας, τρίτο αδελφάκι της οικογένειας μετά τη Σαρωνίδα και το Λαύριο. Γωνιακό μαγαζί, σε εξαιρετικά βολική θέση, είτε καταλήξετε εδώ μετά από βόλτα στην παραλιακή είτε προτιμήσετε το τραμ, με το ΙΧ ίσως δυσκολευθείτε λίγο στο παρκάρισμα (5 με 6 στα 10).
No reservations! Στην ΨΑΡΟΥ ίσως χρειαστεί, ανάλογα με την ώρα και το μέγεθος της παρέας, να περιμένετε μέχρι να αδειάσει τραπέζι, σε ώρες αιχμής λίγο περισσότερο. Η νεαρή κυρία που διαχειρίζεται τα τραπέζια κάνει ωστόσο τη δουλειά της πολύ σωστά, γυρίζοντας συνεχώς στο μαγαζί, ενώ και το όλο σέρβις, από τον μετρ μέχρι τους βοηθούς, λειτουργεί άψογα και – κυρίως – με χαμόγελο, όσο μεγάλος χαμός κι αν γίνεται, πραγματικά μπράβο τους.
Στήσιμο και διακόσμηση νεοταβερνική, χρώματα απαλά μέσα (όπου και οι περισσότερες θέσεις, με αναπόφευκτη βαβούρα) έξω (λίγες σχετικά, προνομιακές θέσεις περιμετρικά). Νερό και ψωμί αφού ερωτηθείτε, κατάλογοι στο χέρι και, μέχρι να αποφασίσετε για τα περαιτέρω, να ‘σου ο παραδοσιακός δίσκος με τους πολλούς, φθηνούς μεζέδες: τυροκαυτερή (χειροποίητη, τόσο όσο, να τη δοκιμάσετε), ταραμοσαλάτα (λευκή και αφράτη, σας τη συνιστώ επίσης), γαύρος μαρινάτος, μύδια καπνιστά (έχουν αρχίσει να γίνονται της μόδας, νομίζω), χόρτα, τουρσί και ντολμαδάκια. Από εκεί και πέρα δοκίμασα και σας προτείνω τα μύδια teriyaki (με μπόλικο σουσαμάκι και φρέσκο κρεμμυδάκι, δε μένει ούτε σταγόνα της σάλτσας στο πιάτο), μπακαλιάρο με σκορδαλιά (το ψάρι φανταστικό, καλοτηγανισμένο, η σκορδαλιά θα ήθελε λίγο πιο έντονο το σκορδάκι), λαυράκι καρπάτσιο (εφάμιλλο αν όχι καλύτερο από αυτό στα ΑΡΓΟΥΡΑ, πολύ ωραία παρουσιασμένη και όχι τσιγκούνικη μερίδα), γαρίδες γιουβέτσι, κριθαρότο «σαν» παέγια και γλώσσα τυλιγμένη σε κανταϊφι. Υπάρχουν και άλλα αρκετά πρωτότυπα πιάτα, πέρα από τις κλασσικές μακαρονάδες, αν είστε μεγάλη παρέα, μπορείτε να τα βάλετε όλα στη μέση. Όσο για το ποτό που θα συνοδεύσει το φαγητό σας, η ποικιλία σε ούζα και τσίπουρα είναι εντυπωσιακή. Εγώ βέβαια πιστός στο τυρναβίτικο 10, από μοσχάτο Αμβούργου, εννοείται χωρίς γλυκάνισο. Στο τέλος ξυλάκι παγωτό, όσο χρειάζεται για να αλλάξει η γεύση στο στόμα.
Ο λογαριασμός θα κυμανθεί, αναλόγως παρέας και όρεξης, ανάμεσα σε 15 και 25 ευρώ το άτομο. Από την ΨΑΡΟΥ θα φύγετε σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένοι, είναι ένα τίμιο, προσεγμένο και γαστρονομικά φιλόδοξο μαγαζί που δεν έχει καβαλήσει (και ελπίζω να μην το κάνει στο μέλλον) το καλάμι της επιτυχίας.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

22 Απρ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Έχω πια αποφασίσει να γράφω σύντομες κριτικές και μόνο όταν αξίζει τον κόπο, όταν δηλαδή μπορώ με ήσυχη τη συνείδηση να σας προτείνω να επισκεφθείτε το άλφα ή βήτα χώρο εστίασης. Κάνω λοιπόν εγκαίνια της σειράς «λίγα και καλά» με την κριτική για την ΨΑΡΟΥ της Γλυφάδας, τρίτο αδελφάκι της οικογένειας μετά τη Σαρωνίδα και το Λαύριο. Γωνιακό μαγαζί, σε εξαιρετικά βολική θέση, είτε καταλήξετε εδώ μετά από βόλτα στην παραλιακή είτε προτιμήσετε το τραμ, με το ΙΧ ίσως δυσκολευθείτε λίγο στο παρκάρισμα (5 με 6 στα 10).
No reservations! Στην ΨΑΡΟΥ ίσως χρειαστεί, ανάλογα με την ώρα και το μέγεθος της παρέας, να περιμένετε μέχρι να αδειάσει τραπέζι, σε ώρες αιχμής λίγο περισσότερο. Η νεαρή κυρία που διαχειρίζεται τα τραπέζια κάνει ωστόσο τη δουλειά της πολύ σωστά, γυρίζοντας συνεχώς στο μαγαζί, ενώ και το όλο σέρβις, από τον μετρ μέχρι τους βοηθούς, λειτουργεί άψογα και – κυρίως – με χαμόγελο, όσο μεγάλος χαμός κι αν γίνεται, πραγματικά μπράβο τους.
Στήσιμο και διακόσμηση νεοταβερνική, χρώματα απαλά μέσα (όπου και οι περισσότερες θέσεις, με αναπόφευκτη βαβούρα) έξω (λίγες σχετικά, προνομιακές θέσεις περιμετρικά). Νερό και ψωμί αφού ερωτηθείτε, κατάλογοι στο χέρι και, μέχρι να αποφασίσετε για τα περαιτέρω, να ‘σου ο παραδοσιακός δίσκος με τους πολλούς, φθηνούς μεζέδες: τυροκαυτερή (χειροποίητη, τόσο όσο, να τη δοκιμάσετε), ταραμοσαλάτα (λευκή και αφράτη, σας τη συνιστώ επίσης), γαύρος μαρινάτος, μύδια καπνιστά (έχουν αρχίσει να γίνονται της μόδας, νομίζω), χόρτα, τουρσί και ντολμαδάκια. Από εκεί και πέρα δοκίμασα και σας προτείνω τα μύδια teriyaki (με μπόλικο σουσαμάκι και φρέσκο κρεμμυδάκι, δε μένει ούτε σταγόνα της σάλτσας στο πιάτο), μπακαλιάρο με σκορδαλιά (το ψάρι φανταστικό, καλοτηγανισμένο, η σκορδαλιά θα ήθελε λίγο πιο έντονο το σκορδάκι), λαυράκι καρπάτσιο (εφάμιλλο αν όχι καλύτερο από αυτό στα ΑΡΓΟΥΡΑ, πολύ ωραία παρουσιασμένη και όχι τσιγκούνικη μερίδα), γαρίδες γιουβέτσι, κριθαρότο «σαν» παέγια και γλώσσα τυλιγμένη σε κανταϊφι. Υπάρχουν και άλλα αρκετά πρωτότυπα πιάτα, πέρα από τις κλασσικές μακαρονάδες, αν είστε μεγάλη παρέα, μπορείτε να τα βάλετε όλα στη μέση. Όσο για το ποτό που θα συνοδεύσει το φαγητό σας, η ποικιλία σε ούζα και τσίπουρα είναι εντυπωσιακή. Εγώ βέβαια πιστός στο τυρναβίτικο 10, από μοσχάτο Αμβούργου, εννοείται χωρίς γλυκάνισο. Στο τέλος ξυλάκι παγωτό, όσο χρειάζεται για να αλλάξει η γεύση στο στόμα.
Ο λογαριασμός θα κυμανθεί, αναλόγως παρέας και όρεξης, ανάμεσα σε 15 και 25 ευρώ το άτομο. Από την ΨΑΡΟΥ θα φύγετε σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένοι, είναι ένα τίμιο, προσεγμένο και γαστρονομικά φιλόδοξο μαγαζί που δεν έχει καβαλήσει (και ελπίζω να μην το κάνει στο μέλλον) το καλάμι της επιτυχίας.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

fratello

Δευτέρα 19 Αυγούστου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Έχω πια αποφασίσει να γράφω σύντομες κριτικές και μόνο όταν αξίζει τον κόπο, όταν δηλαδή μπορώ με ήσυχη τη συνείδηση να σας προτείνω να επισκεφθείτε το άλφα ή βήτα χώρο εστίασης. Κάνω λοιπόν εγκαίνια της σειράς «λίγα και καλά» με την κριτική για την ΨΑΡΟΥ της Γλυφάδας, τρίτο αδελφάκι της οικογένειας μετά τη Σαρωνίδα και το Λαύριο. Γωνιακό μαγαζί, σε εξαιρετικά βολική θέση, είτε καταλήξετε εδώ μετά από βόλτα στην παραλιακή είτε προτιμήσετε το τραμ, με το ΙΧ ίσως δυσκολευθείτε λίγο στο παρκάρισμα (5 με 6 στα 10).
No reservations! Στην ΨΑΡΟΥ ίσως χρειαστεί, ανάλογα με την ώρα και το μέγεθος της παρέας, να περιμένετε μέχρι να αδειάσει τραπέζι, σε ώρες αιχμής λίγο περισσότερο. Η νεαρή κυρία που διαχειρίζεται τα τραπέζια κάνει ωστόσο τη δουλειά της πολύ σωστά, γυρίζοντας συνεχώς στο μαγαζί, ενώ και το όλο σέρβις, από τον μετρ μέχρι τους βοηθούς, λειτουργεί άψογα και – κυρίως – με χαμόγελο, όσο μεγάλος χαμός κι αν γίνεται, πραγματικά μπράβο τους.
Στήσιμο και διακόσμηση νεοταβερνική, χρώματα απαλά μέσα (όπου και οι περισσότερες θέσεις, με αναπόφευκτη βαβούρα) έξω (λίγες σχετικά, προνομιακές θέσεις περιμετρικά). Νερό και ψωμί αφού ερωτηθείτε, κατάλογοι στο χέρι και, μέχρι να αποφασίσετε για τα περαιτέρω, να ‘σου ο παραδοσιακός δίσκος με τους πολλούς, φθηνούς μεζέδες: τυροκαυτερή (χειροποίητη, τόσο όσο, να τη δοκιμάσετε), ταραμοσαλάτα (λευκή και αφράτη, σας τη συνιστώ επίσης), γαύρος μαρινάτος, μύδια καπνιστά (έχουν αρχίσει να γίνονται της μόδας, νομίζω), χόρτα, τουρσί και ντολμαδάκια. Από εκεί και πέρα δοκίμασα και σας προτείνω τα μύδια teriyaki (με μπόλικο σουσαμάκι και φρέσκο κρεμμυδάκι, δε μένει ούτε σταγόνα της σάλτσας στο πιάτο), μπακαλιάρο με σκορδαλιά (το ψάρι φανταστικό, καλοτηγανισμένο, η σκορδαλιά θα ήθελε λίγο πιο έντονο το σκορδάκι), λαυράκι καρπάτσιο (εφάμιλλο αν όχι καλύτερο από αυτό στα ΑΡΓΟΥΡΑ, πολύ ωραία παρουσιασμένη και όχι τσιγκούνικη μερίδα), γαρίδες γιουβέτσι, κριθαρότο «σαν» παέγια και γλώσσα τυλιγμένη σε κανταϊφι. Υπάρχουν και άλλα αρκετά πρωτότυπα πιάτα, πέρα από τις κλασσικές μακαρονάδες, αν είστε μεγάλη παρέα, μπορείτε να τα βάλετε όλα στη μέση. Όσο για το ποτό που θα συνοδεύσει το φαγητό σας, η ποικιλία σε ούζα και τσίπουρα είναι εντυπωσιακή. Εγώ βέβαια πιστός στο τυρναβίτικο 10, από μοσχάτο Αμβούργου, εννοείται χωρίς γλυκάνισο. Στο τέλος ξυλάκι παγωτό, όσο χρειάζεται για να αλλάξει η γεύση στο στόμα.
Ο λογαριασμός θα κυμανθεί, αναλόγως παρέας και όρεξης, ανάμεσα σε 15 και 25 ευρώ το άτομο. Από την ΨΑΡΟΥ θα φύγετε σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένοι, είναι ένα τίμιο, προσεγμένο και γαστρονομικά φιλόδοξο μαγαζί που δεν έχει καβαλήσει (και ελπίζω να μην το κάνει στο μέλλον) το καλάμι της επιτυχίας.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.