Loader

07 Μαι 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Δεν θα ξέρεις τι ακριβώς να πεις μετά από μια επίσκεψη στις φυσαλίδες. Δεν θα μπορείς να πεις καλά λόγια, αλλά δεν θα μπορείς να πεις ούτε κακά.

Για παράδειγμα δεν θα μπορείς να πεις ότι αντιμετώπισες την χειρότερη εξυπηρέτηση της ζωής σου κι ας ξεχάσουν να σου φέρουν τα ποτά ή ας αμελήσουν να σου φέρουν νερό να πιεις ή ας καθυστερήσουν ορισμένα πιάτα. Κι αυτό γιατί, την ίδια στιγμή θα δεις καλοσυνατοσύνη από τους σερβιτόρους και κερασματάκι στο τέλος.

Δεν θα μπορείς να πεις ότι απογοητεύτηκες από τον χώρο. Μπορεί να είναι λίγο στριμοκωλέιρος, όμως είναι σχεδόν ταξιδευτικός, θυμίζοντας νησάκι και καλοκαιράκι, ασχέτως εποχής. Η μουσική χρήζει βελτίωσης βέβαια.

Άσχημα λόγια δεν θα είναι εύκολο να πεις και για το φαγητό. Βασικά θα μπορείς να πεις άσχημα λόγια αν θες, αλλά είσαι υποχρεωμένος να δώσεις και μερικά εύσημα.

Αρχικά, θα βαρεθείς με την Αθηναϊκή σαλάτα που δείχνει πραγματικά παλιομοδίτικη στη σύλληψη, αλλά και στη γεύση (ποιοτική though). Από τα ορεκτικά το σκουμπρί θα σε λυσσάξει, εκτός αν είσαι γεννημένος στα Ιμαλάια (και έχεις συνηθίσει στο αλάτι ντε). Ο τηγανητός γαύρος δεν θα σε ξετρελάνει ως προς το τηγάνισμα. Τα ζυμαρικά και τα ριζότα είναι ρώσικη ρουλέτα. Μπορεί να εκπλαγείς ή να απογοητευτείς. Αν γίνει το δεύτερο θα φταίει ίσως η φρεσκότητα ή/και το μαγείρεμα του ψαριού (πάρα πολύ κακά στο ριζότο “φρέσκου” ψαριού, με ωραία σάλτσα που σαφράνιζε) ή ο ξεχασιάρης μάγειρας που δεν αλατίζει όλα τα πιάτα το ίδιο και κάποιο μας έτυχε να είναι τελείως ανάλατο (η γαριδομακαρονάδα). Αν είσαι (ή δεν είσαι) λάτρης του καφέ, απόφυγε το τιραμισού καθώς δείχνει... νερωμένο και είναι ξεκάθαρα το χειρότερο γλυκό.

Όμως, παρά τη μεγάλη παραπάνω παράγραφο αρνητικών, υπάρχουν και θετικά στις φυσαλίδες.

Δεν θα μπορείς να αγνοήσεις το ενδιαφέρον πιτόψωμο του ξεκινήματος, το οποίο συνοδεύεται με ελιές και όχι ντιπ όπως λέει το μενού.

Δεν ΠΡΕΠΕΙ να αγνοήσεις το καρπάτσιο φρέσκου ψαριού με χυμό από μοσχολέμονο και γλυκά φύκια. Μακράν το πιο εστιατορικό πιάτο στις φυσαλίδες και σε εμφάνιση, αλλά και σε γεύση. Ισορροπημένο, χωρίς εξάρσεις, που όμως σε καλύπτει ακριβώς όσο πρέπει. Δύσκολο και το πέτυχαν.

Αν βαρέθηκες τις γλυκές μαρμελάδες με τα τυριά, μπορείς να δοκιμάσεις το μαστέλο με μαρμελάδα λεμόνι. Βγάζει πραγματικά όξινη γεύση και έχει νόημα να το δεις και από αυτήν την πλευρά.

Αν προσπαθείς να τρως πιο υγιεινά, αλλά πάντα προτιμάς τα καλαμαράκια σου τηγανητά, γιατί το ψητό σου θυμίζει σόλα ή φόλα, να δοκιμάσεις το ψητό θράψαλο με μοσχολέμονο. Από τα μαλακότερα μαλάκια της πιάτσας.

Ενδιαφέροντα είναι και τα Παριανά γαριδοπιτάκια. Πολύ καλύτερο το τηγάνισμα σε αυτά και πλούσια η γέμιση τους. Έρχονται τέσσερα μεγάλα σπρινγκ ρολς, που θα σε χορτάσουν και στο μάτι και στο στομάχι.

Από τα ριζότα και τα ζυμαρικά, το ριζότο σουπιάς με το μελάνι της δεν είναι κακή επιλογή, αλλά αν θες ένα σιγουράκι, τα λιγκουνίνι θαλασσινών με “φρούτα” της θάλασσας έχουν υπέροχη σαλτσούλα και υποθέτω, ότι όπως εμείς, στο τέλος, θα την πιεις με το κουτάλι.

Τέλος, από τα κυρίως, το λαβράκι ψημένο σε κρούστα αλατιού, θα σε αποζημιώσει οπτικά, καθώς αρχικά θα έρθει φλεγόμενο και μετά θα καθαριστεί (θα βρεις λίγα κοκαλάκια γι’ αυτό πρόσεξε), και στη συνέχεια θα σε ικανοποιήσει γευστικά, χάρη στην εξαιρετική τρυφερότητά του.

Από γλυκά μην περιμένεις προκοπή. Δεν είναι όλα για πέταμα, αλλά για τα 6 ευρώ που κάνουν είναι μέτρια. Πήγαινε για παγωτό πιο δίπλα καλύτερα.

Πολύ κακά λόγια δεν θα μπορείς να πεις και για το οικονομικό κομμάτι. Σίγουρα υπάρχουν ανταγωνιστές που προσφέρουν καλύτερη φρεσκότητα και πιο σίγουρη γεύση σε ένα πιο οικονομικό πακέτο, όμως, για την περιοχή, τα περίπου 25 ευρουλίνια που θα δώσεις για ένα πλήρες γεύμα δεν είναι φρικτά.

Εν κατακλείδι, τις φυσαλίδες δεν μπορείς ούτε να τις κράξεις (γιατί θα πρέπει να θαυμάσεις) ούτε να τις αποθεώσεις. Προσφέρουν ψάρια και θαλασσινά σε μια εκδοχή λίγο λιγότερο ταβερνιάρικη από τα συνηθισμένα, σε έναν όμορφο χώρο, σε συμπαθητική ποιότητα υλικών και, όπως τα περισσότερα μαγαζιά, έχουν γευστικά ups and downs. Ψάξε καλά τα ups, απόφυγε ευλαβικά τα downs, και θα έχεις ένα ευχάριστο γεύμα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

07 Μαι 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Δεν θα ξέρεις τι ακριβώς να πεις μετά από μια επίσκεψη στις φυσαλίδες. Δεν θα μπορείς να πεις καλά λόγια, αλλά δεν θα μπορείς να πεις ούτε κακά.

Για παράδειγμα δεν θα μπορείς να πεις ότι αντιμετώπισες την χειρότερη εξυπηρέτηση της ζωής σου κι ας ξεχάσουν να σου φέρουν τα ποτά ή ας αμελήσουν να σου φέρουν νερό να πιεις ή ας καθυστερήσουν ορισμένα πιάτα. Κι αυτό γιατί, την ίδια στιγμή θα δεις καλοσυνατοσύνη από τους σερβιτόρους και κερασματάκι στο τέλος.

Δεν θα μπορείς να πεις ότι απογοητεύτηκες από τον χώρο. Μπορεί να είναι λίγο στριμοκωλέιρος, όμως είναι σχεδόν ταξιδευτικός, θυμίζοντας νησάκι και καλοκαιράκι, ασχέτως εποχής. Η μουσική χρήζει βελτίωσης βέβαια.

Άσχημα λόγια δεν θα είναι εύκολο να πεις και για το φαγητό. Βασικά θα μπορείς να πεις άσχημα λόγια αν θες, αλλά είσαι υποχρεωμένος να δώσεις και μερικά εύσημα.

Αρχικά, θα βαρεθείς με την Αθηναϊκή σαλάτα που δείχνει πραγματικά παλιομοδίτικη στη σύλληψη, αλλά και στη γεύση (ποιοτική though). Από τα ορεκτικά το σκουμπρί θα σε λυσσάξει, εκτός αν είσαι γεννημένος στα Ιμαλάια (και έχεις συνηθίσει στο αλάτι ντε). Ο τηγανητός γαύρος δεν θα σε ξετρελάνει ως προς το τηγάνισμα. Τα ζυμαρικά και τα ριζότα είναι ρώσικη ρουλέτα. Μπορεί να εκπλαγείς ή να απογοητευτείς. Αν γίνει το δεύτερο θα φταίει ίσως η φρεσκότητα ή/και το μαγείρεμα του ψαριού (πάρα πολύ κακά στο ριζότο “φρέσκου” ψαριού, με ωραία σάλτσα που σαφράνιζε) ή ο ξεχασιάρης μάγειρας που δεν αλατίζει όλα τα πιάτα το ίδιο και κάποιο μας έτυχε να είναι τελείως ανάλατο (η γαριδομακαρονάδα). Αν είσαι (ή δεν είσαι) λάτρης του καφέ, απόφυγε το τιραμισού καθώς δείχνει... νερωμένο και είναι ξεκάθαρα το χειρότερο γλυκό.

Όμως, παρά τη μεγάλη παραπάνω παράγραφο αρνητικών, υπάρχουν και θετικά στις φυσαλίδες.

Δεν θα μπορείς να αγνοήσεις το ενδιαφέρον πιτόψωμο του ξεκινήματος, το οποίο συνοδεύεται με ελιές και όχι ντιπ όπως λέει το μενού.

Δεν ΠΡΕΠΕΙ να αγνοήσεις το καρπάτσιο φρέσκου ψαριού με χυμό από μοσχολέμονο και γλυκά φύκια. Μακράν το πιο εστιατορικό πιάτο στις φυσαλίδες και σε εμφάνιση, αλλά και σε γεύση. Ισορροπημένο, χωρίς εξάρσεις, που όμως σε καλύπτει ακριβώς όσο πρέπει. Δύσκολο και το πέτυχαν.

Αν βαρέθηκες τις γλυκές μαρμελάδες με τα τυριά, μπορείς να δοκιμάσεις το μαστέλο με μαρμελάδα λεμόνι. Βγάζει πραγματικά όξινη γεύση και έχει νόημα να το δεις και από αυτήν την πλευρά.

Αν προσπαθείς να τρως πιο υγιεινά, αλλά πάντα προτιμάς τα καλαμαράκια σου τηγανητά, γιατί το ψητό σου θυμίζει σόλα ή φόλα, να δοκιμάσεις το ψητό θράψαλο με μοσχολέμονο. Από τα μαλακότερα μαλάκια της πιάτσας.

Ενδιαφέροντα είναι και τα Παριανά γαριδοπιτάκια. Πολύ καλύτερο το τηγάνισμα σε αυτά και πλούσια η γέμιση τους. Έρχονται τέσσερα μεγάλα σπρινγκ ρολς, που θα σε χορτάσουν και στο μάτι και στο στομάχι.

Από τα ριζότα και τα ζυμαρικά, το ριζότο σουπιάς με το μελάνι της δεν είναι κακή επιλογή, αλλά αν θες ένα σιγουράκι, τα λιγκουνίνι θαλασσινών με “φρούτα” της θάλασσας έχουν υπέροχη σαλτσούλα και υποθέτω, ότι όπως εμείς, στο τέλος, θα την πιεις με το κουτάλι.

Τέλος, από τα κυρίως, το λαβράκι ψημένο σε κρούστα αλατιού, θα σε αποζημιώσει οπτικά, καθώς αρχικά θα έρθει φλεγόμενο και μετά θα καθαριστεί (θα βρεις λίγα κοκαλάκια γι’ αυτό πρόσεξε), και στη συνέχεια θα σε ικανοποιήσει γευστικά, χάρη στην εξαιρετική τρυφερότητά του.

Από γλυκά μην περιμένεις προκοπή. Δεν είναι όλα για πέταμα, αλλά για τα 6 ευρώ που κάνουν είναι μέτρια. Πήγαινε για παγωτό πιο δίπλα καλύτερα.

Πολύ κακά λόγια δεν θα μπορείς να πεις και για το οικονομικό κομμάτι. Σίγουρα υπάρχουν ανταγωνιστές που προσφέρουν καλύτερη φρεσκότητα και πιο σίγουρη γεύση σε ένα πιο οικονομικό πακέτο, όμως, για την περιοχή, τα περίπου 25 ευρουλίνια που θα δώσεις για ένα πλήρες γεύμα δεν είναι φρικτά.

Εν κατακλείδι, τις φυσαλίδες δεν μπορείς ούτε να τις κράξεις (γιατί θα πρέπει να θαυμάσεις) ούτε να τις αποθεώσεις. Προσφέρουν ψάρια και θαλασσινά σε μια εκδοχή λίγο λιγότερο ταβερνιάρικη από τα συνηθισμένα, σε έναν όμορφο χώρο, σε συμπαθητική ποιότητα υλικών και, όπως τα περισσότερα μαγαζιά, έχουν γευστικά ups and downs. Ψάξε καλά τα ups, απόφυγε ευλαβικά τα downs, και θα έχεις ένα ευχάριστο γεύμα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

Vaggg

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Δεν θα ξέρεις τι ακριβώς να πεις μετά από μια επίσκεψη στις φυσαλίδες. Δεν θα μπορείς να πεις καλά λόγια, αλλά δεν θα μπορείς να πεις ούτε κακά.

Για παράδειγμα δεν θα μπορείς να πεις ότι αντιμετώπισες την χειρότερη εξυπηρέτηση της ζωής σου κι ας ξεχάσουν να σου φέρουν τα ποτά ή ας αμελήσουν να σου φέρουν νερό να πιεις ή ας καθυστερήσουν ορισμένα πιάτα. Κι αυτό γιατί, την ίδια στιγμή θα δεις καλοσυνατοσύνη από τους σερβιτόρους και κερασματάκι στο τέλος.

Δεν θα μπορείς να πεις ότι απογοητεύτηκες από τον χώρο. Μπορεί να είναι λίγο στριμοκωλέιρος, όμως είναι σχεδόν ταξιδευτικός, θυμίζοντας νησάκι και καλοκαιράκι, ασχέτως εποχής. Η μουσική χρήζει βελτίωσης βέβαια.

Άσχημα λόγια δεν θα είναι εύκολο να πεις και για το φαγητό. Βασικά θα μπορείς να πεις άσχημα λόγια αν θες, αλλά είσαι υποχρεωμένος να δώσεις και μερικά εύσημα.

Αρχικά, θα βαρεθείς με την Αθηναϊκή σαλάτα που δείχνει πραγματικά παλιομοδίτικη στη σύλληψη, αλλά και στη γεύση (ποιοτική though). Από τα ορεκτικά το σκουμπρί θα σε λυσσάξει, εκτός αν είσαι γεννημένος στα Ιμαλάια (και έχεις συνηθίσει στο αλάτι ντε). Ο τηγανητός γαύρος δεν θα σε ξετρελάνει ως προς το τηγάνισμα. Τα ζυμαρικά και τα ριζότα είναι ρώσικη ρουλέτα. Μπορεί να εκπλαγείς ή να απογοητευτείς. Αν γίνει το δεύτερο θα φταίει ίσως η φρεσκότητα ή/και το μαγείρεμα του ψαριού (πάρα πολύ κακά στο ριζότο “φρέσκου” ψαριού, με ωραία σάλτσα που σαφράνιζε) ή ο ξεχασιάρης μάγειρας που δεν αλατίζει όλα τα πιάτα το ίδιο και κάποιο μας έτυχε να είναι τελείως ανάλατο (η γαριδομακαρονάδα). Αν είσαι (ή δεν είσαι) λάτρης του καφέ, απόφυγε το τιραμισού καθώς δείχνει... νερωμένο και είναι ξεκάθαρα το χειρότερο γλυκό.

Όμως, παρά τη μεγάλη παραπάνω παράγραφο αρνητικών, υπάρχουν και θετικά στις φυσαλίδες.

Δεν θα μπορείς να αγνοήσεις το ενδιαφέρον πιτόψωμο του ξεκινήματος, το οποίο συνοδεύεται με ελιές και όχι ντιπ όπως λέει το μενού.

Δεν ΠΡΕΠΕΙ να αγνοήσεις το καρπάτσιο φρέσκου ψαριού με χυμό από μοσχολέμονο και γλυκά φύκια. Μακράν το πιο εστιατορικό πιάτο στις φυσαλίδες και σε εμφάνιση, αλλά και σε γεύση. Ισορροπημένο, χωρίς εξάρσεις, που όμως σε καλύπτει ακριβώς όσο πρέπει. Δύσκολο και το πέτυχαν.

Αν βαρέθηκες τις γλυκές μαρμελάδες με τα τυριά, μπορείς να δοκιμάσεις το μαστέλο με μαρμελάδα λεμόνι. Βγάζει πραγματικά όξινη γεύση και έχει νόημα να το δεις και από αυτήν την πλευρά.

Αν προσπαθείς να τρως πιο υγιεινά, αλλά πάντα προτιμάς τα καλαμαράκια σου τηγανητά, γιατί το ψητό σου θυμίζει σόλα ή φόλα, να δοκιμάσεις το ψητό θράψαλο με μοσχολέμονο. Από τα μαλακότερα μαλάκια της πιάτσας.

Ενδιαφέροντα είναι και τα Παριανά γαριδοπιτάκια. Πολύ καλύτερο το τηγάνισμα σε αυτά και πλούσια η γέμιση τους. Έρχονται τέσσερα μεγάλα σπρινγκ ρολς, που θα σε χορτάσουν και στο μάτι και στο στομάχι.

Από τα ριζότα και τα ζυμαρικά, το ριζότο σουπιάς με το μελάνι της δεν είναι κακή επιλογή, αλλά αν θες ένα σιγουράκι, τα λιγκουνίνι θαλασσινών με “φρούτα” της θάλασσας έχουν υπέροχη σαλτσούλα και υποθέτω, ότι όπως εμείς, στο τέλος, θα την πιεις με το κουτάλι.

Τέλος, από τα κυρίως, το λαβράκι ψημένο σε κρούστα αλατιού, θα σε αποζημιώσει οπτικά, καθώς αρχικά θα έρθει φλεγόμενο και μετά θα καθαριστεί (θα βρεις λίγα κοκαλάκια γι’ αυτό πρόσεξε), και στη συνέχεια θα σε ικανοποιήσει γευστικά, χάρη στην εξαιρετική τρυφερότητά του.

Από γλυκά μην περιμένεις προκοπή. Δεν είναι όλα για πέταμα, αλλά για τα 6 ευρώ που κάνουν είναι μέτρια. Πήγαινε για παγωτό πιο δίπλα καλύτερα.

Πολύ κακά λόγια δεν θα μπορείς να πεις και για το οικονομικό κομμάτι. Σίγουρα υπάρχουν ανταγωνιστές που προσφέρουν καλύτερη φρεσκότητα και πιο σίγουρη γεύση σε ένα πιο οικονομικό πακέτο, όμως, για την περιοχή, τα περίπου 25 ευρουλίνια που θα δώσεις για ένα πλήρες γεύμα δεν είναι φρικτά.

Εν κατακλείδι, τις φυσαλίδες δεν μπορείς ούτε να τις κράξεις (γιατί θα πρέπει να θαυμάσεις) ούτε να τις αποθεώσεις. Προσφέρουν ψάρια και θαλασσινά σε μια εκδοχή λίγο λιγότερο ταβερνιάρικη από τα συνηθισμένα, σε έναν όμορφο χώρο, σε συμπαθητική ποιότητα υλικών και, όπως τα περισσότερα μαγαζιά, έχουν γευστικά ups and downs. Ψάξε καλά τα ups, απόφυγε ευλαβικά τα downs, και θα έχεις ένα ευχάριστο γεύμα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.