Loader
10 medium

08 Ιουν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Ιωλκός, ένα εστιατόριο σκέτη αποκάλυψη που έμαθα από το a4f!

Είχαμε προσπαθήσει να πάμε χωρίς κράτηση κάποια μεσημέρια σαββατοκύριακου τον χειμώνα, αλλά είχε σταθεί αδύνατο. Ήταν πάντοτε γεμάτο. Τελικά τα καταφέραμε ένα απόγευμα Σαββάτου, αφότου άδειασε από την μεσημεριανή βάρδια. Εμείς, τέσσερα άτομα, και 2-3 παρέες ακόμα.

Η συνολική εμπειρία από την Ιωλκό ήταν πραγματικά άψογη σε όλα τα επίπεδα. Πριν ακόμα περιγράψω το γεύμα μας, θα το προτείνω με κλειστά μάτια, σε όσους ξέρουν να τρώνε καλό και ποιοτικό ψάρι και αγαπούν τα θαλασσινά. Η ποικιλία σε καλούδια της θάλασσας είναι αξιοσημείωτη για ένα εστιατόριο που δεν διαφημίζεται από έντυπα και σάιτς και βρίσκεται σε ένα όχι τόσο κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, πολύ κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και σχετικά ψηλά από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας. Κι όμως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Δεν σας κρύβω ότι με έκπληξη το ανακάλυψα και το έχω εντάξει ήδη στα must.

Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, φιλικός και σέβεται τον πελάτη. Μια όμορφη αυλή που περιτριγυρίζεται από πρασινάδες και λουλούδια, τα οποία καλύπτουν την φασαρία του δρόμου. Όμορφα τραπέζια, άνετα, στρωμένα με χάρτινα σουπλά και λευκά σερβίτσια. Στην είσοδο ξεχωρίζει ο πάγκος με τα ψάρια και τα θαλασσινά. Τριγύρω ράφια με λογής λογής αποστάγματα από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Ε, και όταν βλέπω ούζα από το νησί μου και μάλιστα ετικέτες που δεν βρίσκω εύκολα στην Αθήνα, όσο να ναι, ανεβαίνει ένα εστιατόριο στην υπόληψή μου.

Ο κατάλογος είναι πλούσιος σε κλασικές και μοντέρνες γεύσεις. Διαφοροποιείται από τα κλασικά μενού της ψαροταβέρνας και αυτό δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σε όσους έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Η δε βιτρίνα στην είσοδο γεμάτη με όλα τα καλούδια της θάλασσας. Δεν ξέρω σε τι να πρωτοσταθώ. Στα στρείδια, τα χτένια, τις πίνες, τις λογής λογής αχιβάδες, τον φρέσκο αχινό… τα σεβίτσε, την ψαρόσουπα, τις μπρουσκέτες μαρινάτων ψαριών, το φρέσκο (επιτέλους και χωρίς υποσημειώσεις) καλαμάρι και χταπόδι… Επιτέλους ένα μεζεδοπωλείο που σέβεται τον εαυτό του και σερβίρει φρέσκα θαλασσινά!

Βέβαια η Ιωλκός λειτουργεί και στη λογική του τσιπουράδικου, το όνομα εξάλλου παραπέμπει ευθέως στον Βόλο. Όμως εγώ δεν θα σταθώ σε αυτό, γιατί η κουλτούρα της πρωτεύουσας επιτάσσει το πλήρες γεύμα και όχι το τσιμπολόγημα.

Η εξυπηρέτηση είναι εντελώς προσωπική. Οι ιδιόκτητες καλωσορίζουν προσωπικά όλους τους πελάτες, προτείνουν πιάτα, προσαρμόζουν όσο μπορούν τις απαιτήσεις στην κουζίνα τους. Ιδιαίτερα ο κύριος της υποδοχής και διευθυντής του καταστήματος, είναι ιδιαίτερα ευγενής και περιποιητικός, θα καθίσει με ενδιαφέρον πάνω από κάθε τραπέζι να συζητήσει και να ακούσει, βαθύς γνώστης των ψαροθαλασσινών, αναζητά προσωπικά, όπως κατάλαβα, ό, τι ωραίο βγάζει η θάλασσα. Ο δε μάγειρας πρέπει να έχει εξαιρετικό ταλέντο, που αποδεικνύεται και στο πιο απλό πιάτο που θα ετοιμάσει.

Σ’ αυτή την πρώτη επίσκεψη δοκιμάσαμε πολλά και διάφορα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι μου έφτασαν. Όχι γιατί δεν χόρτασα, αλλά γιατί είδα άλλα τόσα που μου τράβηξαν το μάτι και την περιέργεια. Πάμε λοιπόν:
- Φετούλες ψωμιού, φρέσκιες, τραγανές και αφράτες- ελίτσες – υπέροχο ελαιόλαδο. Μια νόστιμη έναρξη. Μαζί με το απαραίτητο σφηνάκι τσίπουρο (δεν είμαστε πολύ του τσίπουρου, αλλά το τιμήσαμε).
- Σαλάτα δική τους με πράσινα λαχανικά, ντοματίνια, σταφίδες και όλα τα καλά.
- Χόρτα Αλμύρα. Εξαιρετικά βρασμένα, τόσο όσο πρέπει.
- Φάβα με ντοματούλα και λαδάκι. Καταπληκτική!
- Μπρουσκέτα μαριναρισμένου γαύρου πάνω σε φέτα μαύρου ψωμιού και πράσινα λαχανικά.
- Σεβίτσε τόνου, με διακριτική ρόκα. Πανδαισία, όνειρο! Και πλούσια μερίδα!
- Καλαμαράκι, φρέσκο σχάρας. Λουκούμι!
- Μύδια αχνιστά στο γνωστό εμαγιέ τσουκαλάκι. Με το ελαφρύ λαχταριστό ζουμάκι τους και λεμόνι.
- Σαρδελίτσες ψητές. Χωρίς κοκαλάκι παρακαλώ! Τις έτρωγες μια μπουκίτσα, ως μεζέ.
- Κουτσομούρες τηγανιτές. Όνειρο! Τόσο ελαφρύ λάδι και τόσο φρέσκιες!
- Γλώσσα ψητή με λαδολέμονο. Πολύ σωστή, πολύ νόστιμη, αλλά μας ήρθε τελευταία και είχαμε χορτάσει. Ήμουν η τυχερή που πήρα την υπόλοιπη πακέτο σπίτι και την απόλαυσα το επόμενο μεσημέρι.

Ίσως μου διαφεύγει κάποιο από τα πιάτα, γιατί πραγματικά πήραμε πολλά. Αλλά δεν ξέραμε τι να πρωτοδοκιμάσουμε.

Στο τέλος μας κέρασαν παγωτό και σφηνάκι μαστίχα, όπως ζητήσαμε.

Στις τιμές, θεωρώ ότι είναι λίγο πιο πάνω απ’ ότι πληρώνουμε συνήθως σε ένα μέσο ψαρομεζεδοπωλείο, αλλά εδώ η ποιότητα και η πρώτη ύλη είναι άλλου επιπέδου. Κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του πολύ περισσότερο από μεζεδοπωλεία με κονσερβοποιημένο χταπόδι και κατεψυγμένα θαλασσινά. Σε γενικές γραμμές υπολογίστε γύρω στα 25- 30 ευρώ το άτομο ή γύρω στα 15 αν θέλετε να πιείτε τσιπουράκι και να τσιμπήσετε. Η εμπειρία όμως είναι αυθεντική και το περιβάλλον κομψό και επαγγελματικό.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε στη Γλυφάδα και θα επιθυμήσετε ψαράκι, ανεβείτε λίγο πιο πάνω από την συνήθη πιάτσα και αναζητήστε την Ιωλκό!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

10 medium

08 Ιουν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Ιωλκός, ένα εστιατόριο σκέτη αποκάλυψη που έμαθα από το a4f!

Είχαμε προσπαθήσει να πάμε χωρίς κράτηση κάποια μεσημέρια σαββατοκύριακου τον χειμώνα, αλλά είχε σταθεί αδύνατο. Ήταν πάντοτε γεμάτο. Τελικά τα καταφέραμε ένα απόγευμα Σαββάτου, αφότου άδειασε από την μεσημεριανή βάρδια. Εμείς, τέσσερα άτομα, και 2-3 παρέες ακόμα.

Η συνολική εμπειρία από την Ιωλκό ήταν πραγματικά άψογη σε όλα τα επίπεδα. Πριν ακόμα περιγράψω το γεύμα μας, θα το προτείνω με κλειστά μάτια, σε όσους ξέρουν να τρώνε καλό και ποιοτικό ψάρι και αγαπούν τα θαλασσινά. Η ποικιλία σε καλούδια της θάλασσας είναι αξιοσημείωτη για ένα εστιατόριο που δεν διαφημίζεται από έντυπα και σάιτς και βρίσκεται σε ένα όχι τόσο κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, πολύ κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και σχετικά ψηλά από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας. Κι όμως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Δεν σας κρύβω ότι με έκπληξη το ανακάλυψα και το έχω εντάξει ήδη στα must.

Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, φιλικός και σέβεται τον πελάτη. Μια όμορφη αυλή που περιτριγυρίζεται από πρασινάδες και λουλούδια, τα οποία καλύπτουν την φασαρία του δρόμου. Όμορφα τραπέζια, άνετα, στρωμένα με χάρτινα σουπλά και λευκά σερβίτσια. Στην είσοδο ξεχωρίζει ο πάγκος με τα ψάρια και τα θαλασσινά. Τριγύρω ράφια με λογής λογής αποστάγματα από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Ε, και όταν βλέπω ούζα από το νησί μου και μάλιστα ετικέτες που δεν βρίσκω εύκολα στην Αθήνα, όσο να ναι, ανεβαίνει ένα εστιατόριο στην υπόληψή μου.

Ο κατάλογος είναι πλούσιος σε κλασικές και μοντέρνες γεύσεις. Διαφοροποιείται από τα κλασικά μενού της ψαροταβέρνας και αυτό δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σε όσους έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Η δε βιτρίνα στην είσοδο γεμάτη με όλα τα καλούδια της θάλασσας. Δεν ξέρω σε τι να πρωτοσταθώ. Στα στρείδια, τα χτένια, τις πίνες, τις λογής λογής αχιβάδες, τον φρέσκο αχινό… τα σεβίτσε, την ψαρόσουπα, τις μπρουσκέτες μαρινάτων ψαριών, το φρέσκο (επιτέλους και χωρίς υποσημειώσεις) καλαμάρι και χταπόδι… Επιτέλους ένα μεζεδοπωλείο που σέβεται τον εαυτό του και σερβίρει φρέσκα θαλασσινά!

Βέβαια η Ιωλκός λειτουργεί και στη λογική του τσιπουράδικου, το όνομα εξάλλου παραπέμπει ευθέως στον Βόλο. Όμως εγώ δεν θα σταθώ σε αυτό, γιατί η κουλτούρα της πρωτεύουσας επιτάσσει το πλήρες γεύμα και όχι το τσιμπολόγημα.

Η εξυπηρέτηση είναι εντελώς προσωπική. Οι ιδιόκτητες καλωσορίζουν προσωπικά όλους τους πελάτες, προτείνουν πιάτα, προσαρμόζουν όσο μπορούν τις απαιτήσεις στην κουζίνα τους. Ιδιαίτερα ο κύριος της υποδοχής και διευθυντής του καταστήματος, είναι ιδιαίτερα ευγενής και περιποιητικός, θα καθίσει με ενδιαφέρον πάνω από κάθε τραπέζι να συζητήσει και να ακούσει, βαθύς γνώστης των ψαροθαλασσινών, αναζητά προσωπικά, όπως κατάλαβα, ό, τι ωραίο βγάζει η θάλασσα. Ο δε μάγειρας πρέπει να έχει εξαιρετικό ταλέντο, που αποδεικνύεται και στο πιο απλό πιάτο που θα ετοιμάσει.

Σ’ αυτή την πρώτη επίσκεψη δοκιμάσαμε πολλά και διάφορα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι μου έφτασαν. Όχι γιατί δεν χόρτασα, αλλά γιατί είδα άλλα τόσα που μου τράβηξαν το μάτι και την περιέργεια. Πάμε λοιπόν:
- Φετούλες ψωμιού, φρέσκιες, τραγανές και αφράτες- ελίτσες – υπέροχο ελαιόλαδο. Μια νόστιμη έναρξη. Μαζί με το απαραίτητο σφηνάκι τσίπουρο (δεν είμαστε πολύ του τσίπουρου, αλλά το τιμήσαμε).
- Σαλάτα δική τους με πράσινα λαχανικά, ντοματίνια, σταφίδες και όλα τα καλά.
- Χόρτα Αλμύρα. Εξαιρετικά βρασμένα, τόσο όσο πρέπει.
- Φάβα με ντοματούλα και λαδάκι. Καταπληκτική!
- Μπρουσκέτα μαριναρισμένου γαύρου πάνω σε φέτα μαύρου ψωμιού και πράσινα λαχανικά.
- Σεβίτσε τόνου, με διακριτική ρόκα. Πανδαισία, όνειρο! Και πλούσια μερίδα!
- Καλαμαράκι, φρέσκο σχάρας. Λουκούμι!
- Μύδια αχνιστά στο γνωστό εμαγιέ τσουκαλάκι. Με το ελαφρύ λαχταριστό ζουμάκι τους και λεμόνι.
- Σαρδελίτσες ψητές. Χωρίς κοκαλάκι παρακαλώ! Τις έτρωγες μια μπουκίτσα, ως μεζέ.
- Κουτσομούρες τηγανιτές. Όνειρο! Τόσο ελαφρύ λάδι και τόσο φρέσκιες!
- Γλώσσα ψητή με λαδολέμονο. Πολύ σωστή, πολύ νόστιμη, αλλά μας ήρθε τελευταία και είχαμε χορτάσει. Ήμουν η τυχερή που πήρα την υπόλοιπη πακέτο σπίτι και την απόλαυσα το επόμενο μεσημέρι.

Ίσως μου διαφεύγει κάποιο από τα πιάτα, γιατί πραγματικά πήραμε πολλά. Αλλά δεν ξέραμε τι να πρωτοδοκιμάσουμε.

Στο τέλος μας κέρασαν παγωτό και σφηνάκι μαστίχα, όπως ζητήσαμε.

Στις τιμές, θεωρώ ότι είναι λίγο πιο πάνω απ’ ότι πληρώνουμε συνήθως σε ένα μέσο ψαρομεζεδοπωλείο, αλλά εδώ η ποιότητα και η πρώτη ύλη είναι άλλου επιπέδου. Κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του πολύ περισσότερο από μεζεδοπωλεία με κονσερβοποιημένο χταπόδι και κατεψυγμένα θαλασσινά. Σε γενικές γραμμές υπολογίστε γύρω στα 25- 30 ευρώ το άτομο ή γύρω στα 15 αν θέλετε να πιείτε τσιπουράκι και να τσιμπήσετε. Η εμπειρία όμως είναι αυθεντική και το περιβάλλον κομψό και επαγγελματικό.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε στη Γλυφάδα και θα επιθυμήσετε ψαράκι, ανεβείτε λίγο πιο πάνω από την συνήθη πιάτσα και αναζητήστε την Ιωλκό!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

10 medium

ram

Δευτέρα 17 Ιουνίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

26-36

Ιωλκός, ένα εστιατόριο σκέτη αποκάλυψη που έμαθα από το a4f!

Είχαμε προσπαθήσει να πάμε χωρίς κράτηση κάποια μεσημέρια σαββατοκύριακου τον χειμώνα, αλλά είχε σταθεί αδύνατο. Ήταν πάντοτε γεμάτο. Τελικά τα καταφέραμε ένα απόγευμα Σαββάτου, αφότου άδειασε από την μεσημεριανή βάρδια. Εμείς, τέσσερα άτομα, και 2-3 παρέες ακόμα.

Η συνολική εμπειρία από την Ιωλκό ήταν πραγματικά άψογη σε όλα τα επίπεδα. Πριν ακόμα περιγράψω το γεύμα μας, θα το προτείνω με κλειστά μάτια, σε όσους ξέρουν να τρώνε καλό και ποιοτικό ψάρι και αγαπούν τα θαλασσινά. Η ποικιλία σε καλούδια της θάλασσας είναι αξιοσημείωτη για ένα εστιατόριο που δεν διαφημίζεται από έντυπα και σάιτς και βρίσκεται σε ένα όχι τόσο κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, πολύ κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και σχετικά ψηλά από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας. Κι όμως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Δεν σας κρύβω ότι με έκπληξη το ανακάλυψα και το έχω εντάξει ήδη στα must.

Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, φιλικός και σέβεται τον πελάτη. Μια όμορφη αυλή που περιτριγυρίζεται από πρασινάδες και λουλούδια, τα οποία καλύπτουν την φασαρία του δρόμου. Όμορφα τραπέζια, άνετα, στρωμένα με χάρτινα σουπλά και λευκά σερβίτσια. Στην είσοδο ξεχωρίζει ο πάγκος με τα ψάρια και τα θαλασσινά. Τριγύρω ράφια με λογής λογής αποστάγματα από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Ε, και όταν βλέπω ούζα από το νησί μου και μάλιστα ετικέτες που δεν βρίσκω εύκολα στην Αθήνα, όσο να ναι, ανεβαίνει ένα εστιατόριο στην υπόληψή μου.

Ο κατάλογος είναι πλούσιος σε κλασικές και μοντέρνες γεύσεις. Διαφοροποιείται από τα κλασικά μενού της ψαροταβέρνας και αυτό δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σε όσους έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Η δε βιτρίνα στην είσοδο γεμάτη με όλα τα καλούδια της θάλασσας. Δεν ξέρω σε τι να πρωτοσταθώ. Στα στρείδια, τα χτένια, τις πίνες, τις λογής λογής αχιβάδες, τον φρέσκο αχινό… τα σεβίτσε, την ψαρόσουπα, τις μπρουσκέτες μαρινάτων ψαριών, το φρέσκο (επιτέλους και χωρίς υποσημειώσεις) καλαμάρι και χταπόδι… Επιτέλους ένα μεζεδοπωλείο που σέβεται τον εαυτό του και σερβίρει φρέσκα θαλασσινά!

Βέβαια η Ιωλκός λειτουργεί και στη λογική του τσιπουράδικου, το όνομα εξάλλου παραπέμπει ευθέως στον Βόλο. Όμως εγώ δεν θα σταθώ σε αυτό, γιατί η κουλτούρα της πρωτεύουσας επιτάσσει το πλήρες γεύμα και όχι το τσιμπολόγημα.

Η εξυπηρέτηση είναι εντελώς προσωπική. Οι ιδιόκτητες καλωσορίζουν προσωπικά όλους τους πελάτες, προτείνουν πιάτα, προσαρμόζουν όσο μπορούν τις απαιτήσεις στην κουζίνα τους. Ιδιαίτερα ο κύριος της υποδοχής και διευθυντής του καταστήματος, είναι ιδιαίτερα ευγενής και περιποιητικός, θα καθίσει με ενδιαφέρον πάνω από κάθε τραπέζι να συζητήσει και να ακούσει, βαθύς γνώστης των ψαροθαλασσινών, αναζητά προσωπικά, όπως κατάλαβα, ό, τι ωραίο βγάζει η θάλασσα. Ο δε μάγειρας πρέπει να έχει εξαιρετικό ταλέντο, που αποδεικνύεται και στο πιο απλό πιάτο που θα ετοιμάσει.

Σ’ αυτή την πρώτη επίσκεψη δοκιμάσαμε πολλά και διάφορα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι μου έφτασαν. Όχι γιατί δεν χόρτασα, αλλά γιατί είδα άλλα τόσα που μου τράβηξαν το μάτι και την περιέργεια. Πάμε λοιπόν:
- Φετούλες ψωμιού, φρέσκιες, τραγανές και αφράτες- ελίτσες – υπέροχο ελαιόλαδο. Μια νόστιμη έναρξη. Μαζί με το απαραίτητο σφηνάκι τσίπουρο (δεν είμαστε πολύ του τσίπουρου, αλλά το τιμήσαμε).
- Σαλάτα δική τους με πράσινα λαχανικά, ντοματίνια, σταφίδες και όλα τα καλά.
- Χόρτα Αλμύρα. Εξαιρετικά βρασμένα, τόσο όσο πρέπει.
- Φάβα με ντοματούλα και λαδάκι. Καταπληκτική!
- Μπρουσκέτα μαριναρισμένου γαύρου πάνω σε φέτα μαύρου ψωμιού και πράσινα λαχανικά.
- Σεβίτσε τόνου, με διακριτική ρόκα. Πανδαισία, όνειρο! Και πλούσια μερίδα!
- Καλαμαράκι, φρέσκο σχάρας. Λουκούμι!
- Μύδια αχνιστά στο γνωστό εμαγιέ τσουκαλάκι. Με το ελαφρύ λαχταριστό ζουμάκι τους και λεμόνι.
- Σαρδελίτσες ψητές. Χωρίς κοκαλάκι παρακαλώ! Τις έτρωγες μια μπουκίτσα, ως μεζέ.
- Κουτσομούρες τηγανιτές. Όνειρο! Τόσο ελαφρύ λάδι και τόσο φρέσκιες!
- Γλώσσα ψητή με λαδολέμονο. Πολύ σωστή, πολύ νόστιμη, αλλά μας ήρθε τελευταία και είχαμε χορτάσει. Ήμουν η τυχερή που πήρα την υπόλοιπη πακέτο σπίτι και την απόλαυσα το επόμενο μεσημέρι.

Ίσως μου διαφεύγει κάποιο από τα πιάτα, γιατί πραγματικά πήραμε πολλά. Αλλά δεν ξέραμε τι να πρωτοδοκιμάσουμε.

Στο τέλος μας κέρασαν παγωτό και σφηνάκι μαστίχα, όπως ζητήσαμε.

Στις τιμές, θεωρώ ότι είναι λίγο πιο πάνω απ’ ότι πληρώνουμε συνήθως σε ένα μέσο ψαρομεζεδοπωλείο, αλλά εδώ η ποιότητα και η πρώτη ύλη είναι άλλου επιπέδου. Κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του πολύ περισσότερο από μεζεδοπωλεία με κονσερβοποιημένο χταπόδι και κατεψυγμένα θαλασσινά. Σε γενικές γραμμές υπολογίστε γύρω στα 25- 30 ευρώ το άτομο ή γύρω στα 15 αν θέλετε να πιείτε τσιπουράκι και να τσιμπήσετε. Η εμπειρία όμως είναι αυθεντική και το περιβάλλον κομψό και επαγγελματικό.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε στη Γλυφάδα και θα επιθυμήσετε ψαράκι, ανεβείτε λίγο πιο πάνω από την συνήθη πιάτσα και αναζητήστε την Ιωλκό!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.