Loader

21 Ιουν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τετάρτη 19/6, μετά τις απανωτές τροπικές καταιγίδες, λέω να επισκεφθώ στον Κεραμεικό ένα ενδιαφέρον εστιατόριο, που μάλιστα διάβασα ότι σήμερα γιορτάζει τα 1α του γενέθλια. Πρόκειται για το ΚΑΠΠΑ.

Το ΚΑΠΠΑ (Κ), που ονομάστηκε έτσι απ’ το αρχικό γράμμα της περιοχής του (Κεραμεικός), βρίσκεται στη μικρή οδό Προδίκου, ένα στενάκι πριν την Αρτεμισίου, με την ισάξια FAVELA, ενώ στην ευρύτερη περιοχή που συνορεύει με το Μεταξουργείο, θεωρώ ότι συναγωνίζεται άλλα αξιόλογα μαγαζιά, όπως τη ΜΠΕΜΠΑ, τον ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ, κ. λπ.

Κάτι συμπτώσεις καμιά φορά: πού να το φανταζόμουνα ότι πηγαίνοντας στις 19/6/19 θα συνέπιπτα με τα πρώτα του γενέθλια, αφού έκανε εγκαίνια πέρυσι στις 19/6/18! Ένας χρόνος γεμάτος καλές εντυπώσεις απ’ τους χρήστες του σάιτ μας.

Το Κ είναι δημιούργημα του ζεύγους Δημήτρη και Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου, όπου ο πρώτος είναι ειδικός στην κουζίνα, ενώ η δεύτερη, στη ζαχαροπλαστική. Βέβαια, απ’ τον χώρο πέρασαν αξιόλογοι σεφ που έφτιαξαν το μενού (Αντώνης Γιαννακάρης και Ελένη Δημάκου, του ‘Ζάχαρη κι Αλάτι’, καθώς κι ο Γιώργος Παύλου, τον περασμένο χειμώνα, αφού τα καλοκαίρια βρίσκεται στη Σύρο).
Το μαγαζί ανοίγει στις 16.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, από Τρίτη με Παρασκευή, ενώ τα Σ/Κ ανοίγει από 14.00.

Πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξενούσε εδώ και κάποιες δεκαετίες μια βιοτεχνία που έφτιαχνε ταμπέλες από νέον, η οποία λειτουργούσε μέχρι το 2012, ενώ το μαγαζί έμεινε κλειστό μέχρις ότου το 2018 άνοιξε το Κ!

Ο χώρος, σχήματος Γ, με τις γκρι-μπλε αποχρώσεις, τα έπιπλα και τη διακόσμηση vintage, στο ιδιότυπο αυτό μαγαζί, έχει περιγραφεί πλήρως απ’ τους προηγούμενους χρήστες. Εδώ, λοιπόν, ξεχωρίζουν παλιά τηλέφωνα με καντράν, γραφομηχανές, ψυγείο πάγου, καθρέφτες, κάδρα με παλιές γκραβούρες, βιβλία σε ράφια, καθώς και φυτά και λουλούδια σε κάποιες γωνιές.
Προς τα πίσω υπάρχουν τα φροντισμένα WC με τη μικρή πόρτα και τα κουρτινάκια, ενώ υπάρχει και η αυλή στο πίσω μέρος του οικοπέδου, για όσους προτιμούν ησυχία και ρομαντική ατμόσφαιρα.
Υπολογίζω χωρητικότητα, περί τα 60 άτομα μέσα, συν 40 περίπου στην αυλή.

Μουσική. Απ’ τα ηχεία ακούγονταν διάφορα ευρωπαϊκά κομμάτια lounge & jazz δεκαετιών 60, 70 και 80 κυρίως, όπως με τη Dalida (ce serait dommage), καθώς και τα γνωστά: sunny, be my little baby, lasciatemi cantare, κ. λπ.

Το σέρβις από έναν ευγενικό νεαρό ήταν μάλλον εντάξει, αρκεί να ζητήσετε τα πιάτα να έρχονται στους ρυθμούς που εσείς κι η παρέα σας επιθυμείτε, και -κατά το δυνατόν- όχι όλα μαζί…

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα γνωστά εδέσματα, σαλάτες και μεζέδες, που έχουν ήδη περιγραφεί από πολλούς χρήστες. Συνολικά σερβίρονται 7 κρύα πιάτα, από 5-7 € (σαλάτες, αλοιφές, γαύρος μαρινάτος), καθώς και καμιά 20αριά ζεστά πιάτα, από 4 μέχρι 13.50 € - τιμή που αφορά τόσο τις ταλιατέλες με γαρίδες, όσο και το αρνίσιο κότσι, που ατυχώς απουσίαζαν αμφότερα σήμερα απ’ την κουζίνα, οι δυο αυτές σπεσιαλιτέ τους, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων τους!!
Με ενημέρωσαν ότι σύντομα ο καλοκαιρινός τους κατάλογος θα συμπεριλάβει και κάποια πιάτα με θαλασσινά, όπως τόνο, χταπόδι, κ. λπ.

Από ποτά, σερβίρουν αποστάγματα 200 ml στα 6-10 €, μπύρες στα 3-3.50 €, χύμα κρασί Ζίτσα, λευκό/ροζέ/κόκκινο, στα 5€ το μισόλιτρο, καθώς και τα συνήθη αναψυκτικά, αφεψήματα και χυμούς.

Εγώ παρήγγειλα τα εξής πιάτα:
• Στην αρχή ήρθε κανάτα με κρύο νερό βρύσης και απλές φέτες λευκού ψωμιού, στο 0.50 €.
• Δοκίμασα τους κλασικούς κολοκυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού, αρωματισμένου με μοσχολέμονο, μετά τα επαινετικά σχόλια των χρηστών μας, αφού πρόκειται για 5 αφράτους και μυρωδικούς κολοκυθοκεφτέδες, στην τιμή των 5 €!
• Στη συνέχεια, ακολούθησε το ριζότο με ποικιλία μανιταριών (φρέσκων και αποξηραμένων), καθώς και λεπτές φλούδες παρμεζάνας. Η τιμή του ανέβηκε τώρα στα 9.50 €, αλλά εξακολουθεί να είναι λογική. Ήταν νόστιμο πιάτο, αν και το βρήκα λίγο υπέρ το δέον χυλωμένο για τα μέτρα μου…
• Μου πρότειναν να δοκιμάσω απ’ τα γλυκίσματα της Κωνσταντίνας τη lemon pie που ήταν ολόφρεσκη. Την πήρα λοιπόν, αν και σοκολατοφάγος – γιατί η σοκολατόπιτα ατυχώς ήταν χθεσινή και δεν μου τη συνέστησαν. Την τάρτα λεμονιού, που ήταν ένα ομολογουμένως χορταστικό κομμάτι, την απόλαυσα, αλλά ιδεωδώς θα την προτιμούσα ακόμη πιο αφράτη και φίνα, ίσως επειδή κατά βάθος δεν είναι το γλυκό μου… Πιθανόν η Κωνσταντίνα να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στην πάβλοβα ή τα προφιτερόλ και τα μους που αναδεικνύουν τον άριστο ζαχαροπλάστη! Τιμή στα 4.50 €.

Ο λογαριασμός στα 20 € κινήθηκε, θα έλεγα, σε μάλλον λογικά πλαίσια.

Με κέρασαν στο τέλος ένα μικρό σφηνάκι μαστίχα, αν και θα περίμενα κάτι σαφώς καλύτερο απ’ το Κ, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι χρήστες, όπως μας ανέφεραν, έτυχαν ουσιαστικού κεράσματος καλωσορίσματος!

Κάτι τέτοιες ‘Λεπτομέρειες’ κάνουν εντέλει τη Διαφορά!!

Το ΚΑΠΠΑ, ωστόσο, προτείνεται ως μια τίμια επιλογή εστίασης στη συγκεκριμένη περιοχή, και μάλλον δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητους, ειδικά αν το τιμήσετε Σ/Κ, που υποθέτω ότι θα έχει ολόκληρο το μενού του, συν κάποια πιάτα ημέρας…


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

21 Ιουν 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τετάρτη 19/6, μετά τις απανωτές τροπικές καταιγίδες, λέω να επισκεφθώ στον Κεραμεικό ένα ενδιαφέρον εστιατόριο, που μάλιστα διάβασα ότι σήμερα γιορτάζει τα 1α του γενέθλια. Πρόκειται για το ΚΑΠΠΑ.

Το ΚΑΠΠΑ (Κ), που ονομάστηκε έτσι απ’ το αρχικό γράμμα της περιοχής του (Κεραμεικός), βρίσκεται στη μικρή οδό Προδίκου, ένα στενάκι πριν την Αρτεμισίου, με την ισάξια FAVELA, ενώ στην ευρύτερη περιοχή που συνορεύει με το Μεταξουργείο, θεωρώ ότι συναγωνίζεται άλλα αξιόλογα μαγαζιά, όπως τη ΜΠΕΜΠΑ, τον ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ, κ. λπ.

Κάτι συμπτώσεις καμιά φορά: πού να το φανταζόμουνα ότι πηγαίνοντας στις 19/6/19 θα συνέπιπτα με τα πρώτα του γενέθλια, αφού έκανε εγκαίνια πέρυσι στις 19/6/18! Ένας χρόνος γεμάτος καλές εντυπώσεις απ’ τους χρήστες του σάιτ μας.

Το Κ είναι δημιούργημα του ζεύγους Δημήτρη και Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου, όπου ο πρώτος είναι ειδικός στην κουζίνα, ενώ η δεύτερη, στη ζαχαροπλαστική. Βέβαια, απ’ τον χώρο πέρασαν αξιόλογοι σεφ που έφτιαξαν το μενού (Αντώνης Γιαννακάρης και Ελένη Δημάκου, του ‘Ζάχαρη κι Αλάτι’, καθώς κι ο Γιώργος Παύλου, τον περασμένο χειμώνα, αφού τα καλοκαίρια βρίσκεται στη Σύρο).
Το μαγαζί ανοίγει στις 16.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, από Τρίτη με Παρασκευή, ενώ τα Σ/Κ ανοίγει από 14.00.

Πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξενούσε εδώ και κάποιες δεκαετίες μια βιοτεχνία που έφτιαχνε ταμπέλες από νέον, η οποία λειτουργούσε μέχρι το 2012, ενώ το μαγαζί έμεινε κλειστό μέχρις ότου το 2018 άνοιξε το Κ!

Ο χώρος, σχήματος Γ, με τις γκρι-μπλε αποχρώσεις, τα έπιπλα και τη διακόσμηση vintage, στο ιδιότυπο αυτό μαγαζί, έχει περιγραφεί πλήρως απ’ τους προηγούμενους χρήστες. Εδώ, λοιπόν, ξεχωρίζουν παλιά τηλέφωνα με καντράν, γραφομηχανές, ψυγείο πάγου, καθρέφτες, κάδρα με παλιές γκραβούρες, βιβλία σε ράφια, καθώς και φυτά και λουλούδια σε κάποιες γωνιές.
Προς τα πίσω υπάρχουν τα φροντισμένα WC με τη μικρή πόρτα και τα κουρτινάκια, ενώ υπάρχει και η αυλή στο πίσω μέρος του οικοπέδου, για όσους προτιμούν ησυχία και ρομαντική ατμόσφαιρα.
Υπολογίζω χωρητικότητα, περί τα 60 άτομα μέσα, συν 40 περίπου στην αυλή.

Μουσική. Απ’ τα ηχεία ακούγονταν διάφορα ευρωπαϊκά κομμάτια lounge & jazz δεκαετιών 60, 70 και 80 κυρίως, όπως με τη Dalida (ce serait dommage), καθώς και τα γνωστά: sunny, be my little baby, lasciatemi cantare, κ. λπ.

Το σέρβις από έναν ευγενικό νεαρό ήταν μάλλον εντάξει, αρκεί να ζητήσετε τα πιάτα να έρχονται στους ρυθμούς που εσείς κι η παρέα σας επιθυμείτε, και -κατά το δυνατόν- όχι όλα μαζί…

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα γνωστά εδέσματα, σαλάτες και μεζέδες, που έχουν ήδη περιγραφεί από πολλούς χρήστες. Συνολικά σερβίρονται 7 κρύα πιάτα, από 5-7 € (σαλάτες, αλοιφές, γαύρος μαρινάτος), καθώς και καμιά 20αριά ζεστά πιάτα, από 4 μέχρι 13.50 € - τιμή που αφορά τόσο τις ταλιατέλες με γαρίδες, όσο και το αρνίσιο κότσι, που ατυχώς απουσίαζαν αμφότερα σήμερα απ’ την κουζίνα, οι δυο αυτές σπεσιαλιτέ τους, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων τους!!
Με ενημέρωσαν ότι σύντομα ο καλοκαιρινός τους κατάλογος θα συμπεριλάβει και κάποια πιάτα με θαλασσινά, όπως τόνο, χταπόδι, κ. λπ.

Από ποτά, σερβίρουν αποστάγματα 200 ml στα 6-10 €, μπύρες στα 3-3.50 €, χύμα κρασί Ζίτσα, λευκό/ροζέ/κόκκινο, στα 5€ το μισόλιτρο, καθώς και τα συνήθη αναψυκτικά, αφεψήματα και χυμούς.

Εγώ παρήγγειλα τα εξής πιάτα:
• Στην αρχή ήρθε κανάτα με κρύο νερό βρύσης και απλές φέτες λευκού ψωμιού, στο 0.50 €.
• Δοκίμασα τους κλασικούς κολοκυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού, αρωματισμένου με μοσχολέμονο, μετά τα επαινετικά σχόλια των χρηστών μας, αφού πρόκειται για 5 αφράτους και μυρωδικούς κολοκυθοκεφτέδες, στην τιμή των 5 €!
• Στη συνέχεια, ακολούθησε το ριζότο με ποικιλία μανιταριών (φρέσκων και αποξηραμένων), καθώς και λεπτές φλούδες παρμεζάνας. Η τιμή του ανέβηκε τώρα στα 9.50 €, αλλά εξακολουθεί να είναι λογική. Ήταν νόστιμο πιάτο, αν και το βρήκα λίγο υπέρ το δέον χυλωμένο για τα μέτρα μου…
• Μου πρότειναν να δοκιμάσω απ’ τα γλυκίσματα της Κωνσταντίνας τη lemon pie που ήταν ολόφρεσκη. Την πήρα λοιπόν, αν και σοκολατοφάγος – γιατί η σοκολατόπιτα ατυχώς ήταν χθεσινή και δεν μου τη συνέστησαν. Την τάρτα λεμονιού, που ήταν ένα ομολογουμένως χορταστικό κομμάτι, την απόλαυσα, αλλά ιδεωδώς θα την προτιμούσα ακόμη πιο αφράτη και φίνα, ίσως επειδή κατά βάθος δεν είναι το γλυκό μου… Πιθανόν η Κωνσταντίνα να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στην πάβλοβα ή τα προφιτερόλ και τα μους που αναδεικνύουν τον άριστο ζαχαροπλάστη! Τιμή στα 4.50 €.

Ο λογαριασμός στα 20 € κινήθηκε, θα έλεγα, σε μάλλον λογικά πλαίσια.

Με κέρασαν στο τέλος ένα μικρό σφηνάκι μαστίχα, αν και θα περίμενα κάτι σαφώς καλύτερο απ’ το Κ, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι χρήστες, όπως μας ανέφεραν, έτυχαν ουσιαστικού κεράσματος καλωσορίσματος!

Κάτι τέτοιες ‘Λεπτομέρειες’ κάνουν εντέλει τη Διαφορά!!

Το ΚΑΠΠΑ, ωστόσο, προτείνεται ως μια τίμια επιλογή εστίασης στη συγκεκριμένη περιοχή, και μάλλον δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητους, ειδικά αν το τιμήσετε Σ/Κ, που υποθέτω ότι θα έχει ολόκληρο το μενού του, συν κάποια πιάτα ημέρας…


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

piperman

Τρίτη 23 Ιουλίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Τετάρτη 19/6, μετά τις απανωτές τροπικές καταιγίδες, λέω να επισκεφθώ στον Κεραμεικό ένα ενδιαφέρον εστιατόριο, που μάλιστα διάβασα ότι σήμερα γιορτάζει τα 1α του γενέθλια. Πρόκειται για το ΚΑΠΠΑ.

Το ΚΑΠΠΑ (Κ), που ονομάστηκε έτσι απ’ το αρχικό γράμμα της περιοχής του (Κεραμεικός), βρίσκεται στη μικρή οδό Προδίκου, ένα στενάκι πριν την Αρτεμισίου, με την ισάξια FAVELA, ενώ στην ευρύτερη περιοχή που συνορεύει με το Μεταξουργείο, θεωρώ ότι συναγωνίζεται άλλα αξιόλογα μαγαζιά, όπως τη ΜΠΕΜΠΑ, τον ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ, κ. λπ.

Κάτι συμπτώσεις καμιά φορά: πού να το φανταζόμουνα ότι πηγαίνοντας στις 19/6/19 θα συνέπιπτα με τα πρώτα του γενέθλια, αφού έκανε εγκαίνια πέρυσι στις 19/6/18! Ένας χρόνος γεμάτος καλές εντυπώσεις απ’ τους χρήστες του σάιτ μας.

Το Κ είναι δημιούργημα του ζεύγους Δημήτρη και Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου, όπου ο πρώτος είναι ειδικός στην κουζίνα, ενώ η δεύτερη, στη ζαχαροπλαστική. Βέβαια, απ’ τον χώρο πέρασαν αξιόλογοι σεφ που έφτιαξαν το μενού (Αντώνης Γιαννακάρης και Ελένη Δημάκου, του ‘Ζάχαρη κι Αλάτι’, καθώς κι ο Γιώργος Παύλου, τον περασμένο χειμώνα, αφού τα καλοκαίρια βρίσκεται στη Σύρο).
Το μαγαζί ανοίγει στις 16.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, από Τρίτη με Παρασκευή, ενώ τα Σ/Κ ανοίγει από 14.00.

Πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξενούσε εδώ και κάποιες δεκαετίες μια βιοτεχνία που έφτιαχνε ταμπέλες από νέον, η οποία λειτουργούσε μέχρι το 2012, ενώ το μαγαζί έμεινε κλειστό μέχρις ότου το 2018 άνοιξε το Κ!

Ο χώρος, σχήματος Γ, με τις γκρι-μπλε αποχρώσεις, τα έπιπλα και τη διακόσμηση vintage, στο ιδιότυπο αυτό μαγαζί, έχει περιγραφεί πλήρως απ’ τους προηγούμενους χρήστες. Εδώ, λοιπόν, ξεχωρίζουν παλιά τηλέφωνα με καντράν, γραφομηχανές, ψυγείο πάγου, καθρέφτες, κάδρα με παλιές γκραβούρες, βιβλία σε ράφια, καθώς και φυτά και λουλούδια σε κάποιες γωνιές.
Προς τα πίσω υπάρχουν τα φροντισμένα WC με τη μικρή πόρτα και τα κουρτινάκια, ενώ υπάρχει και η αυλή στο πίσω μέρος του οικοπέδου, για όσους προτιμούν ησυχία και ρομαντική ατμόσφαιρα.
Υπολογίζω χωρητικότητα, περί τα 60 άτομα μέσα, συν 40 περίπου στην αυλή.

Μουσική. Απ’ τα ηχεία ακούγονταν διάφορα ευρωπαϊκά κομμάτια lounge & jazz δεκαετιών 60, 70 και 80 κυρίως, όπως με τη Dalida (ce serait dommage), καθώς και τα γνωστά: sunny, be my little baby, lasciatemi cantare, κ. λπ.

Το σέρβις από έναν ευγενικό νεαρό ήταν μάλλον εντάξει, αρκεί να ζητήσετε τα πιάτα να έρχονται στους ρυθμούς που εσείς κι η παρέα σας επιθυμείτε, και -κατά το δυνατόν- όχι όλα μαζί…

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα γνωστά εδέσματα, σαλάτες και μεζέδες, που έχουν ήδη περιγραφεί από πολλούς χρήστες. Συνολικά σερβίρονται 7 κρύα πιάτα, από 5-7 € (σαλάτες, αλοιφές, γαύρος μαρινάτος), καθώς και καμιά 20αριά ζεστά πιάτα, από 4 μέχρι 13.50 € - τιμή που αφορά τόσο τις ταλιατέλες με γαρίδες, όσο και το αρνίσιο κότσι, που ατυχώς απουσίαζαν αμφότερα σήμερα απ’ την κουζίνα, οι δυο αυτές σπεσιαλιτέ τους, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων τους!!
Με ενημέρωσαν ότι σύντομα ο καλοκαιρινός τους κατάλογος θα συμπεριλάβει και κάποια πιάτα με θαλασσινά, όπως τόνο, χταπόδι, κ. λπ.

Από ποτά, σερβίρουν αποστάγματα 200 ml στα 6-10 €, μπύρες στα 3-3.50 €, χύμα κρασί Ζίτσα, λευκό/ροζέ/κόκκινο, στα 5€ το μισόλιτρο, καθώς και τα συνήθη αναψυκτικά, αφεψήματα και χυμούς.

Εγώ παρήγγειλα τα εξής πιάτα:
• Στην αρχή ήρθε κανάτα με κρύο νερό βρύσης και απλές φέτες λευκού ψωμιού, στο 0.50 €.
• Δοκίμασα τους κλασικούς κολοκυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού, αρωματισμένου με μοσχολέμονο, μετά τα επαινετικά σχόλια των χρηστών μας, αφού πρόκειται για 5 αφράτους και μυρωδικούς κολοκυθοκεφτέδες, στην τιμή των 5 €!
• Στη συνέχεια, ακολούθησε το ριζότο με ποικιλία μανιταριών (φρέσκων και αποξηραμένων), καθώς και λεπτές φλούδες παρμεζάνας. Η τιμή του ανέβηκε τώρα στα 9.50 €, αλλά εξακολουθεί να είναι λογική. Ήταν νόστιμο πιάτο, αν και το βρήκα λίγο υπέρ το δέον χυλωμένο για τα μέτρα μου…
• Μου πρότειναν να δοκιμάσω απ’ τα γλυκίσματα της Κωνσταντίνας τη lemon pie που ήταν ολόφρεσκη. Την πήρα λοιπόν, αν και σοκολατοφάγος – γιατί η σοκολατόπιτα ατυχώς ήταν χθεσινή και δεν μου τη συνέστησαν. Την τάρτα λεμονιού, που ήταν ένα ομολογουμένως χορταστικό κομμάτι, την απόλαυσα, αλλά ιδεωδώς θα την προτιμούσα ακόμη πιο αφράτη και φίνα, ίσως επειδή κατά βάθος δεν είναι το γλυκό μου… Πιθανόν η Κωνσταντίνα να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στην πάβλοβα ή τα προφιτερόλ και τα μους που αναδεικνύουν τον άριστο ζαχαροπλάστη! Τιμή στα 4.50 €.

Ο λογαριασμός στα 20 € κινήθηκε, θα έλεγα, σε μάλλον λογικά πλαίσια.

Με κέρασαν στο τέλος ένα μικρό σφηνάκι μαστίχα, αν και θα περίμενα κάτι σαφώς καλύτερο απ’ το Κ, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι χρήστες, όπως μας ανέφεραν, έτυχαν ουσιαστικού κεράσματος καλωσορίσματος!

Κάτι τέτοιες ‘Λεπτομέρειες’ κάνουν εντέλει τη Διαφορά!!

Το ΚΑΠΠΑ, ωστόσο, προτείνεται ως μια τίμια επιλογή εστίασης στη συγκεκριμένη περιοχή, και μάλλον δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητους, ειδικά αν το τιμήσετε Σ/Κ, που υποθέτω ότι θα έχει ολόκληρο το μενού του, συν κάποια πιάτα ημέρας…


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.